Jump to content

Η συνομοταξία του μαλάκα-θύμα ΑΕΚτζή


panther-21-
 Share

Recommended Posts

Διαβάζοντας σε παραδίπλα φόρα, τις σφοδρές αντιδράσεις διάφορων για προκλητική όπως αναφέρουν σχέση του τίγρεως με τον ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ, θα ήθελα να κάνω ένα ιδιαίτερο σχόλιο το οποίο θεωρώ πως αξίζει δικό του τόπικ.

 

ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ-ΘΥΜΑ ΑΕΚΤΖΗ.

Ο ΑΕΚτζής που του 'χουν κλέψει νίκες και πρωταθλήματα, τον έχουν στήσει εκατοντάδες φορές στο απόσπασμα αυτόν και την ομάδα του, αποδέχτηκε την ντροπή της Γ' Εθνικής, έγινε περίγελος με ιστορίες τυχάρπαστων "επενδυτών" τύπου Σκλαβενίτη-Ξενιάδη και πολλών άλλων.

Ο ίδιος ΑΕΚτζής είχε τόσα χρόνια απέναντί του την σαπίλα των ζέλων της δεκαετίας του 80' με τα πιστόλια στα κόρνερ, τα φάουλ που γινόντουσαν πέναλντι και τα κόκκινα κυλοτάκια του Μπάκα. Την ακόμα χειρότερη πουστιά του δαφνοφοστεφανωμένου έφηβου με τα 17 πέτσινα πέναλντι της Τσόλε όταν πυροβολούσαν οι Βιετκόνγκ τον Γιαννακόπουλο στους Κορυδαλλούς για να παίρνει τα διπλά. Τους Δημητρόπουλους και τους Ποντίκηδες, τις 24 αγωνιστικές (περισσότερες που έφαγε ποτέ ποδοσφαιριστής για ΑΠΟΠΕΙΡΑ κλωτσιάς σε διαιτητή) του Κασσάπη, τα κεκλεισμένων, τους πυροβολισμούς στα Μέμπερς κλαμπ, τις κλοπές παιχτών και προπονητών. Το γήπεδό του που εν μια νυκτί βγήκε από Ολυμπιακό έργο για να γίνει το Κοκκαλισκάκη. Τον ΟΠΑΠ που διοικούταν από τους υπαλλήλους της Ιντραλότ. Τα κρατικά τηλεοπτικά συμβόλαια που πλήρωνε ο Έλληνας φορολογούμενος με λεφτά δεκαπλάσια από τον δεύτερο. Συνέχισε να παρακολουθεί θέατρα παραλόγου, με κλεμμένα πρωταθλήματα στα χαρτιά, Πακιστανικά τηλεφωνά, μπόμπες σε φούρνους, κύκλωματα διαιτητών και παραγόντων, στημένες επιτροπές ΕΠΟ, μονά-ζυγά μονόζυγα...

 

Αυτός ο ΑΕΚτζής ο υπέρτατος λοιπόν τόσα χρόνια γκρίνιαζε, φώναζε, ωρυόταν. Η ομάδα του παρόλο που δεν διοικούνταν πάντα από απόφοιτους της Γαλλικής Ακαδημίας και των μπαλέτων της Τασκένδης, δεν έκλεψε ΠΟΤΕ. Δεν πήρε ποτέ κάτι που δεν της άξιζε, έπαιξε μπάλα που θαύμασε όλη η Ευρώπη και σήκωσε 30 χρόνια τώρα της σαπίλας, 2 χούφτες τίτλους με αίμα, χυσόκαβλα, καρδιακά και κόντρα στα παραπάνω κατεστημένα. Για αυτό και όσοι λένε παπαριές για την ΑΕΚ είναι αναφέρονται στα εξής:

 

1. Σκηνικό δακρυγόνο-Φιλαδέλφεια για να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ δεν πήρε ποτέ εκείνο το πρωτάθλημα, μάλιστα το έχασε από την 15η αγωνιστική. Το δακρυγόνο έπεσε από έξω προς τα μέσα της σκεπαστής, από ΜΠΑΤΣΟΥΣ λόγω σκηνικών μεταξύ μπάτσων-αναρχοαυτόνομων σκεπαστής.

