Jump to content

Futsal Γυναικών


George_D
 Share

Recommended Posts

H oμαδα futsal των γυναικων μας

 
Quote

 

aek-women-futsal-salas-ginaikes-gynaikes

Ήρθαν για να κυριαρχήσουν!

Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα, αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Μετά την τοξοβολία, το μπάσκετ με αμαξίδιο, το Rugby, το πόλο και πολλά άλλα, ο “Δικέφαλος” δημιούργησε ομάδα και στο ποδόσφαιρο γυναικών futsal 5×5.

Κάτω από την στέγη του τμήματος Futsal και μέσα στην μεγάλη αγκαλιά της ΑΕΚ, δημιουργήθηκε μία ομάδα που ήρθε όχι μόνο για να μείνει, αλλά για να κυριαρχήσει.

Φέτος, διεξάγεται για πρώτη φορά το Πρωτάθλημα Γυναικών από την ΠΕΠΠΣ και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να λείπει. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι: ΑΕΚ, ΑΕ Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου, Αμπελόκηποι ΑΠΣ, Καλλιθέα Futsal, Παιανιακός ΑΣ και Φοίνικας.

Η “Ένωση” στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος πέτυχε ένα εντυπωσιακό νικηφόρο “5×5”, σημειώνοντας παράλληλα ευρείες νίκες.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ επικράτησε με 11-0 του Παιανιακού και του Φοίνικα Καλλιθέας, 21-0 της Καλλιθέας Futsal και 2-1 των Αμπελοκήπων και της Αθηναϊκής. Τα κορίτσια των Χριστόπουλου-Ιατρού, με 15 βαθμούς και 47-2 γκολ τερμάτισαν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και προκρίθηκαν στο Final Four του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 07-09/06.

Ο “Δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει στον Ημιτελικό της Παρασκευής (07/06) στις 21:30 τον Παιανιακό στο γήπεδο “Paradise Park” (Μεταμορφώσεως 100, Αχαρναί) και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (09/06) στις 21:00 τον νικητή της αναμέτρησης ΑΕ Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου – Αμπελόκηποι ΑΠΣ στο ΑΚ “Λεοντάρειο”.

Η άσσος της ΑΕΚ, Δανάη Τερζή, δήλωσε στο aek.gr: “Το να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ, μοιάζει με ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Όντας παιδί οικογένειας Αεκτζήδων και Κωνσταντινουπολιτών, από πολύ μικρή έμαθα να αγαπάω αυτήν ομάδα, γιατί κατά ένα τρόπο, κυλάει στο αίμα μου. Όταν αγωνίζομαι με την φανέλα αυτή, αισθάνομαι αμέσως την βαρύτητα της ιστορίας της και αυτό μου δίνει παραπάνω λόγους να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Την είσοδο της ομάδας μου στο Final Four, προσωπικά την θεωρώ απολύτως δίκαιη με βάση την εικόνα μας στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Έχω την τύχη να αγωνίζομαι μαζι με πολύ ταλαντούχες αθλήτριες, που είναι κυρίως πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Όλες μαζί θεωρώ πως δημιουργούμε ένα πολύ καλό σύνολο και με την σημαντική καθοδήγηση των προπονητών μας, έχουμε φτάσει μέχρι τώρα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, παίζοντας κυρίως όμορφο ποδόσφαιρο, και φυσικά να τερματίσουμε πρώτες σε αυτήν την διοργάνωση“.

H Ξανθή Μιρσιλή με τη σειρά της πρόσθεσε στο επίσημο σάιτ του Συλλόγου: “Νιώθω μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που αγωνίζομαι με τα χρώματα της ομάδας που αγαπώ και έχω μέσα στην καρδιά μου! Είναι ωραίο να παίζεις για την ομάδα που υποστηρίζεις από μικρό παιδί. Νιώθω ευλογημένη που φοράω τον Δικέφαλο Αετό! Θεωρώ πως είναι δίκαια η είσοδο μας στο Final Four. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους άλλωστε. Όλες οι παίκτριες έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίσαμε σαν να είναι τελικοί. Στόχος μας, φυσικά, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος“.

Ο προπονητής του “Δικεφάλου”, Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Αυλωνίτη για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω αυτή τη θέση. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι υγιής σε όλους τους τομείς. Είναι μια ομάδα με στόχους κι εγώ από την μεριά μου σε συνεργασία με τον συνεργάτη μου Στράτο Ιατρού, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αυτό. Πάντα, όμως, με σεμνότητα και ταπεινότητα γιατί το έργο που έχουμε αναλάβει είναι δύσκολο, και πρέπει όλοι μας να κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές“.

