Jump to content

MVP,Κόουτσινγκ Νίκολιτς,Βραβείο Αθανασιάδη,Κερκίδα   

58 members have voted

1. 1. MVP

• Στρακόσια
      0
    • Οντουμπάτζο
      0
    • Μουκουντί
      7
    • Ρέλβας
      4
    • Πήλιος
      2
    • Μάριν
      2
    • Πινέδα
      0
    • Ζοάο Μάριο
      0
    • Λιούμπισιτς
      6
    • Κοϊτά
      2
    • Γιόβιτς
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Βάργκα
      0
    • Ελίασον
      0
    • Κουτέσα
      0
    • Δεν ξεχώρισε κανένας
      35
  2. 2. Κόουτσινγκ Νίκολιτς

• Καλό
      1
    • Μέτριο
      32
    • Κακό
      21
    • Φυσιολογικό
      4
  3. 3. Βραβείο Αθανασιάδη(Χειρότερος παίκτης)

• Στρακόσια
      3
    • Οντουμπάτζο
      14
    • Μουκουντί
      1
    • Ρέλβας
      0
    • Πήλιος
      2
    • Μάριν
      0
    • Πινέδα
      1
    • Ζοάο Μάριο
      33
    • Λιούμπισιτς
      0
    • Κοϊτά
      2
    • Γιόβιτς
      1
    • Μάνταλος
      0
    • Ελίασον
      0
    • Βάργκα
      0
    • Κουτέσα
      0
    • Δεν υστέρησε κανένας
      1

Recommended Posts

Posted

Ζινι και Πιερο δεν θα ειναι αποστολη αυριο,Βαργκα και Γκεοργκιεφ κανονικα μεσα,οπως αναμενοταν

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Εγώ θα ξεκίναγα τον Βάργκας εάν είναι σε καλή κατάσταση μαζί με Γιοβιτς για να τους ξάφνιασω αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν θα έχεις επιθετικό στο πάγκο . 

Posted

Στις φωτογραφίες πάντως δεν βλέπω τον - μόνιμο μαϊντανό - Ροτα.

Posted

-1 αύριο την ώρα του αγώνα λεει

Posted

Καν' το και 0-2 ημίχρονο να είναι τελείως μίζερο για όσους πάνε γήπεδο 

• Δικεφαλάκι 5
  • Hahaha 1
Posted
1 hour ago, Melkonian said:

-1 αύριο την ώρα του αγώνα λεει

+1στο τελος του αγώνα

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 3
  • Μπομπίτσα 1
Posted
2 hours ago, To Kitrino Tsakali said:

Στις φωτογραφίες πάντως δεν βλέπω τον - μόνιμο μαϊντανό - Ροτα.

Κυκλοφορει γενικοτερα μια φημη οτι ενας ενδεκαδατος παικτης ειναι τραυματιας και δεν θα αγωνιστει αυριο,προς το παρον ανεπιβεβαιωτη.Αν ισχυει,ελπιζω πραγματικα να μην ειναι ο Ροτα αυτος,καθως αντικαταστατης δεν υπαρχει,εκτος και αν επιλεξει ο Νικολιτς να ξεκινησει απευθειας βασικο τον Γκεοργκιεφ δεξια,που εμπεριεχει το ρισκο του

Posted

Ειδα βιντεο απο φιλο μου που ηταν στην αφιξη αλλα Ροτα δεν ειδα

• Sad 1
Posted

Τα τελευταία χρόνια, τα σκουλήκια έχουν κάνει μια γενικότερη ποιοτική στροφή ως κοινωνία και αυτό θα πρέπει να αναγνωριστεί.

Εν τούτοις, δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα ματς τέτοιες μέρες πριν από 23 χρόνια στην έδρα τους. Έβλεπα και άκουγα ένα ολόκληρο Χαριλάου να φωνάζει "ΑΕΚ εκεί στην αναπηρική". Δεν ήταν ένα πανό όπως έγραψαν σε μια απολογητική τους ανακοίνωση 15-20 χρόνια μετά. Εκτός αυτου, σε πολλές πόλεις και γήπεδα της Β. Ελλάδας έχουμε γίνει μάρτυρες πανηγυρισμών για το ατύχημα του Ν. Ξηροκωστα, ακόμα και από οπαδούς άλλων ομάδων.

