Jump to content

M.V.P.-Κόουτσινγκ-Βραβείο Μάνταλου  

71 members have voted

1. 1. M.V.P.

• Στάνκοβιτς
      0
    • Χατζισαφί
      0
    • Σιντιμπέ
      48
    • Μήτογλου
      0
    • Τζαβέλλας
      0
    • Γαλανόπουλος
      4
    • Μάνταλος
      0
    • Γκατσίνοβιτς
      2
    • Ελίασον
      0
    • Τσούμπερ
      7
    • Γκαρσία
      10
    • Σιμάνσκι
      0
    • Αραούχο
      0
    • Βίντα
      0
    • Άμραμπατ
      0
    • Πινέδα
      0
    • ΚΑΝΕΝΑΣ
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Αλμέιδα

• Καλό
      62
    • Μέτριο
      3
    • Κακό
      2
    • Φυσιολογικό
      4
  3. 3. Βραβείο Μάνταλου (χειρότερος παίκτης)

• Στάνκοβιτς
      2
    • Χατζισαφί
      4
    • Σιντιμπέ
      0
    • Μήτογλου
      0
    • Τζαβέλλας
      3
    • Γαλανόπουλος
      0
    • Μάνταλος
      9
    • Γκατσίνοβιτς
      1
    • Ελίασον
      0
    • Τσούμπερ
      1
    • Γκαρσία
      0
    • Σιμάνσκι
      0
    • Αραούχο
      0
    • Βίντα
      1
    • Άμραμπατ
      0
    • Πινέδα
      0
    • ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
      50

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Ο Μίτσελ δεν αλλάζει σκεπτικό, ούτε στην Τούμπα το έκανε ούτε θα το κάνει τώρα. Οι μόνες αλλαγές που θα κάνει είναι στα φτερά που ίσως βάλει Ροντρίγκες πάνω στο Χατζισαφι και Κανος στη θέση του Μασουρα. Αν βάλει 3 αμυντικά χαφ από την αρχή δεν έχει αλλαγή στο κέντρο. Δεν είναι μαλακας Χωρια που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό για «σπάσιμο εδρας» στη ΝΦ και άλλες παπαριες καμαρωτές. Έρχονται σε πρώτη φάση με το μυαλό να βρουν αφορμή να φύγουν και σε δεύτερη φάση αν παίρνει ο αγώνας, αλαζονικά του τύπου δεν μασάμε από έδρες. Μόνα ζυγά μονοζυγα. Για αυτό λέω μακάρι όλοι οι βασικοί του ΠΑΟΚ από την αρχή. Δεν μαρκάρει κανεις, έχουν κλασει το παπαρι από δυνάμεις, μετά το 60-65 αν το παιξεις έξυπνα μπορεις να τους πετσοκόψεις. 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργο το θέμα της αποστολής. Δεν καταλαβαίνω και με έπιασε τελείως απροετοίμαστο. 

Posted
1 minute ago, mobster21 said:

Εγώ αν δεν δω αύριο Ραντόνια και Κοσίδη θα τον κράξω επειδή δεν θα ακολουθήσει τις αρχές του και θα πληγώσει το γκρουπ που λέει και ο 365.

Σιηα ρε.. χαχαχα. Μητογλου σιντιμπε και thatsit

Posted
1 minute ago, Bukowski said:

Ο Μουκουντι ξαναλεω δεν εκανε ατομικό ΟΛΗ την προηγουμενη βδομαδα;

Στο σημερινό πρόγραμμα ακολούθησαν αποφόρτιση ο Ντομαγκόι Βίντα με τον Αρόλντ Μουκουντί. Τα δύο στόπερ της ΑΕΚ έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με διαδοχικά παιχνίδια και σήμερα βρήκαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Κροάτης άσος ωστόσο δεν κρατιόταν και μετά από λίγο, αφού είδε ότι νιώθει καλά, βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα. 

Αυτό βρήκα μόνο, μια Φεβρουαρίου.

