aris2168 Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Κυριες, Κυριοι, queer, transgender, cisgender, misgender, intersex, trans, gay, lesbians, bi, asexuals, questioning, pansexual, demisexual, με μεγάλη χαρά και περηφάνεια σας καλωσορίζω στα (εννοείται πρωταθληματικα) απίδια 2022-2023, που φέτος είναι αφιερωμένα στο μεγάλο Κύπριο μπαλαδόρο Γιώργο Σαββίδη AEKPEDIA - Γιώργος Σαββίδης Ιδιαίτερη χρονιά η φετινή, επιστροφή στα Αγια Χώματα, επιστροφή στο σπίτι μας. Εκεί, εκεί στα Φιλαδέλφεια.... Με μια αλλαγή για το πεντάποντο από φέτος, ανακεφαλαιώνω το βαθμολογικό σύστημα: 1 πόντος για σωστο σημείο (νίκη-ισοπαλία-ήττα) 3 πόντοι για ακριβές σωστό σκορ.. 5 πόντοι για όποιον προβλέψει ακριβές σκορ και αυτό υπερβαίνει συνολικά τα 4 γκολ Δηλαδή με σωστό ακριβές σκορ που θα εχει σύνολο γκολ αγωνα 5 και πάνω πχ 4-1, 3-2, 2-3, 5-0, 6-0, 7-1 κτλ ο παικτης του Πι&Ο θα λαμβάνει πεντε ποντους... Ανάλογα με τον φετινό νικητή, θα εισηγηθώ από του χρόνου το παιχνίδι από "Απίδια Σάκου" να μετονομαστεί σε "Ποιος θα κερδίσει τον Παρακμιακό". Παμε δυνατά και φέτος, τα κορίτσια περιμένουν. Καλή μας αρχή!!!!! 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giallonero Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 Εγώ θα έλεγα δώστε το από τώρα στον χρήστη @parakmiakos 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted August 21, 2022 Author Report Share Posted August 21, 2022 1ος γυρος "Προβλέψεις και Όνειρα 2022-23 «Γιωργος Σαββίδης" 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α ------------------------------------------------------------------------------------- Ξεκινάμε λοιπόν και φέτος, μια ιστορική χρονιά, δυνατά όπως πάντα, με 45 συμμετοχές, μόνο ένα Νονό και 11 τρίποντα. Δεν ήρθε το πεντάποντο, που σε πολλούς έμοιαζε εφικτό με τους νέους κανονισμούς. Δεν το βλέπω να αργεί πάντως. @agelos, @APOSPERITIS_21, @aris2168, @baRon21, @CHⓇIS, @gybe21, @JOSS, @kostas911, @mporat, @NIS 9-11, @stavros 9-11, ξεκινάτε το παρτυ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές:45 Προβλεψη Σημειου:33 Τριποντα:11 Πεντάποντα:0 Νονουδακια:1 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, επόμενο παιχνίδι 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geologos Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Φανταστική διοργάνωση, ακόμα και ο τελευταίος, στον πάτο της βαθμολογίας @Zara είδε είδε θετική μεταβολή θέσης, πράσινο βέλος προς τα πάνω, και μάλιστα 35 κερδισμένες θέσεις! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 6 hours ago, aris2168 said: Ωραίο ξεκίνημα !!! Μπόλικα κορίτΣα (αν και ... ψιλοντυμένα). Κάτι δεν πήγε καλά με το cell colouration αλλά αυτά συμβαίνουν στις πρεμιέρες. Πρεμιέρα χωρίς απρόοπτα είναι πάλκο χωρίς μουνί το οποίο με τη σειρά του είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο ως τοις πάσι γνωστόν. Στα αγωνιστικά, με το "καλημέρα" καβαλήσαμε ΤΡΕΙΣ θέσεις τον ΣτΕλιανόπουλο. Καλή αρχή. Και βέβαια η άνοδος - "πύραυλος" από τη θέση 58 στη θέση 36 αφήνει υποσχέσεις. Ικανοποίηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Τουλάχιστο ξεπερνάω τον Zara.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stylianopoulos Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Είμαστε στο 0-3 το αερικό ο Τσούκαλος κάνει εξαιρετική κατεβασά και σουτάρει .. ο Στάνκο όπως ταχουμε εξομολογηθεί στο τηλέφωνο από τα χθες.. μαζεύει τα χεράκια του για να γίνει το 1-3 και να πάρει τα ποντακια του ο ηρωικός οπαδός ..και τσουπ χτυπάει σε μια αξύριστη φούντα χόρτου και πάει λίγο πιο αριστερά η MIKe Flight DN 35682 .. δοκός! Έτσι εμεινε το 0-3 και πάρτον κάτω τον Στυλιανόπουλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 41 minutes ago, Stylianopoulos said: Έτσι εμεινε το 0-3 και πάρτον κάτω τον Στυλιανόπουλο. Και όχι μόνο.