Jump to content

Αντίο Πανταζή στην ΑΕΚ ύστερα από 44 χρόνια


Rayo Vallecano 21
 Share

Recommended Posts

Ιστορικό θα είναι για τον Νίκο ? ανταζή το παιχνίδι  ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ? ανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την έκτη αγωνιστική των play off.

? ρόκειται να αποτελέσει το τελευταίο ματς του φυσιοθεραπευτή της Ένωσης, που υπηρέτησε τον σύλλογο αδιάκοπα για 44 χρόνια, καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί. ? ριν αναλάβει αυτό το πόστο ήταν αθλητής του στίβου του συλλόγου από το 1964.

Χαρακτηριστική στιγμή στην παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους» είναι τα δάκρυα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ? εριστέρι τον Απρίλιο του 2013, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 και σφραγίστηκε ο υποβιβασμός της.

 

13321819_10207865058177357_1004790253303

 

 

 

 

093155.jpg?w=880&f=bicubic

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest ALati

Αντίο Νικόλα. ? άντα θα έχεις μια θέση στην καρδιά τόσων ποδοσφαιριστών που πέρασαν από τα χέρια σου και πάντα μια θέση στην καρδιά των φιλάθλων και οπαδών για τη συνέπεια και το συναίσθημα που έβγαλες τόσα χρόνια.

Θα εισαι εκεί κι εσύ.  Στην "Κωνσταντίνος ? αλαιολόγος".

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Μια ζωη σε θυμαμαι.....! Στο καλο και παντα με υγεια και τυχη σε οτι κανεις ! Σε ευχαριστω για οτι εκανες για την ομαδα μου.

Link to comment
Share on other sites

Η φάτσα του είναι μία από τις πιο ΑΕΚ αναμνήσεις μου αφού όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει ΑΕΚ, ο ? ανταζης ήταν πάντα εκεί εκτός από μία πολύ μικρή περίοδο.

Γνωρίζω ελάχιστα για τον άνθρωπο, παρ' όλα αυτά στο πρόσωπο του είναι η ΑΕΚ που ξέρω.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Μεγιστη φυσιογνωμια. Σ' ευχαριστουμε για ολα.

 

Υγ. Τουλαχιστον η φωτο του σε γραφεια-μουσεια ή οπουδηποτε τιμουμε κοσμο τελος παντων, ειναι απαραιτητη.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Απο πιτσιρικι τον εβλεπα και στο γηπεδο και παντου. Η εικονα του μετα το ματς με τον Ατρομητο θα μου μεινει χαραγμενη για παντα στο μυαλο. Θα ηθελα να μεινει λιγο ακομα μπας και φυγει πρωταθλητης αλλα για ολα ερχεται ενα τελος. Τουλαχιστον θα θυμομαστε ως τεπευταια του εικονα την παραπανω με την κουπα. Μεγαλος.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ένα τεράστιο "ευχαριστούμε" και η βαθύτερη των υποκλίσεων σε έναν ΜΕΓΑΛΟ ΑΕΚτζή και έναν ακομή μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑΤΟ? ΟΙΟ  ....

 

Η Ένωση μπαίνει στο ματς κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει άριστα, αποτελεί δε και την μοναδική της ελπίδα, να επιτίθεται. Οι προσπάθειες καρποφορούν μόλις στο 11′ όταν ο Θωμάς Μαύρος παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σουτ του ? απαϊωάννου και με σουτ με το δεξί κάνει το 1-0. Την μεγαλύτερη χαρά από όλους την αισθάνεται σίγουρα ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Νίκος ? ανταζής. Ο Μαύρος έχει υποστεί διάστρεμμα στο δεξί πόδι τρείς μέρες νωρίτερα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η λογική έλεγε απουσία από την ρεβάνς με την Κ.? .Ρ. Η επιμονή και η αυταπάρνηση του ? ανταζή που ξενυχτάει τρείς μέρες πάνω από το πόδι του Θωμά με ενέσεις και θεραπευτικά μέσα ανατρέπουν κάθε λογική και με τελευταία δοκιμή του ποδιού του λίγο πριν την έναρξη ο Μαύρος συμμετέχει στο ματς σαν από θαύμα. Ένα θαύμα που γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν στο 65′ ο Θωμάς ξεκινά κούρσα από την σέντρα και φτάνοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Κ.? .Ρ. κεραυνοβολεί τον Φιλ ? άρκς γράφοντας το 2-0. ? άλι με το δεξί ….

 

Από AEKPEDIA by Kitrinomavro Forum

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι τα καλύτερα και να χαρεί τη ζωή του και τους ανθρώπους του, ξεκούραστος πλέον. 

Θα με στοιχειώνει μια ζωή η εικόνα του στο ? εριστέρι...

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα αν τη βράβευση την εκανε ο Στυλικε εκ μερους του κμ τι θα λεγατε κυριε ολλανδε ;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • George_D featured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×