Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σαβέβσκι δεν πούλησε ποτέ ΑΕΚοφροσύνη, δεν είχε κολλητούς αρδ, δεν ανέβαινε στα κάγκελα, δεν είχε ακουστεί να μανουριάζει στα αποδυτήρια, δεν πούλαγε διαφορετικότητα, δεν είχε χαρακτηριστικά που θα ήθελε το star system γενικότερα, αλλά σε κάθε αγώνα έδινε το 100% στο γήπεδο.

Πολύ περισσότερο ΑΕΚ από άλλους που το παίζανε σημαίες και ηγέτες 

• Δικεφαλάκι 5
Posted

@Rayo Vallecano 21 Για την τελευταια δεκαετια δεν υπαρχει καν διλημμα για μενα οσον αφορα τον Σερχιο. Φυσικα και ειναι η σημαια της δεκαετιας και τεραστια σημαια του κλαμπ γενικοτερα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Την δεκαετια 04-14 παροτι δεν τον πολυπαω νομιζω αντικειμενικα θα επελεγα τον Λυμπε. Ο σκοκο ειναι ο αγαπημενος μου παικτης, το ινδαλμα που ειχα μικρος αλλα αν και ηταν μακραν ο ποιοτικοτερος παικτης μας, ηγετης δεν ηταν

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, Rossi said:

94-04 ο Τόνυ ποτέ δεν μου έκανε ίσως κ λόγο χαρακτήρα. 

4-14 Λυμπερόπουλο θα έλεγα εγώ ξεκαθαρα

14-24 ξεκάθαρα Αραούχο παρά τα λίγα χρόνια. 

Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι: ο Λυμπερόπουλος ήταν στα εγκαίνια?

5ετια εχει κλεισει σε μας ο Σερχιο, δεν το λες και λιγο

Posted

Νομίζω αναμφισβήτητα Σέρχιο Αραούχο είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ, η σύγχρονη σημαία της.

• Δικεφαλάκι 1
  • 3 weeks later...
Posted

Τι εγινε ρε παιδια?το ειδε κανενας το αεροστατο?

• Sad 1
  • Hahaha 1
Posted
On 6/9/2024 at 3:39 PM, Atlas21 said:

Νομίζω αναμφισβήτητα Σέρχιο Αραούχο είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ, η σύγχρονη σημαία της.

Cc @Stylianopoulos

Posted
On 6/9/2024 at 2:49 PM, dimap said:

Σαβέβσκι δεν πούλησε ποτέ ΑΕΚοφροσύνη, δεν είχε κολλητούς αρδ, δεν ανέβαινε στα κάγκελα, δεν είχε ακουστεί να μανουριάζει στα αποδυτήρια, δεν πούλαγε διαφορετικότητα, δεν είχε χαρακτηριστικά που θα ήθελε το star system γενικότερα, αλλά σε κάθε αγώνα έδινε το 100% στο γήπεδο.

Πολύ περισσότερο ΑΕΚ από άλλους που το παίζανε σημαίες και ηγέτες 

Στις ακαδημίες ηταν εξισου ακέραιος και πάνω απ όλα η ΑΕΚ;

Posted

2004-2014 για μένα, Ίσμαελ Μπλάνκο

Απίστευτη ψυχική ανάταση, οδήγησε σε ένα κύπελλο, σε ένα πρωτάθλημα σχεδόν (λόγω Βάλνερ), επανέφερε το ΑΕΚ σημαίνει επίθεση

• Δικεφαλάκι 1
Posted
9 minutes ago, Aggelos Komvolidis said:

2004-2014 για μένα, Ίσμαελ Μπλάνκο

Απίστευτη ψυχική ανάταση, οδήγησε σε ένα κύπελλο, σε ένα πρωτάθλημα σχεδόν (λόγω Βάλνερ), επανέφερε το ΑΕΚ σημαίνει επίθεση

Τον πρόσθεσα και αυτόν, στους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι η Σημαία μας σε  εκείνη  την δεκαετία.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 minute ago, Rayo Vallecano 21 said:

Τον πρόσθεσα και αυτόν, στους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι η Σημαία μας σε  εκείνη  την δεκαετία.

Εντωμεταξύ γούσταρα πάρα πολύ και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε για την ΑΕΚ, νομίζω το 2023 που είχε έρθει να δει το γήπεδο από κοντά και είχε μιλήσει στα σκαλάκια. Σε αυτή την εικοσαετία που δεν φτιάχνεις εύκολα ηγέτες, σημαίες και παλαίμαχους, είναι φοβερό όταν βλέπεις πόσο ΑΕΚ νιώθουν άνθρωποι που υπηρέτησαν τα τρία γράμματα και τώρα βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλο τον πλανήτη.

• Δικεφαλάκι 2
Posted
1 hour ago, CHⓇIS said:

Τι εγινε ρε παιδια?το ειδε κανενας το αεροστατο?

Το μασησαν οι προπέλες των SeaJets.

• Hahaha 1
Posted (edited)
3 hours ago, Bukowski said:

Στις ακαδημίες ηταν εξισου ακέραιος και πάνω απ όλα η ΑΕΚ;

Προφανώς έχεις κάποια πληροφορία που δεν έχω εγώ και αν θες μου λες να ξέρω, αλλά στην κουβέντα για σημαία της ΑΕΚ από το 90 και μετά οι μόνοι που μπορούν να σταθούν δίπλα σε Σαβέβσκι (ποδοσφαιρική αξία, προσωπικότητα και προσφορά) είναι Ατματζίδης, Κασάπης.... Γνώμη μου

Edited by dimap
  • 2 months later...
Posted

Σαν σήμερα 100 χρόνια πριν (18/09/1924) το Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε τη σύσταση του σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως. 

• Δικεφαλάκι 6
  • Μπομπίτσα 9
  • amd locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.