Jump to content

Ατρόμητος - ΑΕΚΑΡΑ (21η αγ.) 09/03/23, 17:30, Novasports Prime


SpiRos
 Share

mvp - Κόουτσινγκ -βραβείο Μάνταλου  

55 members have voted

  1. 1. mvp

    • Αθανασιάδης
      0
    • Σιντιμπέ
    • Βίντα
    • Μουκουντί
      0
    • Χατζισαφί
      0
    • Σιμάνσκι
      0
    • Ελίασον
      0
    • Γιόνσον
    • Γκατσίνοβιτς
    • Αραούχο
      0
    • Τσούμπερ
    • Φερνάντες
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Πινέδα
      0
    • Φαν Βέερτ
      0
    • ΚΑΝΕΝΑΣ
  2. 2. Κόουτσινγκ Αλμέιδα

  3. 3. Βραβείο Μάνταλου (χειρότερος παίκτης)

    • Αθανασιάδης
    • Σιντιμπέ
    • Βίντα
      0
    • Μουκουντί
    • Χατζισαφί
      0
    • Σιμάνσκι
      0
    • Ελίασον
    • Γιόνσον
      0
    • Γκατσίνοβιτς
      0
    • Αραούχο
    • Τσούμπερ
    • Φερνάντες
      0
    • Μάνταλος
    • Πινέδα
      0
    • Φαν Βέερτ
      0
    • ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Οι φενταγίν αν καταλαβαίνω καλά ισχυρίζονται ότι υπήρξε υποχώρηση 10 πόντων του εδάφους? Είναι καλά οι άνθρωποι?

Link to comment
Share on other sites

Ότι θα πει ο αθλητικός δικαστής μας νοιάζει πλέον. Το τι θα ισχυριστεί ο καθένας με τα δικά του συμφέροντα, προσωπικά κ οπαδικά δεν μας ενδιαφέρει. Αν θέλουν να παίζουν με μικρότερα δοκάρια κλπ κλπ ας παίζουν στα δικά τους ματς. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Nea makri neo afm said:

Οι φενταγίν αν καταλαβαίνω καλά ισχυρίζονται ότι υπήρξε υποχώρηση 10 πόντων του εδάφους? Είναι καλά οι άνθρωποι?

Σάιντ εφέκτ του σεισμού στην Τουρκία που έγινε μισή μέρα αργότερα. 

Τι α κάινς; Να τα βάινς με τη φύση; 

Link to comment
Share on other sites

Μια κουφάλα όμως δεν βγήκε να πει ότι αυτούς δεν τους πειράζει να παίζουν με μικρότερα τέρματα εκτός έδρας. 

Αναμένουμε τους μάγκες να το κάνουν πράξη

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρωστάει καμια εξήγηση η ΑΕΚ σε τυπους που η έκφραση "πως κάνεις έτσι για εφτά εκατοστά" μάλλον τους είναι συνήθειο.

Δεν χρωστάει καμια εξήγηση που δεν δέχτηκε να αγωνιστεί σε γήπεδο που δεν ήταν σύμφωνο με τους κανόνες που όλοι έχουν συμφωνήσει.

Δεν χρωστάει καμια εξήγηση σε υποκριτές που αν αυτό συνέβαινε σε αγώνα της δικής τους ομάδας θα μιλάγανε για διακωμώδηση του αθλήματος και δυσφήμιση του πρωταθλήματος. Και θα είχανε και δίκιο. Και το ξέρουν και οι ίδιοι.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kostas21 said:

aluminium-fixed-position-goal-24-x-8-(3)

καπως ετσι, γινονται assemble

Οποτε οχι δεν ειναι εκει το προβλημα.

To προβλημα τιθεται στα sockets.

Football Goal Posts | Epic Sports

Οποτε το να ειναι χαμηλοτερο το γκολποστ, σημαινει οτι οι ανθρωποι το κανανε ΣΚΟΠΙΜΑ, δεν εγινε τυχαια, δεν αλλαζει το σοκετ του καθετου δοκαριου για πλακα.

Το οτι κανανε οτι ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ειναι οχι απλα υποπτο, αλλα κ βρωμερο.

Και καθομαστε κ συζηταμε τωρα για ηθικοτητες.

Ποσοι εχετε παει γηπεδο δλδ κ δεν εχετε δει το socket που μπαινουν τα δοκαρια? Εκτος αν στον Ατρομητο εχουνε foldable κινουμενα δοκαρια (lol), οποτε ας σπρωχνανε 2 γκολποστς απο το προπονητικο τους.

 

 

Usb δοκαρι? 