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted August 27, 2022 Author Report Share Posted August 27, 2022 2ος γυρος "Προβλέψεις και Όνειρα 2022-23 «Γιωργος Σαββίδης" 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague. Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α ΛΕΜΕ!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Από νωρίς άρχισαν τα κορίτσια τα ρεπα τους εφετο... Νο κομεντ, παμε παρακατω... Welcome @Iniochos!!! Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές:46 Προβλεψη Σημειου:1 Τριποντα:0 Πεντάποντα:0 Νονουδακια:45 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, επόμενο παιχνίδι 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zara Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 Καλοφάγωτοι οι νονοί μουνάκια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iniochos Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 Καλα πήγε αυτο. Το ντεμπούτο μου πηγε οσο καλα οσο θα πήγαινε το ντεμπούτο του Ναου. Αιβα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 7 hours ago, aris2168 said: Από νωρίς άρχισαν τα κορίτσια τα ρεπα τους εφετο... Θ(ου)λίπση .... Ο Μίλος Ντέλετιτς έδειξε ότι ΚΑΙ εφέτΟ το ΑγιαΣοφιώτικο ΠκΟ και η συναρπαστικότητα θα πορευθούν χέρι - χέρι ως το τέλος (του κόσμου ?). Κατά τα λοιπά, άνοδος 4 θέσεων στη Γενική Κατάταξη, διατήρηση της απόστασης "ασφαλείας" από ΣτΕλιανόπουλο, όλα καλά, πάμε παρακάτω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 52 minutes ago, Νονός said: Θ(ου)λίπση .... Ο Μίλος Ντέλετιτς έδειξε ότι ΚΑΙ εφέτΟ το ΑγιαΣοφιώτικο ΠκΟ και η συναρπαστικότητα θα πορευθούν χέρι - χέρι ως το τέλος (του κόσμου ?). Κατά τα λοιπά, άνοδος 4 θέσεων στη Γενική Κατάταξη, διατήρηση της απόστασης "ασφαλείας" από ΣτΕλιανόπουλο, όλα καλά, πάμε παρακάτω. Ουδέν κακόν αμιγές καλού...δηλ.: parakmiakos 33ος - styl 35ος.. welcome @Iniochos και τανάπαλι : zara μου κατσικωθηκε πανω στο κΕφαλι μου 40ος.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted September 4, 2022 Author Report Share Posted September 4, 2022 3ος γυρος "Προβλέψεις και Όνειρα 2022-23 «Γιωργος Σαββίδης" 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague. Και παμε για το πρωτο ντερμπυ του Αλμειδα... ------------------------------------------------------------------------------------- Έλα, ζωντανεψαμε καπως... Οι πολλές συμμετοχές(46) και η αναμενόμενη επικράτηση έφεραν και πολλά τρίποντα(12) και τα κορίτσια πισω... Μακελειό! @agelos, @baRon21, @gybe21, @stavros 9-11, @Geologos, @moukie, @nikos, @Νονός, @parakmiakos, @Vagos21, @greg_voo και @yiannis_21 ορμάτε... Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές:46 Προβλεψη Σημειου:31 Τριποντα:12 Πεντάποντα:0 Νονουδακια:3 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, επόμενο παιχνίδι 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geologos Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Όντως το παιξα 2 - 0? Είχα κολλήσει για κάποιο λόγο ότι το παιξα 1 0 και σκεφτόμουνα μπράβο ρε αμραμπατ χάσαμε το πι και ο αλλά χαλάλι. Τι παικταράς που είμαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted September 4, 2022 Author Report Share Posted September 4, 2022 3 minutes ago, Geologos said: Όντως το παιξα 2 - 0? Είχα κολλήσει για κάποιο λόγο ότι το παιξα 1 0 και σκεφτόμουνα μπράβο ρε αμραμπατ χάσαμε το πι και ο αλλά χαλάλι. Τι παικταράς που είμαι. Σκασε και πηδα 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geologos Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 2 minutes ago, aris2168 said: Σκασε και πηδα Ντίμπς στην κόκκινη την γοβα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 Άραρος "από τα παλιά" !!!!! Ξεβράκωτα κορίτΣα με τη σέσουλα !!!!! ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ θέσεις πάνω από τον Ακατανόμαστο ΣτΕλιανόπουλο !!!!! Νορντίν "WWE" Αμραμπάτη ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted September 11, 2022 Author Report Share Posted September 11, 2022 4ος γυρος "Προβλέψεις και Όνειρα 2022-23 «Γιωργος Σαββίδης" 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague. Ε τι τραβαμε... ------------------------------------------------------------------------------------- Νωρις αρχίσαμε τις μαυρες νυχτες φετος... Συγκλονιστικη η συμμετοχή σας, 52 πονταρίσματα, δυστυχώς η ομάδα μας έριξε στο κουβα. Παρ όλα αυτά, είχαμε 2 τρίποντα, από τον πρωτοπόρο @agelos (πες αλευρι) και τον (ο) @parakmiakos (σε γυρευει) που στρογγυλοκάθησε κι αυτος στη γνώριμή του θέση. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Συμμετοχές:52 Προβλεψη Σημειου:5 Τριποντα:2 Πεντάποντα:0 Νονουδακια:45 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, επόμενο παιχνίδι 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 "Μουσίτσα" @parakmiakos ξεκινάει λάου - λάου (πάλι) ......... Αν δεν είχε γίνει / δοθεί το δεύτερο μπενάλτι, θα μιλάγαμε ΑΛΛΙΩΣ (1-1) ........ Τεσπα, αντέχουμε - συνεχίζουμε - προχωράμε. Συγκινητική η στήριξη από τον κόσμο μας χθες βράδι στο ξενοδοχείο με το σύνθημα "Ρε Νονίνιο, ρε Νονίνιο, γάμησε τους μέσα στο Αγρίνιο". Δίνουμε όρκο. Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟΣ @aris2168 με όχι μόνο ξεβράκωτα κορίτΣα αλλά και in action ! Πάντα τέτοια ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelos Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 Είναι η χρονιά μου φέτος ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσω να πάρω απόσταση ασφαλείας από τον παρακμιακό άμεσα. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 2 minutes ago, agelos said: Είναι η χρονιά μου φέτος ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσω να πάρω απόσταση ασφαλείας από τον παρακμιακό άμεσα. Δεν ξέρεις ΠΟΥ έχεις μπλέξει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelos Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 2 minutes ago, Νονός said: Δεν ξέρεις ΠΟΥ έχεις μπλέξει. Την ξέρω τη μουσιτσα. Κρατιέται κοντά σου ως το τέλος κι αντεπιτιθεται. Έχω πάρει τα μέτρα μου όμως φέτος. Αν τολμήσει να το ξανακάνει, έχω τρόπο να τον βγανω από τη μέση, αν με εννοας. 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 16 minutes ago, agelos said: Την ξέρω τη μουσιτσα. Κρατιέται κοντά σου ως το τέλος κι αντεπιτιθεται. Έχω πάρει τα μέτρα μου όμως φέτος. Αν τολμήσει να το ξανακάνει, έχω τρόπο να τον βγανω από τη μέση, αν με εννοας. 😎 Ίσως φέτος να είναι και ιστορική χρονιά / ευκαιρία. Υπάρχει παρασκήνιο σου λέω. Ο "πατέρας" έκανε κινήσεις για διοργάνωση Τελετής Απονομής και ο "γιος" τα τίναξε όλα στον αέρα χάριν μιας ... ΕΚΔΡΟΜΗΣ !!!! "Πατέρας" - ράκος ! Γυρνάει στα καπηλιά, γίνεται ντίρλα και λέει τον πόνο του παντού. Μουνοδουλίαση ? Μπλέκουνται πεθερικά ? Κανείς δεν ξέρει (μέχρι στιγμής) .... Αν υπάρξει ρήξη στις σχέσεις (και την παρασκηνιακή στήριξη, έ ?) "πατρός" - "γιού", θα δουν πολλά τα μάτια μας ..... Stay tuned. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parakmiakos Posted September 12, 2022 Report Share Posted September 12, 2022 Πραγματικά δεν είμαι, ουτε και θέλω να ακουστώ εριστικός αλλά πολυ γελάω που πανηγυρίζετε οταν κάνετε strike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts