Jump to content

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (15η αγ.): 18/12, 19:30, Novasports 1


George_D
 Share

MVP-Κοουτσινγκ-βραβειο σοιλεδη  

26 members have voted

  1. 1. M. V. P.

    • Μπάρκας
      0
    • Λόπες
      0
    • Παουλίνιο
      0
    • Τσιγκρίνσκι
      1
    • Οικονόμου
      0
    • Μπακάκης
      0
    • Γαλανόπουλος
      2
    • Κρστισίτς
      6
    • Μάνταλος
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Ολιβέιρα
      0
    • Σιμόες
      0
    • Βέρντε
      0
    • Τσιντώτας
      17
  2. 2. Κόουτσινγκ Καρέρα

    • Καλό
      1
    • Μέτριο
      11
    • Κακό
      1
    • Φυσιολογικό
      13
  3. 3. Βραβείο Σοϊλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Μπάρκας
      0
    • Λόπες
      0
    • Παουλίνιο
      0
    • Τσιγκρίνσκι
      0
    • Οικονόμου
      12
    • Μπακάκης
      10
    • Γαλανόπουλος
      1
    • Κρστισίτς
      0
    • Μάνταλος
      2
    • Λιβάγια
      0
    • Ολιβέιρα
      1
    • Σιμόες
      0
    • Βέρντε
      0
    • Τσιντώτας
      0


Recommended Posts

2 minutes ago, Bukowski said:

Επειδή σκέφτεσαι με βάση την δική σου ΑΕΚ και όχι αυτή του Μελισσανιδη. Καλο είναι όμως στην ζωή να αποφασίζουμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε και όχι Αυτό που θα θελαμε.

Ίσως κ να έχεις δίκιο. Δυσκολεύομαι με αυτό που βλέπω. Τραγική εικόνα. Πρέπει να κάνουν μεταγραφές αλλιώς κ αυτός ο προπονητής θα καει σύντομα και δεν θα μάθουμε τι μπορούσε να προσφέρει...

Link to comment
Share on other sites

Είναι νωρίς ακόμα να κριθεί είτε θετικά είτε αρνητικά. Από τη μία βλέπεις μία πιο συμμαζεμένη αμυντική λειτουργία (αυτό μόνο θεωρώ ότι μπορεί να κάνει με αυτό το υλικό) από την άλλη αυτή η κατάρρευση στο τέλος και η έλλειψη ψυχολογίας είναι πρόβλημα. Αν δεν έχεις ψυχολογία τώρα με νέο προπονητή και μετά από νίκη, μετά από στραβό αποτέλεσμα δηλαδή τι θα γίνει? Η αν τυχόν στραβώσει ζόρικο ματς? Κι αυτό ίσως να εξηγείται από την πολλή μετριότητα που έχουμε μαζέψει. Δηλαδή πόσο να ανέβεις ψυχολογικά όταν ξέρεις ότι πίσω έχεις μπακάκη, οικονόμου και σβάρνα, κόφτες μέτριους και μάνταλο δημιουργό? Θα έχουμε καιρό να τον κρίνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Vagos21 said:

Ίσως κ να έχεις δίκιο. Δυσκολεύομαι με αυτό που βλέπω. Τραγική εικόνα. Πρέπει να κάνουν μεταγραφές αλλιώς κ αυτός ο προπονητής θα καει σύντομα και δεν θα μάθουμε τι μπορούσε να προσφέρει...

Ο καλός κόουτς θα την βρει την λύση όπως την βρήκε κι ο Πουκέτ όταν έπαιζε με Μπαροχα, Αρθο, Κολοβετσιο, Αραβιδη και Πλατελλα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θεωρω ότι λόγω της μιας και μοναδικής χρονιάς τα τελευταία 25 χρονια που ένας προπονητης σε πήρε από το χερι (βοηθούμενος φυσικά εκείνη την περιοδο από ολο το κλαμπ, αλλά και από διάφορους άλλους παράγοντες) υπαρχει μια τάση να ψάχνουμε τον προπονητη με το μαγικό ραβδάκι.

