baRon21 Posted Friday at 03:21 PM Report Share Posted Friday at 03:21 PM 45 minutes ago, Kami said: Εγώ έκανα πλάκα σε σχέση με το ότι πετούσε και το έγραψε! Δεν είχε σκοπό να προσβάλει το σχόλιο μου, ούτε το έγραψα ως παρατήρηση, πόσω δε για να καβγαδίσω.. Συγνώμη @baRon21 αν το έλαβες έτσι, πλάκα προσπαθούσα να κάνω. Μην ανησυχεις δεν εγινε τιποτα Καμι (δεν βαζω τονο, δεν ξερω που) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayo Vallecano 21 Posted Friday at 03:22 PM Report Share Posted Friday at 03:22 PM 3 hours ago, Μάκαρος said: Και ο σαββιδης έσπρωξε αρκετό χρήμα στον παοκ, αλλά ειδαμε πως χωρίς παρασκήνιο έκανε μια τρύπα στο νερό. Ισως αν ερθει επενδυτης με όρεξη και χρήμα , να έχει κάποιες αβάντες. Αλλά χωρίς παρασκηνιακή δύναμη θα εχει δύσκολο έργο. Μακάρι να μπορούσε να είχε συμμετοχή ο Μελ σε αυτό αλλά είναι μεγάλος πλέον και εχει κουραστεί. Ελπίζω να το κουμανταρει. Ο Σαββίδης για τα δεδομένα του παοκ, καλά τα πήγε. Πήρε μια ομάδα που είχε 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα σε περίπου 90 χρόνια ιστορίας, και μια δεκαετία μετά αυτή έχει 3 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα. Στα μείον του ότι δεν άφησε ένα νέο γήπεδο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάκαρος Posted Friday at 03:29 PM Report Share Posted Friday at 03:29 PM 3 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said: Ο Σαββίδης για τα δεδομένα του παοκ, καλά τα πήγε. Πήρε μια ομάδα που είχε 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα σε περίπου έναν αιώνα ιστορίας, και μια δεκαετία μετά αυτή έχει 3 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα. Στα μείον του ότι δεν άφησε ένα νέο γήπεδο. Θεωρώ ότι μπορούσε και καλύτερα πάντως. Ένα πρωτάθλημα ακόμα τουλάχιστον. Γιατί πήρε και τα ηνία κάποια στιγμή. Αναφερόμουν πριν πάρει την επο πάντως. Τώρα όμως έχει παρατήσει τον παοκ. Δεν ξέρω αν είναι λόγω κυβέρνησης ή ότι πέτυχε αυτά που ηθελε επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Σημασία έχει ότι ο επόμενος επενδυτής θα πρέπει να ερθει με όρεξη και μαθημένος στα κατατόπια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted Friday at 03:31 PM Report Share Posted Friday at 03:31 PM ας φερει κανα δυο νταμπλ ακομα , ας βαλει κανα αποροφητηρα ακομα να τραβανε τα ντουμανια πιο γρηγορα και βλεπουμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firebird Posted Friday at 03:34 PM Report Share Posted Friday at 03:34 PM 26 minutes ago, Stylianopoulos said: Δε ξέρω αν αυτά που μου είπαν για συμφωνία με συμπαίκτη φέτος ισχύουν και το επόμενο καλοκαίρι οπότε τι θεωρώ τώρα δεν έχει καμία σημασία αφού συνεχίζει μόνος του. Αυτοι που μου είχαν πει εχουν τεράστια οικονομική άνεση αλλά τι να το κάνεις στο μπουρδέλο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Μελισσανίδη & ΓΠ ; Θα μείνεις εκτός από τον πρώτο γύρο και θα ξύνεις το κεφάλι σου τι φταίει. Νασουν ευρωπαϊκή χώρα να έλεγες ΟΚ μου φτιάξες τη γήπεδαρα , πλέον μόνο Αλμειδα και μεταγραφές θέλω. Στα @@ μου ποιος θα ναι ιδιοκτήτης,αλλά δε γίνονται αυτά εδώ. Γω θαθελα λόγω συνθηκών το δίδυμο αυτό στη διοίκηση να προστατεύει την ομάδα μαζί όμως με έναν άπλα που θα βάλει χρήμα. Να εκτοξευθούμε και στην Ευρώπη με πορεία που θα γραψει. Να μη θεωρούμε δηλαδή τα 500άρια πια μεγάλο συμβόλαιο και να γίνουν κανόνας οι Πινέδα,οι Τσουμπερ, Βίντα. Ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση δάσκαλε. