Jump to content

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024

Hades
 Share

Recommended Posts

Τι απίστευτο πουστοσοου έχει στηθεί στο Παρίσι.

• Δικεφαλάκι 1

1 minute ago, Agent HAF said:

Τι απίστευτο πουστοσοου έχει στηθεί στο Παρίσι.

Αυτό θα έγραφα μόλις τώρα 

Τι έχουν κάνει οι Γάλλοι ρε. Εμετός 

Το μοναδικο στους Ολυμπιακους Αγωνες ηταν το κομψοτατο σοου και το γεγονος οτι οι αποστολες ειχαν πρωταγωνιστικο ρολο.

Σημερα, ειδαμε κατι που δεν το λες σοου για κανενα λογο ,και το κυριοτερο, τις αποστολες να παρουσιαζονται λες και ειναι τουριστες οι οποιοι πληρωσαν πολλα λεφτα για να τους δειξει η τηλεοραση

Απογοητευση

αληθευει το οτι μολις ηταν να εμφανιστει το καραβακι που μετεφερε την αποστολη της Παλαιστινης,εγινε cut και δειχνανε αλλα πλανα;

Κάναμε αμάν να τελειώσει το Γιούρο, άιντε τώρα με την άλλη μαλακία, τα ... Olympics.

Εφιαλτικό καλοκαίρι .....

_________________________________________________________________________________________________________

Captura-de-pantalla-2024-07-26-a-las-22.

"Βγάλτε έξω τους Ανδορριανούς γιατί θα τους γαμήσουμε και θά 'χουμε νεκρούς"

Οι άλλοι κάλεσαν τον Κουλη στην τελετή.  Και περίμεναν να πάει και καλά 

Το είδα με θετική διάθεση και πάντα κρατάω στο μυαλό μου την τελετή έναρξης της Βαρκελώνης και φυσικά της Αθήνας που ήμουν μέσα . 

Στην αρχή είχε ένα ενδιαφέρων που ήταν στη πόλη με ωραία πλάνα κτλ αλλά όσο περνούσαν η ώρα και έβαζαν πιο woke στοιχεία και άρχισαν να τα ανακατεύουνε όλα μαζί στο μπλέντερ άρχισε να κουραζει και να βγάζει μια άσχημη γεύση τόσο που μετάνιωσα που έκατσα να το δω . Μόνο η Σελίν Ντιόν στο τέλος άξιζε και τα μινιονς που γελάσαμε με τα παιδιά  . 

Χαρά στο κουράγιο σας. Εγώ ακόμα και τα εγκαίνια της ΑΕΚάρας εντελώς οριακά κατάφερα να τα δω, και γενικά με τελετές και τέτοια δεν το έχω καθόλου. Με τελετές ολυμπιακών αγώνων ειδικά, δύο λεπτά highlights είναι το όριο μου, και φέτος δεν το έχω πιάσει.

• Δικεφαλάκι 1

Team USA vs Serbia ματσαρα με παικταραδες στο basket . Ι ove this game !! 

• Δικεφαλάκι 1

Τι ματσαρα βλέπουν τα μάτια μας . Η μία φάση καλύτερη από την άλλη . Η ποιότητα και το μπασκετικό iq ξεχειλίζει και σε γεμίζει . 

• Δικεφαλάκι 3

Καλα κανενα CRUSH δεν κανανε στον Jokic συγκεκριμένα, δεν φταιει αυτος που οσο εκατσε το επιμερους σκορ ήταν 29-3.

• Δικεφαλάκι 1

Tρομερο ματς Βολλευ Γυναικών το Πολωνία - Ιαπωνία

12 hours ago, Geologos said:

Καλα κανενα CRUSH δεν κανανε στον Jokic συγκεκριμένα, δεν φταιει αυτος που οσο εκατσε το επιμερους σκορ ήταν 29-3.

Ναι μωρέ

Ενταξει οι αλλοι χορτασανε τσεσπου και κατεβασανε οτι καλυτερο εχουν.

Αυτο που με χαλασε ειναι ο εμπιντ που αντι να κατεβει με Γαλλια η καθολου πηγε με αμερικη.

Αντε γαμησου ρε βλακα εμπιντ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπέροχη στιγμή, ο χάλκινος Τσελίδης παρηγόρησε τον αντίπαλό του

Ο Γκατσίνοβιτς του τζούντο

• Hahaha 3

Γίνεται ένα μαδομουνι γιατί ένα τραβέλι αγωνίστηκε στην πυγμαχία απέναντι σε μια γυναίκα και όπως ήταν επόμενο, νίκησε ο άντρας. Αλλά όχι, καθενας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, δεν υπάρχει βιολογία, δεν υπάρχει επιστήμη, υπάρχει μόνο ο αυτοπροσδιορισμός που δημιουργεί απόλυτα δικαιώματα 

Άκυρο, δεν ήταν τρανς τελικα λέει τώρα 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share