Jump to content

Πανθρακικός - A.E.K, 22-11-2015, 19:30, Novasports


MITSAKLAS
 Share

mvp-Μαλμπασα-κοουτσαρισμα  

28 members have voted

  1. 1. mvp

    • Μπαρόχα
      0
    • Γκάλο
      0
    • Σοιλέδης
      0
    • Κολοβέτσιος
      0
    • Άρθο
      2
    • Σιμόες
      0
    • Γιόχανσον
      23
    • Μάνταλος
      0
    • Μπαρμπόσα
      2
    • Μπουονανότε
      1
    • Αραβίδης
      0
    • Κορδέρο
      0
    • Λαμπρόπουλος
      0
    • Τζιμπούρ
      0
  2. 2. Βραβείο Μάλμπασα

    • Μπαρόχα
      2
    • Σοιλέδης
      4
    • Άρθο
      2
    • Μπουονανότε
      12
    • Αραβίδης
      6
    • Μάνταλος
      2
  3. 3. Κοουτσάρισμα Πογιέτ

    • Καλό
      13
    • Μέτριο
      8
    • Κακό
      4
    • Απλά "φυσιολογικό"
      3


Recommended Posts

 

Η ιστορία της ομάδας μας

panthrax.jpg

Ο ? ανθρακικός ιδρύθηκε το 1963 μετά από ένωση των ομάδων της ΑΕ Κομοτηνής και του Ορφέα Κομοτηνής. Μετά τα πρώτα δύσκολα χρόνια, που η ομάδα αγωνίστηκε στις τοπικές κατηγορίες, ήρθε η άνοδος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας τη σεζόν 1969-1970.

Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε Γ' Εθνική και έτσι οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ήταν χωρισμένες σε τρεις ομίλους, με αυτόν στον οποίο συμμετείχε ο ? ανθρακικός να περιλαμβάνει ομάδες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η πρώτη σεζόν σε τόσο υψηλή κατηγορία ήταν φυσιολογικά δύσκολη, με την ομάδα μας να τερματίζει στη 14η θέση με 7 νίκες, 12 ισοπαλίες και 15 ήττες. Η συνέχεια πάντως ήταν καλύτερη. Από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο σύλλογος της Κομοτηνής σταθεροποιείται σιγά σιγά στη μέση της κατάταξης. ? άντως, η αγωνιστική περίοδος 1974-1975, αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη, με τον ? ανθρακικό να φιγουράρει στο τέλος της στην 5η θέση.

Η συγχώνευση των ομίλων της Β' Εθνικής και η δημιουργία πλέον μόνο 2, αναμφίβολα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για τον ? ανθρακικό, που συνεχίζει, ωστόσο, να βρίσκεται στην κατηγορία ως και τη σεζόν 1977-1978. Η 17η θέση εκεί της χρονιάς είχε σαν αποτέλεσμα ο ? ανθρακικός να γνωρίσει τον υποβιβασμό, ύστερα από μια οκταετία στη δεύτερη κατηγορία, με την ομάδα να έχει ως απολογισμό 12 νίκες, 8 ισοπαλίες, 18 ήττες και γκολ 44-46.

Η επιστροφή στη Β' Εθνική είναι άμεση και για την επόμενη τετραετία οι «πράσινοι» παραμένουν στην κατηγορία. Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 1982-1983 βρίσκει την ομάδα στη 12η θέση, μα η δημιουργία της Γ' Εθνικής έχει ως συνέπεια τον υποβιβασμό σε αυτήν.

Μια χρονιά με 11 νίκες, 13 ισοπαλίες και 16 ήττες έχει σαν επακόλουθο ο ? ανθρακικός να βρεθεί ακόμη πιο χαμηλά, στη σχεδόν νεοσυσταθείσα Δ' Εθνική. Εκεί μένει ως τη σεζόν 1997-1998, αν και έφτασε κοντά στην επιστροφή στη Γ' Εθνική την περίοδο 1992-1993, όταν και τερμάτισε στη 2η θέση. Ακολουθούν δύσκολα χρόνια για την ομάδα, που υποβιβάστηκε ξανά μετά από χρόνια στις τοπικές κατηγορίες κι έφτασε να αγωνιστεί ως και στη Β' Ε? Σ Θράκης τη σεζόν 2001-2002.

