Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, billy21 said:

Η ΑΕΚ Β νίκησε 2-0 την Ηλιούπολη σε φιλικό αγώνα στο Α' Γήπεδο Ηλιούπολης. 

Η σύνθεση ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (46' Γκίνης) Σταμούλης (60' Ραντόνια) Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς (80' Π. Γεωργέας) Ρουκουνάκης, Γερολέμου (64' Λέλεκας) Ευθ. Χριστόπουλος (86' Πανεράς) Ζίνι, Σπυριδάκης (75' Σκόνδρας) Κοσίδης (80' Απ. Χριστόπουλος).

On 2/11/2023 at 5:31 PM, AG21 said:

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Κηφισιά σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη. 

Η σύνθεση ΑΕΚ Β: Γκίνης (60' Αγγελόπουλος) Σταμούλης, Αρβανίτης (46' Ντάικο) Τρούμπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου (89' Λέλεκας) Μπότος (89' Σκόνδρας) Μαχαίρας, Ζίνι, Κοσίδης (74' Γκολφίνος).

Μόνο 7 παίκτες ήταν σταθεροί 11αδα ( Σταμούλης , τρούμπουλος , Ρουκουνάκης , Γερολέμου , Ζίνι Κοσίδης και δύο αλλαγές ( λέλεκας , σκόνδρας ) ενώ γκίνης έπαιξε μια βασικός μία αλλαγή όλοι οι άλλοι έπαιξαν ειτε μόνο στο πρώτο αγώνα ( Φκίνης Αγγελόπουλος Αρβανίτης Ντάικος , Μπότος Μαχαίρας , γκολφίνος ) είτε μόνο στο δεύτερο ( Θεοχάρης , ραντόνια , χατζικυριάκος , π. γεωργέας , ε. χριστόπουλος , πανεράς , Σπυριδάκης , Α. χριστόπουλος )  .

Συνεχίζονται οι δοκιμές σε παίκτες με ότι διαθέσιμο έχει κάθε φορά . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που βλέπω είναι οτι καθιερώνει τους δύο επιθετικούς μια που Ζίνι Κοσίδης ειναι δυνατά χαριά και ο ενας ειναι πιο περιφεριακός ενώ ο άλλος πιο βαρής και μέσα στη περιοχή και υποψιάζομαι οτι δουλεύει το 4-4-2 του αλμέιδα 

Σταμούλης Πάρρας είναι αυτοί που πέρνουν το περισσότερο χρόνο στα άκρα ενώ θέλει να υπολογίζει το ραντόνια που κυρίως είναι στην Α και Γέα σαν εναλλακτική στα αριστερά άμυνα ( είναι μέσος ) 

Τρούμπουλος τον πιστεύουν παρόλο τις άσχημες εμφανίσεις στην αρχή του πρωταθλήματος και έπαιξε και στα δύο ματς 90λεπτα ενώ τη δεύτερη θέση την μοιράστηκαν Αρβανίτης που γύρισε απο τραυματισμό , ντάικο που πιστεύει ο Αλμέιδα και ο ανερχόμενος χατζικυριάκος 

Στο κέντρο βλέπουμε σταθερά Ρουκουνάκης Γερολέμου με τον δεύτερο να γίνεται αλλαγή απο το μικρό Λέλεκα 

Στα άκρα είδαμε στο πρώτο Μπότο Μαχαίρα και αλλαγή Σκόνδρα στο σημερινό Ε. Χριστόπουλο Σκυριδάκη με αλλαγές Πανερά και Σκόνδρα . 