Link to comment
Share on other sites

Πάρτε μεζούρα και ελάτε....πόσο σας άνοιξε η τρυπουλα να μετράτε... πούλο και β Εθνική...νοπανα

Link to comment
Share on other sites

Αρκετά κ με το κανάκεμα του κυρ Γιάννη. Μέσα έχει ο ΑΕΚαρχης ας μας αναλύσει σε ένα απο αυτά πως φαίρνει το ρωσικό πετρέλαιο ο ηθικός να γελάσουμε όλοι μαζί.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Kostas21 said:

ανηθικο οτι ειδε αντικανονικα δοκαρια? Side effects το να πονας για 1 μηνα λογω Πινεδα λεγεται αυτο.

Για την ακριβεια ρωτησε τον Κετσετζόγλου: "Ειναι ηθικό αυτό που έκανε η ΑΕΚ με τα δοκάρια; (σ.σ. να αναφερει το προβλημα στον διαιτητη)"
 

Μιλάμε για πολυ μεγαλο πονο.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, flavius said:

Για την ακριβεια ρωτησε τον Κετσετζόγλου: "Ειναι ηθικό αυτό που έκανε η ΑΕΚ με τα δοκάρια; (σ.σ. να αναφερει το προβλημα στον διαιτητη)"
 

Μιλάμε για πολυ μεγαλο πονο

Εννοείται ηθικό είναι μόνο ότι είναι εναντίον της ΑΕΚ... Να μετράμε στη μεζούρα από το 20 και μετά και να σκάβουμε χαντάκια

Link to comment
Share on other sites

Λάθος της παε που σχολίασε τη φάση με το Μπρινιολι στο πλαίσιο των χθεσινών συμβάντων.

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, NIS 9-11 said:

«1. Από χθες αντιμετωπίζουμε το εξής εκπληκτικό: Κανείς από τους αντιπάλους της ΑΕΚ δεν εγκαλεί την ΠΑΕ που είχε την ευθύνη για την τήρηση των κανονισμών, αλλά εγκαλούν εμάς που υποδείξαμε το πρόβλημα και δεν θέλαμε να αγωνιστούμε με τα τέρματα σε αντικανονικές διαστάσεις.

 

2. Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για κάτι που έχασε στο γήπεδο. Αντιθέτως υποδείξαμε το πρόβλημα εγκαίρως. Πληροφορήσαμε και τους ανθρώπους του Ατρομήτου και τον διαιτητή, που διαπίστωσε πως είχαμε δίκιο από τις 5 παρά δέκα, όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα. Δεν το κάναμε τελευταία στιγμή, όπως θα μπορούσαμε εφόσον είχαμε την πρόθεση που θέλουν να μας φορτώσουν. Υπήρχε περιθώριο 70 λεπτών τουλάχιστον, μέχρι το χρονικό όριο που δίνει ο κανονισμός.

3. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν κάναμε καμιά παρέμβαση όταν βλέπαμε να εξελίσσεται μπροστά μας ο τραγέλαφος με το σκάψιμο στις γραμμές στις δύο εστίες. Δεν κάναμε καμιά παρέμβαση όταν όλως περιέργως ο διαιτητής πήγε και μέτρησε μέσα από την «γεώτρηση» και ήταν διατεθειμένος να κάνει παιχνίδι με τις γραμμές στις εστίες σκαμμένες! Το βλέπαμε και περιμέναμε. Όσο κι αν μας είχαν ζητήσει να περιμένουμε, θα περιμέναμε και το ξέρουν.

4. Όλοι αυτοί που μιλούν σήμερα για 2 πόντους, ξεχνούν να μας πουν πως αυτό πρόκυπτε από μέτρηση μέσα από «γεώτρηση» όπως είπαμε και παραπάνω. Έτσι θεωρούσαν σωστό να γίνει το παιχνίδι. Ξεχνούν επίσης να μας πουν πως στην μία εστία αρχικά διαπιστώσαμε πως υπήρχε διαφορά επτά πόντων από το προβλεπόμενο και στην άλλη τεσσάρων. Οτιδήποτε πρόκυψε ως μείωση στην συνέχεια, επαναλαμβάνουμε πως ήταν αποτέλεσμα μέτρησης μέσα από το σκαμμένο. Κι αν έβγαινε το προβλεπόμενο ύψος ο διαιτητής θα μας ζητούσε να παίξουμε με αυτές τις συνθήκες και με αυτή την εικόνα! Με τις εστίες σκαμμένες. Κι αυτό όσοι προπαγανδίζουν κατά της ΑΕΚ προφανώς το θεωρούν νορμάλ!

