Jump to content

Recommended Posts

Posted

Με το καλό Βασίλισσα!

• Δικεφαλάκι 10
Posted

Dpg βγάζει βλακείες για εντυπώσεις 

@Kamikaze21 αν θέλεις βαλ το κι εδώ το άρθρο.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Το διάβασα και εγώ το άρθρο, αλλά σκέφτηκα να μη το ποσταρω και του δώσουμε μεγαλύτερη έκταση. Ανησυχητικό αν μη τι άλλο, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. 

Posted

ο θεοδωροπουλος ηταν χροηγος καποτε αφου ειχε τους χυμους viva (φετος πρεπει να ηταν στον νιονιο), το να εχει δωσει προσωπικο δανειο σοτν μακη και να δεσμευτηκαν λογαριασμοι της ΚΑΕ 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ εκτος αν ο Μακης εβαλε την Καε σαν εγγυητη 

Posted

Καλά υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους θεωρητικά μπορεί να μπλεχτεί η ΚΑΕ σε κάτι τέτοιο. Μια σφραγίδα σε μια συναλλαγματική είναι η ιστορία και γεια σας...

Θα δούμε, προσωπικά δε νομίζω ότι είναι κάτι προς ανησυχία. Επίσης, το άρθρο είναι non paper από το δικηγορικό γραφείο που εξέδωσε τη ΔΠ, αυτό κάνει μπαμ.

Επίσης αυτή εδώ η σκατόφατσα ο Θανασούλας ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του δικαστικά έγγραφα;

images.jpg

Posted

Μου κάνει λίγο ακραίο και δύσκολο να δεσμεύονται λογαριασμοί μια ΑΕ όπως είναι η ΚΑΕ για χρέη του ιδιοκτήτη προς ιδιώτη αλλά οκ δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά και κάπως να εμπλέκεται εν τέλη . 

Αν ισχύει όλο αυτό , έχω αμφιβολίες , μπορεί να τα πληρώσει η ΚΑΕ στο τέλος .

Posted

Γιατί όμως βγαίνουν τέτοια άρθρα όταν ψιλοστρωνει η ομάδα; Δεν είναι λίγο περίεργο; Πού να κινδυνεύσουν αγωνιστικά κιόλας!

Posted
1 hour ago, Navas said:

Γιατί όμως βγαίνουν τέτοια άρθρα όταν ψιλοστρωνει η ομάδα; Δεν είναι λίγο περίεργο; Πού να κινδυνεύσουν αγωνιστικά κιόλας!

Ας είμαστε ρεαλιστές, δε νομίζω ότι κανείς από τους άλλους δύο ασχολείται μαζί μας για την ώρα. Η διαφορά επιπέδου είναι χαώδης και δε τους απειλουμε άμεσα σε καμία περίπτωση. 

Posted

Είναι ένα ζήτημα που μπλέκεται η ΑΕΚ, επομένως θα πάρει παραπάνω κλικ απ' τον μ.ο. ένα τέτοιο άρθρο. Επίσης γνωρίζουν ότι εμείς δεν είμαστε γαύροι, ούτε ο Αγγελόπουλος καθυστερημένος σαν το πρεζάκι τον ντιπιτζι, επομένως νιώθουν ασφάλεια ότι δεν θα βρεθούν με σπασμένα γόνατα ξαφνικά ένα βράδυ.

Posted

Στοιχεία απο ΚΑΕ . Ξέρουμε ποιοι δεσμεύονται με συμβόλαιο απο το φετινο ροστερ?

Guard

Δημήτρης ΦΛΙΩΝΗΣ  28 ετών 08/04/1997 1.88 Ελλάδα

Ζώης ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ 24 ετών  27/4/2001 1.86 Ελλάδα

Πρέντις ΧΑΜΠ 26 ετών 19/03/1999 1.90 ΗΠΑ

Χάντερ ΧΕΙΛ  28 ετών 25/06/1997 1.91 ΗΠΑ

Όμηρος ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ 22 ετών  18/11/2002 1.95 Ελλάδα

Guard/Forward 

Σι Τζέι ΜΠΡΑΙΣ  28 ετών 30/10/1996 1.96 ΗΠΑ

Ρέιζον ΤΑΚΕΡ  27 ετών 24/09/1997 1.93 ΗΠΑ

Forward 

Μιντάουγκας ΚΟΥΖΜΙΝΣΚΑΣ  35 ετών  19/10/1989 2.05 Λιθουανία

Forward/Center   

Γιάννης KΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ  30 ετών 1/4/1995 2.08 Ελλάδα

