Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 3/22/2024 at 10:07 PM, nf28 said:

Μέχρι εδώ δεν ήταν τρομακτικο.

Κλαίω, ρε… 😂😂😂

Posted
On 3/22/2024 at 10:24 PM, AG21 said:

Φαντάζομαι υπάρχουν παρόμοια και στην Αγία Βαρβάρα . 

Δηκτικός 😎

Posted
3 hours ago, Ασμοδαίος said:

Δεν έχετε βιώσει ακόμη την αίσθηση του τρόμου, κυρία νουφούμο15357. 👀

Τρομάζουν οι φήμες και τα τραβελια από το ΠτΨ.

Posted
3 hours ago, nf28 said:

Τρομάζουν οι φήμες και τα τραβελια από το ΠτΨ.

Ήσσονος σημασίας, κυρία νουφούμο. 👀 Πασάμπλ. 😎

• 4 weeks later...
Posted

Απ το πορτοκαλί σάιτ:

Ο Ροδόλφο Πισάρο δεν παίζει πολύ στην ΑΕΚ και στο Μεξικό ονειρεύονται την επιστροφή του.

Ως έναν παίκτη που μπορεί να απασχολήσει μεταγραφικά την Τσίβας παρουσιάζουν τον Ροδόλφο Πισάρο στο Μεξικό. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα 90min.com, «ο χρόνος του στην Ευρώπη φαίνεται πως τελειώνει». 

Συγκεκριμένα, τονίζεται στο ρεπορτάζ πως η επιστροφή του «Τζόκερ» αποτελεί όνειρο πολλών οπαδών της Τσίβας, παρόλο που δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, με εκείνο που βρισκόταν όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ακόμα αναφέρεται ότι η Κρουζ Αζούλ και άλλες ομάδες προσπαθούν να τον δελεάσουν για να επιστρέψει στο Μεξικό.

Παράλληλα, χθες υπήρχε αναφορά στο όνομα του Πισάρο και σχετικά με την Ίντερ Μαϊάμι, καθώς ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τις 9 του ασίστ στην ομάδα.

Φίλοι της Τσίβας, εμείς να δείτε πόσο ονειρευόμαστε την επιστροφή του!

Κάπου εδώ να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο σε εκείνο το παλικάρι της Μαϊάμι που λέει ότι έφτασε τις 9 ασίστ του Πουτσάρο στο MLS και να του ευχηθούμε να συνεχίσει τη σκληρή δουλεία μήπως και αξιωθεί και αυτός μα μέρα να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα...

• 2 months later...
Posted

Φέτος θα είναι η χρονιά σου παιχταρά μου

Posted
32 minutes ago, Aggelos Komvolidis said:

Φέτος θα είναι η χρονιά σου παιχταρά μου

Μακάρι να είναι η χρονιά του... στο Μεξικό

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 1
  • 2 months later...
Posted

Αντίο, γίγαντα…

IMG_3049.jpeg

• Sad 3
  • Hahaha 3
Posted

Μας πλανεψε το μαλλί και η καταγωγή σου 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Εγω απ την κατεβασμενη καλτσα ειχα ψαρωσει.

• Hahaha 1
Posted

Ο παικτης που θα παιξει μπαλα φαινεται παντως, οταν ηρθε θυμαμαι να λενε εδω μεσα χρηστες απ το δευτερο ματς οτι δεν κανει και ειναι σοφτ.

Παντα με εξαιρεσεις βεβαια.

Posted
2 hours ago, Ασμοδαίος said:

Αντίο, γίγαντα…

IMG_3049.jpeg

Ήσουν καλλιτέχνης και γητευτης της στρογγυλής θεάς.

Και αυτό στην ΑΕΚ του ψηστη δε συγχωρείται...

Σε πίστεψα...

• Hahaha 4
Posted

Tο παιδί ελαχιστο καιρό αφου ειχε ερθει και μετα απο μια προπονηση (ισως και μιση) καθοταν στα Σπάτα ώρες και εβγαζε φωτογραφίες σε καθε γωνιά για να ανεβασει την καλύτερη. Κοσμάρα. 