Τώρα στην επίθεση έχουμε σταθερά Ζίνι και Κοσίδη με τον μεν δεύτερο να γίνεται αλλαγή απο Γκολφίνο και Α. χριστόπουλο

κάπως έτσι φιάχνεται το ρόστερ . Σε περένθεση οι παίκτες που δεν έπαιξαν στα δύο φιλικά 

                                                                               Θεοχάρης / Γκίνης 

Ραντόνια / Σταμούλης  Τρούμπουλος / (Κάτσικας ,Χριστοφυλόπουλος )  Ντάικο / Αρβανίτης / Χατζικυριάκος     Πάρρας / Γέας Π

                                                                          Ρουκουνάκης / Σάμπα ?? ( Τσιόκρης ) 

                       Μπότος /  Σπυριδάκης / Σκόνδρας  (Πάππα)               Μαχαίρας / Ε. Χριστόπουλος / Πανεράς 

                                                                          Γερολέμου / Λέλεκας / ( Κορομηλάς , Δημητρίου , Πιτιλάκος , Νούλας  ) 

                                                      Ζίνι / Γκολφίνος                       Κοσίδης / Α. Χριστόπουλος 

Link to comment
Share on other sites

Να πιάσουμε και το χαλαρό θέμα της Β ομάδας

Βλέπουμε μια σειρά απο παίκτες να μην υπάρχουν πουθενά το τελευταίο καιρό . Πιθανών παίζει να είναι σε κάποια λίστα για να βρούν ομάδα . Δεν ξέρω και αν ξέρει κάποιος ( @pappous ) ας μας διαφωτίσει . 

Μιλάω για 

Γ.  Χριστοφιλόπουλος  19 ετών μέχρι 2024 ( 17/7/2003) με ύψος 1,85.  Ήρθε το καλοκαίρι από τη Κ19 του Ολυμπιακού. 

Ν. Δημητρίου 20 ετών μέχρι 2025 (22/4/2002).  Κύπριος από ακαδημία  ΑΠΟΕΛ.  Υψος 1,80. Στις Εθνικές Κύπρου U14-U17. Σπουδαζει Νομική Αθήνα.  Ήρθε το καλοκαίρι απο βάζελο . 

Μ. Τσιοκρης 18 ετών (8/8/2003) μέχρι 2024 . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από 8 ετών. Υψος 1,82 & βάρος 70 κιλά. Είναι διεθνής U15, U16, U17, . Έπαιξε και κάποια ματς με τη Κ19

Γ. Πιτιλάκος 17 ετών (30/11/2004) μέχρι 2024 . Υψος 1,77 κ& βάρος 69 κιλά. Απο ακαδημίες Λάρισας / ΠΑΟΚ. Στην Ακαδημία απο 2019.  Δεν παίζει με τη Κ19 . 

 J. García  21 ετων (24/10/2000) μεχρι το 2024 Αδελφός του Γκαρσία . Ταχύτητα τεχνική αλλα χρειάζεται βελτίωση στο παιχνίδι . Χάθηκε μετά απο το τραυματισμό του

Λ. Πάπα 19 ετών ( 22/1/2003) μέχρι 2024 . Εχει ύψος 1,83 & βάρος 71 κιλά. Ηρθε στην Ακαδημία το 2016 & είναι διεθνής με την Αλβανία U15, U17 και U19 .

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Με κάθε επιφύλαξη

Χριστοφιλόπουλος έχει παίξει ελάχιστα κυρίως σαν αλλαγή και  το περίεργο ήταν ότι σε κάποια παιγνίδια κράτησε τον Κάτσικα σέντερ μπάκ και έβαλε Χριστοφιλόπουλο δεξι μπακ. Είναι προφανές ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Οφρυδόπουλου. Είναι συχνά αποστολή αλλά μένει πάγκο.

Δημηρίου ελάχιστες ολιγόλεπτες παρουσίες σαν αλλαγή αλλά συχνά στην αποστολή.

Τσιόκρης όπως αναφέρεις έπαιξε κάποια παιγνίδια με Κ19. Έχει και κάποιες σπανιότατες εμφανίσεις στον πάγκο της Β.

Πιτιλάκος εξαφανισμένος νομίζω. Δεν έχω ακούσει κάτι (π.χ. τραυματισμό)

J. Garcia  παρόλο που έχει περάσει αρκετός χρόνος από τον τραυματισμό του δεν έχει επανεμφανιστεί. Υποθέτω ότι αν όλα έχουν πάει καλά δεν θα αργήσει η επιστροφή του.

