Jump to content

Βάλτε τη διαφορετικότητα στον πάτο σας


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

Με αφορμή φυσικά τη χθεσινή ξεφτίλα στο μπάσκετ, θα ήθελα να συγκεντρώσουμε τις τελευταίες περιπτώσεις που φάγαμε διαφορετικότητα παρά φύσιν και μας άρεσε.

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά αυτό είναι και το νόημα ενός φόρουμ.

 

Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε ήταν χρονικά η πρώτη φορά που δεχτήκαμε με χαρά να μας σοδομίσουν. Πιθανολογώ ότι είναι κάτι που συμβαίνει από τις πρώτες μέρες μας ως ΑΕΚ αλλά θα πιάσω αυτά που θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

 

 

1. Λόγω ηλικίας δεν είμαι σε θέση να θυμάμαι τι κάναμε ως ΑΕΚ στην υπόθεση Τσίγκοφ. Ξέρω μόνο ότι είχαν ξεκινήσει πούλμαν από Αθήνα για να μανουριάσουν με τα πουστότυρα. Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι η αντιμετώπιση του ζητήματος σήμερα. Συζητάς δηλαδή με ΑΕΚτζή και σου λέει "έλα μωρέ, κανονικά εκείνο το πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρει η αελ". Μιλάμε για μεγαλείο που βγήκε στα πιο ένδοξα χρόνια της πασοκάρας που άλλαξε σε ένα βράδυ ο νόμος ώστε να τιμωρείται μόνο ο ντοπαρισμένος παίχτης και όχι η ομάδα. Σε ξεφτίλισε η Λάρισα. Η Λάρισα. Πήρε το νόμο στα χέρια της η Λάρισα και σου έκλεψε πρωτάθλημα. Ξαναλέω η Λάρισα.

Και σήμερα, ο μέσος ΑΕΚτζής, δηλαδή το φοβισμένο αεκάκι του ελέους, λέει ότι καλώς έγινε έτσι γιατί η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα και είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε.

 

Στον Καιάδα.

 

 

2. Στην υπόθεση Βάλνερ η ΑΕΚ ήταν ένα τσίρκο. Κανείς δεν ήξερε τίποτα, στη διαδικασία επί ελληνικών αρχών η ΑΕΚ δεν πάτησε το πόδι της πουθενά και φυσικά ο οργανισμός δήλωνε υπερήφανος που ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι είχαμε λόγο να καταθέσουμε ένσταση για τον Φυντανίδη με την Τρίπολη αλλά δεν το κάναμε "γιατί το ποζόσφαιλο παίζεται στο ζήπεζοοοοοοοο" Ηθική πρωταθλήτρια και ο Σωκράτης Τσάμπιονς Ληγκ. Εσύ Γιώργο Δώνη την επόμενη χρονιά γιατί είσαι αεκάκι.

 

αεκάκι

 

Δεν πιάνω καν τον υποβιβασμό γιατί εκεί πραγματικά κανείς δεν είναι σίγουρος τι παίχτηκε και πως παίχτηκε και τελικά τι ήθελε η ΑΕΚ, αφήνω στην άκρη και τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που βάλανε φωτιά στους παίχτες σου, τους χτύπησαν και τους κυνήγησαν και βγήκες να τελειώσεις το ματς ως καλή πουτάνα που είσαι. Πάμε τώρα στα φρέσκα τα κουλούρια.

 

3. Κύπελλο με γαύρο. Ο Κοντονής θέλει να σε μηδενίσει και το δείχνει. Ο γαύρος αναβάλει ό,τι ματς γουστάρει για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εμείς στην κοσμάρα μας και η μόνη απάντησή μας "ελάτε όποτε θέλετε". Τελικά ήρθαν όποτε αυτοί το θέλησαν και σε έχυσαν στη μάπα. Εσύ ως καλή πουτάνα δεν έβγαλες άχνα. Διέκοψε το ματς ο Καραπαπάς (γιατί αυτό έγινε) γιατί έτσι γούσταρε, γιατί προκάλεσαν οι δικοί του και δεν έβγαλες άχνα.