Posted
2 minutes ago, mobster21 said:

Οι άλλοι δύο?

Ισως θέλει να εκμεταλλευτει τις καλές σεντρες Σιντιμπε αντι Ροτα και να μην θεωρει το Σιμανσκι-Γιονσον δόκιμο σε αυτο το ματς

Posted

Και σκέψου λέει να ανακοινώσει αρχική εντεκάδα με βασικό τον Φράνσον.....

Posted
3 minutes ago, chris manousopoulos said:

Σιηα ρε.. χαχαχα. Μητογλου σιντιμπε και thatsit

Θα πληγωθεί το γκρουπ όμως. Πρέπει και Κοσίδη Φράνσον.

Posted
4 minutes ago, Bukowski said:

Επισης ο καγκουΡότα ανανεωσε, μπορει ο αλλος να δε και καμια μπακακική χαλαρότητα, ποτε δεν ξερεις. Γενικα πολλα δεν ξέρουμε. Εφυγε και ο "Μιτση" που τον έκλαιγαν οι ΑΡΔ μας και είμαστε στα σκοτάδια (ευτυχως εχουμε @Stylianopoulosομως).

Τι θυμιζες, εφυγε αρχηγος της ομαδας με 7 χρονια πορεια και τιτλους και βγαζανε κατι αγευστα "bye-bye" αρθρα, και επειδη εφυγε ενας εντελως αναλωσιμος/ασημαντος υπαλληλος ακουγαμε τα δακρυβρεχτα, "και παει η ψυχη της ΑΕΚ μαναμαναμανα μου τι θα καααααανουμεεεεε" και δεν συμμαζευεται.

• Δικεφαλάκι 2
  • Hahaha 2
Posted

Εγω θα κατεβαζα μαχαιρα βανφερτ καιι μουστακοπουλο😄

Posted

Πάντως το άρθρο κεφτέ είναι του στυλ πάρτε ηρεμιστικά για αύριο με την ενδεκάδα που θα δείτε 

Posted

Σε αλλα νεα, τωρα που ανανεωσε ο Ροτα, τωρα ειναι ωρα να αποδείξει ξανα πως αξίζει να ναι βασικος και πως ειναι αντάξιος του αυξημενου συμβολαίου του. Γνωμη μου.

Posted
1 minute ago, Vagos21 said:

Πάντως το άρθρο κεφτέ είναι του στυλ πάρτε ηρεμιστικά για αύριο με την ενδεκάδα που θα δείτε 

Το διαρκείας να πάρω

Κινητό

Ναρκωτικά

• Μπομπίτσα 1
Posted

O Aλμέιδα ξέρει καλά τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.
Δεν είναι μόνο η ενημέρωση που έχει από πέρυσι και όσα έχει παρακολουθήσει, αλλά και όσα εύκολα διαβάζει από στατιστική σκοπιά κλπ.
Ούτε διαλύεται μία ομάδα από ένα αποτέλεσμα. Αν συμβεί αυτό, δεν αξίζει έτσι και αλλιώς τη θέση που βρίσκεται.

Επί του προκειμένου λοιπόν και επειδή η ενδεκάδα ίσως να έχει και άλλες αλλαγές, μπορεί το παιχνίδι να έχει αυξημένο ρίσκο αλλά ο προπονητής κάνει αυτό που πιστεύει εκείνος, όχι αυτό που θέλει κάποιος τρίτος.
Έχει αρχές και πιστεύει στην ομάδα του, εμένα μου εμπνέει εμπιστοσύνη και όλα θα κριθούν στο γήπεδο.
Ο πανικός, το ότι ενδεχόμενη ήττα φέρνει χάος, δεν ισχύουν για την φετινή ΑΕΚ.
Εμπιστοσύνη στον Αλμέιδα και το επιτελείο του.