Πάπα έχει συμμετοχές και με την Κ19 και με την Β. Εμφανίζεται σαν δεξί εξτρέμ αλλά στην Κ19 παίζει συχνά  μέσος ενώ στην Β είναι "πασπαρτού" (δεξί μπακ, μέσος, αριστερό εξτρέμ)

Τέλος υποτίθεται ότι επέστρεψε και ο Laci αλλά η τύχη του αγνοείται.

Παρόλο που όλοι έχουν ακόμη συμβόλαια υποθέτω ότι αν έχουν κάποια πρόταση Τσιόκρης και Πιτιλάκος θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα στην οποία να έχουν κάποια συμμετοχή. Ο Δημητρίου ίσως να ενδιαφέρεται περισσότερο για την επιστήμη του. Ο Laci αν επιμένει στην λάθος προσέγγιση είναι καμένο χαρτί και φαντάζομαι θσ φύγει. Οι άλλοι -αν είναι καλά- νομίζω θα συνεχίσουν.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Έτσι ήταν πριν κάνα μήνα αλλά φαίνεται λίγο πριν τη διακοπή και στα φιλικά έχουν εξαφανιστεί. Ειδικά για το Παπα που είχε συχνή παρουσία και στη Β και στη Κ19 η τωρινή  απουσία κυρίως από τη Β ομάδα σηκώνει υποψίες αν δεν οφείλεται σε τραυματισμό. 

Για Δημητρίου χριστοφιλοπουλο θεωρώ πιθανό ότι κόπηκαν για την επόμενη χρονιά και θα φύγουν το καλοκαίρι άλλωστε έχουν παίξει ελάχιστα ενώ ήταν ανούσιες έως χαζές μεταγραφές. 

Πιτιλακος μου προκαλεί εντύπωση γιατί είναι ηλικιακά για Κ19 αλλά εκτός από κάποια παιχνίδια του τουρνουά των Αράβων δεν έχει παίξει. Επειδή είναι γυρολόγος των ακαδημιών ( πρώην μπαοκ που έφυγε) ίσως υπάρχει θέμα με παράπονα αξιοποίησης από γονείς. 

Για τσοκρη δεν ξέρω τι παίζει από πέρσι πραγματικά σαν να μην υπάρχει. Έπαιξε κάποια λεπτά αλλά μετά από αυτό είναι ανύπαρκτος 2 χρόνια τουλάχιστον. 

Γενικά σε αυτές τις ηλικίες που μάνατζερ είναι οι αμπαλοι  γονείς λόγικα υπάρχουν θέματα. 

Link to comment
Share on other sites

Ενώ πέρσι τα έκαναν όλα σωστά στη Β ( ίσως λόγο ΠΑΠ) και έκαναν μόλις μία μεταγραφή φέτος τα έκαναν όλα λάθος κάνοντας πολλές χωρίς λογική μεταγραφές. Δεν μιλάω για τους κάτω 20 αλλά γιαυτους που είναι άνω και έχουν περάσει άδοξα από άλλες ακαδημίες. Ας πούμε του νταικου είχε μια λογική λόγο της τρύπας στο κέντρο της άμυνας αλλά όλες οι άλλες ήταν περιττές. Τουλάχιστον τώρα ας το βιορθωσουν ώστε με την επανέναρξη να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόγραμμα. 

Για μένα πρέπει να έχεις παίκτες μέχρι 21 χρόνων στη Β και μόνο άνω να είναι όσοι είναι μεταξύ Α και Β ομάδας. Όσοι πιάνουν τα 22 και δεν είναι μέλος της Α στο καλό. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εφέτος είναι η 2η μεταβατική χρονιά. Πέρυσι είχαν έναν κορμό παικτών που είχαν παίξει αρκετό καιρό μαζί. Η Κ19 είχε διαλυθεί με λίγους παίκτες να παραμένουν. Από την στιγμή που έφυγαν 10+ παίκτες (που οι περισσότεροι έπαιξαν) ήταν φυσικό να έρθουν μια ντουζίνα μετεγγραφές.

