mobster21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 1 hour ago, Νονός said: Φίλε Μομπ, σου έχω έτοιμη "δικαιολογία". Κι εγώ παιδεύτηκα, αλλά τη βρήκα. Λανσάρω ένα ... μοντέλο ότι τα δάκρυα δίνουν στα μάτια μου μια περίεργη μενεξελιά απόχρωση που με κάνει (ακόμη πιο) γοητευτικό. (Πόσο πΧιά ....) Δοκίμασε το. Πιάνει. Αδελφέ μου Κώστα Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όταν σπάμε Γουστάρουμε Είναι κάτι σαν εξιλέωση όλο αυτό Σαν λύτρωση Υγ. Βρείτε ένα συγκεκριμένο μέρος να τα λέμε πριν τα παιχνίδια Εν τω μεταξύ με πήρε τηλ φίλος ΑΕΚτζης που ξεκινάγαμε μαζί ΠΑΝΤΑ ένα Δικέφαλεεε σε αγαπωωωω όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ ακολουθωωωω στην 10 που έχω να τον δω από τότε που γκρεμίστηκε το Νίκος Γκούμας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araujo21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Πραγματικά κάποιοι αγνοήθηκαν και κάποιοι ήταν ευνοούμενοι. Επίσης ρώτησα ξανά γιατί δεν προακληθηκε ο Γιδοπουλος. Εκεί λίγο το χάσαμε αλλά αυτοι ξέρουν καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted October 2, 2022 Author Report Share Posted October 2, 2022 6 minutes ago, Araujo21 said: Πραγματικά κάποιοι αγνοήθηκαν και κάποιοι ήταν ευνοούμενοι. Επίσης ρώτησα ξανά γιατί δεν προακληθηκε ο Γιδοπουλος. Εκεί λίγο το χάσαμε αλλά αυτοι ξέρουν καλυτερα Με τον Γιδοπουλο ισως υπάρχουν προσωπικά. Ισως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τον ξέχασε πχ Γενικα ομως ο,τι και να πούμε οι επιλογες ήταν το λαθος της βραδυας οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araujo21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Just now, nikos said: Με τον Γιδοπουλο ισως υπάρχουν προσωπικά. Ισως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τον ξέχασε πχ Γενικα ομως ο,το και να πούμε οι επιλογες ήταν το λαθος της βραδυας οκ. Εντάξει ίσως έχουν γίνει πραγματα που δεν γνωρίζουμε. Και από την άλλη όποιον και να καλουαε θα βρισκόταν κάποιος που θα ήταν εκτός. Το σημαντικό ειναι οτι το γήπεδο έγινε. Δεν πιάσαμε 2023. Μπαίνουμε στο σπίτι μας και όλα θα γίνουν. Και βρανευσεις και προακλησεις. Οχι άλλο ΟΑΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baRon21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Ισχυει, βρειτε ένα μερος πριν το ματς την δευτερα να περάσουμε να πουμε μια Καλησπερα. εγω θα ειμαι απο πολυ νωρις, να φερω και τον αεκοπατερα να γνωρίσει τον φανταστικό κοσμο του ΚΜ, απο insiders familiαρχές μέχρι σωσίες του Κωστή και του Ροα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayo Vallecano 21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 48 minutes ago, nikos said: Αυτος ο Κουτουλας πρέπει να έκατσε στραβα σε πολύ κόσμο παντως. Χωρις να θέλω να τον προσβάλλω, αλλά δεν το κατάλαβα γιατί τιμήθηκε. Κατα την γνώμη μου η περίεργη επιλογή παλαιμάχων ήταν το μονο σοβαρό λαθος. Δεν πειράζει ομως, ας είναι. Αν δεν ήταν συμπαθής θα το είχαν επισημάνει πολλοί. Δεν βαριέσαι, χαλάλι του, θα χει να το λέει στα εγγόνια του πως τιμήθηκε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gybe21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 14 minutes ago, baRon21 said: Ισχυει, βρειτε ένα μερος πριν το ματς την δευτερα να περάσουμε να πουμε μια Καλησπερα. εγω θα ειμαι απο πολυ νωρις, να φερω και τον αεκοπατερα να γνωρίσει τον φανταστικό κοσμο του ΚΜ, απο insiders familiαρχές μέχρι σωσίες του Κωστή και του Ροα. Καβανι περισσότερο όχι Κωστή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted October 2, 2022 Author Report Share Posted October 2, 2022 15 minutes ago, baRon21 said: Ισχυει, βρειτε ένα μερος πριν το ματς την δευτερα να περάσουμε να πουμε μια Καλησπερα. εγω θα ειμαι απο πολυ νωρις, να φερω και τον αεκοπατερα να γνωρίσει τον φανταστικό κοσμο του ΚΜ, απο insiders familiαρχές μέχρι σωσίες του Κωστή και του Ροα. Υπάρχει και του Κωστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baRon21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 8 minutes ago, gybe21 said: Καβανι περισσότερο όχι Κωστή . Γουστα ειναι αυτα. Καβανι εχει πιο στρογγυλό προσωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man Of Faith Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 23 minutes ago, baRon21 said: Ισχυει, βρειτε ένα μερος πριν το ματς την δευτερα να περάσουμε να πουμε μια Καλησπερα. εγω θα ειμαι απο πολυ νωρις, να φερω και τον αεκοπατερα να γνωρίσει τον φανταστικό κοσμο του ΚΜ, απο insiders familiαρχές μέχρι σωσίες του Κωστή και του Ροα. Εγώ για Κοπιτση έχω διαβάσει εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araujo21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Just