Jump to content

AEK Πόλο Ανδρών 2023-24


George_D
 Share

Recommended Posts

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Δημήτρη Μάζη, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΑΕΚ πιστή στο μακροχρόνιο όραμά της θα ανακοινώσει σύντομα τον νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, ο οποίος θα συμβάλλει στην υλοποίηση της ανάπτυξης των υποδομών και της καταξίωσης της «Ένωσης» στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μεγάλος αθλητής, ένα από τα καλύτερα παιδιά του Πόλο, ο Κωνσταντίνος Φλέγκας, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση.

 

Από το 2005 έως και σήμερα έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο, χάρισε σπουδαίες στιγμές σε όλους και μας ανάγκασε πολλές φορές να σηκωθούμε και να πανηγυρίσουμε με τις μεγάλες αποκρούσεις του!

Αγωνίστηκε για 2 χρόνια με το σκουφάκι της ΑΕΚ και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα, συνεισφέροντας τα μέγιστα για την επίτευξη του αρχικού στόχου, που ήταν η ΑΕΚ να εδραιωθεί στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης και να κάνει αισθητή την παρουσία της, όπως και πέτυχε τόσο με την διετή παρουσία της στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και με την έξοδο στην Ευρώπη.

Φυσικά, ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο και για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χάρισε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά με τη «γαλανόλευκη»!

Η ΑΕΚ, φυσικά, θα τιμήσει τον Κωνσταντίνο Φλέγκα σε ειδική εκδήλωση πριν την έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος.

Προσωπική δήλωση του Κωνσταντίνου Φλέγκα:
«Ανήμερα της γιορτής μου ήρθε η ώρα να πω «αντίο» στο αγαπημένο μου άθλημα. Η παρότρυνση του πατέρα μου 13 ετών να ξεκινήσω υδατοσφαίριση αντί για μπάσκετ ήταν ίσως η πιο καθοριστική στιγμή της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας, καθορίζοντας στην συνέχεια σε απόλυτο βαθμό την πορεία μου. Η υδατοσφαίριση και ο αθλητισμός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, με σφυρηλάτησε να γίνω ο αθλητής και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Μου έδωσε πάθος, σκοπό, επιμονή, αυτοπεποίθηση, αφοσίωση και έμπνευση. Ευχαριστώ όσους με καθοδήγησαν και όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν, εντός και εκτός πισίνας. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι».

Με τη σειρά τους οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι των τμημάτων Υγρού Στίβου της ΑΕΚ, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, προχώρησαν στην εξής δήλωση: «Σε ευχαριστούμε για το ήθος, την προσήλωση και το παράδειγμα σου προς όλη την οικογένεια του υγρού στίβου της ΑΕΚ. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς».

Σε ευχαριστούμε για όλα, Κωνσταντίνε!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Βενετόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για τα επόμενα τρία έτη.

Ο Νίκος Βενετόπουλος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητές υδατοσφαίρισης της χώρας, έχοντας αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Βόλο, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε 245 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Έχει κάτσει στον πάγκο του Ηρακλή, του Νηρέα Χαλανδρίου, του Ολυμπιακού (βοηθός), του ΠΑΟΚ, στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, του Παλαιού Φαλήρου, του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε υπεύθυνος υποδομών του Εθνικού. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΟΥΚ Βόλου. Παράλληλα, για οχτώ χρόνια ήταν προπονητής των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Ο Νίκος Βενετόπουλος δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Χαίρομαι που έρχομαι σε αυτή την ομάδα που έχει στόχους και πρόγραμμα και κυρίως ανθρώπους που θέλουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους με σωστά βήματα. Θα κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πλάνο μας περιλαμβάνει μία νεανική ομάδα με μέλλον και όχι μία ομάδα-πυροτέχνημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας και στο πλάνο που έχει τεθεί, ώστε με όρεξη και όραμα να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».