Να πω την αμαρτία μου βέβαια όλο το ανακάτεμα δεν μου αρέσει, νομίζω δεν βοηθάει την ομάδα ούτε τους παίκτες. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην έλλειψη λύσεων ή στην προσπάθεια να δοθεί χρόνος σε περισσότερους αλλά ο Οφρυδόπουλος ανακατεύει πολύ την τράπουλα. Μπορεί απλά να θέλει να δωσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους για να μπούν στο πνεύμα της ομάδας αλλά έχει βάλει δεξιά μπακ 3-4 (που δεν είναι ενώ δεξι σου μπακ παίζει στόπερ), παίζει κάποιες φορές με 2-3 σεντερ φορ κλπ. Μου μοιάζει λίγο προσέγγιση αυτούς θέλω να δω ας δούμε τώρα πως θα τους χωρέσουμε. Φυσικά και πρέπει να πειραματιστεί αν δεί κάτι αλλά δεν νομίζω ότι θα χρησιμεύσουν τα 10 λεπτά που θα παίξει ο Σκόνδρας αρ. μπακ. Αν τον πιστεύει για εκεί θα πρέπει να τον δουλέψει.

Το άλλο θέμα είναι ο συντονισμός μεταξύ των ομάδων. Οι παίκτες που προπονούνται με την Α δεν έχουν καθόλου παιγνίδια. (π..χ. Ραντόνια σε SL1 μηδέν σε SL2 δύο). Υποτίθεται ότι η Β δίνει την ευκαιρία σε νέους παίκτες που δεν αγωνίζονται με την Α να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Πρέπει νομίζω κάπως να συντονιστούν οι ομάδες και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ανάμειξη του Πελάδο στην Β.

Και εγώ πιστεύω ότι αν κάποιος δεν δείχνει πράγματα μέχρι τα 20-21 είναι σπάνιο να εντυπωσιάσει στην συνέχεια (αν και υπάρχουν οι περπτώσεις Κορνέζος και παλιά ο Καψής που άργησαν να πάρουν μπρος)

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, pappous said:

. Πρέπει νομίζω κάπως να συντονιστούν οι ομάδες και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ανάμειξη του Πελάδο στην Β.

Και εγώ πιστεύω ότι αν κάποιος δεν δείχνει πράγματα μέχρι τα 20-21 είναι σπάνιο να εντυπωσιάσει στην συνέχεια (αν και υπάρχουν οι περπτώσεις Κορνέζος και παλιά ο Καψής που άργησαν να πάρουν μπρος)

 

Alert ακολουθεί ανάλυση

Συμφωνώ και στα δύο

Στο μεν πρώτο βασικό είναι η Β ομάδα να βρει την ισορροπία μεταξύ πρώτης και Ακαδημίας σαν μεταβατικό σταδιο προσαρμογή στον επαγγελματισμο και ειδικά μέσα στη σκληρή ποδοσφαιρική πραγματικότητα της sl2  .

Οι τέσσερεις με τις Β έχουν περίπου άλλο φορματ και μάλλον μόνο στο μπαοκ βγάζει αποτέλεσμα αλλά αυτό λόγο ακαδημιών και βοηθάει και η προσωπικότητα Γκαρσια .  Ο Γαυρος την υπολογίζει τη Β στις ακαδημίες σαν Κ23 ,  ο μπαοκ το έχει σαν ξεχωριστή δεύτερη ομάδα και τον ορκ Γκαρσια να επιλέγει απο δεξαμενή των ακαδημιών, βαζελο δεν ξέρω ίσως ούτε αυτοί . 

Στην ΑΕΚ πιστεύω και εγώ οτι το φόρματ πρέπει να είναι όπως το λες εσύ και ίσως αυτό γίνεται ήδη δλδ η Β ομάδα να είναι υπό την επιβλεψει την πρώτης και να λειτουργούν παράλληλα και όχι ξεχωριστά γιατί μας βολεύει να μην ξεχειλωνουμε το ροστερ της πρώτης  . Φυσικά αυτό απαιτεί ένα προπονητή με διάθεση ιδέες τιμ που να μείνει χρόνια και στην ΑΕΚ και μάλλον το βρήκαμε και αναμένονται και άλλες αλλαγές χωρίς απαραίτητα αλλαγή οφρυδοπουλου . 

Στα της ηλικίας τα ίδια πιστεύω ότι αν μέχρι τα 20-21 δεν έχει δείξει κάτι φοβερό δεν έχει νόημα να τον περιμένουμε και να μένουν στα Σπάτα αυστηρά μέχρι τα 23-24 όσοι είναι χρήσιμοι στην πρώτη ομάδα σαν συμπλήρωμα στην βασική 20-22αδα και να χτυπάμε στα ίδια να μπουν στο πύρινα της 22αδας  δλδ δεν εννοώ κάτι Πάρρα και Γερολεμου που το μόνο που κάνουν είναι τρώνε λεπτά από άλλους παίκτες που ίσως έχουν μεγαλύτερη προοπτική. 

Εγω πιστεύω ότι η Β ομάδα πρέπει να είναι σε 3 γκρουπ ώστε το κάθε γκρούπ να έχει συνοχή και κάθε παιδί να κοιτάει καθαρά την εξέλιξη και το επόμενο επίπεδο  δλδ μια 11αδα που να είναι παιδιά μεταξυ Α και Β ομάδας ηλικίας μέχρι 21-23 ( μπορεί και μικρότερους) και να έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά να παίξουν ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί και βασικοί στη πρώτη  . Απο αυτούς στόχος κάθε χρόνο να μπαίνουν 1-2 στην 20άδα της πρώτης δλδ να γίνονται γαλανόπουλοι . Δεύτερο γκρουπ μια 16-18αδα με αλλαγές με παίκτες που πρέπει να είναι ο σταθερός κορμός της ομάδας αλλα όχι ακόμα επίπεδο της Α ηλικίας μέχρι 19-21  και αυτοί θα είναι οι επόμενη που θα μπούν στις προπονήσεις της Α . Αυτα τα δύο γκρούπ είναι 27-29 παίκτες σύνολο δλδ ένα πλήρες ροστερ και επειδή έχουμε τις ανάγκες της πρώτης, τους συχνουν τραυματισμους των μικρός κατά τη μετάβαση, τα προβλήματα των παιδιών κτλ να υπάρχει και ένα 3ο γκρουπ με μικρότερους παίκτες ηλικίας 17-19 με ταλαντούχους με συμβόλαια που θα κάνουν προπόνηση και παιχνίδια με τη Κ τους μέχρι τα 19 αλλά και με τη Β ομάδα σαν συμπλήρωμα οπότε ζητηθεί. Μετά θα μπαίνουν αυτόματα στο δεύτερο γκρούπ αν συνεχίζουν .  Αυτό το τουρλουμπούκι που έχουμε τώρα δεν βοηθάει ούτε την ομάδα ούτε τους παίκτες . 

Φαίνεται πάντως ότι σιγά σιγά γίνεται ένα ξεκαθάρισμα και ψάχνουν την ομοιογένεια και η διακοπή μας βολεύει ώστε να γίνει δουλειά και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια ώστε να είμαστε έτοιμη για του χρόνου στη βόρεια Ελλάδα και του παραχρονου που θα έχουμε μικρότερη δυνατότερη λίγκα και υποβιβασμούς. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εχω και περισσότερα 

Franck Massa - η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ Β

image.png

transfermarkt.com/franck-massa/profil/spieler/1103825

Ήρθε κατευθείαν απο το προπονητικό κέντρο της Ivoire Fc

https://www.instagram.com/p/Cop9YpYg-m6/

image.png

image.png

και κάνει και κολπάκια

https://www.instagram.com/p/CnrUwKoj-sl/

 

Εν το μεταξύ ειναι συγκλονιστικό πώς απο το ποδόσφαιρο σε δύσκολες συνθήκες θέλουν να φιάξουν τη ζωή τους αυτά τα υποσιτισμένα παιδιά

https://www.instagram.com/p/Ce-5-WOALNq/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

απο sdna

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Β, Μάριου Σπυριδάκη. 