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες για το ότι δεν αρκεί μόνη της η οικονομική επιφάνεια στο ελληνικό μπουρδέλο και είναι αυτό που με προβληματίζει για την επόμενη μέρα. Απλά ξεκινάω από τα βασικά γιατί περάσαμε εποχές που ούτε αυτά δεν είχαμε και δεν θέλω να τα ξαναζήσω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted Friday at 04:14 PM Report Share Posted Friday at 04:14 PM 40 minutes ago, Mike said: ας φερει κανα δυο νταμπλ ακομα , ας βαλει κανα αποροφητηρα ακομα να τραβανε τα ντουμανια πιο γρηγορα και βλεπουμε Μάικ δεν ξέρω άμα διάβαζες τότε αλλά όταν έγραφα για ανεμιστήρες κάποιοι γέλαγαν τόσο που ντρεπόμουν ότι είπα μαλάκια. Τους θυμάμαι έναν έναν. Θέλει άλλους τόσους για να τελειώσουμε με αυτό το θέμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted Friday at 04:16 PM Report Share Posted Friday at 04:16 PM 2 minutes ago, AG21 said: Μάικ δεν ξέρω άμα διάβαζες τότε αλλά όταν έγραφα για ανεμιστήρες κάποιοι γέλαγαν τόσο που ντρεπόμουν ότι είπα μαλάκια. Τους θυμάμαι έναν έναν. Θέλει άλλους τόσους για να τελειώσουμε με αυτό το θέμα. απο το πρωτο ματς φανηκε ρε 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted Friday at 04:16 PM Report Share Posted Friday at 04:16 PM 53 minutes ago, baRon21 said: Μην ανησυχεις δεν εγινε τιποτα Καμι (δεν βαζω τονο, δεν ξερω που) Δεν μου επιτρέπει το ΚΜ να έχω άποψη στο πού μπαίνει ο τόνος.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted Friday at 04:19 PM Report Share Posted Friday at 04:19 PM 2 minutes ago, Mike said: απο το πρωτο ματς φανηκε ρε Ε ναι αφού έκλεισε τις πολεμιστρες η περιφέρεια όχι πως θα άλλαζα πολλά και το σκεπαστεί είχε χαμηλό και το γήπεδο κλείστρο τρθγυρο πως θα φύγει αλλιώς τα ντουμανια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skepastos Posted Friday at 06:08 PM Report Share Posted Friday at 06:08 PM Οι ανεμιστήρες είναι καλοι αλλά για μένα έχουν τοποθετηθεί σε λάθος θέση. Να εξεταστεί από τους υπεύθυνους να τοποθετηθούν πολλοί μικρότεροι, κρεμαστοί από το στέγαστρο γιατί το ντουμάνι πάει και εγκλωβίζεται ακριβώς εκεί, στροβιλίζει μεταξύ της πάνω εξεδρας και του στεγάστρου και για αυτό το λόγο αργεί να φύγει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted Friday at 06:31 PM Report Share Posted Friday at 06:31 PM 7 hours ago, Kami said: Το θυμάμαι το post του @Νονός και μπορεί να ήταν 80% ειρωνία προς τον πρόεδρο της έταιρης φαμίλιας, αλλά είχε και 20% είδηση μέσα. Καλέ μου φίλε ΚΑΜΙ (τα κεφαλαία δεν τονίζονται, πόντος ...), έπεσες όλωσδιόλου έξω στα ποσοστά. Το ποστ είχε ένα -ας πούμε- 20% ... περιπαικτικής διάθεσης προς αυτόν στον οποίον ανφέρεσαι αλλά αυτό ήταν το χιουμοριστικό "περιτύλιγμα" του ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ 80% που είναι όχι "πληροφόρηση" αλλά ΓΝΩΣΗ του ποιός είναι και τι είναι ο Μελισσανίδης. ΓΝΩΣΗ που έχει αποκτηθεί σε βάθος χρόνου και από διαφορετικές πηγές -ανεξάρτητες μεταξύ τους- που δεν έχουν πάντα σχέση με την "ΑΕΚ". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nea makri neo afm Posted Friday at 06:42 PM Report Share Posted Friday at 06:42 PM 11 hours ago, Νονός said: Να ψάξω -άραγεΣ- τα πόστς που ... επιβεβαίωναν την ΠΩΛΗΣΗ το καλοκαίρι, ή να .... ΒΑΡΕΘΩ ?????????? Ε, κυρία Στάη μου ??? Πώς θα κρατήσουν τον κόσμο τους Νονέ που φυλλορροεί προς την φαμίλια μας αν όχι με fake news? 