Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Araujo21 said:

Μακαρι να εχει κλειστει ο παικτης και να ανακοινωθει 1/1 

Ο παιχτης πρεπει 9/1 να παιζει διπλα στον Μουκουντι.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Ο Βιντα γενικα θα παιξει ως τα po; Γιατι αν δεν πρόκειται να έχει επανέλθει (αγωνιστικα εννοω, οχι να περπαταει), θελουμε ΚΑΙ βασικο CB εκτος αν παμε με... διαδοχο Μητογλου.

Posted
2 minutes ago, Bukowski said:

Ο Βιντα γενικα θα παιξει ως τα po; Γιατι αν δεν πρόκειται να έχει επανέλθει (αγωνιστικα εννοω, οχι να περπαταει), θελουμε ΚΑΙ βασικο CB εκτος αν παμε με... διαδοχο Μητογλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Δεν ενημερωνεσαι απο τραγιασκα ομως

• Μπομπίτσα 2
Posted

Προσπαθώ πάντως να θυμηθώ παιχνίδι του Μητογλου με λάθη. Ίσα ίσα που έχει κληθεί να παιξει σε σημαντικά ματς κι ανταποκριθηκε στο έπακρο. Συμφωνώ ότι δεν τον θέλω για βασικό αλλά είναι εξαιρετικος για 3ος. 

• Δικεφαλάκι 9
Posted
14 minutes ago, Brom21 said:

Ο παιχτης πρεπει 9/1 να παιζει διπλα στον Μουκουντι.

Και 1 Γεναρη να τον φερουμε παντως,ποσο πιθανο το θεωρειτε να ξεκινησει βασικος σε τετοιο ματς,εκτος εδρας;Ειδικα αν μιλαμε για κανεναν Ρεγκιγιον,που δεν εχει και αγωνιστικο ρυθμο τωρα τελευταια

• Δικεφαλάκι 1
Posted
Just now, Micro21 said:

Και 1 Γεναρη να τον φερουμε παντως,ποσο πιθανο το θεωρειτε να ξεκινησει βασικος σε τετοιο ματς,εκτος εδρας;

Αν είναι παίκτης ενεργός, πολυ πιθανό. Άλλωστε πίσω από το Μαρσιαλ θα παίξει, όχι τον Πλατελλα. 

Posted
Just now, mporat said:

Αν είναι παίκτης ενεργός, πολυ πιθανό. Άλλωστε πίσω από το Μαρσιαλ θα παίξει, όχι τον Πλατελλα. 

δεν με προλαβες πριν κανω το εντιτ για να προσθεσω την παραμετρο που εβαλες στην αρχη,μαλακια δικη μου που δεν το συμπεριελαβα εξαρχης

• Δικεφαλάκι 1
Posted
28 minutes ago, mporat said:

Προσπαθώ πάντως να θυμηθώ παιχνίδι του Μητογλου με λάθη. Ίσα ίσα που έχει κληθεί να παιξει σε σημαντικά ματς κι ανταποκριθηκε στο έπακρο. Συμφωνώ ότι δεν τον θέλω για βασικό αλλά είναι εξαιρετικος για 3ος. 

Πραγματικα ειναι αρκετα καλος. θα δείξει απο τι παστα ειναι οταν αναμφιβολλα θα ρθουν και οι κακες μέρες.

Ένα μαλλον αρνητικο ειναι ότι έχει πέραση σε ΑΡΔ. και οι ΑΡΔ τζάμπα δεν γράφουν τιποτα, οπότε είναι αρνητική ενδειξη.

4 έλληνες παιζούμενους θέλουμε, σε 21 παικτες ρόστερ για ευρώπη. ο Μητογλου και ο Ρότα πρέπει να είναι χειροτερα

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Η διαφορά του καλού παιχτη που κανει για βασικος και του καλού παιχτη που κανει για αναπληρωματικος ειναι οτι ο δεύτερος δεν ειναι σε θεση να παιξει πολλα σερι ματς και να ναι καλος, καπου σπάει και τον παιρνει η κάτω βόλτα. Αυτο φαινεται πχ πολυ στους τερματοφυλακες. Ο Τσιντωτας πχ όταν έπαιζε 1-2 ματς ήταν καλός και καπου εκει κατεβαζε διακόπτη. Ειναι ο Μητογλου καλος παιχτης; Είναι ναι. Ειναι καλος για βασικος; Ενδεχομενως. Αξίζει να ρισκάρουμε να το διαπιστωσουμε στον β γύρο και τα po; Ξεκαθαρα οχι. ΠΑΡΤΕ CB ΒΑΣΙΚΟ ΕΣΤΩ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝ Ο ΒΙΝΤΑ ΔΕΝ...

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Φέρτε αριστερό μπακ γάμω την Παναγίτσα σας τελειώνετε. Έχει περάσει μια εβδομάδα από το τελευταίο ματς και δεν κουνιέται φύλλο αντε γαμήδια

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Να μου το θυμηθείτε οτι ο γαλανο θα παίξει καλή μπαλιτσα από δω και στο εξής και κάποια στιγμή θα επιστρέψει ως πετυχημένος.Παντα μου άρεσε αυτός ο παίκτης και τον πίστευα .

