Popular Post stavros 9-11 Posted May 22 Popular Post Posted May 22 Κυρίες και κύριοι, Ενωσίτες, ενωσίτισσες, Ήρθε η στιγμή για το τοπικ που θα αναζητάτε στις παραλίες, στον ανυπόφορο καύσωνα της Αθήνας, στις απογευματινές ρομαντζαδες σας, στις βραδινές σας πλάνες, στα ηλιοβασιλέματα, στα πιωματα και στα ξενερώματα. Η ΑΕΚαρα δεν τελειώνει ποτέ, δεν κάνει διακοπές, δεν παύει να κυριεύει το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή μας. Και τελικά όλη μας τη ζωή. Καλό καλοκαίρι σε όλους και με το καλό. 23 40
MITSAKLAS Posted May 22 Posted May 22 Που είναι οι μεταγραφές πουστη Καταλανε; Θες να εκθέσεις τον τοπικ σταρτερ;
carmelo21 Posted May 22 Posted May 22 Πάμε για αστερατες παιχτουρες δεν βλέπουμε κανένα. 1 2 δεν ήρθε με τον πουστογερο τώρα με Μάριο έρχεται η απογείωση
Micro21 Posted May 22 Posted May 22 8 minutes ago, carmelo21 said: Πάμε για αστερατες παιχτουρες δεν βλέπουμε κανένα. 1 2 δεν ήρθε με τον πουστογερο τώρα με Μάριο έρχεται η απογείωση προσεχε μην σε 5-6 σελιδες απο τωρα γραφεις αλλα... 2
carmelo21 Posted May 22 Posted May 22 2 minutes ago, Micro21 said: προσεχε μην σε 5-6 σελιδες απο τωρα γραφεις αλλα... Άμα ξαναδούμε μαριο οικονομου και γιαννωτα τι να πω ρε αδερφέ
Μ - Λ ADVOCATO21 Posted May 22 Posted May 22 7 minutes ago, carmelo21 said: Άμα ξαναδούμε μαριο οικονομου και γιαννωτα τι να πω ρε αδερφέ Με @stavros 9-11 στο τιμόνι; Παρακαλώ κύριοι… Παρακαλώ.
VaGucci21 Posted May 22 Posted May 22 20 minutes ago, carmelo21 said: Άμα ξαναδούμε μαριο οικονομου και γιαννωτα τι να πω ρε αδερφέ Αλεφ θα πάρει
Zizou Posted May 22 Posted May 22 Τικ τοκ εκεί στην διοίκηση, τόσους μήνες από τα Χριστούγεννα έπρεπε να είχαμε ήδη κλείσει 1 Πινεδα σε κάθε θέση που πονάμε, παπατζη Ριμπαλτα ακόμα; Το νου σου, δεν καθάρισες με ένα Ρελβας και ένα Βαργκα. Καλη transfer season guys! Προβλέπεται συναρπαστικό καλοκαίρι!
Jovic9 Posted May 22 Posted May 22 6 minutes ago, Geologos said: Τα λεφτά του Γκαρσία σε μεταγραφές να δούμε γαλλάκι Πάνε αυτά, έκανε όλες τις περσινές μεταγραφές και τα ρέστα έπεσαν στη φιέστα και στα πριμ 🤣
Melkonian Posted May 22 Posted May 22 Ρίξε στην αγορά το εκατομμύριο του Ιμπίσεβιτς ρε μιόλη ραλιστα 1
Rolled Posted May 22 Posted May 22 1 hour ago, VaGucci21 said: Αλεφ θα πάρει Spoiler Στα 31 του χρόνια, πιο μεστός στο παιχνίδι του, πιο έμπειρος και πιο…ψημένος σε απαιτητικές καταστάσεις δηλώνει: «Δεν είμαι ο Άλεφ της προηγούμενης φοράς που ήρθα στην ΑΕΚ. Τότε είχα ενθουσιασμό και όρεξη αλλά σίγουρα μου έλειπε η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Ήμουν παιδί (γέλια). Έχω μεγαλώσει κι έτσι έχει ωριμάσει και το παιχνίδι μου. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω καταστάσεις. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το πώς περνάω τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο (γέλια). Ίσως το ξανακάνω, άλλωστε έρχομαι ξανά πριν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πήγε καλά την πρώτη φορά.» 1
Geologos Posted May 22 Posted May 22 9 minutes ago, Melkonian said: Ρίξε στην αγορά το εκατομμύριο του Ιμπίσεβιτς ρε μιόλη ραλιστα Οχι το εκατομύριο, το ιδιο το συρτάρι πήρε μαζι του ο γέρος. Αφησε πίσω μια φωτογραφία απο συρτάρι εκτυπωμένη(δωρεάν εκτύπωση) 4
VaGucci21 Posted May 22 Posted May 22 9 minutes ago, Rolled said: Hide contents Στα 31 του χρόνια, πιο μεστός στο παιχνίδι του, πιο έμπειρος και πιο…ψημένος σε απαιτητικές καταστάσεις δηλώνει: «Δεν είμαι ο Άλεφ της προηγούμενης φοράς που ήρθα στην ΑΕΚ. Τότε είχα ενθουσιασμό και όρεξη αλλά σίγουρα μου έλειπε η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Ήμουν παιδί (γέλια). Έχω μεγαλώσει κι έτσι έχει ωριμάσει και το παιχνίδι μου. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω καταστάσεις. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το πώς περνάω τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο (γέλια). Ίσως το ξανακάνω, άλλωστε έρχομαι ξανά πριν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πήγε καλά την πρώτη φορά.» Γέλια σίγουρα
makisg Posted May 22 Posted May 22 Άκουσον, άκουσον κάτι πράγματα...επιστροφή Στράτου Σβάρνα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ που στοχεύει να περάσει τσουλου;;; Τυχαίο ταγκ @Antiviosis21 🍿 🍿 🍿
Shiv Posted May 22 Posted May 22 Το μόνο θετικό που έχει ο Σβάρνας είναι το +1 παίχτης στην Ευρώπη. Κατα τα άλλα δε ξέρω αν έχει εξελιχθεί τόσο στην Πολωνία ώστε να μπορεί να είναι 3ος CB σε εμας
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now