Δεν ξέρω αν είμαι "κακός", υπερβολικός, άκαμπτος ή οτιδήποτε, αλλά ποτέ δεν θα τους δω με συμπάθεια και πάντα θα θέλω να τους βλέπω με το κεφάλι πατημένο στο χώμα. Γαμώ τα κόκκαλα τους, όλων.

Γαμηστε τους 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Καλημέρα, γερά για το διπλό!

Posted

Μία μέρα πάντως θα γυρίσω Θεσσαλονίκη και θα περάσω ένα τέτοιο ματς(όπως και με Βου) all the way με κουβέντες σε προποτζήδικα, με καφέ και μπουγάτσα, με αθλητικά ραδιόφωνα, με βόλτα από νωρίς στην Παπαναστασίου, όλο το πακέτο.

Posted

Γκατς δεξι μπακ?

Το ματς σήμερα είναι άσσος.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Αν πάει με Georgiev βασικό, θέλει Ελίασον βασικό δεξιά να δώσει πλάτος.

Ούτε στα χθεσινά πλάνα από το γυμναστήριο είναι κάπου ο Ρότα.

Posted

Καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ μου, απόψε θα είμαστε μαζί σου στην σκουληκότρυπα και θα πανηγυρίζουμε χωρίς φωνή αλλά με σφιγμένες γροθιές τα γκολ σου...

• Δικεφαλάκι 8
Posted

Για κάτι τέτοια παιχνίδια θες παίκτες σαν τον Βάργκα 

Πάμε ΑΕΚΑΡΑ 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Ρότα μετά από κάθε διακοπή είναι άρρωστος πάντως 

Posted

IMG_3575.thumb.jpeg.33262aa89f8a83c884abf83692652f17.jpeg

Πενράις-Ρότα-Μπρινιόλι άφαντοι. 

Posted
57 minutes ago, Storm said:

IMG_3575.thumb.jpeg.33262aa89f8a83c884abf83692652f17.jpeg

Πενράις-Ρότα-Μπρινιόλι άφαντοι. 

Μπρινιολι είναι κανονικά . Και νομίζω και Πενραις 

Posted

Είχα πάει πριν 2 χρόνια στην Ακαδημία academica που είναι στον Εύοσμο στη γυφτοφωλιά να δω έναν αγώνα μας. Είχαν ένα κυλικείο εκεί. Μάλιστα εκείνη τη περίοδο δούλευε στην Ακαδημία ο τερματοφύλακας μας Ηλίας Βούρας.

Πολύ καλή Ακαδημία αποτι έχω μάθει που τραβάει πολύ κόσμο. Μάλιστα  εδώ στα δυτικά τα παιδάκια κυκλοφορούν με τις φόρμες που έχουν πάνω τον δικέφαλο δίπλα από το σήμα τους. Απερίγραπτο συναίσθημα να βλέπεις τέτοιες εικόνες εδώ. Μακάρι να συνεχίσει να συνεργάζεται με εμάς είναι σημαντικό να έχουμε έστω και έτσι παρουσία.

Τώρα στα του αγώνα πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο το ματς. Αν δεν ήταν η διακοπή θα ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρουμε το διπλό. Ελπίζω να γύρισαν το ίδιο διψασμένοι και παθιασμένοι οι παίκτες μετά τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα!

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Καλός Πινέδα = εμφατικό διπλό 

Posted

Αθανασιάδη τέρμα θα έχει ο ρούλης άρα κανονίστε. 

• Παναγία 2
Posted

Κρισιμότατο ματς, πιο κρίσιμο και απο το επόμενο με βάζελο, για να δούμε την ετοιμότητα της ομάδας το νέο έτος, ξεκινώντας από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που κανένας άλλος δε κέρδισε.

Νίκη και καλή εμφάνιση.

Posted

Αθανασιάδη μουνόπανο

Posted

“Ο Νίκολιτς αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς είναι εκτός ο Περέιρα, ενώ Ζίνι και Πιερό δεν πρόλαβαν και παίκτες του αντιμετωπίζουν ιώσεις και ενοχλήσεις”

Καπετανάκος

Posted

Χωρίς Περέιρα, Πιέρο, Ζινι και Ρότα παραμένουμε μια χαρά... Η πιο δύσκολη απουσία προφανώς και είναι ο Ρότα. Χωρίς τους άλλους εχουμε ανταποκριθεί τόσο καιρό.

Τώρα αν λόγω ίωσης έχουν βγει off ή υπολειτουργούν και άλλοι στο ροστερ, γίνεται πιο δύσκολο το έργο... 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now