397293.jpg

Το 2003 η ομάδα επιστρέφει στη Δ' Εθνική, αρχίζοντας την ανοδική της πορεία. Το 2005 και με τον ? ανθρακικό να έχει μπει σε μια νέα εποχή διοικητικά έρχεται και η επάνοδος στη Γ' Εθνική. Με τον Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο, δίνεται μεγάλη μάχη για μία ακόμη άνοδο τη σεζόν 2005-2006. Αυτή δεν έρχεται εντός γηπέδου, αφού η ομάδα, που είχε τερματίσει 3η στο Βόρειο Όμιλο, πίσω από τον ? ΑΣ Γιάννινα και τον Αγροτικό Αστέρα, ηττάται σε αγώνα μπαράζ, που διεξήχθη στο Αλκαζάρ, από το Μεσσηνιακό. Εν τέλει, όμως, ο Ακράτητος δε δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, υποβιβάζεται στη Δ' Εθνική κι, εξαιτίας του γεγονότος αυτού, ο ? ανθρακικός εξασφαλίζει την άνοδο στη Β' Εθνική Κατηγορία έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια!

Τη σεζόν 2006-2007 πετυχαίνει με άνεση το στόχο της παραμονής, τερματίζοντας στην 11η θέση, με πρώτο σκόρερ τον Μοκτάρ Ντιαλό και προπονητές, κατά σειρά τους Ζήση Τσέκο, Σίμο Νάντσο, Κώστα Νικολαΐδη (υπηρεσιακός), Γιάννη Γούναρη και Κώστα Βασιλακάκη.

Η επόμενη χρονιά ήταν αυτή που έμελε να γραφτεί με "χρυσά γράμματα" στην ιστορία του ? ανθρακικού! Με ισχυρή διοίκηση, χάρη στην παρέα ανθρώπων που βρισκόταν από τότε στο "τιμόνι" της ομάδας, πολύ καλή δουλειά από ποδοσφαιριστές και προπονητές, κι έναν κόσμο που γέμιζε το ΔΑΚ Κομοτηνής και τα "πέταλα" σε άλλες έδρες, ο σύλλογος κατόρθωσε να πλασαριστεί στην 3η θέση της βαθμολογίας της Β' Εθνικής, πίσω από ? ανσερραϊκό και Θρασύβουλο, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Super League. Τα πανηγύρια άρχισαν στο γήπεδο Ζωγράφου, μετά τη νίκη με σκορ 0-1 επί του Ηλυσιακού, με σκόρε τον Φαν Ες, μπροστά σε περίπου 1.500 Κομοτηναίους και συνεχίστηκαν στο αεροδόμιο της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια στην Κομοτηνή, εκεί όπου στην ? λατεία Ειρήνης, στη φιέστα που πραγματοποιήθηκε, χιλιάδες φίλαθλοι γιόρτασαν μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον αθλητισμό της περιοχής.

490100.jpg

Την παρθενική του σεζόν στη Super League και με τον Εμίλιο Φερέρα στην άκρη του πάγκου, ο ? ανθρακικός είναι 11ος με 33 βαθμούς κι εξασφαλίζει το στόχο της παραμονής. Την επόμενη χρονιά, όμως, η πορεία είναι αντιστρόφως ανάλογη και μοιραία έρχεται ο υποβιβασμός.

Ακολούθησε μια δύσκολη χρονιά στη Β' Εθνική, που ξεκίνησε με τον ? αύλο Δερμιτζάκη προπονητή και στη συνέχεια τους Εμίλιο Φερέρα και Σάββα ? αντελίδη. Ο τελευταίος ανέλαβε να φτιάξει το καλοκαίρι του 2011 μια ομάδα που θα έκανε πράξη το στόχο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και, πράγματι, στο τέλος της σεζόν αυτής, ο ? ανθρακικός όχι απλά κέρδισε το "εισιτήριο της ανόδου", αλλά κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Football League.

Το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν 2012-2013, έφερε την αλλαγή προπονητή και την επιστροφή του ? αύλου Δερμιτζάκη, με τον ? ανθρακικό να τερματίζει 10ος με 36 πόντους και να φτάνει ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, έχοντας στις τάξεις του τον ? ρωταθλητή Ευρώπης το 2004 Δημήτρη ? απαδόπουλο και άλλους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, που προσέφεραν όμορφες στιγμές στο φίλαθλο κοινό της Κομοτηνής.