Κώστας Κετσετζόγλου:

Έλεγα τις δυο προηγούμενες μέρες στο ραδιόφωνο πως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί ο Αλμέιδα ένα παιχνίδι κυπέλλου που είναι ντέρμπι και μάλιστα με αυτούς, αφού έχει δείξει μέχρι τώρα με αντιπάλους Β Εθνικής όμως πως είναι άλλο το βασικό του ροτέισον για το κύπελλο. Πήρα την απάντηση μου με τους τρεις παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Μην ψάχνετε να βρείτε αν κρύβεται κάτι από πίσω. Τραυματισμός ή πολύ περισσότερο κάποιο παράπτωμα. Δεν υπάρχουν αυτά, είναι αστείο και να συζητάμε. Και όσοι δεν πείθονται από αυτό που γράφω πιστεύω πως θα πάρουν απάντηση από την εντεκάδα. Πλέον είμαι βέβαιος πως θα δούμε εντεκάδα κυπέλλου και όχι μόνο Στάνκοβιτς αντί Αθανασιάδη. Δεν θα είναι πάνω από 3 άντε 4 οι ίδιοι παίκτες σε σχέση με την εντεκάδα που θα έπαιζε στο Περιστέρι αν δεν είχαν χαμηλώσει τα τέρματα. Φυσικά δεν ξεκουράζει παίκτες ενόψει Λεβαδειακού. Μόνο χαζός δεν είναι και πάνω από όλα δεν είναι ασεβής απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται από τρία καθαρά πρωταθλήματα σερί για πρώτη φορά στην ιστορία της και που έχει να χάσει από την ΑΕΚ τέσσερις αγωνιστές περιόδους. Εννοείται πως δεν το κάνει για να μην μας λένε ότι οι δικοί μας ήταν ξεκούραστοι ενώ του Ολυμπιακού κουρασμένοι γιατί έπαιξαν την Κυριακή. Μην λέμε ότι θέλουμε…

Επίσης επειδή το διαβάζω κατά κόρον δεν χρειάζεται να πει κανείς στον συγκεκριμένο προπονητή τι σημαίνει για όλους μας ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ πολύ καλύτερα από όσο μπορούμε να πιστέψουμε. Τα πράγματα για μένα τουλάχιστον είναι απλά. Ο Αλμέιδα είναι πιστός στις αρχές του. Και στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων που έχει ως προπονητής στην κορυφή όπως έχει αποδείξει από την πρώτη μέρα βάζει ένα πράγμα. ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ. Αυτό που έφτιαξε σε χρόνο ρεκόρ σε μια ομάδα διαλυμένη αγωνιστικά και ψυχικά και είναι το πρώτο συστατικό για αυτό που απολαμβάνουμε φέτος και τρέμουν όλοι οι άλλοι. Αυτή η αποστολή λοιπόν και πιστεύω και η εντεκάδα που θα ανακοινώσει αύριο είναι το μεγαλύτερο μήνυμα μέσα στην ομάδα του. Είναι σαν να λέει: “Παιδιά δεν είσαστε μόνο για την Κηφισιά και τις Σέρρες. Να! Έρχεται ο αντίπαλος που όλοι όσοι είναι ΑΕΚ θέλουν να νικάνε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κι εγώ θα κατεβάσω εσάς που παίξατε με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό. Γιατί εσείς πρέπει να παίξετε στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ. Σας εμπιστεύτηκα με τους μικρούς αλλά θα σας εμπιστευτώ και τώρα”. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να νιώσω μεγαλύτερη καύλα αν ήμουν π.χ ο Μήτογλου κι αν θα μπορούσε κάτι να με κάνει να θέλω περισσότερο να ανταποκριθώ. Δεν νομίζω...