now, Man Of Faith said: Εγώ για Κοπιτση έχω διαβάσει εδω Ο Κοπιτσης γιατί δεν ήταν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayo Vallecano 21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 1 minute ago, Araujo21 said: Ο Κοπιτσης γιατί δεν ήταν ; Εδώ δεν είχε Καβάνι σαν μεταγραφικό κερασάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araujo21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 1 minute ago, Rayo Vallecano 21 said: Εδώ δεν είχε Καβάνι σαν μεταγραφικό κερασάκι. Ουτε καν Σουάρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted October 2, 2022 Author Report Share Posted October 2, 2022 5 minutes ago, Man Of Faith said: Εγώ για Κοπιτση έχω διαβάσει εδω Ε, έτσι είχε ξεκινήσει. Στο τελος θα γίνει Ιμπραιμοβιτς 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baRon21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Δικιο εχετε κοπιτσης ειναι, οταν επαιζε στην ΑΕΚ ομως, τωρα πρεπει να εχει παρει 20 κιλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man Of Faith Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 3 minutes ago, Araujo21 said: Ο Κοπιτσης γιατί δεν ήταν ; Ούτε ο Κοπιτσης ούτε ο Μπορμποκης ούτε ο Νικολουδης, αρκετοί δεν ήταν αλλά τεσπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man Of Faith Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 3 minutes ago, baRon21 said: Δικιο εχετε κοπιτσης ειναι, οταν επαιζε στην ΑΕΚ ομως, τωρα πρεπει να εχει παρει 20 κιλα Εγώ δεν τον έχω δει, ότι γράφουν εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg_voo Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 ΑΕΚοφυσιογνωμία ο Μούκι. Από Κωστής κ Κοπιτσής, πλέον κ σε Καβάνι. Εγώ υποστήριζα Κωστή, νομίζω και λόγω εκφράσεων και τόνου. Τώρα και με Καβάνι μπερδεύτηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moukie Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Βαλε και Πιττα που ειπε ο Κατουνας 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapetane21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 14 minutes ago, Araujo21 said: Ουτε καν Σουάρες. Ούτε Γιαννάκης Σοάρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araujo21 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 9 minutes ago, Kapetane21 said: Ούτε Γιαννάκης Σοάρες Ουτε καν Ενσαλιβα να ραπάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted October 2, 2022 Author Report Share Posted October 2, 2022 7 minutes ago, Man Of Faith said: Ούτε ο Κοπιτσης ούτε ο Μπορμποκης ούτε ο Νικολουδης, αρκετοί δεν ήταν αλλά τεσπα. παραθέτω καποιους μετά τα μέσα 80s που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο και διαλεχτε (ΟΧΙ απαραίτητα όλους) Απο τους παρακάτω δεν υπήρξε ΚΑΝ ένα βίντεο (που υπήρξε τουλαχιστον για καποιους) Οικονομοπουλος, Μηνου, Σορεντινο Μπορμποκης, Κοπιτσής Δελλας, Γκαμαρα, Κωστενογλου, Άλβες Π. Παπαιωαννου, Ζηκος, Κατσουρανης, Ασουνσαο, Ντιοπ (RIP) Πηττας, Μαλαδενης Εστερχαζυ, Οκονσκι, Κετσμπάγια, (Τσιαρτας) Λακης, Σεζαρ, Σκοκο Σάντμπεργκ, Ιλ. Ιβιτς, Λυμπεροπουλος Δεν βάζω Σαραβάκο, Γεωργάτο, Μητροπουλο, Ζαγορακη γιατι συνδέθηκαν πολύ περισσότερο με αλλες ομάδες. Επισης εννοειται ότι δεν βάζει κανεις τον Αλεξανδρή. Και σιγουρα ξεχνάω κόσμο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHⓇIS Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Σκοκο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geologos Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 6 hours ago, MITSAKLAS said: Ξύλο με αστυνόμους Καμένα μπατσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted October 2, 2022 Author Report Share Posted October 2, 2022 Παντως ο σύλλογος παλαιμάχων δηλώνει ικανοποιημένος Αναλυτικά: Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνηση όλων των μελών του για τη νέα σελίδα που ανοίγει για την ομάδα μας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ζούμε ακόμα τη μαγεία των μεγάλων στιγμών της βραδιάς των εγκαινίων και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αγιά Σοφιά για τον πρώτο αγώνα μας αύριο το βράδυ. Αυτές τις ιστορικές ώρες, όμως, αισθανόμαστε και την ανάγκη να πούμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οχι μόνο επειδή με τη δική του αξιοσύνη και επιμονή η ΑΕΚ κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι της, αλλά και διότι στη μεγάλη αυτή βραδιά της περασμένης Παρασκευής τίμησε και όλους εμάς που γράψαμε ιστορία στα γήπεδα για την ΑΕΚ. Είμαστε ευγνώμονες που βλέπουμε ξανά την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και που νιώθουμε ότι η προσφορά μας στη μεγάλη αυτή ομάδα εκτιμάται και τιμάται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts