Geologos Posted May 22 Posted May 22 Αρκετά καλος οσο επαιξε σε μας, εκτος απο τις φασεις που τρωγαμε γκολ. 1 16
Micro21 Posted May 22 Posted May 22 1 hour ago, Geologos said: Αρκετά καλος οσο επαιξε σε μας, εκτος απο τις φασεις που τρωγαμε γκολ. "Πολυ καλη η παρουσια του νεαρου Στρατου Σβαρνα για την ΑΕΚ σημερα.Μπορει να εφερε ευθυνη στα δυο γκολ που δεχθηκε η Ενωση,παρολα αυτα ομως εκανε μια δυναμικη εμφανιση σε αερα και εδαφος,δειχνοντας οτι στην καλη του μερα δυσκολα νικιεται απο οποιονδηποτε αντιπαλο στην Ελλαδα" 1
Zara Posted May 22 Posted May 22 26 minutes ago, Leon21 said: Σβαρνας, Φουντας και κερασακι Ουαρντα Τον Ουαρντα τον σκεφτόμουνα χθές στο μπάνιο (είμαι διακοπές και δεν είχα wifi), που τον καλοπιανε αηδιαστικά ο καημένος ο Χιμένεθ μπας και μας λυπηθεί, αφού για κάποιο λόγο δεν μπορούσες να τον σταματήσεις με άλλο τρόπο. Που ούτε και το ψευτοψησιμο εκείνο έπιασε, πάλι νομίζω είχε σκοράρει. Και τον σκέφτηκα επειδή πρώτα σκεφτόμουν το γκολ του Φερνάντεζ που μας έδωσε το κύπελλο, τί αδιανόητο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση έβγαλε μόνος του ο πούστης, και αυτός ο παίχτης δεν βρίσκει (μεγάλη) ομάδα να παίξει, πώς είναι δυνατόν. Ε, μου απάντησε το καζανάκι, Ουάρντα. 1
GIANNHS Posted May 22 Posted May 22 3 minutes ago, Zara said: Και τον σκέφτηκα επειδή πρώτα σκεφτόμουν το γκολ του Φερνάντεζ που μας έδωσε το κύπελλο, τί αδιανόητο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση έβγαλε μόνος του ο πούστης, και αυτός ο παίχτης δεν βρίσκει (μεγάλη) ομάδα να παίξει, πώς είναι δυνατόν. 1 2
agelos Posted May 22 Posted May 22 Ξεκινάω ονοματολογία. Ο Πομπο της Κηφισιάς, εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πολυ κοντά σε αυτο που ζητάει ο Νικολιτς στο "6". Δυναμικός παικτης, που ξέρει μπαλα και έχει έφεση στο γκολ. Μοναδικό μειονέκτημα η ηλικία του. Φήμες μιλούν για προχωρημένες επαφές. 1 1 1
Araujo21 Posted May 22 Posted May 22 2 minutes ago, agelos said: Ξεκινάω ονοματολογία. Ο Πομπο της Κηφισιάς, εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πολυ κοντά σε αυτο που ζητάει ο Νικολιτς στο "6". Δυναμικός παικτης, που ξέρει μπαλα και έχει έφεση στο γκολ. Μοναδικό μειονέκτημα η ηλικία του. Φήμες μιλούν για προχωρημένες επαφές. Μεταγραφη Τσαμπιο λι ξεκαθαρα . Θα φαει την θεση του Σαχαμπο
Geologos Posted May 22 Posted May 22 1 hour ago, Zara said: Τον Ουαρντα τον σκεφτόμουνα χθές στο μπάνιο . Μεχρι εδώ, είναι μυστήριο, περιεργο. 1 hour ago, Zara said: (είμαι διακοπές και δεν είχα wifi) Εδώ, γινεται απίστευτα κινκυ. Δεν κρινω. 2
VaGucci21 Posted May 22 Posted May 22 1 hour ago, agelos said: Ξεκινάω ονοματολογία. Ο Πομπο της Κηφισιάς, εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πολυ κοντά σε αυτο που ζητάει ο Νικολιτς στο "6". Δυναμικός παικτης, που ξέρει μπαλα και έχει έφεση στο γκολ. Μοναδικό μειονέκτημα η ηλικία του. Φήμες μιλούν για προχωρημένες επαφές. que mira pombo 1
carmelo21 Posted May 22 Posted May 22 1 hour ago, agelos said: Ξεκινάω ονοματολογία. Ο Πομπο της Κηφισιάς, εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πολυ κοντά σε αυτο που ζητάει ο Νικολιτς στο "6". Δυναμικός παικτης, που ξέρει μπαλα και έχει έφεση στο γκολ. Μοναδικό μειονέκτημα η ηλικία του. Φήμες μιλούν για προχωρημένες επαφές. Ο Καραχάλιος είναι και κυπελλούχος. Πιστεύω θα μας ανεβάσει επίπεδο
Lecter21 Posted May 23 Posted May 23 Ριμπαλτα επειδή είσαι νέος σχετικά στο κλαμπ να σε ενημερώσουμε ότι δεν πλερωνουμε ούτε σεντ σε μεσάζοντες και μανατζερικα fees.
AG21 Posted May 23 Posted May 23 Πρέπει να είμαι ο μόνος στο φόρουμ που μπαίνει εδώ μόνο όταν ανακοινώνουν μεταγραφή . Άντε να φέρουν κάνα jovic πάλι να ανοίξουμε ξεχωριστο τοπικ να γουστάρουμε.
Storm Posted May 23 Posted May 23 12 hours ago, Geologos said: Αρκετά καλος οσο επαιξε σε μας, εκτος απο τις φασεις που τρωγαμε γκολ. Αυτός ο μαύρος φορ της Τραμπζονσπόρ τον είχε ξεπατώσει στο ΟΑΚΑ.
stavros 9-11 Posted May 23 Author Posted May 23 Πούστη ριμπαλτα δεν να με εκθέσεις εσύ. Και στ' αρχιδια μου που δεν άρχισε η μεταγραφική περίοδος. Κανενα έλεος. Πουλο 1
Dimi18 Posted May 23 Posted May 23 Μίχος πέρσι ειχε ένα τίμιο 1/8 ενώ τα υπόλοιπα αρδ είχαν 0. Οπότε του δίνουμε το δικαίωμα στο όνειρο . Μίχο δωστα όλα
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now