 

2. Σκηνικό φώτα-Φιλαδέλφεια για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Αφήνοντας στην άκρη τον γεγονός του κατα πόσον η ΑΕΚ μπορεί να κόβει το ρεύμα, καθώς και το αποδεδειγμένο γεγονός ότι καήκαν οι ηλεκτρολογικοί πίνακες του γηπέδου. Ο αγώνας διακόπηκε στο 1-1 και ενώ ο γαύρος δεχόταν σφυροκόπημα. Ο αγώνας επαναλήφθηκε και ο στεφανωμένος πούστης ΚΕΡΔΙΣΕ αλλά παρόλα αυτά έχασε το πρωτάθλημα με 11 βαθμούς.

 

3. Χαρισμένα λεφτά-άρθρο 44. Το άρθρο 44 διέγραψε όντως χρήματα που χρωστούσε η ΑΕΚ ΚΑΙ στο δημόσιο. Γιατί ένα υψηλότατο ποσοστό το χρωστούσε στους μετόχους της (ΕΝΙΚ-ΝΕΤΜΕΝΤ), σε ασφαλιστικά ταμεία, στην Εφορία, διάφορους ιδιώτες πιστωτές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, γυμναστές και διάφορους άλλους. Εάν η ΑΕΚ ΔΕΝ εμπαινε στο 44, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Το απόλυτο ζερό. Θα έπεφτε Δ' (τότε) Εθνική και όλοι θα έχαναν τα λεφτά τους. Αν' αυτού και χρησιμοποιώντας έναν υπάρχον νόμο του κράτους που αφορούσε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, διέγραψε τόκους και προσαυξήσεις και πλήρωνε (μέχρι αδυναμίας και κατάρρευσης) κεφάλαιο. Μάλιστα εάν τόσα χρόνια αξιωνόταν το γαμημένο αυτό κράτος να στείλει ελεγκτές για να ψάξουν τα χρήματα που έκλεβε και από την ΑΕΚ αλλά και από το κράτος ο Ψωμιάδης, δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα.

 

4. ΑΕΚ-κατεστημένο ΠΟΚ. Από βούλγαρους, σκουλήκια και γριές. No further comment.

 

5. Σχέση ΟΠΑΠ-Μελισσανίδη-ΑΕΚ. Είναι ντροπή λένε, ο πατέρας του κάτοχου του 33% της εταιρείας του ελέγχει το 33% του ΟΠΑΠ να έχει μετοχική σύνδεση στην ΑΕΚ. Καταρχάς δεν έχει ο ίδιος μετοχική σύνδεση στην ΑΕΚ. Κατά δεύτερον δεν έχει καν ο ίδιος αλλά ο γιός του μετοχική σύνδεση στον ΟΠΑΠ και μάλιστα όχι πλειοψηφική. Κατά τρίτον η ΑΕΚ δεν είναι στο στοίχημα. Κατά τέταρτον, αντιλαμβάνομαι να το λένε αυτό γάβροι, αλλά να το λένε και μάλιστα να τολμούν να αναφέρονται σε ντροπές ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ με οδηγεί στο να τους χαρακτηρίσω μαλάκες, θύματα και ΖΩΑ. Στην τελική ας δεχτώ πως ότι αναφέρω παραπάνω δεν ισχύει, η ΑΕΚ στην όλη υπόθεση τι έχει κερδίσει ή παρανομήσει μέχρι τώρα? Σήκωσε καμιά κούπα που δεν έπρεπε? Πήρε καμία νίκη? Έβγαλε τίποτα χρήματα? Και πως?

 

Και επειδή εσείς ρε γαμημένοι μετά από όλα αυτά 30 χρόνια τώρα, σας έπιασε η αριστεροσύνη και η δικαιοσύνη της σφαλιάρας πήρατε ένα γαμημένο μαστίγιο και βαράτε τα παπάρια σας, εμείς τι φταίμε να είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας με εσάς?

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Τα εχουμε πει πολλακις για τα ζωα που υποστηριζουν την ιδια ομαδα με μας.

 

Τι να κανουμε...

Link to comment
Share on other sites

Αντρεα πανθερ21 σε παμε.

Το ζητημα εχει ξανατεθει κατα καποιον τροπο ως προς τη γενικοτερη σταση του ΑΕΚτζη και ειχα σημειωσει οτι ο ΑΕΚτζης πλεον εχει μαθει στη σφαλιαρα. Του αρεσει να τον πηδανε ωστε να μπορει μετα να κλαψουριζει.

 

Και φυσικα ολοι μας πηρανε χαμπαρι τι μαλακες ειμαστε. Με το που παμε να σηκωσουμε κεφαλι μας λενε α δεν ειστε διαφορετικοι τελικα. Κι αντι να πουμε οχι ρε μουνια δεν ειμαστε, σκυβουμε το κεφαλι και ζηταμε απο την ΑΕΚ να γυρισει στη σφαλιαρα.

Link to comment
Share on other sites

Eίχα την εντύπωση ότι αυτοί είχαν ακολουθήσει πορεία ΠΑΣΟΚ. Έσφαλα, η μαλακία καλά κρατεί. Δεν αισθάνονται τίμιοι και ηθικοί, βλέπω. Αυτό είναι πρόβλημα συμφωνώ, ας κλείσουν το μπουρδέλο τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Link to comment
Share on other sites

Guest PiVot

Δυστυχως καποια πραγματα δν προκειται να αλλαξουν ,εχει περασει στο dna του ΑΕΚτζη ο κατατρεγμος και αυτο δν λεει να αλλαξει ,ισα ισα πλεον του αρεσει κιολας...Ωραιος

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι ακριβως μαλακας και θυμα ο συγκεκριμενος τυπος ΑΕΚτζη. Απλα εκει αποδεχτει το downgrade που εχει υποστει η ομαδα εδω και καμια 15ετια και προτασσει ως επιχειρημα/προπαγανδα μια νεφελωδη εννοια διαφορετικοτητας.

 

Μην ξανοιγεστε πολυ γιατι αν δεν παρουμε κανα πρωταθλημα τωρα στα κοντα σας βλεπω να δασκαλευετε τα παιδια σας σε στυλ ''αγορι μου ειμαστε ΑΕΚ γιατι ειναι η ομαδα της προσφυγιας''

Link to comment
Share on other sites

Σε συντριπτικο ποσοστο ο ΑΕΚτζης θα κανει το παιδι του ΑΕΚτζη, δεν ειναι εκει το θεμα. Εξαλλου δεν υπαρχει πια καμια πρωταθληματικη στοφα στην ομαδα, για διοργανωση που γινεται καθε χρονο το 1994 ειναι πια στην αρχαιοτητα.

Το προβλημα ειναι το στατους της ΑΕΚ το οποιο διαμορφωνεται απο πολλες λεπτομερειες. Μια απο αυτες ειναι τα μυαλα που κουβαλαει ο κοσμος της. Βριζουμε τους γαυρους αλλα σε καποια ζητηματα πρεπει να κατσουμε να παρουμε μαθηματα. Γυρευε τωρα να τρεχανε καναν δικο μας για στημενα και παπορια. Εμεις θα τον ειχαμε διωξει και εμεις θα απαιτουσαμε αφαιρεση τιτλων. Της ΑΕΚ

Link to comment
Share on other sites

αυτομαστίγωμα 21

 

Ρε, πότε θα πάρουμε το όνομα απο το κομ??

 

τι κάνει η ερα?

 

:tease:

Link to comment
Share on other sites

Guest Cm punk

Μπηκα για λιγο στο γνωστο φορουμ . Ενταξει αηδιασα ,η αγαθομουνιαση εχει χτυπησει κοκκινο. Οι τυποι μονο που δεν ζητανε να υποβιβαστουμε παλι γιατι αυτο που κανουμε ειναι γαυρικο με τον Τιγρη να μην φαινεται πουθενα....Δεν υπαρχει σωτηρια ,η αγαθομουνιαση που μας επεβαλε ο κοντος μας μεταλλαξε το dna και μας εκανε (ευτυχως οχι ολους) αδερφαρες .

Link to comment
Share on other sites

  • George_D featured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×