Περασε και δεν ακουμπησε.  Κριμα τα τοσα λεφτά που εδωσε η ΑΕΚ . Πελαδο επεσες εξω.

Τι να ευχηθουμε στον Ευτυχη Μπλετσα απο το Ταμπίκο δε ξερω , μακαρι 1000άδες φόλλοουερς ακόμα.

• Δικεφαλάκι 7
  • Hahaha 20
  • Μπομπίτσα 5
Posted

Εύχομαι να τον φας τον πούστη τον Δούση ρε Πισάρο και να έχεις εσύ την δεύτερη καλύτερη τουριστική εκπομπή. Σε ευχαριστώ για την ασίστ στο Ζάγκρεμπ, μόνο από αυτό θα σε θυμάμαι για πάντα.

Καλά να περνάς.

Posted

Δεν είναι μονο το παικτικο θέμα σε μια μεταγραφή, αν ξέρει μπάλα δλδ ή όχι. Είναι και το αν έχει ορεξη να παλέψει, αν έχει έρθει με στόχους, με πείσμα, με σοβαροτητα κλπ.

Ε, δεν…

Μονο ο Στάνκοβιτς μας ξέμεινε τελικά.

Posted

Εμένα θα μου μείνει το παγωμένο ύφος στο Μπράιτον στο νικητήριο γκολ.

Εκτός κ αν υποστήριζε Μπράιτον το παλληκάρι.

• Δικεφαλάκι 4
  • Hahaha 1
Posted

Καλά αν βγει και κάνα κουλό ότι πήραμε και κάνα μυριο  να τον δώσουμε στον Πανσερραϊκό του Μεξικό θα στηθούν σούβλες στην Φιλαδέλφεια με την καταβολή του ποσού.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Σκεφτείτε πως κάποιοι άμπαλοι συνοπαδοί μας αγόρασαν κιόλας φανέλα του. Και μάλιστα την πορτοκαλί!!! 😳😳😳

@Kami τυχαιότατο ταγκ

• Δικεφαλάκι 2
  • Hahaha 6
Posted
48 minutes ago, Ασμοδαίος said:

Σκεφτείτε πως κάποιοι άμπαλοι συνοπαδοί μας αγόρασαν κιόλας φανέλα του. Και μάλιστα την πορτοκαλί!!! 😳😳😳

@Kami τυχαιότατο ταγκ

@Kami fixed

62384614f07038dbfeff086d5a59834c5214fe4e.jpg

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 13
  • Μπομπίτσα 1
Posted

μετά τις αποδεσμεύσεις πιζάρο, αθανασιάδη, σιντιμπέ, φαν φέερτ, αραούχο(για λόγους υγείας αυτός) πάντως, μας μένουν λίγο κάτι χατζησαφί, γαλανόπουλοι (οκ με χαμηλά συμβόλαια) ενδεχομένως σιγά σιγά πιάνουμε ρόστερ που το πάτωμά του είναι αρκετά ψηλά, θέλω να πω είναι πια ελάχιστοι οι παίκτες κάτω του 6 που απλά πιάνουν χώρο.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, Agent HAF said:

@Kami fixed

62384614f07038dbfeff086d5a59834c5214fe4e.jpg

την φωτό που τη βρήκες?? Πες μου οτι υπάρχει και άλλος να ανοίξουμε club!!

• Hahaha 3
Posted

Νομίζω ο πιο ακριβοπληρωμένος τουρίστας που πέρασε από την ΑΕΚ μετά το Γρηγόρη τον Κριχόβιακ, από τον οποίο βέβαια θυμόμαστε και δυο καλά παιχνίδια επειδή ήταν παίκτης κλάσης παλιότερα. Από αυτόν εδώ θυμόμαστε μόνο το τραπουλόχαρτο του τζόκερ και μια ψιλοασίστ με τη Ζάγκρεμπ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now