Ακομα κι εκείνος που το έκανε μια φορά παντως, ξαναδοκιμασε την επόμενη σε καμένη χρονια και υπό αλλες συνθηκες κι απέδειξε ότι υπάρχουν καλοί προπονητες σε καλά timing και όχι μάγοι.

 

Κοινως αν δεν πέσουν λεφτα ή αν δεν υπάρξει άλλος τρόπος να στρώσεις ορθολογικό ρόστερ, μην ψάχνουμε τον μάγο γιατί δεν θα βρεθεί. Το πολύ πολύ να βρεθεί κανας Πογετ να σε στρώσει λίγο, που ακόμα κι αυτό είναι δύσκολο έτσι όπως κινείσαι οικονομικά. 

Link to comment
Share on other sites

 Εγώ είδα μια ομάδα που έβαλε γρήγορα γκολ κ μετά άφησε τη μπάλα στον αντίπαλο, όπως έκανε κι ο Χιμένεθ. Καμία ιδιαίτερη απειλή δεν υπήρξε και το ματς κυλούσε ήρεμα. Στο 2ο μπήκε το γκολ και φαινόταν ότι ανέβηκε λίγο η ψυχολογία των παιχτών, καθώς δοκίμαζαν πράγματα και το χαιροντουσαν. Η μαλακία έγινε όταν βγήκε ο, εξαιρετικός και σήμερα ανασταλτικα, Γαλανόπουλος. Ο Σιμοες φαίνεται περίεργος πλέον και άρχισαν οι επιθέσεις δειλά δειλά. Όταν μάλιστα μπήκε κι ο Βερντε, οι παίχτες μας είχαν ήδη αρχίσει να χεζονται επειδή έβλεπαν το κακό να έρχεται. Όταν το έφαγαν, τα σορτσάκια έγιναν καφέ. 

Σοβαρά, έβλεπα πάλι παίχτες να τρέμουν. Λιβαγια και Ολιβέιρα δεν έχουν καθόλου καλή επαφή. Στο 1ο ημίχρονο δίνει τη μπαλα ο Ολιβέιρα στο Μάρκο και κινείται κάθετα. Ο Μάρκο έχει εύκολη την κάθετη για τετ α τετ, αντίθετα τη σπάει αριστερά στο Λοπεζ. Περίεργη φάση τουλάχιστον. Νομίζω ότι χρειάζεται ξεκαθάρισμα στα αποδυτήρια. Δεν βλέπω να φτιάχνει αλλιώς το κλίμα. 

Πάμε παρακάτω. 

Link to comment
Share on other sites

Θα τους γαμησουμε στη Τουμπα.

Οι προπονητες που αλλαζουν ψυχολογια συνηθως ειναι οι υπηρεσιακοι η ασχετοι που θα κανουν 5 χατιρια κτλ , πραγμα το οποιο θα εχει μικρη διαρκεια.

Εγω προς το παρον βλεπω μια ακολουθια λογων - πραξεων , ειπε θα κοιταξει να μην τρωει γκολ - το κανει προς το παρον.

Μετα τη διακοπη θα φανει περιπου που μπορει να παει το πραγμα με τον Καρερα. 

Επειδη εχω ενα καλο φιλινγκ οτι ειναι ο ανθρωπος που θα δουλεψει στη προπονηση και θα κοιταξει τη απλα πραγματα χωρις να σκεφτεται παπατζιλικια, πιστευω και ελπιζω πως θα παει καλα και Θα τους Γαμησουμε εκει μεσα

Πρωτα ομως το Σαββατο 3 χ 3

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Επισης μπραβο στον Τσιντωτα για την τρομερή απόκρουση, αλλά εύχομαι επιστροφή στον παγκο όταν επιστρέψει ο Μπαρκας.

 

Επισης δεν έχω καταλάβει πώς κάποιοι είδαν καλο τον Γαλανοπουλο ή τον Κρστιτσιτς (περαν της φάσης του 2ου γκολ).

