Jump to content

MVP,Κόουτσινγκ Νίκολιτς,Βραβείο Αθανασιάδη,Κερκίδα   

58 members have voted

1. 1. MVP

• Στρακόσια
      0
    • Οντουμπάτζο
      0
    • Μουκουντί
      7
    • Ρέλβας
      4
    • Πήλιος
      2
    • Μάριν
      2
    • Πινέδα
      0
    • Ζοάο Μάριο
      0
    • Λιούμπισιτς
      6
    • Κοϊτά
      2
    • Γιόβιτς
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Βάργκα
      0
    • Ελίασον
      0
    • Κουτέσα
      0
    • Δεν ξεχώρισε κανένας
      35
  2. 2. Κόουτσινγκ Νίκολιτς

• Καλό
      1
    • Μέτριο
      32
    • Κακό
      21
    • Φυσιολογικό
      4
  3. 3. Βραβείο Αθανασιάδη(Χειρότερος παίκτης)

• Στρακόσια
      3
    • Οντουμπάτζο
      14
    • Μουκουντί
      1
    • Ρέλβας
      0
    • Πήλιος
      2
    • Μάριν
      0
    • Πινέδα
      1
    • Ζοάο Μάριο
      33
    • Λιούμπισιτς
      0
    • Κοϊτά
      2
    • Γιόβιτς
      1
    • Μάνταλος
      0
    • Ελίασον
      0
    • Βάργκα
      0
    • Κουτέσα
      0
    • Δεν υστέρησε κανένας
      1

Recommended Posts

Posted

ειπα να εχει περισσοτερη ποικιλια.

Και δεν τα πηραμε ολα τα ματς με ενα συστημα, ουτε με εναν τροπο.  

Posted
10 minutes ago, nikos said:

ειπα να εχει περισσοτερη ποικιλια.

Και δεν τα πηραμε ολα τα ματς με ενα συστημα, ουτε με εναν τροπο.  

αρα εχει ποικιλια αφου δεν τα πηραμε ολα εμ το ιδιο συστημα και με τον ιδιο τροπο

• Δικεφαλάκι 1
Posted
13 minutes ago, amd said:

αρα εχει ποικιλια αφου δεν τα πηραμε ολα εμ το ιδιο συστημα και με τον ιδιο τροπο

ειχε ποικιλια ναι, απλα λεω μην νομιζει οτι βρεθηκε το σχημα και οι αλλαγες.

και ο μονος λογος που το γραφω ειναι  οτι στο συγκεκριμενο ματς προσωπικα ημουν σιγουρος για το πώς θα ξεκινουσε και τι αλλαγες θα εκανε πανω κατω (εννοω Βαργκα, Ελιασον, Κουτεσα στις θεσεις αυτων που βγηκαν). για μενα λαθος διαβασμα ακομα και κατα την διαρκεια του ματς.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
19 hours ago, Bukowski said:

@Μ - Λ ADVOCATO21 θελατε

Νομίζω ότι ο μόνος άνθρωπος που εκτελεί χρέη αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα με συνέπεια, είναι ο @Bukowski

• Hahaha 1
Posted

πουτανας γιος ειναι λιγο

Posted

Late to the party αλλα ας πω κι εγώ την αποψάρα μου. Ήμασταν εντελώς εκτός ρυθμού χθες, κάναμε λάθος πάσες ακόμα και στα 2 μέτρα, ο Πινέδα ήταν άθλιος, το ίδιο και σχεδόν όλη η ομάδα ας μην κολλάμε στο Ζοαο Μαριο ξέρω γω. Ο Μαριν δε βλεποταν, ο Μουκουντι είχε βγει για καφέ με τον μαύρο φορ του Άρη κι έλεγαν καλαμπουρια, γενικά μια κατάσταση πήγαμε εκδρομή στα χιόνια και ηπιαμε ζέστη σοκολάτα σε ένα σαλέ. 

Μεγάλη η έλλειψη του "αντιπαθη ρουφιανου" Ροτα που έκανε ακόμα πιο χαρακτηριστικη την ικανότητα του και τη σπουδαιοτητα του στην 11αδα μας. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα έχει αναγνώριση απο ολους. Έπαιξε ο Οντουμπατζο κι αυτομάτως χάσαμε τα ανεβασματα από δεξιά και μας φόρτωναν μόνιμα την πλευρά γιατί δεν υπήρχε το φοβητρο Ροτα. Γελαστε ελεύθερα. 

Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Κουτεσα παίζει πάρα πολύ λίγο και είναι η μοναδική μου ένσταση στη διαχείριση του ροστερ από τον Νίκολιτς. 

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Ο κουτέσα δεν φαίνεται να έχει αντοχές να παίξει πάνω από 55-60’ νομίζω. Χωρίς την εκρηκτικότητα του είναι μείον.

Posted

Δεν είναι καθόλου θέμα έκρηξης, ο Άρης ήταν μαν με τις γραμμές του συμπτυγμένες σε medium block, υπήρχαν πάρα πολύ μικροί χώροι. Θεωρητικά ο προπονητής ήθελε εκεί Ζ Μάριο να παίξει σε μικρούς χώρους. Δεν πιστεύω πως αυτή η προσέγγιση ταιριάζει. Καλώ ή κακώς το μαν το σπας με 1ν1 και δυστυχώς ο Πινέδα μοιάζει χάλια οπότε όταν δεν μπορεί να το κάνει αυτός, αναγκαστικά πρέπει να πας με πλαϊνούς που θα δημιουργήσουν ρήγματα. Στο τέλος ο Κουτέσα επιτέθηκε στο δεξι τους μπακ και δημιούργησε ρήγματα. 

Προφανώς εύκολο να είμαστε μετά Χριστόν προφήτες, αλλά πιστεύω έπρεπε πιο νωρίς στο 50-55 να βάλει μέσα τους εξτρέμ να παίξουν 1ν1.

Posted

καλα ο αρης με συμμαχο τον αερα επαιξε ολο το 2ο ημιχρονο high block press αφου ηξερε οτι με μακρινη μπαλαια δεν μπορεις να βγεις

Posted

Εννοείται, γι’αυτό και δεν νομίζω ότι το Χ ήταν καταστροφικό, πραγματικά δεν ήταν συνθήκες ποδοσφαίρου αυτές και κρίμα που δεν είχαμε τον αέρα στο Β που δυνάμωσε.

Σε καλές συνθήκες την Τετάρτη θα δούμε πολύ καλύτερη εικόνα και θα βοηθήσει η έδρα να βρει ρυθμό η ομάδα.

• stavros 9-11 unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now