gybe21 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Το ξέρω πως δεν είναι η μέρα για γκρίνια, αλλά αυτό το overexposed στο νετ με έχει χτυπήσει στα νεύρα. Κρατήστε μια τέτοια μέρα τα κινητά σας στις τσέπες ρε. Σκεφτείτε κ λίγο τον άνθρωπο που έφυγε .. 8 2
stavros 9-11 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Η στιγμή που σηκώθηκε το φέρετρο του στον αέρα του γηπέδου μας για να ξεκινήσει την πορεία του προς το σύμπαν, ήταν η πιο ΑΕΚ στιγμή που έχω βιώσει όσο θυμάμαι την ΑΕΚ. Αυτό που έγινε σήμερα είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί με κατάλληλες λέξεις. 9 2
stavros 9-11 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Δηλαδή μετά από αυτή τη στιγμή δεν έχει μείνει για μένα κάτι περισσότερο να ζήσω με την ΑΕΚ. Φέρε 20 ευρωπαϊκά στη σειρά, δεν πλησιάζουν καν αυτό που έγινε σήμερα. Η ΑΕΚ στην ολότητα της 10 4
AG21 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Εμένα η στιγμή που μίλησε η Κατερίνα και ζήτησε τη συγκεκριμένη στιγμή μέσα στο πόνο της να μην τσακώνονται σαν επιθυμία του Δημήτρη . Πόσο ΑΕΚ στιγμή ήταν αυτή . Πόσο ανθρώπινη , οικογενειακή και δυνατή Χατζηχρηστικη ( δεν ήξερα ποια λέξη ταίριαζε καλύτερα) . 6
Nea makri neo afm Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 το βίντεο από την αγιά σοφιά με το καλό ταξίδι αρχηγέ, ήθελα να το δείξω στον μικρό αλλά δεν μπορούσα, κάποια στιγμή όμως θα το δείξω, πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί αυτή η στιγμή κάποτε από κάποια άλλη.
CHⓇIS Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Απιστευτο το σημερινο ΜΟΝΟ ΑΕΚ Σ αγαπω ΑΕΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ κ το πρωταθλημα στ arxeidia μας οο Καλο ταξιδι αRρχηγαρα Φωτεινο μονοπατι της ζωης μας 1 8
Bukowski Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως μόνο ο Χατζηχρήστος είχε αυτόν τον αποχαιρετισμό στα 101 χρόνια ιστορίας. Τόσοι και τόσοι πέρασαν, σπουδαίοι και σημαντικοί ναι, αλλά μόνο αυτός έφυγε έτσι ακριβώς. Και νιώθω ανάλαφρος γι αυτό. 15
ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Ο Χατζηχρήστος είναι η ΑΕΚ. Τεράστια η κληρονομιά που αφήνει
chris manousopoulos Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Αυτο που ζησαμε ειναι μαγικο ασυλληπτο υπερβατικο. Ειναι ΑΕΚ 1
Zahos Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Εγώ σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες κάτι το οποίο όλοι το έχουμε διαβάσει και όλοι το ξέρουμε. Όμως προσπερνώντας απλώς τις λέξεις, αν αναλογιστούμε τι πραγματικά σημαίνουν και την έννοια της παρακατω πρότασης ενδεχομένως να σοκαριστουμε. "Ο Χατζηχρήστος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην ΑΕΚ". 67 χρόνια ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Ο,τι έχει να κάνει με ΑΕΚ . Μπήκε νομική και δεν την τελείωσε, δεν έκανε οικογένεια, γενικά δεν έκανε τίποτα στο πέρασμα του από αυτήν τη γη το οποίο να μην έχει σχέση με ΑΕΚ. Πραγματικά απίστευτο και σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του και την ιδιοσυγκρασία του κατάφερε να μην είναι τίποτα χουλιγκανι ή αξεστος (και για αυτό τον αποχαιρέτησαν όλοι οι αντίπαλοι οπαδοι με τον δέοντα σεβασμό), αλλά Κύριος και τζέντλεμαν. Και μάλιστα όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά και αθλητικά αλλά γενικότερα, σε όλες τις πτυχές της ζωης. Χωρίς κοστούμια, γραβάτες ή δηθενιες, αλλά αληθινός τζέντλεμαν, γνήσιος, Original. 4