Posted
9 hours ago, Bukowski said:

Η διαφορά του καλού παιχτη που κανει για βασικος και του καλού παιχτη που κανει για αναπληρωματικος ειναι οτι ο δεύτερος δεν ειναι σε θεση να παιξει πολλα σερι ματς και να ναι καλος, καπου σπάει και τον παιρνει η κάτω βόλτα. Αυτο φαινεται πχ πολυ στους τερματοφυλακες. Ο Τσιντωτας πχ όταν έπαιζε 1-2 ματς ήταν καλός και καπου εκει κατεβαζε διακόπτη. Ειναι ο Μητογλου καλος παιχτης; Είναι ναι. Ειναι καλος για βασικος; Ενδεχομενως. Αξίζει να ρισκάρουμε να το διαπιστωσουμε στον β γύρο και τα po; Ξεκαθαρα οχι. ΠΑΡΤΕ CB ΒΑΣΙΚΟ ΕΣΤΩ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝ Ο ΒΙΝΤΑ ΔΕΝ...

Επιπλέον αν ο Βιντα δεν, είναι ρίσκο  να στηριχθείς μόνο στον Μήτογλου ακόμα και αν αποδειχθεί πάρα  πολύ καλός για βασικός. Μπορεί ο Μητογλου μια μέρα να πάθει καμία θλάση ή να... στραβοπατησει από τις εξαντλητικες προπονήσεις του Μπονινι. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
33 minutes ago, sergioaraujo11 said:

Να μου το θυμηθείτε οτι ο γαλανο θα παίξει καλή μπαλιτσα από δω και στο εξής και κάποια στιγμή θα επιστρέψει ως πετυχημένος.Παντα μου άρεσε αυτός ο παίκτης και τον πίστευα .

Σαν τον Αθανασιαδη φαση;

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 1
Posted

Μια και πιάσαμε τους τερματοφύλακες, ο Στάνκοβιτς εντωμεταξύ που βρίσκεται ; Τον έχουμε κρατήσει αναγκαστικά, και αυτός συνεχίζει να ζει στην Ελλάδα; 

• Hahaha 1
Posted
4 minutes ago, Bukowski said:

Σαν τον Αθανασιαδη φαση;

Για μένα είναι διαφορετικές περιπτώσεις γιατί ο γαλανο υγιής δεν υπήρξε ποτέ οπότε δε μπόρεσε και να κριθεί για μένα .Αν τεράστιο αν καταφέρει να παίξει σερί παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς εγώ πιστεύω θα γίνει πολύ καλός χαφ

Posted
2 minutes ago, sergioaraujo11 said:

Για μένα είναι διαφορετικές περιπτώσεις γιατί ο γαλανο υγιής δεν υπήρξε ποτέ οπότε δε μπόρεσε και να κριθεί για μένα .Αν τεράστιο αν καταφέρει να παίξει σερί παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς εγώ πιστεύω θα γίνει πολύ καλός χαφ

Υπήρχε μεγάλη διαθεση απο την ΑΕΚ και τον Αλμευδα να παιξει το παιδι .. νομιζω πως δεν πλεον για τοπ λεβελ.

γενικα παντως μακαρι να παιξει μπαλα, το αξιζει 

Posted
Just now, ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ said:

Υπήρχε μεγάλη διαθεση απο την ΑΕΚ και τον Αλμευδα να παιξει το παιδι .. νομιζω πως δεν πλεον για τοπ λεβελ.

γενικα παντως μακαρι να παιξει μπαλα, το αξιζει 

Δε λέω κακώς έφυγε κτλ κτλ απλά λέω ότι πιστεύω ότι θα παίξει μπάλα και του το εύχομαι κιόλας .

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Που είναι ρε μουνόπανα το αριστερό μπακ;

• Hahaha 1
Posted

ΦΕΡΤΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Posted

Στοπερ δεν θα παρουμε και μέχρι το καλοκαίρι δεν το θεωρω και τρομερά  επείγον εγώ. Τα ίδια ισχύουν και για εξαρι.

Δεξιο μπακ θα ήθελα, αλλά δεν νομιζω  να το συζητανε καν.

Αριστερό μπακ θα πάρουμε, τουλαχιστον αυτό λενε ολοι. Ελπίζω σύντομα. Το ταβάνι που έθεσε η 9ετία τίγρη με Τσουμαγκα, Πεταυρακη, Σοιλέδη, Ντιντακ, Λόπεζ, Χουλτ, Ινσούα, Χατζισαφι, Μοχαμαντι και Πηλιο θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μην ξεπεραστεί. Ελπίζω να ξεπεραστεί κατα πολύ βέβαια.

Αλλα ένα θέμα που δεν ακούγεται καθόλου και με ανησυχεί είναι το θέμα Ελίασον. Αν δεν συνεχίσει να υπολογίζεται κανονικά  ο παίκτης πρέπει ήδη να έχεις λίστα για να κανεις ΒΑΡΒΑΤΗ μεταγραφή.

• Δικεφαλάκι 7
Posted

Πως σας φαίνεται αριστερή πλευρά με Ρεγκιλον - Μαρσιάλ; 

Posted
Just now, Hades said:

Τυχαία το λες;Η γνωρίζεις κάτι;

Posted
19 minutes ago, Hades said:

Καλως ηρθες Σερχιο 

• Δικεφαλάκι 1