 

αεκάκι

 

4. Τελικός κυπέλλου στο χάντμπολ. Έπαιξες ένα δεκάλεπτο χωρίς κόσμο, στην έδρα του ΠΑΟΚ, με τον κάθε βούλγαρο βλαχοπαράγοντα να κάνει κουμάντα και δεν έβγαλες άχνα. Τσιμουδιά ρε, τίποτα. Λίγο έλειψε δε να συνεχίσεις το ματς μόνο με κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν κερδίζεις κύπελλο έτσι.

 

αεκάκι

 

5. Χθες. Σε τραμπούκισαν, σου έκοψαν το ρυθμό και σαν καλή πουτάνα αρκέστηκες σε ένα yes master. Μετά έβγαλες non paper ότι σε έβγαλε στο γήπεδο με το ζόρι ένας Γρόλλιος. Επειδή με αυτόν τον Γρόλλιο, τα γραφεία μας είναι δίπλα, ελάτε μια μέρα να σας δείξω τη φάτσα του να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.

 

στα 4

 

Όλα αυτά είναι οι συνέπειες της διαφορετικότητας. Δεν ξέρω που ξεκίνησε όλο αυτό και γιατί το έχουμε πάρει τόσο στραβά. Ξέρω όμως ότι κουράστηκα να υποστηρίζω μια ομάδα που ο κόσμος της φοβάται και τη σκιά του και γουστάρει να χάνει πλέον, ξεκάθαρα.

 

Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

σταυρακα μην το ξαχνεις και χαλιεσε ειμαστε ανιατη αρρωστια.

Link to comment
Share on other sites

Με το ζόρι κατάφερα να κλείσω τα μάτια μου για 2-3 ώρες και όταν τα άνοιξα και έψησα και τον καφέ διαβάζω πως συνεχίζουμε με σάκοτα στον πάγκο.Γιατί συνεχίζουμε με σάκοτα που α-πο-δε-δει-γμέ-να δεν κάνει για κόουτς?Μα γιατί έχει πολύ καλές σχέσεις με τον χρηματοδότη.Ναι αλλά δεν μπορεί το ραμολί.Στον πούτσο μας,ΑΕΚ είσαι.

 

Γιατί στο ποδόσφαιρο συνεχίζει και κάνει κουμάντο ο μπινές που έχει μείνει 30 χρόνια πίσω?Μα γιατί είναι η διαχρονική γκόμενα του τίγρη.

 

Καταλάβατε τι συμβαίνει?Πάνω στην καμπούρα της ΑΕΚ άτομα που στην ιδιωτική τους ζωή τα έχουν καταφέρει περίφημα,έχουν ακουμπήσει τα κουσούρια τους,τις παραξενιές τους και τις εμμονές τους.Και όταν βιάζεται η λογική και θες να κριτικάρεις σε λένε και γαύρο για το ευχαριστώ.

 

Και έχεις και τον σημερινό κεφτέ να σου λέει πως τα καλύτερα έρχονται.

 

Μάγκες κοιτάξτε την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή γιατί εγώ από χθες το βράδυ την ψάχνω διαφορετικά.Χέστηκα για την ήττα από τα ερπετά αλλά τέτοια κοροιδία είχα πολλά χρόνια να βιώσω.

 

Καλά κουράγια σε όλους.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για πλήρη πουστροποίηση τώρα όχι μαλακίες έτσι; Μιλάμε ο ΑΕΚτζής κοιμάται

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν κοιμαται

 

αυτος ειναι αεκτζης ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να τρωει σφαλιαρα πλεον και να πουλαει διαφορετικοτητα, να γεμιζει λημνες και λοιπες μαλακιες

 

μεταλλαχτηκε τελειωσε για να ξαναματαμεταλλαχτει χρειαζεται πολυς χρονος και διοικησεις που η ΑΕΚ φαινεται δεν μπορει να προσελκυσει

Link to comment
Share on other sites

δε θα σχολιασω περι ακι και σια.

Ο οργανισμος ΑΕΚ νοσει οπως νοσει ολη η Ελλαδα.

Δεν ειναι οτι οπαδος της ΑΕΚ δεν εχει ταυτοτητα και αγαπαει την ηττα.

Αυτα ειναι ανοησιες.

Ειναι οτι ψαχνει να βρει τι φταιει σε εναν αθλητισμο που τον εχει κυριευσει ο πασοκογαυρισμος.