Ο 20χρονος εξτρέμ της Ένωσης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του πόδι και θα μείνει στα "πιτς" για τους επόμενους μήνες. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ Β. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Παντελή Νικολάου

Link to comment
Share on other sites

Αύριο έχει αγώνα η ΑΕΚ Β και θα κατεβεί ελπίζουμε με καλύτερη εικόνα αφού και προστέθηκαν παίκτες , δούλεψαν μαζί και κάπως σταθεροποιήθηκε το ρόστερ .Λογικά πλέον θα ξεκαθαρίσει και το ρόστερ για επόμενη χρονιά και θα κριθεί οριστικά ο οφρυδόπουλος αν η εικόνα στην αρχή οφείλεται σε αυτά που έχουμε πει η χρειάζονται βαθιές αλλαγές και εδώ .

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΕΚ ΩΡΑ 14:45 <<Θεόδωρος Βαρδινογιάννης>> Ρέθυμνο

 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ανδρικόπουλος από τις Κυκλάδες

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου το φάγαμε.

Κατά τα άλλα επανήλθε Λάτσι ο οποίος μάλλον παίζει με πατρενέρ κεντρικό μπακ τον Ραντόνια!!!!!!!

Πρώτη εμφάνιση του Λέλεκα σε βασική ενδεκάδα?

Βασικός και ο Κοσίδης (άρα κομμένος από Α)

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά με προβληματίζει το "πλάνο" της ΑΕΚ Β , δεν το καταλαβαίνω. Είναι σαν να κάνει ο Οφρυδόπουλος διαρκείς δοκιμές ατόμων. Αλλά πως θα υπάρξει ένα δομημένο παιγνίδι στο οποίο να αναδειχτούν οι δυνατότητες των παικτών?

Σήμερα ξεκίνησαν μόλις τρείς παίκτες που ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιγνίδι. Τα δύο πλάγια μπακ και ο Γκολφίνος. Αν θέλεις να μοντάρεις ομάδα δεν την ανακατεύεις συνέχεια. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις παίκτες τους δοκιμάζεις στην θέση που υποτίθεται ότι γνωρίζουν. Αν πάλι θεωρείς ότι κάποια θέση τους ταιριάζει καλύτερα τους καθιερώνεις εκεί. 

Δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα του να παίξει ο Radonja σέντερ μπακ. Δεν έχει τα σωματικά προσόντα για την θέση (ύψος, εκτόπισμα). Κάνεις 3 αλλαγές και η ομάδα παίζει το τελευταίο δεκάλεπτο με 4 παίκτες που τυπικά τουλάχιστον είναι φορ. (Γκολφίνο, Κοσίδη, Α. Χριστόπουλο, Ζίνι). Αν το ζητούμενο είναι απλά η συμμετοχή τους καλώς. Αν όμως είναι η εικόνα της ομάδας τότε εγώ προσωπικά  αμφιβάλλω για την αποτελεσματικότητα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν ήταν Β ομάδα και ήταν κανονική ο οφρυδοπουλος θα είχε απομακρυνθεί με τη έως τώρα παρουσία της ομάδας και τη δουλειά του προπονητή.. 

Γενικά παρατημένη ομάδα ούτε καν ανακοινώνουν αποστολές, τώρα κόψανε το να ανακοινώνουν 11αδες.. Σαν να ντρεπομαστε για αυτήν την ομάδα και θέλουμε να τη κρύψουμε. Παίκτες που τη μία παίζουν την άλλη όχι, αλλάζουν θέσεις και γενικά καμία ποδοσφαιρική λογική μέχρι τώρα... Θα κάψουμε και ότι potential υπάρχει και στην ομάδα. 

Εγω θα τον έδιωχνα άμεσα και θα σχεδίαζα με άλλον προπονητή της επόμενη μέρα για να κάνει αυτός την αξιολόγηση του ροστερ και τη σχεδίαση της νέας χρονιας. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κατεβάζει ο Ζίνι την μπάλα, περνάει έναν αμυντικό, δίνει αριστερά κ φεύγει στον χώρο ανάμεσα στα μπακ. Δώσε την γαμημένη την μπαλίτσα αγόρι μου στον χώρο τι σταματάς κ σηκώνεις την μπάλα στο πίσω δοκάρι?