Ο βοηθός προπονητή, Στράτος Ιατρού, πρόσθεσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την καινούργια προσπάθεια, έπειτα από πρόσκληση του προπονητή Χρήστου Χριστόπουλου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που διαμόρφωσε και οργάνωσε το γυναικείο τμήμα Futsal της ΑΕΚ. Επίσης, νιώθω ιδιαίτερα τυχερός, καθώς στο ρόστερ μας υπάρχουν αθλήτριες υψηλού επιπέδου, οι οποίες εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το όνομα της ΑΕΚ“.

Το ρόστερ της ΑΕΚ:
1. Τόνια Βαρβαροπούλου
2. Έλενα Δημητροπούλου
3. Χριστίνα Κόλλια
4. Χριστίνα Κολοκάθη
5. Ξανθή Μιρσιλή
6. Άννα Πλεξίδα
7. Ελευθερία Τριβυζάκη
8. Δανάη Τερζή
9. Ιωάννα Μελισσού
10. Μαριάννα Μπούμπα
11. Εύη Καρέτσου
12. Μαρία Χριστοφορίδη
13. Ειρήνη Βασιλακοπούλου
14. Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου

Προπονητής: Χρήστος Χριστόπουλος
Βοηθός Προπονητή: Στράτος Ιατρού

 

 



https://www.aek.gr/irthan-gia-na-kyriarchisoyn/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εύγε στην ομάδα που δίνει την δυνατότητα να αθληθούν ἀντρες-γυναίκες, μικροί και μεγάλοι, με καροτσάκι ή χωρίς, και σε γήπεδα και με κονσόλες, από όλες τις οικονομικές τάξεις θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Για μένα είναι εξίσου σημαντικό με τις κούπες (το ένα φέρνει τ'άλλο σε βάθος χρόνου) να βρίσκεται η Α.Ε.Κ. παντού, όπου και να στρίψεις το κεφάλι σου, Α.ΕΚ. = ζωή.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μετά από δυο χρόνια η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη δράση και η Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Η Ένωση για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος θα υποδεχτεί στο κλειστό της Αργυρούπολης το Νέο Ικόνιο το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα.

Link to comment
Share on other sites

Με το εντυπωσιακό 12-0 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Νέου Ικονίου στην πρεμιέρα της Α’ Φάσης του 2ου Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και ξεκίνησε με το… δεξί το Πρωτάθλημα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάληψη μίας εκ των 4 πρώτων θέσεων που οδηγούν στο Final Four.

https://www.aek.gr/quot-sifoynas-quot-aek-12-0-to-ikonio/

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τον Εθνικό Πειραιώς αντιμετωπίζει αύριο (16/06, 21:30) η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Μετά την εύκολη πρεμιέρα με το Νέο Ικόνιο, οι Πρωταθλήτριες θέλουν να κάνουν το “2×2” κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο 5×5 του ΣΕΦ, στο Παλαιό Φάληρο.

Στο ρόστερ της ΑΕΚ εντάχθηκε και η Αντωνία Νίκα, που στο πρωτάθλημα 11×11 αγωνίζεται στον Οδυσσέα Γλυφάδας, ενώ αποχώρησε η Μαρία Χριστοφορίδη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της τόσο στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, όσο και στη φετινή ομάδα.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τις: Βαρβαροπούλου, Στεφάτου, Νίκα, Τερζή, Κολοκάθη, Μπίρλη, Κόλλια, Μελισσού, Ευσταθιάδουν, Τριβυζάκη, Πότσιου, Πλεξίδα.

aek.gr

Link to comment
Share on other sites

Με το ευρύ 10-2 επικράτησε η ΑΕΚ του Εθνικού ΟΦΠΦ στον Πειραιά, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στους “μπλε” και έκανε έτσι το “2×2” στη διοργάνωση.

Η “Ένωση” κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν άφησε περιθώρια στις γηπεδούχες. Με πολύ όμορφους συνδυασμούς και πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου η ΑΕΚ έβρισκε εύκολα γκολ και έτσι “καθάρισε” από νωρίς το παιχνίδι. Πρώτη σκόρερ της ΑΕΚ ήταν η Κόλλια με 3 τέρματα.

Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΕΚ 2-10
ΑΕΚ 
(Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Στεφάτου, Νίκα 1, Τερζή, Κολοκάθη, Μπίρλη 1, Κόλλια 3, Μελισσού, Ευσταθιάδου 2, Τριβυζάκη 1, Πότσιου 1, Πλεξίδα 1

aek.gr

aek-women-futsal-gynaikes-ginaikes-team-omada-omadiki12312312323.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Με 12-3 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Ατρομήτου Αθηνών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γυναικείου Πρωταθλήματος Futsal. Η “Ένωση” έφτασε έτσι στην 3η της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, καθώς η αναμέτρηση κόντρα στον Άγιο Δημήτριο αναβλήθηκε.

Οι “κιτρινόμαυρες” δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου και με σωστό και οργανωμένο ποδόσφαιρο πήραν από νωρίς το προβάδισμα και κατέκτησαν το τρίποντο που τις διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

https://www.aek.gr/quot-sifoynas-quot-aek-kai-kontra-ston-atromito/?fbclid=IwAR00g3UFnNO69DgH3GtY2qjAdNX1s1Fo7KmHb_cHdK4PobMq5qtZsSQCk6s

Link to comment
Share on other sites

Με το εντυπωσιακό “5×5” ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος του Γυναικείου Futsal η ΑΕΚ, τερματίζοντας στην κορυφή του Ομίλου και παίρνοντας την πρόκριση για το Final Four της διοργάνωσης. Η “Ένωση” επικράτησε με 5-2 της Αθηναϊκής σε εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής και με 8-5 των Αμπελοκήπως για την 5η και τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι σε όλους τους αντιπάλους της και με 47 τέρματα υπέρ και μόλις 12 κατά κατέκτησε την κορυφή, παίρνοντας και το εισιτήριο για την τελική φάση.

Το Final Four θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Ιουλίου, με τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν και τα ζευγάρια να γίνονται γνωστά τις επόμενες μέρες.

https://www.aek.gr/proti-kai-kalyteri-i-aekara-paei-final-four/?fbclid=IwAR2o104Ruvw8J8iHSLCcw3llr8AjFk_WJxcoN5MxCdpK39pcufGRNmGr4RA

aek-futsal-women-gynaikes-ginaikes-omadiki1-salas.jpg

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των Ημιτελικών και του Τελικού για το 2ο Γυναικείο Πρωτάθλημα Futsal, με τη συμμετοχή φυσικά και της ΑΕΚ.

Οι “κιτρινόμαυρες” θα διεδκικήσουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους αντιμετωπίζοντας στον Ημιτελικό της Πέμπτης (15/07, 21:30) τον Ατρόμητο Αθηνών στο Αθλητικό Κέντρο “Φυσίαθλον” στην Παλλήνη. Σε περίπτωση νίκης, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο Τελικό της Παρασκευής (16/07, 21:30) τον νικητή του ζευγαριού Αμπελόκηποι ΑΠΣ – ΑΕ Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου. Σε περίπτωση ήττας θα αγωνιστεί ίδια μέρα και ώρα με τον ηττημένο του ζευγαριού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 15 Ιουλίου
ΑΕΚ – Ατρόμητος Αθηνών (21:30)
Αμπελόκηποι ΑΠΣ – ΑΕ Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου (21:30)

Παρασκευή 16 Ιουλίου
Μεγάλος Τελικός (21:30)
Μικρός Τελικός (21:30)

aek.gr

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 7-3 του Ατρομήτου και προκρίθηκε στον Τελικό του Πρωταθλήματος Γυναικείου Futsal, όπου το βράδυ της Παρασκευής (17/07, 21:30) θα διεκδικήσει το 2ο τρόπαιο της ιστορίας της. Η “Ένωση” ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη και την πρόκριση, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου είχε σε πολύ καλή μέρα την Στεφάτου που πέτυχε 3 γκολ, ενώ τα υπόλοιπα 4 γκολ τα σημείωσαν η Κόλλια, η Πότσιου, η Κολοκάθη και η Νίκα.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον Τελικό την ομάδα των Αμπελοκήπων, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο “Φυσίαθλον” στην Παλλήνη στις 21:30.