moukie Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Η εικόνα όλων των θηρίων ή πρώην θηρίων μέσα στο γήπεδο και στην εκκλησία τα λέει όλα. Με το ζόρι τα βήματα, με μάτια κόκκινα απ το κλάμα και με καρδιά γεμάτη αγάπη και σεβασμό. καλο ταξίδι Αρχηγέ. 4
Bukowski Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 23 minutes ago, Zahos said: Μπήκε νομική και δεν την τελείωσε Πάντως όταν είχε φέρει ο Αδαμίδης τον Μπάγεβιτς, θυμάμαι είχαμε κατέβει την ίδια ή επόμενη μέρα από σχολή με τον κολλητό μου Δημήτρη στο Δωματιάκι (Παρασκευή) να δούμε τί κλίμα έπαιζε και τον είχαμε πετύχει έξω (μας ήξερε ότι ήμασταν φοιτητές οδοντιατρικής γιατί πηγαίναμε συχνά τότε) τον ρωτήσαμε τί και πως και μας είχε πει χαλαρός εντελώς "κοιτάτε να τελειώσετε την σχολή σας και γαμήστε τον τον Βάτραχο μην ασχολείστε αυτός χτες έφυγε, σήμερα ήρθε, αύριο θα ξαναφύγει, μεθαύριο θα ξαναέρθει". Τελειώσαμε την σχολή, ο Βάτραχος όντως ήρθε, έφυγε και ξαναήρθε. Lol. Μιλάμε ανατριχιαστική ευστοχία που δείχνει πόσο ήξερε την ΑΕΚ. Θυμάμαι τότε η μάνα μου στράβωνε που πηγαίναμε εκεί, και την άλλη μέρα έλεγα στον πατέρα μου τί μας είπε ο Χατζηχρήστος, το συγκράτησε η μάνα, της άρεσε η συμβουλή (να τελειώσουμε την σχολή). Χτες που της είπα ποιος πέθανε, μου είπε "το θυμάμαι ας αναπαυτεί η ψυχούλα του". Της είχε κάνει τόση εντύπωση που μας είπε κάτι τέτοιο συνδεσμίτης. Θέλω να πω, από αυτή την χαζοϊστορία πόσο impact είχε η κάθε κουβέντα που έλεγε. 7 2
Zahos Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 2 minutes ago, Bukowski said: Πάντως όταν είχε φέρει ο Αδαμίδης τον Μπάγεβιτς, θυμάμαι είχαμε κατέβει την ίδια ή επόμενη μέρα από σχολή με τον κολλητό μου Δημήτρη στο Δωματιάκι (Παρασκευή) να δούμε τί κλίμα έπαιζε και τον είχαμε πετύχει έξω (μας ήξερε ότι ήμασταν φοιτητές οδοντιατρικής γιατί πηγαίναμε συχνά τότε) τον ρωτήσαμε τί και πως και μας είχε πει χαλαρός εντελώς "κοιτάτε να τελειώσετε την σχολή σας και γαμήστε τον τον Βάτραχο μην ασχολείστε αυτός χτες έφυγε, σήμερα ήρθε, αύριο θα ξαναφύγει, μεθαύριο θα ξαναέρθει". Τελειώσαμε την σχολή, ο Βάτραχος όντως ήρθε, έφυγε και ξαναήρθε. Lol. Μιλάμε ανατριχιαστική ευστοχία που δείχνει πόσο ήξερε την ΑΕΚ. Μα ρε συ μιλάμε τώρα για κάτι το υπερβατικό, κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο. Μπροστά από την εποχή του, με τρομερό λόγο και πειθώ, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Οχι παπατζες ή δηθενιες. Το πιο γλυκό λάθος της ζωής του προφανώς το καταλάβαινε ότι αν και γλυκό, είναι λαθακι, οπότε φοιτητές εσείς τελειωστε τη σχολή σας κλπ κλπ, οι μπαγεβιτς αυτού του κόσμου πάνε κ έρχονται. Δε συναντάς σε ηγέτες οργανωμένων τέτοιας ποιότητας άνθρωπο, ολιστικά ομως. Όχι μόνο μπάλα,ουγκ και μπουγκ. Εγώ θα ευχηθώ πάντως, ως μη οργανωμένος οπαδός, το οργανωμένο κομμάτι του κόσμου μας μέσα από αυτήν την είδηση να ενωθεί αν μπορεί και να δυναμώσει στη μνήμη του, για το καλό πάντα και μόνο της ΑΕΚ. Κανείς μας δεν περισσεύει. 1