Εγω είδα συμπαθητικό τον Παουλίνιο στο β, καλυτερο του αναμενόμενου επιθετικά κυριως τον Λόπες και όλους τους υπόλοιπους από μέτριους ως κακούς, απλά κάποιοι είχαν καποιες στιγμές.

Εξοργιστικοι δε ο Οικονόμου και ο Μπακακης για το νέο γκολ που πρόσφερε.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις γύρισα από το ΟΑΚΑ. Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει θέμα αυτοπεποίθησης και μάλλον και θέμα με κλίκες και κόντρες στα αποδυτήρια. Μετά το παιχνίδι με τους βάζελους και ότι έγινε, αυτή η ομάδα είναι καμμένη. Πολλοί γκρίνιαζαν την προηγούμενη βδομάδα που ο προπονητής έβαλε χαφ για να κλειδώσει το σκορ ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η ΑΕΚ μπορεί να χάσει από τον οποιοδήποτε. Οι λίγες προσωπικότητες που έχει μάλλον είναι πλακωμένες μεταξύ τους, οπότε το πράγμα είναι δύσκολο. Λογικά ο Ίβιτς τα ξέρει, τα έχει μεταφέρει και στον Καρέρα, οπότε αναμένουμε. Λογικά ο άνθρωπος ξεκίνησε με καρότο, αγκαλίτσες και φιλάκια και δηλώσεις περί ψυχολογίας, αλλά σύντομα μάλλον θα πάρει και το μαστίγιο. Τουλάχιστον η βραδιά έκλεισε ωραία με το μπάσκετ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Και κάτι ακόμα. Αυτος ο Μπαραλες αποψε επαιξε καλύτερα από τον Ολιβέιρα, ενώ γενικά είναι 14 φορές περίπου καλυτερος από τον Γιακουμάκη.

Link to comment
Share on other sites

Με αυτά τα χαφ που εχουμε μέχρι και ο προπέρσινος Κονε όαση θα ήταν μου φαίνεται.. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, George_D said:

Με αυτά τα χαφ που εχουμε μέχρι και ο προπέρσινος Κονε όαση θα ήταν μου φαίνεται.. 

Γενικα εχεις αφησει να φυγουν παιχτες ακομα και για 100 χιλιαρικα τον χρονο για να πληρωνεις περισσοτερα και να λουζεσαι χειροτερους.

Πχ Γκαλο για να παιζεις με Μπακακα, Χριστοδουλοπουλο ( απο τοτε εχεις πληρωσει Μπογε + Βερντε), Κονε και Γιοχανσον (απο τοτε εχεις πληρωσει Αλεφ, Σιμαο και να δουμε τι θα γινει επισης με Σαμπανατζοβιτς και Κρστιτσιτς) και το παραδειγμα-επος με Οικονομου που τον πληρωσες πολλαπλασια λεφτα απο τον Λαμπροπουλο.

Κοινως δεν εισαι μονο φτωχος, αλλα και λακαμας.

Λογικα το επομενο επος θα ειναι να διωξεις τον Χουλτ για να φερεις καποιον επιπεδου Λεβαδειακου.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη να δώσουν τη μπάλα στο κέντρο ενώ υπάρχει αυτή η δυνατότητα και τη γυρνάνε πίσω,έτσι σπάει ο ρυθμός  και ρισκάρεις ένα λάθος στην άμυνα ή στην καλύτερη τους δίνεις επίθεση μετά απο διώξιμο του τερματοφύλακα.Στην άμυνα δε σε σετ επίθεση έβλεπες συνεχώς ακάλυπτο αντίπαλο παίκτη σε επίκαιρη θέση.Άρα κόουτς,πολλή δουλειά.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic

Καλή αρχή έχει κάνει ο Ιταλός. Μόνο που δεν χρειάζονται δηλώσεις τύπου "υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα".