ΡαϊΚουάν ΓΚΡΕΙ  25 ετών 07/07/1999 2.01 ΗΠΑ

Center 

Γκραντ ΓΚΟΛΝΤΕΝ  15/01/1998 2.08 ΗΠΑ

Γάιος ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ 06/12/1987 2.08 Ελλάδα

Γιάννης ΝΙΚΟΛΑΟΥ 05/01/2007 2.02 Ελλάδα

Posted

αν δεν κάνω λάθος Νετζήπογλου και Κουζμινσκας 

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Στο φλιωνη έχει γίνει πρόταση ανανέωσης 

Posted

Οι Έλληνες πέραν Κουζελογλου θα μείνουν εκτός απροόπτου.

Posted
2 hours ago, elmago21 said:

Οι Έλληνες πέραν Κουζελογλου θα μείνουν εκτός απροόπτου.

θα πανε για αλλον ελληνα στο 4 ή θα φερουν ξενο εκει;

Μαντζουκας κιολας πηγε κολλεγιο,οποτε δεν παιζει σεναριο να ερθει απο οσο καταλαβαινω

Posted

Και ο Καράμπελας νομίζω θα φύγει 

Posted

Δεν έχει αμεση σχεση με την αγωνιστικη ΑΕΚ αλλά δεν έχουμε και σχετικό τοπιτς.. λοιπόν επειδη ο δήμος Φυλής που ανηκουμε με τον ΑΕΚτζή δήμαρχο Χρήστο Παππού στο τιμόνι στηριζει δυνατά την ΑΕΚ σε κάθε της προσπαθεια ...οποιος θελει &μπορεί ας παει στο τριημερο πολιτιστικο φεστιβαλ με το κασκολάκι του ,γιορτάζει η πόλη που αγκάλιασε τη βασίλισσα .  @Tsak

35%CF%8750-%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%91-%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%91-21-%CE%9C%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%A525-1.jpg

• Δικεφαλάκι 5
  • Μπομπίτσα 4
Posted

Για ελληνα ψηλο θα ηθελα καραγιαννιδη

• Δικεφαλάκι 1
Posted

o τσιμπος είπε ότι μπήκαμε μέσα 700χιλ απο το φιναλ φορ... 

Κόστος 2.5 και έσοδα 1.8 

• Sad 2
  • Hahaha 1
Posted

πώς το καταφεραν παλι μωρε;

τιμες διαρκειας αγιας σοφιας επρεπε να δωσουμε για να μην βγουμε - παλι;

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Με τις τιμες που βαλαν τι περιμενατε.

Επαιξε πολυ τζαμπα

Posted

Τέρμα αναμενόμενο ήταν. Πραγματικά αν το κόστος ήταν 2,5 εκατομμύρια και το κάλυψε αυτός τι περίμενε να βγάλει κέρδος;

Posted
43 minutes ago, Leon21 said:

Κόστος 2.5 και έσοδα 1.8 

Είμαστε απίστευτοι μόνο εμείς αυτά,δηλαδή περίμεναν να πάρουμε το φαιναλ4 

Posted
3 hours ago, Leon21 said:

Κόστος 2.5 και έσοδα 1.8 

Τόσο πολύ; Θυμάμαι σε προηγούμενο επεισόδιο είχε πει ότι αν πήγαιναν τα πράγματα βάση σχεδίου θα υπήρχε ένα κέρδος γύρω στα 300.000. Παραηταν ιδανικό σενάριο αλλά τόσο πολύ πέσαμε έξω; Τι να πω.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Και στο ΟΑΚΑ με την τρομερή ιδεα μέσα στη καραντίνα να έχουμε Final 8 είχε χώσει 1εκ. Γενικά αυτή τη λογική να ευελπιστείς σε κατάκτηση για να κανείς break even ενώ ήδη δεν έχεις και την τρομερή οικονομική υγεία δεν το καταλαβαίνω . Και κατάκτηση να είδαμε απλά θα ήμασταν ίσα βάρκα ίσα νερά , αυτό δεν είναι επένδυση αυτό είναι τζόγος ειδικά αν ξέρεις με τι ομάδες θα παίξεις . Αν φυσικά οκά αυτά αληθεύουν , θα το δούμε αν ο Νικολαου κάνει καμία δήλωση πάλι για τον κόσμο της ΑΕΚ που δεν στηριζε

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now