Jump to content

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΕΚΑΡΑ - Βόλος (Φιέστα, 14/05/23, 20:00)


SpiRos
 Share

mvp - Κόουτσινγκ - βραβείο Μάνταλου   

43 members have voted

  1. 1. mvp

    • Αθανασιάδης
    • Ρότα
      0
    • Βίντα
    • Μουκουντί
      0
    • Χατζισαφί
    • Σιμάνσκι
      0
    • Άμραμπατ
    • Γιόνσον
      0
    • Γκατσίνοβιτς
      0
    • Τσούμπερ
    • Γκαρσία
      0
    • Ελίασον
      0
    • Πινέδα
    • Φερνάντες
      0
    • Σιντιμπέ
      0
    • Τζαβέλλας
      0
    • ΚΑΝΕΝΑΣ
  2. 2. Κόουτσινγκ Αλμέιδα

    • Καλό
    • Μέτριο
      0
    • Κακό
      0
    • Φυσιολογικό
  3. 3. Βραβείο Μάνταλου (χειρότερος παίκτης)

    • Αθανασιάδης
      0
    • Ρότα
      0
    • Βίντα
      0
    • Μουκουντί
      0
    • Χατζισαφί
      0
    • Σιμάνσκι
      0
    • Άμραμπατ
      0
    • Γιόνσον
      0
    • Γκατσίνοβιτς
      0
    • Τσούμπερ
      0
    • Γκαρσία
      0
    • Ελίασον
      0
    • Πινέδα
      0
    • Φερνάντες
      0
    • Σιντιμπέ
      0
    • Τζαβέλλας
      0
    • ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

6 minutes ago, Skepastos said:

Κατάλαβες πως το λέω…καλώς η κακώς αυτοί ήταν η «περιφρούρηση» χθες…

Ήταν πρώτη φορά με τέτοια περιφρούρηση και μάλλον η τελευταία για τον συγκεκριμένο . Πραγματικά ακόμα και τη μάνα του να έβρισαν γιατί ασχολείται δλδ να χτυπήσει κανένας άσχετος απο αυτά που έφυγαν η να γίνει κανένα κούγκι με τόσο κόσμο μέσα ? Όσο και να βράζει το αίμα που το καταλαβαίνω λίγο μυαλό .  

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, agelos said:

Κλείδωσε το κύπελο στους βου μόλις.

Ω θεοί.

Όχι, μη μου ανησυχείς.

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Navas said:

Επίσης αυτά τα μηχανάκια ποιοι απόγονοι του Αϊνστάιν τα είχαν παρκάρει πίσω απ την 21 και ο κόσμος εγκλωβιζοταν κι έπεφτε με κίνδυνο να ποδοπατηθει αν υπήρχε λίγο παραπάνω εκνευρισμός; 

Στην επομενη Φιεστα με 100,000 κοσμο θα βελτιωθουμε

Link to comment
Share on other sites

Να ξέρουμε ότι η UEFA μλκς δεν συγχωρεί. Και δεν συγχωρεί κ υπεραριθμίες. Αν ο παρατηρητής γράψει για υπεράριθμους, σκάλες κατειλήμενες κλπ κλπ θα πέσει καμπάνα. Φυσικά σε καπνογόνα δεν το συζητάμε καν. Οπότε τα θέματα θα τα λύσει είτε η ΠΑΕ, είτε οι οπαδοί, είτε οι 2 σε συνεργασία, είτε θα μας ταμπανιάσει η UEFA.

Πιστεύω ότι την δεύτερη χρονιά τα πράγματα θα βελτιωθούν από όλους.