Μετά το τέλος του Ημιτελικού, ο Χρήστος Χριστόπουλος, δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη. Αντιμετωπίζαμε ένα ιστορικό σωματείο, όπως τον Ατρόμητο. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, όμως με σωστές τοποθετήσεις στο χώρο τα κορίτσια βρήκαν το δρόμο τους και ευτυχήσαμε να πετύχουμε αρκετά γκολ. Δεν ήταν μία εύκολη νίκη, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι αθλήτριές μας είναι πιο έμπειρες και αυτό μας βοήθησε. Όσον αφορά τον τελικό, έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου. Είναι πολύτέλεια να έχω τέτοιες αθλήτριες στο ρόστερ. Στη ζωή δε μπορείς να κατακτάς τα πάντα και είμαι υπερήφανος που έχουμε φτάσει ως εδώ. Η ιστορία της ΑΕΚ δεν αφήνει δεύτερες σκέψεις, πάμε να το σηκώσουμε“.

ΑΕΚ – Ατρόμητος Αθηνών 7-3
ΑΕΚ 
(Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Κόλλια 1, Κολοκάθη 1, Μπίρλη, Πότσιου 1, Στεφάτου 3, Νίκα 1, Τερζή, Πλεξίδα, Καρέτσου.

aek.gr

Link to comment
Share on other sites

Την ήττα με 5-4 στην παράταση από τους Αμπελόκηπους γνώρισε η ΑΕΚ στον Τελικό του Γυναικείου Πρωταθλήματος Futsal. Η “Ένωση” στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, καθώς παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στο παιχνίδι, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στο τρόπαιο, ενώ και στο τελευταίο δευτερόλεπτο είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1′ με την Κόλλια μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας. Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν ωστόσο ανάλογη για την ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου, καθώς οι Αμπελόκηποι σημείωσαν 3 διαδοχικά τέρματα, φτάνοντας στο ημίχρονο με το υπέρ τους 1-3. Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και πίεσε για τη γρήγορη μείωση του σκορ, κάτι το οποίο έγινε με τρομερή προσπάθεια της Κόλλια.

Οι “κιτρινόμαυρες” συνέχισαν την πίεση σε όλα τα σημεία του γηπέδου και παρά το γεγονός ότι η ισοφάριση δεν ερχόταν δεν το έβαλαν κάτω. Έτσι, η Κόλλια με ακόμα μία απίστευτη ατομική προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια 3′ πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Οι Αμπελόκηποι βρήκαν τελικά τον τρόπο και πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, 2′ πριν το φινάλε. Η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ στο τελευταίο λεπτό έξω από την περιοχή και η Στεφάτου με εκπληκτική εκτέλεση ισοφάρισε σε 4-4, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες, οι “πράσινες” βρήκαν το 5ο γκολ. Η ΑΕΚ στο τελευταίο δευτερόλεπτο είχε την τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως η Κόλλια σημάδεψε από κοντά το δοκάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Χριστόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Αρχικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα των Αμπελοκήπων. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω της εμπειρίας της αντίπαλης ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και προηγηθήκαμε δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη βρήκαμε λύσεις και πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση. Ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι στο τέλος του παιχνιδιού μας στέρησαν το δικαίωμα να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Ο αντίπαλος μάς έπαιξε έξυπνα, με πάθος, στηριζόμενος κυρίως στη δύναμη, αλλά και στις ατομικές ενέργειες. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τις αθλήτριες μου, καταφέρανε να γυρίσουν ένα παιχνίδι και να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το κύπελλο. Από ψυχολογικής πλευράς δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις, αν δούμε και τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Κάποια στιγμή θα έρχονταν και η ήττα, θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε τη νέα περίοδο πιο έτοιμοι“.

ΑΕΚ – ΑΠΣ “Οι Αμπελόκηποι” 5-4
ΑΕΚ 
(Χριστόπουλος): Βαρβαροπούλου, Κόλλια 3, Κολοκάθη, Μπίρλη, Πότσιου, Στεφάτου 1, Νίκα, Τερζή, Πλεξίδα, Καρέτσου.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Κυπελλούχος αναδείχτηκε η ΑΕΚ στο γυναικείο futsal. 

 

FB_IMG_1656058214972.jpg

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

  • George_D pinned this topic
  • AG21 unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic
  • 4 months later...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚΑΡΑ και στο φούτσαλ γυναικών . Μπράβο στα κορίτσια 🦅

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

  • AG21 featured and unpinned this topic
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Αλμωπός σημαίνει το 80% των παικτριών είναι σίγουρα βουλγαρες. Αυτά τα γαμάς από μικρά γιατί αλλιώς δεν σέβονται.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

image.png

 

οι 4 πρωτοι του Α ομιλου συναντιουνται με τους 4 απο τον Β ομιλο σε h2h μεχρι την αναδειξη του πρωταθλητη 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×