Το καλοκαίρι του 2013 η διοίκηση του ? ανθρακικού ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, με τους 41 βαθμούς εκείνης της σεζόν να αποτελούν ιστορικό ρεκόρ. Η επόμενη χρονιά δεν άρχισε καλά, με τον Έλληνα προπονητή να αποτελεί παρελθόν στις αρχές Νοέμβρη και να παραδίδει τη "σκυτάλη" σε έναν άνθρωπο που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, αλλά είχε μέσα του το dna του συλλόγου. Το πάθος του Μάνουελ Ρόκα μεταδόθηκε στην ομάδα, που έκανε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, πέτυχε σημαντικές εντός έδρας νίκες απέναντι σε ? ΑΟΚ, ? αναθηναίκό, Skoda Ξάνθη και πέτυχα σπουδαία διπλά, όπως αυτό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και στη Βέροια, κι έτσι εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη Super League για 4η διαδοχική χρονιά και 6η στο σύνολο.

1245870.jpg

Ο ? ανθρακικός ξεκινά την αγωνιστική περίοδο 2015-16, θέλοντας να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία.

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

Καλά θα ήταν να μη πιαστεί πάλι μαλάκας ο κοσμάκης που θα πάει στο γήπεδο να τους δει. Σημαντική η νίκη γιατί αν δεν έρθει με τόση γκρίνια και εσωστρέφεια που θα ακολουθήσει, μας βλέπω να βαράμε διάλυση πριν καν βγάλουμε σεζόν στην Α εθνική. Το μόνο σημαντικό πλέον είναι να τελειώσει η χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερες φουρτούνες και αθόρυβα ενόψει της επόμενης.

Link to comment
Share on other sites

ισοπαλία είναι το ματς και οι πρώτες φωνές υπέρ Μανωλά θ' αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν μου αρέσει το ότι διακόπτεται τώρα το πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

0-0 ματς υπνος 2-3 χασογκολιες απο ΑΕΚ και τα γνωστα ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΟΡ ...Τιγρη οταν φυγεις τα γνωστα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν μου αρέσει το ότι διακόπτεται τώρα το πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

 

H oμαδα παντως στη γνωστη κοσμαρα της.3 μερες ρεπο πηραν τα παιδια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κωστα μηπως εννοουν οτι θα παιξει 4-1-4-1; Με Σιμοες σε ρολο καθαρου DM και Μανταλο-Γιοχανσον σε ρολο CM (ο πρωτος πιο επιθετικογενης ο δευτερος πιο αμυντικογενης και να καλυπτει δεξια τον RB) και Ντιεγκο να παιζει δευτερος επιθετικος ερχομενος απο τα δεξια;

 

Δεν ξερω απλα ρωταω.

Link to comment
Share on other sites

? ως φαινεται οτι μαθητευσες διπλα στον ευθυτενη. Γνωσεις. Οχι μαλακιες.

Χαχαχαχαχα. Γεια σου ρε Αγγλε.

Spirosστηνυγειασου Spirosστηνυγειασου.

Link to comment
Share on other sites

 

48323.png

Κάτι τέτοιο έκανε και ο Ferrer στα περισσότερα παιχνίδια με την Α.Ε.Κ. την χρονιά του Rivaldo.

Αντίστροφα βέβαια από αυτό που βάζεις.

Link to comment
Share on other sites

νομιζω παντως ειναι υποτιμητικο για μια ομαδα οπως η ΑΕΚ να παιξει 3-5-2 (το οποιο ειναι 5-3-2 ουασιαστικα γιατι οι πλαγιοι θα ειναι οι μπακ σου στο 4-5-1) με τον τελευταιο της βαθμολογιας. Το προβλημα για μενα ειναι στους παικτες οχι στο συστημα. Καλυτερα να παμε οπως εχουν πει καποιοι φιλοι με Μπακακη δεξι μπακ και Γκαλο πιο μπροστα, οπως η αριστερη πλευρα ειναι με καθαρους ακραιους Ντιντακ και Μπαρμποσα. Τον Γεναρη θελουμε οπωσδηποτε δεξιο ακραιο και επιθετικο

Link to comment
Share on other sites

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε προαποφασίσει να δώσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το σαββατοκύριακο ου δεν υπάρχουν αγώνες και παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δεν το πήρε πίσω, αφού θεωρεί ότι αυτό το διάστημα, θα τους βοηθήσει να αποφορτιστούν ψυχολογικά και να αδειάσουν το μυαλό τους από όσα έχουν προηγηθεί.