Δουλειά του είναι να λύνει τα προβλήματα της ομάδας με τον πιο ήρεμο τρόπο, ενώ συγχρόνως καλό είναι να του επισημάνουν πως όσο κερδίζει δεν χρειάζεται να δικαιολογεί το οτιδήποτε.

Νίκη = Καλό κόουτσινγκ

Link to comment
Share on other sites

Ειδα το παιχνιδι αποσπασματικα οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.Απο τα λιγα που ειδα ο καρερα το παει σε λογικη πογετ,εχει καταλαβει τι ομαδα παρελαβε.Οταν ερχεσαι απο ουζουνιδη καρντοσο κωστενογλου και βλεπεις εναν ανθρωπο τουλαχιστον ρεαλιστη λες παλι καλα.Το αν ειναι καλος η κακος θα δειξει,ημουν υπερ του ρωσου αλλα διαβαζοντας καλα λογια απο οπαδους της σπαρτακ πρεπει να πω οτι αναθαρρησα.Γενικα η αποψη των οπαδων στις ομαδες που δουλεψε ενας προπονητης ειναι για μενα ο ασφαλεστερος δεικτης.Αυτη τη στιγμη η ΑΕΚ εχει ενα υλικο που το αξιολογω με 6/10 για το ελληνικο πρωταθλημα.Ο μετριος προπονητης θα στο εχει στο 6 ο καλος στο 7 ο εξαιρετικος στο 8 και ο καρντοσο με τον κωστενογλου στο 4.Προς το παρων(αν και νωρις) εχω τον καρερα στο μετριο που ειναι αναβαθμιση.Δεν θελω να δω το καλοκαιρι βεργετη και σουλη παπαδοπουλο οποτε καθαρα λογω βιογραφικου θα τον ηθελα και του χρονου μονο και μονο για την προετοιμασια.Η ομαδα εχει να κανει προετοιμασια 2 χρονια.Δεν ειναι τυχαιο οτι τη μονη χρονια που ειχε σοβαρη αποδοση,υπευθυνος προετοιμασιας ηταν κανονικος προπονητης.

Το βασικο προβλημα ειναι το υλικο που εχω ξαναγραψει οτι δεν θεωρω οτι σωζεται.Πρεπει να φυγουν παρα πολλοι παικτες,ο γκουαρντιολα να ερθει θα σε παει στο 8/10 οταν οι αλλοι βαση υλικου ξεκινανε απο 9.Εχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ παικτες που οταν με το καλο φυγουν δεν θα βρουν θεση σε ομαδες τυπου ξανθη/αστερας/αρης κτλ.Ο μπακακης τα γνωστα,απο εποχης χιμενεθ μας εχει καψει απειρες φορες,ΑΥΤΟΣ ειναι τελειωσε δεν βελτιωνεται το παιδι δεν κανει για ΑΕΚ.Ο οικονομου πχ τι ακριβως κανει σε αυτη την ομαδα ποιος ειναι ο ρολος του?Εχει κανει 1 παιχνιδι καλο με την ΑΕΚ,γτ πληρωσαμε για να τον κρατησουμε?Ειδα τη φαση του γκολ του αστερα 10 φορες και ακομα δεν εχω καταλαβει.Κανει πισω πισω πισω και πεφτει κατω μονος του χωρις να κανει καν προσποιηση ο παικτης του αστερα.2 μετρα και δεν μπορει να παρει ουτε κεφαλια,ειναι καθυστερημενο το παιδι,τι ακριβως συμβαινει?Αν ηταν στο χερι μου εκτος μπαρκα λιβαγια και γαλανοπουλου(λογω ηλικιας και μονο) θα τους εδιωχνα ολους.Φοβαμαι εχουμε μπλεξει πολυ χειροτερα απο οτι φοβομαστε,εχει κουβαληθει πολυ σαπακι στην ομαδα.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, George_D said:

Με αυτά τα χαφ που εχουμε μέχρι και ο προπέρσινος Κονε όαση θα ήταν μου φαίνεται.. 