 

5. Μέσα στις πολλές αθλιότητες που έχουμε ακούσει κι έχουμε διαβάσει, ξεχωρίσαμε αυτή με τα γελοία υπονοούμενα πως κάτι έγινε στο γήπεδο προφανώς από πλευράς μας τις προηγούμενες μέρες. Αυτή δείχνει την απελπισία των αντιπάλων μας στην προσπάθεια τους να μας υποδείξουν ως υπεύθυνους για τα προβλήματα που έπρεπε να έχουν επιλύσει οι γηπεδούχοι και οι αρμόδιες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αρχές. Είστε γελοίοι κύριοι. Κι όσοι το σκεφτήκατε κι όσοι το ξεστομίσατε κι όσοι το αναπαράγετε.

6. Στην άλλη αθλιότητα για το αν είναι οφθαλμοφανής μια διαφορά επτά πόντων στο ύψος, «απάντησε» ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η διαφορά είναι πως στα Σκόπια είχαν τρόπο να λύσουν άμεσα το πρόβλημα. Η Ελληνική Super League του 2023 και η ΠΑΕ την οποία εκπροσωπεί η αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας, δεν είχαν.

7. Πάμε και στα μαθήματα ηθικής και ιστορίας της ΑΕΚ, που μας δίνουν μεταξύ άλλων και κάποιοι που πανηγύριζαν κούπες το 1997, σημαδεμένες από το «αίμα» που προήλθε από το «σφάξιμο» και το κλέψιμο του ιδρώτα των συναδέλφων τους. Σε όσους αναφέρονται στην περίπτωση της μη ένστασης το καλοκαίρι του 2020 για το ματς με τον ΠΑΟΚ κι επικαλούνται την τότε ανακοίνωση της ΑΕΚ, σε αυτή ακριβώς τους παραπέμπουμε: Αναφέρει ρητά πως η ΑΕΚ δεν θα έκανε χρήση του «συγκεκριμένου λόγου ένστασης». Δηλαδή για παράλειψη που αφορούσε μια τυπική διαδικασία. Τι σχέση έχει αυτό με το να κληθούμε να παίξουμε με αντικανονικές συνθήκες και με τα δοκάρια χαμηλωμένα;

8. Για το τι κάνει η ΑΕΚ και τι άλλες ομάδες, παραπέμπουμε όσους επιχειρούν να μας προσβάλλουν με κηρύγματα περί ηθικής, στο τι έγινε πέρσι στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν παιζόταν η Ευρώπη σε ένα ματς και ο Λάζαρος Ρότα δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι. Αναφερόμαστε σε μπουκάλι στο κεφάλι σε «τελικό» για μια θέση στην Ευρώπη κι όχι σε μια κροτίδα που έσκασε 15 μέτρα μακριά από τον πλησιέστερο ποδοσφαιριστή. Και τι μας λένε; Πως θα μπορούσε λέει ο Μπρινιόλι να είχε παραστήσει τον τραυματία και να κρινόταν έτσι το ματς. Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω…

9. Επειδή φαίνεται πως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει εδώ, ας πούμε κι εμείς μια δικιά μας σκέψη. Από που ακριβώς προκύπτει πως οι διαστάσεις στις εστίες στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου ήταν και πριν οι ίδιες που βρήκαμε εμείς το απόγευμα της Κυριακής; Ποιος μπορεί να το πει με βεβαιότητα αυτό; Που ακόμη και ίδιες να ήταν καμιά υποχρέωση δεν είχαμε εμείς να δεχθούμε την αντικανονικότητα από την στιγμή που την διαπιστώσαμε. Αλλά ρωτάμε ξανά: Από που ακριβώς προκύπτει πως ήταν και πριν οι ίδιες;

 

10. Τέλος, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να απευθύνονται στους οπαδούς μας και να μιλούν περί ηθικής, αυτοί που επί δεκαετίες μπαίνουν μπροστάρηδες στον βιασμό της νοημοσύνης τους και στην στην ισοπέδωση κάθε έννοιας ηθικής. Το τι πιστεύουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για όσα συμβαίνουν από χθες, ας μας επιτρέψουν όλοι αυτοί να το γνωρίζουμε καλύτερα. Και να νιώθουμε υπερήφανοι γι΄αυτό. Γιατί οι ΑΕΚτζήδες ηθική έχουν και μάλιστα αδιαπραγμάτευτη. Τον ρόλο των ιδανικών θυμάτων αποφάσισαν να πετάξουν από πάνω τους. Απέναντι σε αυτούς είμαστε πρώτιστα υπόλογοι και κατόπιν στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας. Που διαπίστωσαν οι ίδιοι πρώτοι απ’ όλους τις συνθήκες που επικρατούσαν.