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, billy21 said:

Κατεβάζει ο Ζίνι την μπάλα, περνάει έναν αμυντικό, δίνει αριστερά κ φεύγει στον χώρο ανάμεσα στα μπακ. Δώσε την γαμημένη την μπαλίτσα αγόρι μου στον χώρο τι σταματάς κ σηκώνεις την μπάλα στο πίσω δοκάρι?

Παίζει ο Μάνταλος στη Β;

  • Hahaha 1
Link to comment
Share on other sites

Είδα λίγο στο Β. Μπορεί να το δω και όλο κάποια στιγμή αλλά είναι εμφανής η βελτίωση της ομάδας από το κακό χαλη που ήταν στην αρχή της σεζον. Σίγουρα όμως οφείλετε και ότι παίζαμε με ποιο έτοιμους παίκτες όπως ζινι, Γκαρσια αλλαγή, λατσι, ραντονια,  μποτο. Τουλάχιστον να φιαχνει μια 11αδα για του χρόνου και βλέπουμε. 

Link to comment
Share on other sites

Μην χάσεις τον χρόνο σου. 'Αλλο ένα ανάλατο παιγνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Τι κράτησα εγώ? Λίγα πράγματα.

Χ"εμμανουήλ - Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς άμυνα - Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Λέλεκας κέντρο - Γκολφίνος, Ζίνι, Μπότος

Ο Λάτσι πιό ζωηρός από τις περσινές παρουσίες του.

Παρράς -κατά την άποψή μου ο καλύτερος- αλλά πάλι δεν μπόρεσε να βγάλει όλο το ματς (μάλλον μυικός τραυματισμός). Έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να σταθεί SL αλλά δεν είναι αρκετά δυνατός.

Ρουκουνάκης φάνηκε να έχει διάθεση αλλά τραυματίστηκε πολύ νωρίς. Κέντρο δεν είχαμε αφού ο Λέλεκας έκανε πάρα πολλά λάθη και ο Κορομηλάς σήμερα δεν "τράβηξε". Τον Ρουκουνάκη αντικατέστησε ο Δημητρίου (που απ΄όσα έχω δεί φέτος πιστεύω δεν υπήρχε κανένας λόγος να έρθει στην ΑΕΚ). Όταν έβγαλε τον Λέλεκα/Κορομηλά τράβηξε πίσω τον Μπότο που επίσης δεν με εντυπωσίασε και έβαλε Απ. Χριστόπουλο (σε αδιευκρίνιστο ρόλο) και τον επανεμφανιζόμενο Judah (νομίζω θετικός υπολογίζοντας την πολύμηνη απουσία).

Από τον Γκολφίνο περίμενα περισσότερα και όσον αφορά τον Ζίνι έχει καλά στοιχεία αλλά θέλει πολλή δουλειά σε ατομικό και τακτικό επίπεδο.

Ο Κ. Σταμούλης που μπήκε όταν τραυματίστηκε ο Παρράς (ο Ραντόνια πήγε αριστερά) μαχητικός όπως πάντα αλλά μέχρι εκεί.

Όσο για τον Οφρυδόπουλο δεν έχω καταλάβει ...το πλάνο του και τις επιδιώξεις του (και των προισταμένων του μαζί). Αν πάει να μοντάρει μια αξιοπρεπή ομάδα ποιό είναι το νόημα αυτού του διαρκούς rotation και δεν βάζει τους καλύτερους? Αν πάλι θέλει να τσεκάρει παίκτες του σε αγώνα και είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα πως ακριβώς θα τους σταθμίσει?

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Ξανά τηλεοπτικά η ΑΕΚ Β 

13:45LIVE

ΑΕΚ Β - Απόλλων Σμύρνης

Ποδόσφαιρο - Super League 2

ΕΡΤ 3

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε μεσοβδόμαδα αγώνα στη Κρήτη και επόμενη σκ παλι άρα μπορεί να μοίρασε χρόνο. Βλέπουμε και πολλούς εκτός όπως Νταικο κατσικα ραντονια ρουκουνακη κ.α.

 

Link to comment
Share on other sites

  • AG21 changed the title to ΑΕΚ Β

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×