Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μόνο σαν αστείο ακούω την επιστροφή σβάρνα

Posted

Αρκετά καλος οσο επαιξε σε μας, εκτος απο τις φασεις που τρωγαμε γκολ.

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 16
Posted

Ποιος σβαρνας ρε παιδιά μην αρχίσετε τις @@@@

Posted

Δεν θα βρει να θάψει ο παπάς αν δεν πάρετε 10 αθλητές φέτο.

Posted

Σβαρνας, Φουντας και κερασακι Ουαρντα

• Hahaha 3
Posted
1 hour ago, Geologos said:

"Πολυ καλη η παρουσια του νεαρου Στρατου Σβαρνα για την ΑΕΚ σημερα.Μπορει να εφερε ευθυνη στα δυο γκολ που δεχθηκε η Ενωση,παρολα αυτα ομως εκανε μια δυναμικη εμφανιση σε αερα και εδαφος,δειχνοντας οτι στην καλη του μερα δυσκολα νικιεται απο οποιονδηποτε αντιπαλο στην Ελλαδα"

• Παναγία 1
Posted
26 minutes ago, Leon21 said:

Σβαρνας, Φουντας και κερασακι Ουαρντα

Τον Ουαρντα τον σκεφτόμουνα χθές στο μπάνιο (είμαι διακοπές και δεν είχα wifi), που τον καλοπιανε αηδιαστικά ο καημένος ο Χιμένεθ μπας και μας λυπηθεί, αφού για κάποιο λόγο δεν μπορούσες να τον σταματήσεις με άλλο τρόπο. Που ούτε και το ψευτοψησιμο εκείνο έπιασε, πάλι νομίζω είχε σκοράρει. 

Και τον σκέφτηκα επειδή πρώτα σκεφτόμουν το γκολ του Φερνάντεζ που μας έδωσε το κύπελλο, τί αδιανόητο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση έβγαλε μόνος του ο πούστης, και αυτός ο παίχτης δεν βρίσκει (μεγάλη) ομάδα να παίξει, πώς είναι δυνατόν. 

Ε, μου απάντησε το καζανάκι, Ουάρντα. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
3 minutes ago, Zara said:

Και τον σκέφτηκα επειδή πρώτα σκεφτόμουν το γκολ του Φερνάντεζ που μας έδωσε το κύπελλο, τί αδιανόητο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση έβγαλε μόνος του ο πούστης, και αυτός ο παίχτης δεν βρίσκει (μεγάλη) ομάδα να παίξει, πώς είναι δυνατόν. 

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 2
Posted

Μπακαδήμα τονε λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε 

Posted

Ξεκινάω ονοματολογία. 

Ο Πομπο της Κηφισιάς, εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πολυ κοντά σε αυτο που ζητάει ο Νικολιτς στο "6". Δυναμικός παικτης, που ξέρει μπαλα και έχει έφεση στο γκολ. Μοναδικό μειονέκτημα η ηλικία του.

Φήμες μιλούν για προχωρημένες επαφές.

• Δικεφαλάκι 1
  • Sad 1
  • Παναγία 1
Posted
2 minutes ago, agelos said:

Ξεκινάω ονοματολογία. 

Ο Πομπο της Κηφισιάς, εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πολυ κοντά σε αυτο που ζητάει ο Νικολιτς στο "6". Δυναμικός παικτης, που ξέρει μπαλα και έχει έφεση στο γκολ. Μοναδικό μειονέκτημα η ηλικία του.

Μεταγραφη Τσαμπιο λι  ξεκαθαρα . Θα φαει την θεση του Σαχαμπο 

Posted
1 hour ago, Zara said:

Τον Ουαρντα τον σκεφτόμουνα χθές στο μπάνιο . 

Μεχρι εδώ, είναι μυστήριο, περιεργο.

1 hour ago, Zara said:

(είμαι διακοπές και δεν είχα wifi)

Εδώ, γινεται απίστευτα κινκυ. Δεν κρινω.

• Hahaha 2
Posted

Διάβασα τα ονόματα και νιώθω ότι είμαι στο 2019. 

Posted
1 hour ago, agelos said:

Ξεκινάω ονοματολογία. 

que mira pombo

• Hahaha 1
Posted
1 hour ago, agelos said:

Ξεκινάω ονοματολογία. 

Ο Καραχάλιος είναι και κυπελλούχος. Πιστεύω θα μας ανεβάσει επίπεδο 

Posted

Ακούγεται δυνατά για τον βάζελο ο Πόμπος.

Posted

σαν ποντιακο ανεκδοτο ειναι 

• Hahaha 4
Posted

Ριμπαλτα επειδή είσαι νέος σχετικά στο κλαμπ να σε ενημερώσουμε ότι δεν πλερωνουμε ούτε σεντ σε μεσάζοντες και μανατζερικα fees.

Posted

Πρέπει να είμαι ο μόνος στο φόρουμ που μπαίνει εδώ μόνο όταν ανακοινώνουν μεταγραφή . Άντε να φέρουν κάνα jovic πάλι να ανοίξουμε ξεχωριστο τοπικ να γουστάρουμε. 

Posted
12 hours ago, Geologos said:

Αυτός ο μαύρος φορ της Τραμπζονσπόρ τον είχε ξεπατώσει στο ΟΑΚΑ.

Posted

Πούστη ριμπαλτα δεν να με εκθέσεις εσύ. Και στ' αρχιδια μου που δεν άρχισε η μεταγραφική περίοδος. Κανενα έλεος. Πουλο

• Δικεφαλάκι 1
Posted

μοναδικο like ο @Tsak που ο ριμπαλτα ασλεγησε πανω του 

τυχαιο ?

• Hahaha 3
Posted

Ο μιχος ( ξερω γελαει ο κοσμος) λεει οτι κλεισαμε στοπερ

Posted

Μίχος πέρσι ειχε ένα τίμιο 1/8 ενώ τα υπόλοιπα αρδ είχαν 0. Οπότε του δίνουμε το δικαίωμα στο όνειρο .

Μίχο δωστα όλα 

Screenshot_2026-05-23-13-46-46-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now