ΥΓ: Επειδή κάποιοι μας εμφάνισαν να έχουμε πάει στο Περιστέρι… με τις μεζούρες, δυστυχώς δεν είχαμε. Χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν τα μέτρα της αστυνομίας για να επιβεβαιώσουμε αυτό που φαινόταν με το μάτι».

Επιτελους μια ανακοινωση με αρχιδια και οχι αρχιδια ανακοινωση.

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Rossi said:

Κ αν υποχωρησε από το σεισμό στην Τουρκία? Όλα εγώ?

Ο σεισμος εγινε μετα. Αυτο που πρεπει να εξεταστει ειναι αν το σκαψιμο ειχε καποια σχεση.

  • Hahaha 1
Link to comment
Share on other sites

«Στις 16.45 η φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ ΑΕΚ, δια των εκπροσώπων της, κ. Κονε και κ. Κοσμά, μας ενημέρωσε προφορικά ότι επρόκειτο να προβεί σε ένσταση αντικανονικότητας του γηπέδου, λόγω λανθασμένων διαστάσεων των τερμάτων.

Στις 16.50 εγώ και η διαιτητική ομάδα βγήκαμε τον αγωνιστικό χώρο και προβήκαμε στον απαραίτητο έλεγχο και των δύο εστιών. Χρησιμοποιήσαμε μεζούρα, η οποία ανήκει στην Αστυνομία και διαπιστώσαμε ότι το ένα τέρμα είχε λάθος διαστάσεις σε ύψος σε ένα σημείο κατά πέντε εκατοστά και σε άλλο σημείο κατά τρία εκατοστά, μικρότερο από τα προβλεπόμενα.
Το άλλο τέρμα είχε λάθος διαστάσεις σε ύψος σε δύο διαφορετικά σημεία κατά δύο εκατοστά μικρότερο από τα προβλεπόμενα.

Εκείνη τη στιγμή ενημέρωσα τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας ότι θα έχουν έως και 30 λεπτά επιπλέον από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διόρθωση των λανθασμένων διαστάσεων των τερμάτων.

Στις 17.20 μας παρέδωσε ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, υπογεγραμμένη την ένσταση αντικανονικότητας του γηπέδου από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στις 17.28 δύο λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης έκανα επανέλεγχο των διαστάσεων των τερμάτων και διαπίστωσα ότι ακόμα δεν είχαν διορθωθεί. Δώσαμε παράταση 30 λεπτών όπως προβλέπει ο ΚΑΠ στη γηπεδούχο ομάδα ώστε να διορθώσει τις προβληματικές εστίες.

Στις 18.00 ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και έκανα τον τελικό έλεγχο μαζί με την διαιτητική ομάδα και τους δύο αρχηγούς των ομάδων και του παρατηρητή του αγώνα και διαπίστωσα ότι οι διαστάσεις του ενός τέρματος ήταν ορθές, ως προς το προβλεπόμενο, αλλά στην άλλη εστία κατά τον έλεγχο των τεσσάρων σημείων ως προς το ύψος, δύο σημεία βρέθηκαν με απόκλιση μικρότερη από το προβλεπόμενο από τον κανονισμό κατά ένα εκατοστό το ένα σημείο, και κατά 2,5 εκατοστά το άλλο σημείο, ενώ άλλα δύο σημεία ήταν ορθά.

Σημειώνεται ότι όλες οι μετρήσεις έγιναν από το κάτω μέρος της οριζόντιας δοκού κάθετα προς το έδαφος. Ως εκ τούτου έκρινα το γήπεδο αντικανονικό λόγω λανθασμένων διαστάσεων της μια εστίας και αποφάσισα τη μη τέλεση του αγώνα.

Μαζί με το φύλλο αγώνα επισυνάπτονται τόσο η ένσταση της φιλοξενούμενης ομάδας, όσο και το έγγραφο αντιρρήσεων της γηπεδούχου ομάδας, υπογεγραμμένα από τους αρχηγούς τους».

Πηγή: Sportime.gr

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, JOSS said:

πως τους γαμησες έτσι με 2 σεντιμετρ

Πρέπει να ναι ο πρώτος παγκόσμια, που προκάλεσε τόσο πόνο με τόσο μικρό μέγεθος. 

  • Hahaha 3
Link to comment
Share on other sites

ΔΛΔ τα χαντακια δε τον πειραξαν ? κακως. επρεπε να αναφερθουν στο ΦΑ. 

Link to comment
Share on other sites

  • nikos changed the title to Ατρόμητος - ΑΕΚΑΡΑ (21η αγ.) 09/03/23, 17:30, Novasports Prime
  • Stylianopoulos unpinned this topic
  • Stylianopoulos pinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×