Oι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν στο aek.gr: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε μια συνειδητή επιλογή, η οποία υπηρετεί το όραμα της μακροχρόνιας προοπτικής της ομάδας. Ένας ακούραστος και αξιοπρεπής άνθρωπος του πόλο, ο οποίος μιλάει με τη διαχρονική του πορεία στο χώρο, θα είναι ο αρχιτέκτονας μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Coach, καλώς ήρθες».

Νίκο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Συγκεκριμένα στην ΑΕΚ θα συνεχίσουν την καριέρα τους για μια ακόμη χρονιά οι Άρης Μαυρωτάς, Δημήτρης Σταμέλος. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για την παραμονή του Μαυρωτά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη Μαυρωτά. Ο 21χρονος (05/09/2000) περιφερειακός, ύψους 1,77 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος. Ο Άρης Μαυρωτάς θα συμπλήρωσε έτσι 4 χρόνια με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις δύο συνεχόμενες παρουσίες στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην έξοδο στην Ευρώπη. Άρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Παράλληλα η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σταμέλο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σταμέλο. Ο 21χρονος (30/03/2001) περιφερειακός, ύψους 1,80 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος. Ο Δημήτρης Σταμέλος φόρεσε το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι για πρώτη φορά το 2020 και συνείσφερε στην παρουσία της ΑΕΚ σε δύο διαδοχικά Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην ευρωπαϊκή συμμετοχή της «Ένωσης». Δημήτρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Παπάκο αναφέρει: Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παπάκο. Ο 20χρονος περιεφερειακός θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος.

Ο Κωνσταντίνος Παπάκος θα συνεχίσει να φορά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, για τρίτη διαδοχική χρονιά, αποτελώντας μία σίγουρη λύση στην επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου», έχοντας να επιδείξει μεγάλη συνεισφορά στις προκρίσεις στα δύο διαδοχικά Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Έναρξη συνεργασίας με τον Λουίς Αράγια

02/07/2022
0 Views
AEK_polo_men_2022_WELCOME_site_ARAYA.jpg


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουίς Αράγια. Ο 24χρονος (07/07/1998) Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδςα Πόλο του Συλλόγου.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

ΑΕΚ: Ανακοίνωση αθλητών πόλο κατά της Ερασιτεχνικής για περσινά οφειλόμενα

Αρκετοί από τους παίκτες των ομάδων πόλο του περσινού ρόστερ της ΑΕΚ, εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του Ερασιτέχνη ζητώντας τα οφειλόμενα και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά

Συνολικά 16 παίκτες των ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών της ΑΕΚ από τα περσινά ρόστερ, εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διοίκησης.

Στην μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρουν πως ακόμη δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από τα οφειλόμενα, κάνοντας λόγο για «εμπαιγμό» από την διοίκηση. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν πως πλέον δεν θα κάνουν άλλο υπομονή και αν δεν πάρουν όσα τους οφείλονται, θα κινηθούν νομικά.

Αξίζει να τονιστεί ότι από τα 16 πρόσωπα που υπογράφουν την ανακοίνωση, ένα παραμένει στο ρόστερ και φέτος (Τσιμάρα).

Η ανακοίνωση των πολιστών κατά της ΑΕΚ
«Ως πρώην αθλητές και αθλήτριες Υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της ΑΕΚ για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και την πρώτη αγωνιστική επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου σε αυτό.

Δυστυχώς όμως η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε από τους διοικητικούς υπεύθυνους του τμήματος υγρού στίβου της ΑΕΚ και της εταιρείας που έχει αναλάβει να «τρέξει» το τμήμα υγρού στίβου μας θλίβει βαθύτατα.

Η ομάδα Υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, αν και νέα στο χώρο του Υγρού Στίβου, πρόλαβε μέσα σε δύο έτη να καθιερωθεί στον χώρο, συμμετείχε σε 3 τελικές φάσεις Κυπέλλου Ελλάδος, 2 στους Άνδρες με μία συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου και μία στις Γυναίκες στον ημιτελικό Κυπέλλου.