Τα χω αναλυσει και παλαιοτερα.

Ο τροπος να νικας ειναι να γεμιζεις γηπεδΑ. Οι ηττες ειναι μεσα στο προγραμμα. Οι ισοπεδωτικες απογοητευσεις οταν γεμιζεις γηπεδΑ μια φορα στο 10ετες καλενταρι, ειναι για το πΕουλα.

Το οτι βρηκε καποιον να πληρωνει το μπασκετ η ΑΕΚ, ενω δεν παταει περισσοτερος κοσμος απο την Ολυμπια Λαρισας, ειναι απιστευτο για μενα. Για την μπαλα ευτυχως που υπαρχει το παρελθον, διοτι αλλοιως θα ειχε τελειωσει νομοτελειακα για παντα.

Αυτα.

 

Ακριβώς.

Link to comment
Share on other sites

Το οτι βρηκε καποιον να πληρωνει το μπασκετ η ΑΕΚ, ενω δεν παταει περισσοτερος κοσμος απο την Ολυμπια Λαρισας, ειναι απιστευτο για μενα.

Αυτα.

Ακριβώς έτσι είναι.

 

Μάγος είσαι

 

Μαλλον η ολύμπια θα έχει την μεγαλύτερη προσέλευση σε Ελλάδα (τουλάχιστον)

Link to comment
Share on other sites

Για να μην πιάσουμε τα ζερό χρέη μετά το πιστόλιασμα και την αβαντα απο τίγρη (σκρατς, τηλεοπτικά)

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ στα 90 της δεν είναι "μπέμπης". Νεκρανάσταση προσπαθούμε να κάνουμε

Link to comment
Share on other sites

θες να κριτικάρεις σε λένε και γαύρο για το ευχαριστώ.

Θελω να μεινω εδω.

 

Υπαρχει μια τρομακτικη τετοια λογικη και οποιος δεν ακολουθει το νον πεηπερ και τη γραμμη του "οργανισμου" αυτοματως ειναι γαυρος.

Δεν υπαρχει περιθωριο κριτικης, δεν υπαρχει καν υποψια της αλλης αποψης. "Η ΑΕΚ κρεδιζει μονο μεσα στο γηπεδο". ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ. Η ΑΕΚ εχει κατακτησει τιτλους ανευ αγωνος οι οποιοι μετα το 2008 εξαφανιστηκαν απο αναφορες και ιστορικες αναδρομες. Λες και ντρεπεσαι που δεν κατεβηκε ο Αρης (αυτος ηταν ο πρωτος τιτλος στα χαρτια) ή ο Ολυμπιακος (αυτος ηταν ο τελευταιος).

 

Τελειωνει το ματς του Κυπελλου, βγαινουν τα μεσα με τα γνωστα "κριμα", "αντεξε 89 λεπτα" και τα ρεστα. Ο Μελισσανιδης εχει κατεβει στο γραφειο των διαιτητων και θελει να ληξει εστω το παιχνιδι. Για μια ωρα υπαρχει παγωμαρα και εχουν σαστισει ολοι ακριβως επειδη το γκολ ηρθε στο 89 μετα απο κακιστη διαχειριση του ματς. Το θυμαστε το ματς, δεν ειναι της παρουσης να τα ξαναλεμε. Ξαφνικα, το 365 κανει edit στο ρεπρταζ του αγωνα και ο Μελισσανιδης κανει δηλωσεις εξω απο τα vip "Χασαμε απο τη διαιτησια".

 

Το γκολ "με το στηθος" του Κετς, γινεται "γκολ με το χερι". Απο κατω χαμος στα σχολια: "μονο ετσι γαυροι, αυτοι ειστε, ΑΕΚαρα μονο εσυ". Το καταπινεις γιατι σκεφτεσαι οτι εισαι ομαδα Β εθνικης, τραυματιστηκε ο καλυτερος παικτης σου και ακολουθεις το αξιωμα Αναστοπουλου που λεει οτι "αμα χανεις στο γκολ τα ριχνεις στη διαιτησια και καθαριζεις". Στο πρωτο ματς που επρεπε να εστιασεις στη διαιτησια γιατι σε βιασαν και δεν εφυγες με 0-3 απο κει μεσα, εσυ μιλαγες για περηφανη ΑΕΚ και στην ΠΑΕ δεν μπορουσαν να κρατησουν την καβλα τους κρυφη για τη μπαζα με το καταμεστο ΟΑΚΑ. "Ελατε οποτε θελετε". Και ηρθαν οποτε ηθελαν. Δεν ασχολουμαι με αυτους που μπηκαν μεσα. Δεν ειναι η πρωτη φορα, απο το φιλικο με τη Ρομα μεσα μπαινουν.

 

Παμε τωρα στη χθεσινη αστειοτητα. Ανεβαινεις Θεσσαλονικη, εισαι φαβορι, εχεις κερδισει 40 ποντους τους Μουρτους και απλως πρεπει να αντεξεις την "εδρα". Ξεκινας καλα το παιχνιδι λογω διφορας ποιοτητας, το παιρνουν πρεφα τα αρειανα οτι θα τους σερβιρεις το λουκουμι και το διακοπτουν με μπουκαλια και αντικειμενα. Βλεπεις οτι οι διαιτητες το διακοπτουν και μαλιστα μπαινουν αποδυτηρια. ΟΚ λες, στη χειροτερη θα εκκενωθει και θα μπουν να παιξουν ανετιλα. Υποτροπος ειναι ο Αρης, σιγουρη τιμωρια, θα εχει και δικαιολογια οτι εκκενωθηκε και το εχασε. Αμ δε.

 

Τρως μια μεγαλοπρεπη πουτσα, εισαι εντελως απων και τελειωνει το ματς στο μειον 11. Τι κανει ο οργανισμος σου; Κανει μια βολτα σε φορα και sites, βλεπει καποια σχολια που κραζουν για τα αυτονοητα και παει να το μαζεψει πως; Λεει το αμιμητο "εμεις δε θελαμε να βγουμε αλλα ειπε ο Γρολιος στη Νοβα οτι δεχομαστε και τελικα βγηκαμε". Στην αρχη τα παιρνεις κρανιο, μετα γελας. Βλεπεις σιγα σιγα το νον πεηπερ να απλωνεται στην κιτρινομαυρη θαλασσα των Καζαμπουμπου, τον Αρναου και των Τσαταληδων: "δεν συναινεσε η ΑΕΚ να ξαναρχισει το παιχνιδι". Και πως ξαναρχισε μαστορα;

 

Περιμενεις οτι τουλαχιστον την επομενη μερα θα το διαχειριστουνε καλυτερα. Τι κανουν; "Δε θελουμε αποφασεις εν θερμω" και επειδη η αστειοτητα με το Γρολιο δεν επιασε, τι κανουμε; Η αστυνομια παιδια που ειναι πιασαρικη και στους acab και στον καθε 17χρονο που ονειρευεται να γινει Santos. "Μας κλειδωσε η αστυνομια στα αποδυτηρια". Το διαβαζεις και ανεβαζεις πιεση 40. Ο επικοινωνιολογος της ΚΑΕ κυριος Γιωργος Νικολαου, αυτος ο επικολυρικος δημοσιογραφος, αποφασιζει οτι ειναι η ωρα να καλμαρει ο κοσμος και μετα την ΕΠΙΚΗ ανακοινωση Μακη με το "ελατε ολοι ΟΑΚΑ στο πιο κρισιμο ματς της ιστοριας" για το δευτεορ ματς με τον Αρη, επικοινωνει στον αυτιστικο κοσμο της ομαδας οτι ΜΕΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΤΑ και ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. Το αρπαζουν οι Καζαμπουμπου και ολα κυλανε στο μοτιβο. Το χρημα ρεει, εχουν ξαναβαλει στην αρθρογραφια το μπασκετ ακομα και οι Κετς που λεει ο Τολης και ολα καλα. "Γοητρου" το ματς, θα παιξουμε κανονικα Ευρωπη, μη μασατε.

 

Κανενας βιασμος της ΑΕΚ, κανενα προβλημα, κανενα παραπονο. Περιπου οπως και στη μπαλα που "ξεχαστηκε" το 0-1 και η κοροϊδια. Οποιος τολμαει να αρθρωσει λεξη "ειναι γαυρος και να παει να πληρωθει απο το παχυδερμο". Πουθενα η ΑΕΚ, πουθενα το μεγεθος της και η ιστορια της. Μια λογικη "ελα μωρε στ αρχιδια μας, χαβαλες να γινεται". Καταπινεις το ενα ποτηρι δηλητηριο πισω απο το αλλο κι ακους "ολα καλα, ερχομαστε παντου". Βγαινουν θρασσυτατοι πουστηδες και σου μιλανε μετα την ηττα με τον Αρη για μια απο τις καλυτερες σεζον στην ιστορια του συλλογου επειδη στα δυο μεγαλα αθληματα εισαι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ. Κορυφαια σεζον στην ιστορια με την ομαδα στη Β εθνικη. Το μοναστηρι να 'ν' καλα.

 

Εχεις καταπιει και εχεις πιστεψει 2μσι χρονια οτι φτιαχνεις γηπεδο Φλεβαρη του '14, βαζουν τον κοσμο να πανηγυριζει για αιτησεις στη ΔΕΗ για ΟΤΑΝ βγαλεις αδεια να σου ΞΑΝΑσυνδεσουν το ρευμα. Εχεις καταπιει οτι εισαι τοσο λαρτζ και μαγκας που θα φυγεις απο το Νταχαου, θα πας Ελληνικο με βαμμενα κιτρινομαυρα καρεκλακια, εχεις καταπιει οτι φευγεις απο το Σπατο του γαμιολη επειδη θα σκασεις 12 στο Ρινγκο και θα κανεις την Παιανια ενωσιτικη φωλια. Ξανακαταπινεις οτι μια δρακα οικοταλιμπαν σου καταστρεφουν το ονειρο για γηπεδο, διαβαζεις τον Κετς να σου γραφει οτι στη Γ εθνικη και εχεις το τριτο καλυτερο ροστερ στη Σουπερ Λιγκα. Να εισαι με Ποποβιτς, Μουργκα και Ραμα, δε μιλαμε για Τσουπρους και σια. Να αποκλειεσαι στο κυπελλο Γ εθνικης απο καποιον Αγροτικο Αστερα και να διαβαζεις οτι η ομαδα εκατσε κι εχασε (στην παραταση) επειδη ειναι ντροπη για την ομαδα να παρει αυτο το κυπελλο. Να ανεβαινεις τραινο και να ακους παλι οτι εβγαλες οικοδομικη αδεια, κατεθεσες πληρη φακελο και εχεις κανει και ολες τις μελετες, ακομα και οτι χαρισες τη μελετη για την υπογειοποιηση "που δεν εχει σχεση με το γηπεδο". Να ακους συνεντευξη τυπου που στοχοποιει τη Δουρου ως μοναδικη υπευθυνη αν η ΑΕΚ δεν σηκωσει γηπεδο και οτι εμεις εχουμε συγκεντρωσει το 85% του κεφαλαιου που μας αναλογει.

 

Δε γαμιεται λες, Ελλαδα ειμαστε. Μετα ξεκινας μια αναιτια επιθεση στον Συριζα που και οι πετρες εχουν καταλαβει οτι ερχεται, βαζεις Τσαταληδες και σια να γραφουν οτι με Σαμαρα θα τους γαμησουμε ολους (οπως θα γαμουσες και με Κοκο στο Δημο και Σγουρο στην Περιφερεια) και ο Μαρινακης θα μπει φυλακη. Διχαζεις τον κοσμο σου και τον κανεις για πρωτη φορα να σκεφτει "γηπεδο στηριζουμε αναλογα ψηφιζουμε". Ποιο γηπεδο στηριζεις; Σε ξεβρακωνει ο Βασιλοπουλος και σου στελνει επισημο χαρτι οτι δεν εχεις καταθεσει ΚΑΝ μελετες και εχεις στειλει ανυπογραφες μελετες. Ακομα και πυροπροστασιας που ειναι προκατ. Εσυ ομως επικοινωνεις οτι δε σε θελει κανεις, ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΟ και κρυβεσαι πισω απο ενδεχομενη προσφυγη στο ΣτΕ που εικαζεις οτι θα ευδοκιμησει κιολας κι ετσι δε ρισκαρεις να ξεκινησεις. Δε γαμιεται λες, Ελλαδα ειμαστε αργουνε αυτα.

 

Βαζεις γραφιαδες να γραφουν οτι θα ξεκωλιασεις το συμπαν στις μεταγραφες, παρελαυνουν ονοματα, διαβαζεις για 3 Μπαρμποσα, παρτε διαρκειας κοσμε. Ο κοσμος δεν εχει μια που να παρει κειας και μαλιστα ακριβοτερα απο περσι; Περιμενεις εστω το πραχωρητηριο να δεις ρε πουστη που παμε, ποιο ειναι το νεο χρονοδιαγραμμα; Παιρνεις τ αρχιδια μου και ακους "το εχω δει εγω, να πατε να γαμηθειτε". Λες οκ, καλυτερα αυτος παρα ο Σταθακος να αρχισει να κανει ερωτησεις και να εγκαλει στην ταξη οσους δεν θελουν την αιθουσα ξιφασκιας 3 χιλιαδων θεατων για μια μεγαλη ΑΕΚ και στα σπαθια. Οι 3 Μπαρμποσες γινονται ενας. Συνεχιζεις με Πλατελα και τα λιμα του Πανιωνιου. Εχεις φανελλα και θα τους γαμησεις ομως και εχεις αφεντικο μετα πολλα χρονια που κανει μια δηλωση και ο κοσμος καβλωνει.

 

Στρωνεις και στο μπασκετ και λες "ρε πουστη ερχομαστε στ αληθεια". Το γηπεδο καλενδες, δινεις σημασια σε Ζαμπετακηδες που προσφευγουν στο ΣτΕ και ακους παλι απ τον Ανδριοπουλο οτι το Δεκεμβριο θα εχεις την αδεια και πλεον με το Δημο τα βρηκαμε. Παπαρια. Καταπινεις τη νεα καθυστερηση, χασομερας στη Β Εθνικη κανοντας πλακα στις Επισκοπες και περιμενεις. Σουλατσα στη Ριζουπολη, σουλατσα στο ΟΑΚΑ, Ανασταση στο μπασκετ κι εκει με κανονι και χιονι. Λες μεσα σου "δεν υπηρχε αλλη λυση" και συνεχιζεις. Ερχεται Γιοχανσον για ενα κομματι ψωμι, αναθαρρεις και ξανακαβλωνεις. Ερχεται και ο Μακης ομως μετα και προσγειωνεσαι. Το γηπεδο εκει, νυχτεριδες κι αραχνες γλυκεια μου αλλα οπου να ναι βγαινουν παλι κειας οποτε στελνουμε ενα γερανο της Europe Assistance στο χωραφι κανουμε μακρινη ληψη και λεμε ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

 

Οποιος λεει το παραμικρο "ειναι γαυρος".

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Γιατί δηλαδή οι απαιτήσεις για γεμάτα γήπεδα και πελατεία πάντοτε αφορούν μόνο την ΑΕΚ στο τέλος; Πόσο παραπάνω κόσμο μάζεψαν οι άλλοι από την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια σε τελική ανάλυση; Και στο κάτω-κάτω, η ΑΕΚ φέτος στο μπάσκετ είναι 2η σε κόσμο και 5η στη βαθμολογία.

 

Γεμάτο γήπεδο είχες και με τον γαύρο (και τι γήπεδο, όχι ΝΦ) αλλά ήρθε ο Καραπαπάς στο ματς της δεκαετίας και το διέκοψε. Έδινε και εντολές στους παίχτες της ΑΕΚ να πάνε στα αποδυτήρια. Σε αδικεί όποιος γουστάρει, όποτε γουστάρει και όπως γουστάρει. Κι εμείς λέμε ότι η απάντησή μας σε όλα αυτά είναι να γεμίζουμε το γήπεδο. Βεβαίως γιατί έχει άλλη χάρη να σε πηδάνε σε γεμάτο γήπεδο. Είναι πιο καυλωτικό μάλλον, τι να πω.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δηλαδή οι απαιτήσεις για γεμάτα γήπεδα και πελατεία πάντοτε αφορούν μόνο την ΑΕΚ στο τέλος; Πόσο παραπάνω κόσμο μάζεψαν οι άλλοι από την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια σε τελική ανάλυση; Και στο κάτω-κάτω, η ΑΕΚ φέτος στο μπάσκετ είναι 2η σε κόσμο και 5η στη βαθμολογία.

 

Γεμάτο γήπεδο είχες και με τον γαύρο (και τι γήπεδο, όχι ΝΦ) αλλά ήρθε ο Καραπαπάς στο ματς της δεκαετίας και το διέκοψε. Έδινε και εντολές στους παίχτες της ΑΕΚ να πάνε στα αποδυτήρια. Σε αδικεί όποιος γουστάρει, όποτε γουστάρει και όπως γουστάρει. Κι εμείς λέμε ότι η απάντησή μας σε όλα αυτά είναι να γεμίζουμε το γήπεδο. Βεβαίως γιατί έχει άλλη χάρη να σε πηδάνε σε γεμάτο γήπεδο. Είναι πιο καυλωτικό μάλλον, τι να πω.

 

Εγώ πάντως ξέρω πως ο Μελισσανίδης στο ματς με την θρυλάρα μεταξύ των σαλταδόρων και των 65,000 που πήγαν διάλεξε ξεκάθαρα ποιους θέλει στο γήπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως ξέρω πως ο Μελισσανίδης στο ματς με την θρυλάρα μεταξύ των σαλταδόρων και των 65,000 που πήγαν διάλεξε ξεκάθαρα ποιους θέλει στο γήπεδο.

 

μετά και τα χθεσινά, καλά κάνει να τους θέλει όλους.

 

το κακό όμως είναι οτι οι αντίπαλοι δεν είναι οι καλοκάγαθοι, αγαθοκλαψομούνηδες ΑΕΚτζήδες.

 

Οι αντίπαλοι με μισή στραβή θα σου πιούν το αίμα με το μπουρί και εμείς λέμε "ευχαριστούμε που προτιμήσατε τον λαιμό και τον γκώλο μας".

Link to comment
Share on other sites

μετά και τα χθεσινά, καλά κάνει να τους θέλει όλους.

 

το κακό όμως είναι οτι οι αντίπαλοι δεν είναι οι καλοκάγαθοι, αγαθοκλαψομούνηδες ΑΕΚτζήδες.

 

Οι αντίπαλοι με μισή στραβή θα σου πιούν το αίμα με το μπουρί και εμείς λέμε "ευχαριστούμε που προτιμήσατε τον λαιμό και τον γκώλο μας".

 

Τότε κάκιστα δεν ξεκινάνε οι γελοίοι δημοσιογράφοι μας να φτιάχνουν κλίμα από τώρα για τα επόμενα ματς με θρυλάρα, σκουλήκι κτλ αλλά κλαίγονται σαν αδερφούλες που τους έβαλε δάχτυλο ο παππούς

Link to comment
Share on other sites

Βασικά οι αντίπαλοι έχουν καταλάβει τι μαλάκας είσαι και μόλις πας να σηκώσεις κεφάλι και να ξεκουμπώσεις παντελόνι ξεκινάνε τα "τελικά αυτή είναι η διαφορετικότητά σας; Όλα για τη νίκη πια; Είναι δυνατόν να κάνετε κι εσείς τα ίδια; Εσείς που το παίζετε διαφορετικοί; " Φυσικά ο ΑΕΚτζής ως κομπλεξικός τα χάφτει όλα αυτά, ξεκουμπώνει τελικά το παντελόνι και κάθεται να την αρπάξει στα πλαίσια της διαφορετικότητας.

Link to comment
Share on other sites

Το σεντόνι του ζάστρου θα έπρεπε να είχε αποσταλεί ήδη στα mail της παε και της καε.

 

εντιτ:Στην παε με φαξ.Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Αν τα χτεσινα ηταν αναποδα οι περισσοτεροι αεκτσηδαι θα χαν ξενερωσει και θα λεγαν τι να τη κανω τη νικη εχω ξενερωσει με τους καφρους που διακοψαν το παιχνιδι για μιση ωρα για ποια νικη μου λετε δεν με ενδιαφερει και βεβαια ολοι θα μιλαγαμε μονο για αυτο..Ειδατε πουθενα σε ολα τα σαιτ τα αντικειμενικα και τους δημοσιογραφους να ασχολειται κανεις με τη διακοπη.ΚΑΝΕΝΑΣ.Ολοι μιλανε για τη φανελλα του αυτοκρατορα.Παρτε το αναποδα και φανταστειτε γιατι θα μιλαγανε.. και καλα θα κανανε αφου εχουν βρει τους αγαθομουνιδες που αυτομαστιγωνονται..Μπορει τα παντα να ναι μπουρδελο σε αυτη τη χωρα αλλα εμεις πρεπει να μαστε προτυπο.Διαφορετικοτητα σπικινγκ..και μπορει να ξενερωνω και γω με τους καφρους μας αλλα εχω καταντησει να τους υπερασπιζομαι γιατι ειμαστε ενα μπουρδελο και μισο και βρηκαμε τους φταιχτες να τα φορτωνουμε ολα..

Link to comment
Share on other sites

Το σεντόνι του ζάστρου θα έπρεπε να είχε αποσταλεί ήδη στα mail της παε και της καε.

 

εντιτ:Στην παε με φαξ.Τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμη.

 

Θελω να δω αντιδραση Δηματου στο πρωτο σοβαρο ζητημα που θα προκυψει στην ΠΑΕ.

Γιατι οπως "ενημερωθηκαμε",ειναι πολυ καλο νεο που η ΑΕΚ εχει στο ποστο ανθρωπο που ξερει την πιατσα.

 

Τι ακουμε.

Link to comment
Share on other sites

Θελω να δω αντιδραση Δηματου στο πρωτο σοβαρο ζητημα που θα προκυψει στην ΠΑΕ.

 

Θα είμαστε πολιτισμένοι

Link to comment
Share on other sites

Θελω να δω αντιδραση Δηματου στο πρωτο σοβαρο ζητημα που θα προκυψει στην ΠΑΕ.

Γιατι οπως "ενημερωθηκαμε",ειναι πολυ καλο νεο που η ΑΕΚ εχει στο ποστο ανθρωπο που ξερει την πιατσα.

 

Τι ακουμε.

 

Αρχίζω να πιστεύω πως οι καετζήδες επικοινωνιολόγοι έχουν αφήσει τους παετζήδες συναδέλφους τους έτη φωτός μακρυά.

 

Μόνο τις ανάσες που πήραν χάρη στην χωρίς συνέπειες, για αυτούς, διακοπή οι παίκτες του Άρης στην σάλα του Παλέ την ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ και όλοι οι συνοδοί της αποστολής είχαν στριμωχτεί μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας με υγρασία 95% να μην μπορούν να αναπνεύσουν αρκεί για να καταλάβει κανείς πως εξαφανίστηκε κάθε ισονομία μετά την στημένη διακοπή.

 

xDxDxD

Link to comment
Share on other sites

Πανω στο ζητημα των φιλαθλων,θα πουμε μια ιστορια.

 

Την ιδια μερα που ο Κουτουλιδης ακουστηκε οτι επιστρεφει για να ξανακανει Πανενκα με τη γρια,ακουστηκε οτι ψηνεται λεει επιστροφη Σισε στην αλογοτροφη επειδη ανεβασε κατι στα ιντερνΕτ πως τα λετε εσεις οι νεοι.

 

Μπαινω 365.Στους 10 υπαρχουν 3 που λενε οτι ειναι μαλακια κινηση και 7 που εκφραζουν το αποστομωτικο επιχειρημα "Ο ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ" και θεωρουν ο Ραφικης μαζι με αναγεννημενο Μακη θα κανουν δυνατο επιθετικο διδυμο.

 

Επειδη με ετρωγε η κωλαρα μου,μπαινω πρασινανεα στο θεμα με Σισε.Στους 10 οι 2 λενε "Οκ ελα Τζιμπριλαρε για αλλαγη του Μπεργκ" και οι υπολοιποι 8 εχουν παρει ΣΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ τον Αλαφουζο.

Μαλιστα,τα 2 πρωτα σχολια σε like ηταν:

-Τζιμπριλ ελα,αλλα για dj

-Αλαφουζο,φερε και τον Δομαζο να πουλησεις διαρκειας.

 

Και ας μη συγκρινουμε Σισε με Τζιμπουρ..

 

Καμια σωτηρια.

 

Ξερω ξερω ρε Ντεμη,ας γινω βαζελος αν δεν γουσταρω.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×