Ο Κονέ ήταν κομβικός στην κατάκτηση πρωταθλήματος στον Β γύρο. Γενικά μακάρι να χε μεινει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

O Italos einai kanonikos proponhths me ta kala kai ta kaka tou. 

Alla etsi exo mia periergeia. Ean exthes ston pago htan o Koste tha eperne 52% to fysiologiko kooutsarisma sto poll?

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, felman said:

O Italos einai kanonikos proponhths me ta kala kai ta kaka tou. 

Alla etsi exo mia periergeia. Ean exthes ston pago htan o Koste tha eperne 52% to fysiologiko kooutsarisma sto poll?

Εαν δείξεις σε κάποιον ιερομοναχο σε βίντεο τοποθέτηση εμφυτεύματος και Μετά τον βάλεις να το κάνει σε ασθενή και το καταφερει τελικα, θα τον αξιολογήσεις ως "φυσιολογικο" χειρουργο;

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είδα μια ομάδα που έφαγε πέντε γκολ από τον γαύρο να φαντάζει για μισή ώρα Μπαρτσελόνα.

Είδα καλύτερο παίχτη σου για μισή ώρα τον Τσιντώτα.

Είδα μια ομάδα να μην ξέρει τί να κάνει την μπάλα και να έχει ένα τεράστιο κενό στα χαφ.

Είδα τον Μπακάκη ξανά αριστερά.

Είδα μια ψυχολογική κατάρρευση και ένα τσούρμο παιχτών που αν τους αφήσεις ελεύθερους θα γίνουν στόχος του Παναιτωλικού.

Δεν είδα καμία εκκαθάριση στα αποδυτήρια. Δεν είδα καμία βεντέτα στον πάγκο. Δεν είδα καμία ψυχολογική μεταβολή. 

Είδα δύο νίκες και για εμένα είναι το μόνο που κρατάω.

Έχουμε ανηφόρα μπροστά.

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, mobster21 said:

Εγώ είδα μια ομάδα που έφαγε πέντε γκολ από τον γαύρο να φαντάζει για μισή ώρα Μπαρτσελόνα.

Είδα καλύτερο παίχτη σου για μισή ώρα τον Τσιντώτα.

Είδα μια ομάδα να μην ξέρει τί να κάνει την μπάλα και να έχει ένα τεράστιο κενό στα χαφ.

Είδα τον Μπακάκη ξανά αριστερά.

Είδα μια ψυχολογική κατάρρευση και ένα τσούρμο παιχτών που αν τους αφήσεις ελεύθερους θα γίνουν στόχος του Παναιτωλικού.

Δεν είδα καμία εκκαθάριση στα αποδυτήρια. Δεν είδα καμία βεντέτα στον πάγκο. Δεν είδα καμία ψυχολογική μεταβολή. 

Είδα δύο νίκες και για εμένα είναι το μόνο που κρατάω.

Έχουμε ανηφόρα μπροστά.

μια χαρά τα είδες. Έτσι είναι. Για αυτό λέμε δεν είναι για πανηγυρισμούς η κατάσταση καθώς τα προβλήματα παραμένουν...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bukowski said:

Εαν δείξεις σε κάποιον ιερομοναχο σε βίντεο τοποθέτηση εμφυτεύματος και Μετά τον βάλεις να το κάνει σε ασθενή και το καταφερει τελικα, θα τον αξιολογήσεις ως "φυσιολογικο" χειρουργο;

Μπορεί όχι άλλα σίγουρα έχει τα ελαφρυντικά του ο Ιταλός . 

πρώτον ότι έκανε πολλές αλλαγές μέσα στον αγώνα άσχετο ότι καμιά δεν πολυδούλεψε . ξεκίνησε 3-5-2 για ασφάλεια στην άμυνα και ψηλά οι ακραίοι χαφ-μπακ , άλλαξε διάταξη στη τριάδα κέντρο μπάς και ανακτήσουμε κέντρο, το έκανε 4-3-3 με παουλίνιο ψηλά που του ψιλοβγήκε στο γκόλ και γενικά ψάχτηκε πολλή στον αγώνα απο το πρώτο ημίχρονο άλλα όντως δεν μπορούσε να το μαζέψει . 

