Nickpes21 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 2 minutes ago, Karagimi said: Εξετάζει Τσιλούλη ο Ατρόμητος. Ε οκ ας τον δωσουμε οσο οσο, είναι κρίμα και για τον ιδιο τον παίκτη 2
VaGucci21 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 24 minutes ago, Hades said: Απο 1/1 μπαίνουμε τελική ευθεία φίλε Τέλος με τις τελικές ευθείες του σφιχτου, πλέον μόνο στροφές με χειρόφρενο 😎
moukie Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Μπηκε ο Ρεγκιλον αλλαγή πριν λίγο στο ματς με τη Γουλβς.
Melkonian Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 5 minutes ago, moukie said: Μπηκε ο Ρεγκιλον αλλαγή πριν λίγο στο ματς με τη Γουλβς. Τραυματίστηκε ο άλλος, κακό ίσως αυτό.
amd Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 8 minutes ago, Atlas21 said: Ημέρα 8η. Θα περιμένεις λίγο ακόμα φεταααα
Agent HAF Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 hour ago, Karagimi said: Εξετάζει Τσιλούλη ο Ατρόμητος. Παράρτημα θα τους κάνουμε
mporat Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 41 minutes ago, Atlas21 said: Ημέρα 8η. Άρχισαν οι μεταγραφές 8 μέρες τώρα;
Araujo21 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Just now, Agent HAF said: Παράρτημα θα τους κάνουμε Ούτε σεντς σε αυτά τα σιχάματα
VaGucci21 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 αντε τι γινεται με το που παει 1/1 και κοψουμε βασιλοπιτα πρεπει να ανακοινωθει το μπακ με το φλουρι στο χερι
Atlas21 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 6 hours ago, mporat said: Άρχισαν οι μεταγραφές 8 μέρες τώρα; Όχι, αλλά δεν πιστεύω πως οι διεργασίες για μεταγραφές ξεκινάνε 1/1. Μπορεί να έχει μεθοδεύτει κίνηση και να σκασει εν αιθρία σαν Περεύρα. Μπορεί και να έχει σήριαλ. Μέχρι να μπει τζίφρα θα ζητάω Μπακ, γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση.
amd Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 8 hours ago, VaGucci21 said: αντε τι γινεται με το που παει 1/1 και κοψουμε βασιλοπιτα πρεπει να ανακοινωθει το μπακ με το φλουρι στο χερι καλα φαε πρωτα την βασιλοπιτα και μετα μην το δεις το μπακ των 3 ιεραρχων 3
Brom21 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Πιο πιθανη η επανενεργοποιηση του Ελιασον λεει ο ΚΚ παρολο που ο ιδιος και ο μανατζερ θελουν μεταγραφη. Φοβαμαι οτι θα φαμε στη μαπα Φερναντες και μετα θα τρεχουμε για δεξι εξτρεμ 31 Γεναρη.
mporat Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Καταλάβαμε τα προσωπικά προβλήματα του Ελιασον για να θέλει μεταγραφή οκ.
Kamikaze21 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Μόνο στην ΑΕΚ αυτά να χάνουμε τόσο καιρό το καλύτερο δεξί εξτρέμ μας και να παίζουμε με ένα παίκτη που ήταν τρίτος στην ιεραρχία. 2
Melkonian Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ερασιτεχνικοί χειρισμοί για άλλη μια φορά, δυστυχώς.. Τελοσπάντων εγώ είμαι της άποψης ότι η επανενεργοποίηση του Ελίασον θα είναι η καλύτερη "μεταγραφή" για το δεξί άκρο. Αν τον είχαμε,θα είχαμε σώσει αρκετές γκελες και θα ήμασταν πρώτοι τώρα.Η δημιουργία του είναι υπερπολύτιμη για αυτή την ΑΕΚ και δεν αντικαθίσταται. 3
mporat Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 10 minutes ago, SlobodanNugatinovic said: Ερασιτεχνικοί χειρισμοί για άλλη μια φορά, δυστυχώς.. Για μένα πάντως φαίνεται σαν να έχει την κυρία ευθύνη ο Ελιασον πλέον, δεν βλέπω πού ευθύνεται ο χειρισμός της ΠΑΕ. 1
stavros 9-11 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Το να ενεργοποιήσεις έναν παίχτη που είναι φευγατος με το μυαλό του, στην καλύτερη θα σου δώσει έναν μέτριο παίχτη φοβάμαι 2