Μάλιστα, πέρσι η ομάδα των ανδρών συμμετείχε και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Len Trophy για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ.

Ήδη όμως από τον πρώτο μήνα της περσινής σεζόν ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις στις καταβολές και δεν πληρωθήκαμε ούτε μία φορά στην ώρα μας. Η περσινή χρονιά προχώρησε και ολοκληρώθηκε με όλους μας να μένουμε με σημαντικές οφειλές.

Υπήρχαν υπογεγραμμένα συμβόλαια που έγραφαν ότι η ΑΕΚ και η εταιρεία θα παραχωρούσαν σε αθλητές και αθλήτριες σπίτι και διατροφή από την έναρξη έως την λήξη της αγωνιστικής σεζόν. Ύστερα από 3 μήνες υπήρχαν αθλητές και αθλήτριες που διέμεναν σε μικρά δωμάτια ξενοδοχείο δίχως καμία ενημέρωση για το πότε θα μεταφερθούν σε ένα κανονικό σπίτι. Αποτέλεσμα αυτού σε συνδυασμό με την μη προσήκουσα καταβολή των χρημάτων ήταν η αποχώρηση μιας αθλήτριας στα μισά της σεζόν καθώς δεν ήταν πλέον εφικτή η διαμονή της στην Ελλάδα υπό αυτές της συνθήκες.

Υπήρχαν συμβόλαια με συμφωνημένη την διατροφική κάλυψη αθλητών και αθλητριών, προβληματική και αυτή, ενώ τον τελευταίο ένα μήνα της σεζόν η συγκεκριμένη συμφωνία διακόπηκε δίχως καμία ενημέρωση.
 

Link to comment
Share on other sites

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση ορισμένων πρώην πολιστών της ΑΕΚ κατά των διοικητικών υπευθύνων της ομάδας πόλο της «Ένωσης», καθώς και ο χρόνος της συγκεκριμένης δημοσίευσης.

Κι αυτό καθώς οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι όλοι υπό εξόφληση, έχοντας λάβει όλοι τους ποσά ως έναντι των οφειλομένων. Και μάλιστα με κάθε παίκτη και με κάθε παίκτρια ξεχωριστά, υπήρξε και υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεννόηση για την άμεση και οριστική αποπληρωμή τους. Το ποσό που οφείλεται στους 15 αθλητές είναι στο σύνολο, μικρότερο των 30.000. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες του τμήματος, αποδέσμευσαν τις παίκτριες και τους παίκτες ενώ είχαν συμβόλαια εν ενεργεία, σε πνεύμα καλής συνεργασίας, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να εξοφληθούν πλήρως χωρίς να τους εξαναγκάσουν σε συμβιβασμούς. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει δεδομένα απόλυτη εμπιστοσύνη στους διοικητικούς υπευθύνους του τμήματος υδατοσφαίρισης, όπως δεδομένη είναι και η εμπιστοσύνη Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων Πρωταθλητών και καταξιωμένων παικτών και παικτριών, όπως αποδείχτηκε και φέτος. Αυτό που επίσης προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι ίδιοι αθλητές, ενώ έχουν υπερπολλαπλάσιες απαιτήσεις από άλλες ομάδες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν, ουδέποτε έβγαλαν παρόμοια ανακοίνωση. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ποιοι έχουν σκοπό να πλήξουν το συγκεκριμένο τμήμα και για ποιο λόγο και θα κινήσουν άμεσα δικαστική διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Link to comment
Share on other sites

Ας δώσει το 10% απ τα εισιτήρια των εγκαινίων ο Εθνάρχης να εξοφληθούν άπαντες. Τα νόμιμα δηλ. Απλή είναι η λύση.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, billy21 said:

Ας δώσει το 10% απ τα εισιτήρια των εγκαινίων ο Εθνάρχης να εξοφληθούν άπαντες. Τα νόμιμα δηλ. Απλή είναι η λύση.