δεύτερον είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές

τρίτον το μάτς πήγαινε σβηστά για 2-0 άσχετα που ο αστέρας είχε την πρωτοβουλία και κάποιες ευκαιρίες και μπορεί 3-0 ( ευκαιρία πριν γκόλ αστέρα) και θα μιλάγαμε αλλιώς αν δεν έκαναν πολλαπλά λάθη στην ίδια φάση έμπειροι διεθνής παίκτες . Μπορεί να ήταν θετικό ώστε να φανούν τα προβλήματα χωρίς απώλεια βαθμών . θα δείξει . 

τέταρτον είναι προπονητής της ΑΕΚ εδώ και 10ημέρες και μαθαίνει την ομάδα .

πέμπτο άλλα όχι σαν ελαφρυντικό αλλα σαν πιθανών παράγοντας της κατάρρευσης στο τέλος ότι ίσως έχει ανεβάσει την ένταση της προπόνησης ( φυσικά δεν είναι δικαιολογία αυτό άλλα ίσως έχει παίξει ρόλο)

ο κώστε γενικά η παρεμβατικότητα του ειδικά στα τελευταία ματς ήταν ανύπαρκτη .

Link to comment
Share on other sites

κι επειδη μου αρεσει συχνα-πυκνα να το υπενθυμιζω.

 

αντιλαμβανεστε οτι πιανουμε 2020 και παιζουμε ακομα με Ουζουνιδειο ροστερ?

χθες ειχες Ολιβειρα αντι Πονσε και Παουλινιο αντι Γκαλο. κατα τα λοιπα εποχες Κλαρινου.

 

αυτη ειναι η εξελιξη του ροστερ της ΑΕΚ.  που λεγαμε ΤΟΤΕ οτι, ανεξαρτητα απο τον Κλαρινο, θες 4-5 βασικους.

που εκανες μεταγραφες το καλοκαιρι και τις εβαλες στον πατο σου. καραγκιοζηδες.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mobster21 said:

Εγώ είδα μια ομάδα που έφαγε πέντε γκολ από τον γαύρο να φαντάζει για μισή ώρα Μπαρτσελόνα.

Είδα καλύτερο παίχτη σου για μισή ώρα τον Τσιντώτα.

Είδα μια ομάδα να μην ξέρει τί να κάνει την μπάλα και να έχει ένα τεράστιο κενό στα χαφ.

Είδα τον Μπακάκη ξανά αριστερά.

Είδα μια ψυχολογική κατάρρευση και ένα τσούρμο παιχτών που αν τους αφήσεις ελεύθερους θα γίνουν στόχος του Παναιτωλικού.

Δεν είδα καμία εκκαθάριση στα αποδυτήρια. Δεν είδα καμία βεντέτα στον πάγκο. Δεν είδα καμία ψυχολογική μεταβολή. 

Είδα δύο νίκες και για εμένα είναι το μόνο που κρατάω.

Έχουμε ανηφόρα μπροστά.

Δε νομίζω να έγραψε κανείς ότι η ΑΕΚ από την έλευση του Καρέρα έγινε ομάδα.

Η ΑΕΚ ήταν και παραμένει μια ομάδα για πέταμα. Αποτελείται από ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα χαμηλής αξίας σε σχέση με τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές της, στον ψυχολογικό τομέα έχει βαρέσει διάλυση, τα επίπεδα πειθαρχίας είναι γάμησέ τα, η διοίκηση έχει ξεκάθαρα παιδιά και αποπαίδια και μάλιστα επιβάλει ηγετικό ρόλο σε έναν ποδοσφαιριστή που και στον Αστέρα Τρίπολης αν έπαιζε δεν θα ήταν αρχηγός και σίγουρα δεν θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο βαθμό που είναι στην ΑΕΚ.

