Jump to content

AEK - Ευρωπη 2024 -25


amd
 Share

Recommended Posts

Καλα ολα τα σουτ ο τσουμπας τα στειλε πανω του. Τοσο ανικανο φορ σε συνεχη τετατετ ειχα καιρο να δω

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, TheNarrator said:

τα τρομερα νουμερα της ΑΕΚ σε εναν ομιλο με τη μαρσειγ που αλλαξε κοουτς, τη νεοφερμενη μπραιτον κ τον αγιαξ που ειναι σε σημεια σηψης.

Ας χρυσωσουμε το χαπι γιατι ουσιαστικα χωρις το διπλο στο μπραιτον θα βγαιναμε με τον ασο με το ζορι με τον αγιαξ. 

Οτι δλδ προσφερει ο μανταλος με τα εκπληκτικα του νουμερα τοσα χρονια στην ΑΕΚ. Κουπες στους αλλους.

Είδες όμως ένα πραγμα πως σε σηκώνουν οι νικες;

Link to comment
Share on other sites

Ετσι πρόχειρα θυμαμαι οτι η ομάδα έχει 15 νίκες εντός έδρας από το 2002, κυρίως σε προκριματικα.Πολυ λίγες.Και δεν είναι ότι παμε έξω και γαζωνουμε.

Επίσης και το φετινό δείγμα είναι απογοητευτικο, και δεν ειναι μικρό, είναι 5 αγώνες.Πρεπει να διορθωθεί οπωσδήποτε αυτό αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για κάτι παραπάνω από μια συμμετοχή σε ομιλους.

Link to comment
Share on other sites

  • nikos unpinned this topic
  • 4 months later...

  

17 hours ago, makisg said:

Δημάτος για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια:

Το μόνο σίγουρο είναι πλέον ότι όποια ομάδα κι αν κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας 2023-24 θα ξεκινήσει το καλοκαίρι από τον δεύτερο προκριματικό του UEFA Champions League. Eίτε είναι η ΑΕΚ με τον χαμηλό της συντελεστή (ή ο Παναθηναϊκός που μαθηματικά έχει ακόμα πιθανότητες) ή ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ που έχουν υψηλότερο συντελεστή και θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το rebalancing και τη θέση του κατόχου του φετινού τροπαίου, αφού και η Ρεάλ και η Ντόρτμουντ έχουν εισιτήριο για τους 36 από το πρωτάθλημα της χώρας τους.

Μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ουκρανίας από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και του πρωταθλήματος Κροατίας από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν υπάρχε πιθανότητα προαγωγής είτε απευθείας στους ομίλους ή στα πλέι οφ του Αυγούστου. Mε τα μέχρι τώρα δεδομένα η Σαχτάρ προάγεται απευθείας στους 36 και η Ντινάμο παίρνει τη θέση της στα πλέι οφ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό με πρώτο ματς στις 23 ή 24 Ιουλίου (και ρεβάνς την αμέσως επόμενη εβδομάδα) και θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στις 19 Ιουνίου (σε ένα μήνα από την ολοκλήρωση της ελληνικής Super League) που θα είναι είτε... μονός (δηλαδή ομάδα που ξεκινάει μαζί του από το δεύτερο προκριματικό) ή ζευγάρι του πρώτου προκριματικού (ακόμα καλύτερο...) που θα έχει βγει από την κλήρωση της 18ης Ιουνίου!

Η λογική λέει ότι στις 18 και 19 Ιουνίου στη Νιόν θα βρίσκονται και οι τέσσερις ελληνικές ομάδες με ευρωπαϊκό εισιτήριο από τις εγχώριες διοργανώσεις!

Η διαφορά είναι ότι η ΑΕΚ (ή ο ΠΑΟ) θα είναι πιθανότατα στους θεωρητικά ανίσχυρους και στις τρεις κληρώσεις μέχρι τα πλέι οφ για την πρόκριση στο νέο League Stage των 36 ομάδων, ενώ ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ στις  seeded teams και των τριών κληρώσεων.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας με μία στις τρεις προκρίσεις θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Conference League, με δυο στις τρεις στο Europa League και με τρεις στις τρεις προκρίσεις θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο νέο Champions League για πρώτη φορά μετά από τριετή απουσία!

μεταφερθηκε εδω 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • amd changed the title to AEK - Ευρωπη 2024 -25

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×