stavros 9-11 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 1 minute ago, mporat said: Για μένα πάντως φαίνεται σαν να έχει την κυρία ευθύνη ο Ελιασον πλέον, δεν βλέπω πού ευθύνεται ο χειρισμός της ΠΑΕ. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά η ΠΑΕ μάλλον ευθύνεται στο ότι παραειναι χαλαρή η αντιμετώπιση του παίχτη. Δηλαδή δε μπορώ να κάνω εικόνα στον γαύρο να ασχολούνται 2 μήνες με ... προσωπικό πρόβλημα κάποιου απαραίτητου για εκείνους παίχτη με τόση στοργή και κατανόηση. Στο γαύρο θα έπαιρνε 2 επιλογές: α) μας φέρνεις τα λεφτά που θέλουμε, β) συνεχίζεις εδω και στο πρώτο ματς που δεν θα είσαι άψογος, θα πάθεις ατύχημα. Τους πληρώνεις αδιανόητα λεφτά για να τους νταντευεις κιόλας, δεν υπάρχει πρόβλημα που να δικαιολογεί τόση απουσία πέραν ζητημάτων υγείας ενός παιδιού 3
mporat Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 9 minutes ago, stavros 9-11 said: Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά η ΠΑΕ μάλλον ευθύνεται στο ότι παραειναι χαλαρή η αντιμετώπιση του παίχτη. Δηλαδή δε μπορώ να κάνω εικόνα στον γαύρο να ασχολούνται 2 μήνες με ... προσωπικό πρόβλημα κάποιου απαραίτητου για εκείνους παίχτη με τόση στοργή και κατανόηση. Στο γαύρο θα έπαιρνε 2 επιλογές: α) μας φέρνεις τα λεφτά που θέλουμε, β) συνεχίζεις εδω και στο πρώτο ματς που δεν θα είσαι άψογος, θα πάθεις ατύχημα. Τους πληρώνεις αδιανόητα λεφτά για να τους νταντευεις κιόλας, δεν υπάρχει πρόβλημα που να δικαιολογεί τόση απουσία πέραν ζητημάτων υγείας ενός παιδιού Πάντως ο Μπιελ που είχε έρθει ως παιχταρας και τελικά ήθελε να φύγει, δεν έπαθε κανένα ατύχημα. Ήταν μονίμως εκτός 11αδας, όταν έπαιζε ήταν αδιαφορος και τελικά τον δίνουν δανεικό στις ΗΠΑ μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.
Antiviosis21 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Η ΠΑΕ ΑΕΚ εχει τελειως αγαθομουνικη πολιτικη με τους παικτες. Εγω μικρος ειμαι αλλα δεν εχω παει σε πολλες δουλειες που νοιαζονται για τι θεματα εχω σπιτι μου ωστε να μην δουλευω για να βρω λυση στα προβληματα μου ενω πληρωνομαι απεχοντας απο την εργασια μου. Εχουν πολλα λεφτα οι παικτες της ΑΕΚ για να λυσουν τα περισσοτερα προβληματα που προκυπτουν στην καθημερινοτητα τους. Καπου ελεος πια με τα ψυχολογικα του καθε εκατομμυριουχου. Δεν ειμαστε ΜΚΟ 6
Mpoukali_kai_venZini Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Μήπως απλά ο κύριος Ελιασον είδε πως υπάρχει χρήμα στην ΠΑΕ και θέλει ανανέωση και όλο αυτό είναι ένα στορι;
mporat Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 1 hour ago, Antiviosis21 said: Η ΠΑΕ ΑΕΚ εχει τελειως αγαθομουνικη πολιτικη με τους παικτες. Εγω μικρος ειμαι αλλα δεν εχω παει σε πολλες δουλειες που νοιαζονται για τι θεματα εχω σπιτι μου ωστε να μην δουλευω για να βρω λυση στα προβληματα μου ενω πληρωνομαι απεχοντας απο την εργασια μου. Εχουν πολλα λεφτα οι παικτες της ΑΕΚ για να λυσουν τα περισσοτερα προβληματα που προκυπτουν στην καθημερινοτητα τους. Καπου ελεος πια με τα ψυχολογικα του καθε εκατομμυριουχου. Δεν ειμαστε ΜΚΟ Ο,τι θέλει σε κάνει πια ένας ποδοσφαιριστης αν δεν είναι χαρούμενος. Αυτά που λες ισχυουν για το μέσο υπάλληλο.
Leon21 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 17 minutes ago, ΔαλΜατίας_Αλμέιδα said: Μήπως απλά ο κύριος Ελιασον είδε πως υπάρχει χρήμα στην ΠΑΕ και θέλει ανανέωση και όλο αυτό είναι ένα στορι; ανανέωσε πολύ πρόσφατα
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now