Καλα ας προσέχει λιγο περισσοτερο ο mr.Σαρδελακι μελλοντικά και να μην ανοίγεται τοσο, αλλα ναι δικιο εχεις.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, billy21 said:

Ας δώσει το 10% απ τα εισιτήρια των εγκαινίων ο Εθνάρχης να εξοφληθούν άπαντες. Τα νόμιμα δηλ. Απλή είναι η λύση.

Χιλιες φρες να ελεγε οτι θα δωσει τα χρηματα στην ΕΡΑ παρα που ειπε για φιλανθρωπικους σκοπους. Ας δωσει και εκει ενα ποσο αλλα το πρεπον ειναι να δοθουν στην ΕΡΑ να μπορεσει να στρωσει και αυτη 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, baRon21 said:

Καλα ας προσέχει λιγο περισσοτερο ο mr.Σαρδελακι μελλοντικά και να μην ανοίγεται τοσο, αλλα ναι δικιο εχεις.

Το κάθε τμήμα έχει ένα μίνιμουμ μπάτζετ για να μην σε διασύρουν. Για να είσαι ανταγωνιστικός. Είμαι σίγουρος ότι δεν το ξεπερνάνε αυτό το μίνιμουμ. Από εκεί κ μετά, με το νέο γήπεδο πλέον δεν θα πρέπει καν να ακούμε για αυτά τα τμήματα που έχουν μπάτζετ όσα πάιρνει ο μανταλάκιας Τσιμπώντας κ αν έχουν κ τόσο, ότι υπάρχει θέμα. Αν κάνουν πρωταθλητισμό ποτέ, τότε αλλάζει το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Araujo21 said:

Χιλιες φρες να ελεγε οτι θα δωσει τα χρηματα στην ΕΡΑ παρα που ειπε για φιλανθρωπικους σκοπους. Ας δωσει και εκει ενα ποσο αλλα το πρεπον ειναι να δοθουν στην ΕΡΑ να μπορεσει να στρωσει και αυτη 

Η ΕΡΑ δεν μπορεί να είναι επαίτης πλέον. Πρέπει να λαμβάνει τα νόμιμα. Εκτός κ αν ο Αλέξης έβαλε υπογραφή σε λευκή κόλλα. Άλλο αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Αλέξη, μικρός στα καπνοχώραφα, σκαλίζαμε. Σίγουρα δεν ξέρεις τι είναι το σκάλισμα στο χωράφι, αλλά ξέρεις τι είναι το σκάλισμα γενικότερα σαν έκφραση. Πλήρωσε τον κόσμο. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Την ηττα με 15-7 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Εθνικό Πειραιά για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΕΚ 15-7
Οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-2, 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 3, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 3, Ζωγράφος.
ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 3, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 2, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Σάβιτς.

 

Link to comment
Share on other sites

 Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε χασει παλι στο πολο γυναικων με 16-0 . Τώρα 25-0 .

 Τα δυο τμηματα πολο αλλαξαν φετος ολο το ροστερ τους καθως στους περσινους παικτες χρωστουσαμε σχεδον ολη τη χρονια και εννοειται εφυγαν.

 Σε ανδρες και γυναικες πληρωσαν ολο και ολο την περασμενη χρονιά τον πρωτο μηνα .. 

 Ξεφτυλα μεγατονων . Ας το κλείσουν αλλα .. ο Αλεξιου εχει ιδρυσει 30 τμηματα για να παιρνει τις επιδοτησεις απτο κρατος και δεν τον ενδιαφερει που διασυρεται η ΑΕΚ .

  • Δικεφαλάκι 5
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

ΝΤΡΟΠΗ & παλι ΝΤΡΟΠΗ...να παιζουν ξυλικι στην πλατη της φανελας μας..

Κλειστε το το μαγαζι τωρα ξεφτιλες γαμω την πιστη σας μεσα ... ΑΡΧΙΔΙΑ & ΛΑΜΟΓΙΑ 

Link to comment
Share on other sites

  • Stylianopoulos changed the title to AEK Πόλο Ανδρών 2023-24
  • AG21 featured and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×