Bukowski Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 1 minute ago, Zahos said: Μα ρε συ μιλάμε τώρα για κάτι το υπερβατικό, κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο. Μπροστά από την εποχή του, με τρομερό λόγο και πειθώ, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Οχι παπατζες ή δηθενιες. Το πιο γλυκό λάθος της ζωής του προφανώς το καταλάβαινε ότι αν και γλυκό, είναι λαθακι, οπότε φοιτητές εσείς τελειωστε τη σχολή σας κλπ κλπ, οι μπαγεβιτς αυτού του κόσμου πάνε κ έρχονται. Δε συναντάς σε ηγέτες οργανωμένων τέτοιας ποιότητας άνθρωπο, ολιστικά ομως. Όχι μόνο μπάλα,ουγκ και μπουγκ. Εγώ θα ευχηθώ πάντως, ως μη οργανωμένος οπαδός, το οργανωμένο κομμάτι του κόσμου μας μέσα από αυτήν την είδηση να ενωθεί αν μπορεί και να δυναμώσει στη μνήμη του, για το καλό πάντα και μόνο της ΑΕΚ. Κανείς μας δεν περισσεύει. Το θυμήθηκα χτες που το είπα στη μάνα μου. Φαίνεται απίστευτο αυτό που είπε, όχι γιατί ήταν καμιά τρομερή σοφία ξέρω γω, αλλά γιατί μας συμβούλεψε πραγματικά ως πατέρας/θείος whatever και ΟΚ δεν ήμασταν και τίποτα ενεργοί, πιτσιρικάδες ήμασταν που κατά βάση αγοράζαμε εισιτήρια από εκεί. 1
Vagos21 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Τίποτα , με απλά λόγια, το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» ήταν δημιούργημα του αρχηγού. Και σήμερα αυτό που έγινε, δεν έχει ξαναγίνει για κανέναν, στον χώρο του αθλητισμού, από όλες τις ομάδες 2
ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 39 minutes ago, Bukowski said: Το θυμήθηκα χτες που το είπα στη μάνα μου. Φαίνεται απίστευτο αυτό που είπε, όχι γιατί ήταν καμιά τρομερή σοφία ξέρω γω, αλλά γιατί μας συμβούλεψε πραγματικά ως πατέρας/θείος whatever και ΟΚ δεν ήμασταν και τίποτα ενεργοί, πιτσιρικάδες ήμασταν που κατά βάση αγοράζαμε εισιτήρια από εκεί. Παρομοίως και η δικη μου η μανα καθως επαιρνε σπιτι οταν ειχε βγει μπροστα για την ΕΡΑ και τις ειχε κανει εντυπωση ποσο ευγενικος ηταν. 1 1
Bukowski Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 6 minutes ago, Vagos21 said: Τίποτα , με απλά λόγια, το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» ήταν δημιούργημα του αρχηγού. Και σήμερα αυτό που έγινε, δεν έχει ξαναγίνει για κανέναν, στον χώρο του αθλητισμού, από όλες τις ομάδες Ο Χατζηχρήστος ήταν διαφορετικότητα της ΑΕΚ προσωποποιημένη. Αν ο Δικέφαλος είναι ο Θεός, ο Χατζηχρήστος υπήρξε ο Υιός Του η Ενσάρκωση Του. 1
Vagos21 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 10 minutes ago, Bukowski said: Ο Χατζηχρήστος ήταν διαφορετικότητα της ΑΕΚ προσωποποιημένη. Αν ο Δικέφαλος είναι ο Θεός, ο Χατζηχρήστος υπήρξε ο Υιός Του η Ενσάρκωση Του. Ρε συ ναι. Μιλάμε επηρέασε το dna, μια μικρή επανίδρυση είναι. Εκεί που ο πυρήνας της προσφυγικής μάζας άρχιζε να εξασθενεί από το πέρασμα του χρόνου, ήρθε ένας άνθρωπος και δημιούργησε μια νέα τάση. Δεν ξέρω τι ΑΕΚ θα είχαμε σήμερα χωρίς αυτόν. 1 2
North21 Posted June 7, 2025 Posted June 7, 2025 Τελος εποχης.Σε αχαρτογραφητα νερα απο δω και μπρος χωρις τον Αρχηγο.Μονο ΑΕΚ μονο ΕΝΩΣΙΣ.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now