 

Στόχος του ? ογέτ είναι η ΑΕΚ να κάνει μία νέα αρχή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και γι' αυτό δεν πήρε πίσω την απόφασή του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αυτές τις μέρες και προειδοποίησε πως έστω και ένας να έχει εξοκείλει θα την πληρώσει όλη η ομάδα και θα κινδυνέψουν να χάσουν την άδειά τους στις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

:D

Link to comment
Share on other sites

 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε προαποφασίσει να δώσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το σαββατοκύριακο ου δεν υπάρχουν αγώνες και παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δεν το πήρε πίσω, αφού θεωρεί ότι αυτό το διάστημα, θα τους βοηθήσει να αποφορτιστούν ψυχολογικά και να αδειάσουν το μυαλό τους από όσα έχουν προηγηθεί.
 
Στόχος του ? ογέτ είναι η ΑΕΚ να κάνει μία νέα αρχή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και γι' αυτό δεν πήρε πίσω την απόφασή του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν αυτές τις μέρες και προειδοποίησε πως έστω και ένας να έχει εξοκείλει θα την πληρώσει όλη η ομάδα και θα κινδυνέψουν να χάσουν την άδειά τους στις γιορτές των Χριστουγέννων.
 
:D

 

Κλαίω από τα γέλια.  :D  :D  :D

Link to comment
Share on other sites

νομιζω παντως ειναι υποτιμητικο για μια ομαδα οπως η ΑΕΚ να παιξει 3-5-2 (το οποιο ειναι 5-3-2 ουασιαστικα γιατι οι πλαγιοι θα ειναι οι μπακ σου στο 4-5-1) με τον τελευταιο της βαθμολογιας. Το προβλημα για μενα ειναι στους παικτες οχι στο συστημα. Καλυτερα να παμε οπως εχουν πει καποιοι φιλοι με Μπακακη δεξι μπακ και Γκαλο πιο μπροστα, οπως η αριστερη πλευρα ειναι με καθαρους ακραιους Ντιντακ και Μπαρμποσα. Τον Γεναρη θελουμε οπωσδηποτε δεξιο ακραιο και επιθετικο

 

για μενα, αν ειναι να κανεις δυο μεταγραφες ουσιας πρεπει να παρεις επιθετικο και κεντρικο αμυντικο...

 

και να ειναι παιχτες που θα στηριχθεις πανω τους για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον... (οι μεταγραφες Γιοχανσον και Σιμοες δειχνουν τον δρομο... νεαροι παιχτες που εχουν παιχνιδια στα ποδια τους και δεν ειναι τα μεγαλα ονοματα)

 

αριστερα με την επιστροφη Μπακακη εχεις λυσεις... πισω εισαι για γελια...

 

__________________________________________________________________________________________

 

εγω με τον ? ογιετ στην Κομοτηνη, περιμενω να δω βασικο Μπουονανοτε (πως λεγεται)... σε ελευθερο ρολο... με Τζιμπουρ κορυφη...

 

και τον Μανταλο στον παγκο... Γκαλο αριστερα, Μπαρμποσα δεξια... και Αρθο (πως λεγεται) βασικο στη θεση Κολοβετσιου ή Λαμπροπουλου (δεν μπορω να αποφασισω ποιος ειναι χειροτερος, ειλικρινα...)

 

στη θεση του δεν θα αλλαζα συστημα... ο ρομβος με ενα αμυντικο χαφ στο κεντρο ειναι αυτοκτονια με τετοιο κεντρικο αμυντικο διδυμο...

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εχεις μπλεξει το αριστερα με το δεξια ή μου φαινεται;

Ο γαμημενος ο συριζα φταει για την συγχυση;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

και οκ δεν μπορει να υπαρχει Ισπανος κεντρικος αμυντικος που να εχει περασει απο ? ριμερα χειροτερος απο Κολοβετσιο, Τζανετοπουλο και Λαμπροπουλου...

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

για μενα, αν ειναι να κανεις δυο μεταγραφες ουσιας πρεπει να παρεις επιθετικο και κεντρικο αμυντικο...

 

και να ειναι παιχτες που θα στηριχθεις πανω τους για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον... (οι μεταγραφες Γιοχανσον και Σιμοες δειχνουν τον δρομο... νεαροι παιχτες που εχουν παιχνιδια στα ποδια τους και δεν ειναι τα μεγαλα ονοματα)

 

αριστερα με την επιστροφη Μπακακη εχεις λυσεις... πισω εισαι για γελια...