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted Friday at 06:43 PM Report Share Posted Friday at 06:43 PM 4 hours ago, Stylianopoulos said: Νονός έχει φετίχ από παλιά να περιμένει αν βγουν η όχι και να πεταχτεί μετά,οι άλλοι τι ταραζεστε έτσι; Γνωστό ότι εχει τεράστιο αρχείο γραπτών του Στυλιανό παρακολουθεί ελέγχει τσεκαρει ποσοστά επιτυχίας γνωστά όλα αυτά . Είδες σασιρμά και "μπήκες", κι εσύ ? Να διαβάζεις πιο προσεκτικά, όμως, πριν γράψεις το πόνημα σου. Ο Νονός δεν "πετάχτηκε" πουθενά. Άλλος "πετάχτηκε" : Quote Δεν ειδα να εχει γραφτει κατι τοτε απο καποιο μελος της LFO που να αντικρουει τα εως τοτε δεδομενα. Εκ του αποτελεσματος δεν εγινε ποτε κανενας μαγκας, ειδικα αν πριν δεν ειχε διατυπωσει αποψη. Δεν παιζουν ετσι μπαλα οι Μανιατες αξιοτιμε κ.Νονε. Και πρώτον, έγραψε ΑΝΑΚΡΙΒΩΣ ότι "δεν έχει γραφτεί κάτι ΤΟΤΕ που να αντικρούει τα δεδομένα", δεύτερον με είπε "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ" "ειδικά αφού ΠΡΙΝ δεν είχα διατυπώσει άποψη" και τρίτον μου έγινε και "ΥΠΟΔΕΙΞΗ" για το "πως παίζεται η μπάλα η σωστή". Ολομέτωπη η επίθεση, δηλαδήΣ. Παρέθεσα το ποστ που "έδινε απαντήσεις" σε όλα αυτά και αντί για ένα απλό "σόρι Νονέ δεν το είχα δει, δεν το θυμόμουν" που θα τελείωνε τα πράγματα όμορφα κι απλά, διάβασα ότι επιμένει στην αρχική τοποθέτηση και κάτι .... "εγγλέζικα" "up for grabs" και τέτοια. Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός, μπορεί και όχι ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted Friday at 06:48 PM Report Share Posted Friday at 06:48 PM 7 hours ago, nedved21 said: Θα ειναι η πρωτη φορα που συγκεκριμενος ειπε κατι και εγινε το εντελως αντιθετο. Εντάξει, δεν θέλω να το συνεχίσω ........ Αλλά, μπράβο Πάβελ, με έκανες και γέλασα. Θενξ ....... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agent HAF Posted Friday at 06:52 PM Report Share Posted Friday at 06:52 PM Πρέπει να είμαι ο μόνος από τους καινούριους που δεν καταλαβαίνω Χριστό από ότι λέτε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedved21 Posted Friday at 06:54 PM Report Share Posted Friday at 06:54 PM Just now, Agent HAF said: Πρέπει να είμαι ο μόνος από τους καινούριους που δεν καταλαβαίνω Χριστό από ότι λέτε. Και εμεις δεν καταλαβαινουμε, μη νομιζεις, παριστανουμε. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory 21 Posted Friday at 06:56 PM Report Share Posted Friday at 06:56 PM 2 minutes ago, Agent HAF said: Πρέπει να είμαι ο μόνος από τους καινούριους που δεν καταλαβαίνω Χριστό από ότι λέτε. you'll never walk alone, κάν'τε ησυχία τώρα να παρακολουθήσουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedved21 Posted Friday at 06:57 PM Report Share Posted Friday at 06:57 PM 9 minutes ago, Νονός said: Εντάξει, δεν θέλω να το συνεχίσω ........ Αλλά, μπράβο Πάβελ, με έκανες και γέλασα. Θενξ ....... Τον τιγρη εννοω με τον συγκεκριμενο ε, μην παρεξηγηθουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted Friday at 07:19 PM Report Share Posted Friday at 07:19 PM Για να μπούμε και στην ουσία της κουβέντας αυτό που μου είχε πει άνθρωπος που θεωρώ εχει καλή πληροφόρηση ειναι οτι ο Μελ ψάχνει τρόπο να μείνει η ομάδα στην οικογένεια ( σαν προστάτες της παρακαταθήκης και να μην πάθει οτι ο κοκκαλής) δλδ στον ίδιο και χτύπα ξύλο μετά στο γιό του άλλα να έχει φιάξει και την επόμενη μερα συγχρόνος ίσως με το να τρέχει απο ανθρώπους που ξέρουν football managment και εκεί κολλάει η RB που γράφτηκε και διάβασα πρώτη φορά σήμερα . Αυτό ουσιαστικά είναι και αυτό που λέει ο @Stylianopoulos και ο @Νονός . Σαφώς τη δεδομένη στιγμή δεν χρειάζεται αφού το μαγαζί δουλεύει καλά με Αλμέιδα Κονέ Κιουχάρσκι Γιαννάκη και τον ίδιο φυσικά ειδικά φέτος που έδωσε ρέστα . Όμως θεωρώ δεδομένο ότι το δουλεύει και θεωρώ ( προσωπική άποψη) οτι ο Κονέ θα ανέβει στην επόμενη ημέρα και άλλο στην Ιεραρχεία . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νονός Posted Friday at 07:28 PM Report Share Posted Friday at 07:28 PM Διακόπτω. Μιλάτε για τον άνθρωπο που όταν πάει στο καφενείο στην Κύπρου, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάθεται για "τέταρτος" στη μπιρίμπα γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντέχει να παίξει ζευγάρι μαζί του. Ή 2 ή 3 για να παίζει σόλο, μόνος του .... Ευχαριστώ. Συνεχίστε ...... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geologos Posted Friday at 08:06 PM Report Share Posted Friday at 08:06 PM Ο @Νονόςέχει τίποτα premioum user rights? Τι search engine έχει διαθέσιμη, άπαιχτος, ότι θέλει να βρει απο παλιά ποστ το χει διαθέσιμο σε δέκα δευτερόλεπτα, ευκολα, γρήγορα και νοικοκυρεμενα. Θαυμάζω! Μπορει να φταίει οτι ασχολούμαι και λίγο με ταβανοπροκες. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stylianopoulos Posted Friday at 08:15 PM Report Share Posted Friday at 08:15 PM 27 minutes ago, Geologos said: Ο @Νονόςέχει τίποτα premioum user rights? Τι search engine έχει διαθέσιμη, άπαιχτος, ότι θέλει να βρει απο παλιά ποστ το χει διαθέσιμο σε δέκα δευτερόλεπτα, ευκολα, γρήγορα και νοικοκυρεμενα. Θαυμάζω! Ξενιτεμένε επιστήμονα που ζεις; Νονος κρατάει σημειώσεις του Στυλιανοπουλου χρόνια στα κιτάπια μιλάμε για παθος Σα τις θείτσες στο χωριό είναι ο Νονός στα λευκά στενά παραφυλαει σε σταυροδρόμι κάθεται σε καρέκλα πλεκτή από γύφτο λειτουργεί σα σκανερ. Και αν δε βγει κάτι ;σκάει Σούμποτιτς Κονιόρδος Κρατάει χρόνια αυτή κολώνια γι'αυτα ζει η κωλογρια 4 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillR21 Posted Friday at 08:29 PM Report Share Posted Friday at 08:29 PM Στο δημοτικό ήταν ένα κοριτσάκι λίγο χαζουλι το οποίο ήταν ερωτευμένο μαζί μου. Μιλάμε για εμμονή όχι αστεία. Στα παιδικά πάρτυ πήγαινε στους γονείς των παιδιών κ τους έλεγε να με βάλουν να της ζητήσω να χορέψουμε. Καλό παιδί από τότε, την λυπομουν κ άφηνα το κοκτέιλ σπραιτ, κόλα, φαντα κ τα φουντουνια κ της ζητούσα να χορέψουμε για να νιώσει όμορφα. Ε η καριολα τότε μου έλεγε όχι κ χαιρόταν. Δεν καταλαβαίνω πως μου ήρθε τώρα, αλλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας. 2 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory 21 Posted Friday at 08:33 PM Report Share Posted Friday at 08:33 PM 59 minutes ago, Νονός said: Διακόπτω. Μιλάτε για τον άνθρωπο που όταν πάει στο καφενείο στην Κύπρου, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάθεται για "τέταρτος" στη μπιρίμπα γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντέχει να παίξει ζευγάρι μαζί του. Ή 2 ή 3 για να παίζει σόλο, μόνος του .... Ευχαριστώ. Συνεχίστε ...... τι να συνεχίσουμε, μας έκανες την καρδιά... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baRon21 Posted Friday at 09:27 PM Report Share Posted Friday at 09:27 PM Η μεγαλύτερη φαμίλια του φόρουμ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί αγέλη, καλύτερη από αυτήν του Αλμειδα. Αφήστε τους απέναντι να ψάχνουν μανιωδώς παρατυπίες, να περιμένουν καρτερικά once in a blue moon (εγγλεζικα) να τους κάτσει η μπίλια στο 0 . Επειδή το έψαξα και εγώ, χωρίς σημειωματάρια, premium search engines (κλαιω), έχουν ξαναγίνει αυτές οι κατηγορίες, περί stalking, και τότε είχε περάσει στα ψιλά… Όμως εμεις οι νέοι ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τις γεροντάρες με τις μπιριμπες τους και προχωράμε. Με τον Στυλ, τον Σταύρο τον κιτρινόμαυρο Μπιλ και τον ανθρωπο που με γαλούχησε οπαδικά και ας το παιζει ανεξαρτητος τον ΠανθεR θα πάμε μέχρι το τελος . Ζήτω η LFS 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts