Jump to content

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Kamikaze21 said:

Τα δίνουν απευθείας στους συνδέσμους 

Για το άλλο πέταλο μιλάω 

Posted

το χειροτερο ειναι οτι αν θες να παρεις family pack θα σου πουν οτι εξαντληθηκαν την ιδια μαλακια κανανε και περσι 

Posted

Τι τιμές είναι αυτές!!!

Το έχουμε κάψει τελείως. Θα φυτέψω λεφτοδεντρο.

Posted

Με μια πρόχειρη σύγκριση σε σχέση με πέρσι, τα "φθηνά" εισιτήρια είναι αυξημένα κατά 33%(200€ από 150€) και τα αντίστοιχα εισιτήρια των 250€ είναι 25% ακριβότερα σε σχέση με πέρσι(η περσινή τιμή ήταν 200€). Λοιπόν κυρ μαλακα Μάκη, με 200€ αγοράζω αντίστοιχα 13 μεμονωμενα εισιτήρια των 15€, δηλαδή βλέπω όλα τα σημαντικά ματς της σεζόν. Ποιος ο λόγος να προπληρωσω 200€ λοιπόν; Απορώ ποιος σκέφτεται αυτές τις μαλακίες πραγματικά. Είδε ο τύπος λίγο τυρί στο τσουτσουνι του και νόμιζε πως έγινε τυρεμπορος.

Posted
1 hour ago, nayphgos_21 said:

Με μια πρόχειρη σύγκριση σε σχέση με πέρσι, τα "φθηνά" εισιτήρια είναι αυξημένα κατά 33%(200€ από 150€) και τα αντίστοιχα εισιτήρια των 250€ είναι 25% ακριβότερα σε σχέση με πέρσι(η περσινή τιμή ήταν 200€). Λοιπόν κυρ μαλακα Μάκη, με 200€ αγοράζω αντίστοιχα 13 μεμονωμενα εισιτήρια των 15€, δηλαδή βλέπω όλα τα σημαντικά ματς της σεζόν. Ποιος ο λόγος να προπληρωσω 200€ λοιπόν; Απορώ ποιος σκέφτεται αυτές τις μαλακίες πραγματικά. Είδε ο τύπος λίγο τυρί στο τσουτσουνι του και νόμιζε πως έγινε τυρεμπορος.

15 αγώνες είναι μίνιμουμ από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον όμιλο του BCL. Στο BCL η πρόκριση στους 16 ως πρώτος του ομίλου έχει +3 παιχνίδια εντός, ενώ αν βγεις στον όμιλο 2ος/3ος παίζεις μίνιμουμ έναν αγώνα στην έδρα σου, ίσως και δεύτερο. Επίσης, στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως κατάταξης στην κανονική διάρκεια παίζεις άλλους 2-3 αγώνες εντός. Ουσιαστικά προκύπτουν μίνιμουμ 20 αγώνες και ξεπερνώνται. Άρα σε περίπτωση μη ανανέωσης το εισιτήριο βγαίνει το πολύ 10€/ αγώνα σε μια αξιοπρεπή θέση, καθώς δεν μιλάμε για πέταλο. Θεωρώ ότι υπό αυτές τις συνθήκες και από την στιγμή που η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους σε βάθος χρόνου, οι τιμές είναι λογικές. Στα Λιοσια το 21/22 όταν οι τιμές ξεκινούσαν από 95€ και πάλι δεν ξεπερασαμε τα 1.000 διαρκείας. Ακόμα και στο ΟΑΚΑ όπου είναι πιο προσβάσιμη τοποθεσία πάλι τέτοια προσέλευση είχαμε. Γνώμη μου.

Posted
46 minutes ago, elmago21 said:

15 αγώνες είναι μίνιμουμ από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον όμιλο του BCL. Στο BCL η πρόκριση στους 16 ως πρώτος του ομίλου έχει +3 παιχνίδια εντός, ενώ αν βγεις στον όμιλο 2ος/3ος παίζεις μίνιμουμ έναν αγώνα στην έδρα σου, ίσως και δεύτερο. Επίσης, στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως κατάταξης στην κανονική διάρκεια παίζεις άλλους 2-3 αγώνες εντός. Ουσιαστικά προκύπτουν μίνιμουμ 20 αγώνες και ξεπερνώνται. Άρα σε περίπτωση μη ανανέωσης το εισιτήριο βγαίνει το πολύ 10€/ αγώνα σε μια αξιοπρεπή θέση, καθώς δεν μιλάμε για πέταλο. Θεωρώ ότι υπό αυτές τις συνθήκες και από την στιγμή που η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους σε βάθος χρόνου, οι τιμές είναι λογικές. Στα Λιοσια το 21/22 όταν οι τιμές ξεκινούσαν από 95€ και πάλι δεν ξεπερασαμε τα 1.000 διαρκείας. Ακόμα και στο ΟΑΚΑ όπου είναι πιο προσβάσιμη τοποθεσία πάλι τέτοια προσέλευση είχαμε. Γνώμη μου.

Εγώ έκανα μια σύγκριση με πέρσι και παρατήρησα μια αύξηση της τάξεως του 33% στο φθηνότερο διαρκείας. Εσύ καλά τα γράφεις παραπάνω, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πώς δικαιολογείται αυτή η αύξηση; 

Posted
43 minutes ago, elmago21 said:

Έχουμε ήδη 2 κεκλεισμένων άρα αυτομάτως πας στα 10 κανονική διάρκεια πρωταθλήματος αφού είναι 13 ομάδες και παίζεις με τις άλλες 12. Και μιλάμε για δεαβ πάλι και παπαριες λοιπές,όλο και κάποια ποινή θα φας απο κατι κομπλεξικες γκρι. Ευρώπη 3 ματς είναι τα σίγουρα,από εκεί και έπειτα ανάλογα την πορεία μπορείς να παίξεις από 0-7. Βάλε και 1 εως 4 πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αυτά είναι για φέτος. Δεν θεωρώ ότι αξίζει το 200αρι,άμα το φθηνότερο εισιτήριο είναι 15 και πάλι. Στην καλύτερη 18 παιχνίδια εντός με κόσμο σου βάζω οπότε για να πεις ότι έκανες απόσβεση πρέπει να πας σε 15 αλλιώς συμφέρει καλύτερα να πληρώνεις ανά παιχνίδι 

• Δικεφαλάκι 2
Posted
6 minutes ago, nayphgos_21 said:

Εγώ έκανα μια σύγκριση με πέρσι και παρατήρησα μια αύξηση της τάξεως του 33% στο φθηνότερο διαρκείας. Εσύ καλά τα γράφεις παραπάνω, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πώς δικαιολογείται αυτή η αύξηση; 

Φαντάζομαι επειδή η ομάδα σκοπεύει να αυξήσει το μπάτζετ και τα επόμενα χρόνια έχει θέσει υψηλά τον πήχη. Τέλος πάντων, μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος και σταδιακά να ανεβαίνουμε.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

οι τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας ΑΕΚ 

Posted

Το θέμα είναι ότι φέτος ειδικά είναι επιτακτικό το κλειστό να γεμίζει γιατί ίσως είναι η χρονιά κριτήριο για το NBA Europe . 

Posted
30 minutes ago, amd said:

οι τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας ΑΕΚ 

Φιλε διαφωνω. Σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι πιο φτηνα, αλλα μιλαμε για μια κατασταση οπου 

Α- Εχουν πεσει οντως λεφτα στο κλειστο

Β- Οι παικτες που ειχαμε φετος και ζηταμε να μεινουν, θα θελησουν εξτρα λεφτα.

Γ- Το BCL αλλα και η Ελλαδα θα ειναι τρομακτικα πιο δυσκολα φετος. Η ΑΕΚ για να ανεβασει το μπατζετ οπως θελει, θα χρειαστει βοηθεια απο τον κοσμο.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
Just now, Leonard said:

Φιλε διαφωνω. Σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι πιο φτηνα, αλλα μιλαμε για μια κατασταση οπου 

Γ- Το BCL αλλα και η Ελλαδα θα ειναι τρομακτικα πιο δυσκολα φετος. Η ΑΕΚ για να ανεβασει το μπατζετ οπως θελει, θα χρειαστει βοηθεια απο τον κοσμο.

ειναι εκτος πραγματικοτητας 

οταν με απλο εισητηριο στα ιδια λεφτα θα δεις 13-14 ματς γιατι αντικειμενικα σε παραπανω δεν προκειτε να παει κανενας κατι θα τυχει στα μεσοβδομαδα καποιο θα συμπεσει με ποδοσφαιρικη ΑΕΚ εντος η εκτος καποια τιμωρια θα φας

δεν υπαρχουν 200 ευρω διαρκειας στο μπασκετ 

κριμα αλλα αυτη ειναι η αληθεια 

Posted

Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος κόσμος περνει διάρκειας στο ποδόσφαιρο και πιθανών πάει και αλλού άρα πρέπει με κάποιο τρόπο να το υπολογίζεις και αυτό ότι κάποιος που θα πάρει 200 + στο μπάσκετ αντίστοιχα θα δώσει 400-500+ στη μπάλα χωρίς να βάλω γυναικόπαιδα και βάλε και όλα τα άλλα πάει στο χιλιάρικο . Είναι πρόβλημα αυτό όχι για τη μπάλα που είναι σαφώς η προτεραιότητα αλλά για μπάσκετ . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
6 minutes ago, Leonard said:

Επειδή όπως έχουμε ξαναπεί οι μισθοί είναι χαμηλοί και δεν αυξάνονται, μάλλον θα πάει στραφι η αύξηση του μπάτζετ από τον κόσμο. Το πρόσφατο F4 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα με τον αριθμό των εισιτηρίων που έμειναν απουλητα.

Απληστία είναι αφού δεν λαμβάνουν υπόψιν τον κόσμο και τις ανάγκες του.

Posted
5 minutes ago, Navas said:

Επειδή όπως έχουμε ξαναπεί οι μισθοί είναι χαμηλοί και δεν αυξάνονται, μάλλον θα πάει στραφι η αύξηση του μπάτζετ από τον κόσμο. Το πρόσφατο F4 είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα με τον αριθμό των εισιτηρίων που έμειναν απουλητα.

Απληστία είναι αφού δεν λαμβάνουν υπόψιν τον κόσμο και τις ανάγκες.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι η μισθοί είναι χαμηλή ακόμα αλλά ακόμα και να έχουν αυξηθεί είναι ψευδαίσθηση γιατί τα βασικά  έξοδα τα τελευταία λίγα χρόνια είναι +50%  . Τελοσπαντων άνοιξα την κουβέντα αλλά δύσκολα το κλειστό θα γεμίσει με διάρκειας . Πάμε με τη μέχρι τώρα συνταγή από ότι φαίνεται . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

επισης ξαναλεω δεν γινεται να λες τα family pack ειναι περιορισμενα εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΕΛΛΟΣ απεριοριστα θα επρεπε να ειναι για να βοηθησεις οικογενειες να ερθουν στο γηπεδο 

οχι λοιπον περιορισμενα καταλαβες 8000 θεσεις εχεις βγαλε 1 χιλιαρικο σε συνδεσμους σου μενουν 7000 θεσεις 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ να λες τα family pack ειναι περιορισμενα ειναι κοροιδια προς τον κοσμο που θελει να φερει τα παιδια του 

ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ 

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Γραφτε όσες αναλύσεις θέλετε, κουνήστε δάχτυλο στον κόσμο όσο θέλετε, η πραγματικότητα θα σας τα εξηγήσει όλα σε λίγους μηνες

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Έχει γραφτεί και για Χουγκαζ 

Posted

Εγώ αφήνω εκτός κουβέντας αν τα 200€ είναι πολλά ή λίγα για τον μέσο αεκτζη(φυσικά και είναι πολλά). Και πρακτικά να το δει κανείς, όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να δεις 12-13 παιχνίδια με απλό εισιτήριο, τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να ρισκάρεις προπληρωνοντας διαρκείας. Πόσα είναι τα καλά παιχνίδια στο μπάσκετ; Άντε να δεις 6-8 ευρωπαϊκά ματς και 4-5 εγχώρια παιχνίδια, στα υπόλοιπα παίζει να βαρεθείς να τραβηχτείς ακόμα και αν μπεις τσάμπα. Και καθαρά πρακτικά να το δουμε λοιπόν, το διαρκείας δεν συμφέρει με τίποτα. Από όπου και να το δούμε για τον πουτσο τιμολογιακή πολιτική, που αποθαρρύνει και τους όποιους λίγους σκεφτοντουσαν να στηρίξουν το μπάσκετ φέτος. 

Posted

εγω που οκ ισως το βλέπω λάθος. Καλύτερα να κρατήσεις ίδιες τιμές και να κόψεις παραπάνω κειας παρα να αυξήσεις τιμες και να κόψει πάνω κάτω όσα πέρσι. 

Όπως και στο φιναλ φορ, όταν βλέπουν λίγο στήριξη απο τον κόσμο, κοιτάνε να βγάλουν όσα λεφτά μπορούν και όχι να βγάλουν λεφτά και ταυτόχρονα να αυξήσουν και τα νούμερα προσέλευσης 

Posted

Έβαλα την θέση μου την περσινή που είχα πάρει στο πέταλο και μου έβγαλε επιλογή ανανέωσης διαρκείας με 100 ευρώ σε σχέση με τα 70 από πέρσι. Οπότε λογικά και του πετάλου θα αυξηθούν 

Posted

οπως ειπα και χθες family online δεν μπορεις να βγαλεις 

ΜΑΚΗ ΜΑΚΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΚΗ 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Ναι όντως και εγώ που πήγα να το δω δοκιμαστικά το πρωί δεν έχει αυτήν την επιλογή .. Μάλλον πρέπει να πέσει τηλέφωνο για να γίνει ..

Posted

Και εγώ μόνο για family pack Θα σκεφτομουν (γιατι ζήτημα να πάω πέντε αγώνες το χρόνο) αλλά δεν μπορώ online η δεν βρίσκω το πως.... 

Posted
1 hour ago, Nickpes21 said:

Και εγώ μόνο για family pack Θα σκεφτομουν (γιατι ζήτημα να πάω πέντε αγώνες το χρόνο) αλλά δεν μπορώ online η δεν βρίσκω το πως.... 

με τηλεφωνο μονο τα φαμιλυ απο οσο καταλαβαινω

• Δικεφαλάκι 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now