 

 

 Σε αυτο το σημειο να προσθεσω πως η ενημερωση

 αναφερει

 πως ο ? ογιετ 

 εχει ζητησει απο τη διοικηση δυο παικτες , 

 εναν στραικερ 

 και 

 εναν δεξιο μεσοεπιθετικο . 

Edited by Stylianopoulos
  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εχεις μπλεξει το αριστερα με το δεξια ή μου φαινεται;

Ο γαμημενος ο συριζα φταει για την συγχυση;

εχεις δικιο...

 

και ο Συριζα μπλεγμενος ειναι...

 

αριστερα ηθελε, δεξια παει...

Link to comment
Share on other sites

Ανησυχούσα για την διακοπή λόγω μιζέριας και κακού κλίματος στην ομάδα, το οποίο δεν θα μπορούσε να αλαφρύνει με μια νίκη "στα γρήγορα", αλλά δύο εβδομάδες φαγωμάρα. Μάλλον θα κάνει καλό η τριήμερη άδεια.

Link to comment
Share on other sites

το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αν όχι αδύνατο , παρα πολύ δύσκολο να αντιστραφεί ακόμα και απο τον πογιέτ. Το τριήμερο δεν είναι καθολου τυχαίο .  Ελπίζω αρχής γενομένης με θράκη να πάρουμε τη νίκη μήπως και κάνουμε κανα νικηφόρο σερί και δούμε κατι καλό , αν και προσωπικά προβλέπω αρκετά στραβοπατήματα και πολύ εσωτερικό φάγωμα απο δω και στο εξής

Link to comment
Share on other sites

    Λοιπόν αν και τα περισσότερα έχουν ειπωθεί μέσες άκρες , τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν χωριστεί σε ξένους και έλληνες και γενικά είναι αυτή τη στιγμή σκέτο μπουρδέλο..ο τζεμπούρ την έχει δει ζλάταν , φέρεται σε όλους σαν μαλάκας ενώ είναι και ο αρχιρουφιάνος του προέδρου , ο ένας εκ των τριών...μια κατηγορία μόνος του , στραβωμένοι οι περισσότεροι μαζί του.  Οι ξένοι ήταν αυτοί που φάγανε το δέλλα ενώ έσκασε σε κατάλληλο ταιμινγκ και το καραισκάκι κ έδεσε το γλυκό..Το τιμ των ξένων το πρώτο καιρό όταν ήρθαν στις προπονήσεις ήταν πάρα πολύ καλοί , ακόμα και οι ελληνες είχαν μείνει μαλάκες με τη ποιότητα κάποιων ενώ μετά απο κάποιο (?) σκηνικό άρχισαν να γίνονται προκλητικά αδιάφοροι και να τα γράφουν όλα στα αρχίδια τους..ο Δέλλας πατούσε πάνω σε αυτή την αδιαφορία και δε τους έβαζε , οι ξένοι πατούσαν στη μη χρησιμοποίηση τους και φτάσαμε στο σημείο να τον σουτάρουν..Η απομάκρυνση δέλλα ξίνισε στους έλληνες οι οποίοι τον θεωρούσαν πολύ καλό σαν άτομο πρώτα απ'ολα  , τίμιο κτλ κτλ (προφανώς αφού ήταν οι ευνοημένοι)...Ακόμα υπάρχει πίκρα γιατί κάποια άτομα απο την ομάδα (δε ξέρω αν είναι απο διοίκηση ή πρώην τεχνκό τιμ , μαλλον το πρώτο) φέρονται στους παίκτες σαν σκουπίδια , τους αντιμιλούν και τους ειρωνέυονται διαρκώς. 

    Η κοροιδία στο μάκη παίζει ακόμα και μέσα στην ομάδα , όλοι τον έχουν για τυφλό ενώ ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες θεωρούν οτι με τις γνωστές τρεις προσθήκες που φωνάζουν όλοι , η ομάδα θα ήταν τελειώς διαφορετική και θα χτυπούσε τίτλο..ο μάνταλος θεωρείται απο τα καλά παιδιά στα αποδυτήρια και τον ψιλο σέβονται όλοι..Ο μόνος που βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να σώσει την όλη κατάσταση είναι ο αραβίδης ο οποιος θέλει να μπαλανσάρει και τους μεν και τους δε , ενώ τρέχει γενικότερα ασταμάτητα και τελείως ηγετικά στην ομάδα

   Αυτά τα ολίγα για αρχή 

  • Δικεφαλάκι 11
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×