Η φετινή ΑΕΚ έτσι όπως την έφτιαξε η διοίκησή της ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θα έπαιζε play out. Ναι το ξέρω ότι πολλοί τσινάνε και δεν θέλουν να διαβάζουν τέτοια πράγματα, όμως η πραγματικότητα είναι ότι από το ματς με τη βαζέλα και μετά, όποιος ήθελε, όποτε ήθελε και όπως ήθελε σε κέρδιζε. Ε από ένα σημείο και μετά απλά μαθηματικά είναι, play out θα έπαιζες. Βέβαια ορισμένοι έλεγαν ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και ας χάνει γιατί νομίζουν ότι λέγοντας τέτοια γραφικά είναι πιο ΑΕΚ από εμάς, αλλά είπαμε νούμερο ένα εχθρός της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Την ιστορία με τον Κωστένογλου εγώ δεν θα την αφήσω πίσω και μέχρι να πεθάνω, πάντα θα υπενθυμίζω και με κάθε ευκαιρία ότι έχουμε με διαφορά τους πιο κρετίνους οπαδούς στη Γη.

Αυτή την ΑΕΚ λοιπόν που πήγαινε καρφί για να το μεγαλείο της παραμονής στην κατηγορία μέσω των play out, με ποια απαίτηση την αντιμετωπίζουμε σήμερα; Η διοίκηση με τις ευλογίες του κόσμου της γάμησε τα πρέκια της ομάδας. Η ομάδα είναι άρρωστη και δεν υπάρχει κανένας προπονητής να τη σώσει γιατί έτσι. Πολύ περισσότερο ο Καρέρα που προφανώς ο άνθρωπος έχει ταβάνι.

Όσο θλιβερό κι αν ακούγεται, η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να βγει τρίτη. Και για το κύπελλο θα δούμε γιατί είναι περίεργος θεσμός. Για να βγεις τρίτος πρέπει να κάνεις νίκες. Αν κάνεις νίκες, πολλά πράγματα φτιάχνουν. Ναι σαφώς και δεν θα γίνει ηγέτης ο Μάνταλος, δεν θα μάθει μπάλα ο Μπακάκης, ούτε θα αναστηθεί ο Βράνιες κλπ απλά επειδή κερδίζεις. ΘΑ φτιάξουν όμως άλλα σημαντικά πράγματα.

Θέλει όμως και μεταγραφές κι εδώ είναι που γαμιέται ο Δίας. Ο Καρέρα δεν είναι η ευκαιρία ζωής για την ΑΕΚ, είναι όμως ένας κανονικός προπονητής σε μια ομάδα που η διοίκησή της έχει αποδείξει ακόμα και στον πιο καλοπροαίρετο το πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει. Αν ο Καρέρα ξενερώσει από τις μη μεταγραφές, τότε δυστυχώς το πολύ μέχρι το καλοκαίρι θα φύγει οπότε θα συνεχιστεί αυτή η ατέρμονη λούπα Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη--> Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη--> Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη--> Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη--> Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη--> Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->Αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη-->αλέφαντος-->πορεία υποβιβασμού-->κανονικός προπονητής-->μουνόπανο που θέλει να φάει τα λεφτά του τίγρη...κοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Γι αυτούς τους λόγους ο Καρέρα πρέπει να στηριχτεί.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ψηφισα Τσιντώτα Mvp γιατί μας έσωσε στη φάση κηδεία 

μετριο λόγο εικόνας ομάδας 

οικονόμου γιατί αυτό που έκανε στο γκόλ που φάγαμε ήταν απίστευτο όπως και όλη η  εικόνα του . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο λόγω δουλειάς που από όσο καταλαβαίνω ήταν χειρότερο από το δεύτερο ημίχρονο μέχρι τη στιγμή μείωσης του σκόρ.

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί η ΑΕΚ να μην απειλήθηκε αλλά είχε κακή εικόνα. Θετικό που φέρεται ο Καρέρα να έκανε παρατηρήσεις σε Λιβάγια αλλά και Μάνταλο.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×