Αυτό πιστεύω είναι και μόνο αυτό. Τίποτα άλλο. Αν συμφωνώ; Θα ήθελα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό του Αλμέιδα και περιμένω την ανακοίνωση της εντεκάδας για να το επιβεβαιώσω. Και ειλικρινά τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Και θα συνεχίσω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Γιατί δεν είναι τρέλα, ούτε επίδειξη, ούτε ροτέισον σε λάθος στιγμή. Είναι μια γενναία απόφαση ενός γενναίου προπονητή που ο Θεός μας τον έστειλε. Κι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα έρθει χωρίς να έχει κάνει βήμα πίσω από τις αρχές του. Αυτές τις αρχές που μέσα σε λίγους μήνες έφτιαξαν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον έκαναν τον προπονητή που υπέγραψε το πιο μακροχρόνιο συμβόλαιο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου δυόμιση χρόνια πριν την λήξη του προηγούμενου και έκαναν όλο το ΝΑΟ να φωνάζει το όνομα του πιο γρήγορα από ποτέ πλην Μπάγεβιτς που όμως ήταν λατρεμένος από παίκτης. Vamos Matias. Vamos AEK.

Posted
Just now, mobster21 said:

Το διαρκείας να πάρω

Κινητό

Ναρκωτικά

Ετσι. Και απινιδωτη.

Posted

Ξαναρωταω με Ατρόμητο γιατί θα ξεκίναγαν; Και τωρα ούτε παγκο; 

Εχουμε λογική κυπελλου, τελος.

Posted

Ειπαμε φετος θα υους γαμησουμε με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους

Posted

Αλμέιδα βαρέθηκε το τοπικ με ατρομητο..αν τους αφήσω λέει μέχρι αύριο εκεί θα γράφουν 

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Αν τους γαμησει με Ραντονια, Κοσιδη, έχει πάρει και το πρωτάθλημα, στέλνει μηνύματα 

Αν χάσει, vamos-ξεvamos θα μας ζαλίσουν τα arxideia

Posted

Πάνω-κάτω αυτο που λέει ο Κετσετζογλου είναι, μονο που εγώ δεν συμφωνω.

Ειναι ημιτελικός, είναι ΟΣΦΠ, είναι τελευταια γεγονότα, είναι κακό σερι που πρέπει να σπάσει, είναι απολυτο σε ΟΠΑΠ αρένα, είναι πρώτο ματς, είσαι πιο ξεκούραστος, έρχεται Λεβαδειακός εντος.

Χαρακιρι.

• Δικεφαλάκι 2
Posted
4 minutes ago, nikos said:

Ξαναρωταω με Ατρόμητο γιατί θα ξεκίναγαν; Και τωρα ούτε παγκο; 

Εχουμε λογική κυπελλου, τελος.

Ξεκάθαρα. Μεγάλη μαλακία.

Δηλαδή αν πάμε τελικό πάλι θα τους αφήσει εκτός??

Posted
Just now, Giorgos said:

Ξεκάθαρα. Μεγάλη μαλακία.

Δηλαδή αν πάμε τελικό πάλι θα τους αφήσει εκτός??

Ρε ‘σύ εγώ χροοοονια τώρα κράζω όλους τους προπονητες που αλλάζουν τερμα στο κυπελλο. Κι αυτος εδώ το έκανε λεπτομέρεια αυτό.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Να θυμίσω παντως πως ο γαυρος καποτε κατεβασε, σε τελικό Κυπελλου κιολας, με εμας αναπληρωματικους και το σηκωσε με τον παλαιμαχο Τοροσιδη. Πρεπει να ξεμπλοκαρει λιγο το μυαλο μας. Παμε να τους γαμησουμε.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Προλαβαίνω να αλλάξω το Π&Ο

Posted

Μαλάκα Αλμέιδα με έχει πιάσει πονοκέφαλος..

Posted
2 minutes ago, Bukowski said:

Να θυμίσω παντως πως ο γαυρος καποτε κατεβασε, σε τελικό Κυπελλου κιολας, με εμας αναπληρωματικους και το σηκωσε με τον παλαιμαχο Τοροσιδη. Πρεπει να ξεμπλοκαρει λιγο το μυαλο μας. Παμε να τους γαμησουμε.

Κι άλλη μια φορα κατέβασε παγκιτες στο γήπεδο του και παρα-τριχα να αποκλειστεί από την ΑΕΚ της β εθνικής σε διπλο ματς.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now