Link to comment
Share on other sites

Κάμερα σε μένα

Περί φωτοβολίδων και κακών στιγμών. Η έμφυτη μαλακία μας  είναι εδώ στην μόνιμη αναζήτηση  δικαιολογίας η οποία οψέποτε και αν φανεί λαμβάνει και την ψήφο εμπιστοσύνης μέσω της μη τραγικής κατάληξης, αλλά και την αφερέγγυα δέσμευση της μη επανάληψης. Αυτά τα παθήματα όχι μόνο δεν θα μας γίνουν μαθήματα, αντιθέτως θα ενισχύσουν τον ωχαδελφισμό, την ασυνειδησία, αλλά και την δυναμική της στατιστικής. Κάποτε θα γίνει η κέντα, γιατί ο κόσμος είναι επιστημονικά φτιαγμένος και τα φερόμενα ως 'ανθρώπινα λάθη", "κακία στιγμή" τα βρίσκεις εκεί που η ανικανότητα και αμεριμνησία έχουν κατσικωθεί και πιστεύουν πχ, ότι τα τραίνα θα εξακολουθούν να κινούνται από μόνα τους επειδή ο σύντροφος υπουργός βγήκε από Καραμνλήδικους γεννητικούς αδένες. Ένεκα ότι οι πιθανότητες να σωφρονιστούν από μόνοι τους και να επανενταχθούν στην κοινωνία μας είναι μηδενικές ο ποινικός νομοθέτης είναι πραγματικά για τα σίδερα, να τα ανοίξει και να χωθεί ο ίδιος μέσα, που τον αφήνει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Στις οργανωμένες κοινωνίες δυτικού τύπου το φίλτρο της δικαιοσύνης είναι το τελευταίο. Αυτό συμβαίναι γιατί δεν σε θεωρεί ούτε ντε γιούρε ένοχο ούτε ντε φάκτο μαλάκα, εκ των προτέρων. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο του  του ανάματος, έχουμε το φίλτρο της αγοράς του πυρσού, των φίλων, της οικογένειας και βέβαια του χρόνου που σε βάζει να σκεφτείς  και σε ρωτάει "τι πας να κάνεις, ρε μαλάκα;". Από την άλλη η ανάγκη όλα αυτά να κρυφτούν κάτω από το χαλί, δεν την καταλαβαίνω. Γιατί άραγε; Μήπως η δικαιοσύνη καταφέρει και δέσει την υπόθεση και βρεθεί ο "αδελφός" μας να συγκατοικεί με καμιά δεκαριά Πακιστανούς; Μήπως θα έπρεπε να απολογηθώ στην μάνα του, αν από την στεναχώρια της βγάλει το χτικιό κα τα τινάξει; Ή στη γυναίκα του αν δεν έχει χρήματα για τα γάλατα του παιδιού του; Οι αρχιτέκτονες της μαλακίας είναι αυτοί που τη βαθαίνουν . Γιατί ο αντίλογος της λογικής, ότι αυτός ο "άνθρωπος" είναι επικίνδυνος και για την κοινότητα μας και για το κοινωνικό σύνολο  είναι ένα συνονθύλευμα θυμικών, ασύνδετων, συνθηματικών αντεπιχειρημάτων που μέσα σε αυτά εντάσσω και ατο "Αυτά να μην τα λέμε δημοσίως" Ε! θα τα λέμε λοιπόν, ταμένη την έχουμε την μαλακία μας και την κρύβουμε; Εκεί βρίσκεται το σημείο καμπής.  Aντί να απαιτήσουμε και να επιβάλουμε την πλήρη τους εξαφάνιση από την κοινότητα μας αυτοεγκλωβιστήκαμε αποδεχόμενοι ουσιαστικά την θεσμική της εκπροσώπηση της στις κερκίδες.

 

 Υπάρχει ένας πλήρης οδηγός στο πως μπορείς να πηδήξεις το καλό κλίμα και τη μοναδική ικανότητα σου, ως οργανισμός,  να το κονσερβοποιήσεις και να  παραδώσεις ως γεύμα ανάγκης, κάτι που έχει τις προοπτικές να περάσει το πάσο ενός εστιατορίου με αστέρι Μισελέν. Τον γνωρίζουμε αυτό τον οδηγό, γιατί είμαστε οι συγγραφείς του. Το Πρυτανείο έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον μύθο του. Από χθες όλα τα αμφιταλαντευομενα πιτσιρίκια που σήμερα διαμορφώνουν την οπαδική τους συνείδηση βλέπουν μονάχα ΑΕΚ και ακούν μονάχα ΑΕΚ. Το κλίμα στα σόσιαλ μίντια δεν είναι απλά πανηγυρικό, μοιάζει σαν να έχει τελειώσει ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος. Το πως θα ορίσεις την μοίρα σου στη συνέχεια είναι και δική σου υπόθεση. Οι παρακρούσεις της κάθε αναμαλλιασμένης παπαριάς που ήδη κάνει εκπομπή στα συστημικά ΜΜΕ είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Ο Αλφαγκογιάννης πχ, μια και πρόκειται για εμβληματικό Τζβαϊνσταιν δεν μπόρεσε να συνυπολογίσει την δυναμική της εικόνας, όταν ως αστείατωρας μας κερνούσε φαρμάκι. Νομπελικό πόνημα να απαγγείλει στην συνέχεια, τα νταούλια του της εικόναςπαυσίπονου είναι αυτά θα ηχούν περισσότερο και ο οργανισμός οφείλει και αγωνιστικά αλλά και επικοινωνιακά να του το υπενθυμίζει. Η συγκαμένη, από χθες, ινστρουχτορία βρίσκεται στα σχοινιά. Τα μαγικά πλάνα από τα Φιλαδέλφεια τεκάν μπορούν να μπουν σε μια παλάντζα και αλήθεια τι αν βάλεις από την άλλη πλευρά; Τα άρρητα επιχειρήματα της συμμετοχής ντούρων οργανισμών με το ένα ποδάρι στον τάφο στον αγώνα με τους γαύρους; Το απροσδόκητο γεγονός να μην δοθεί πέναλτι στον αυτόχειρα βουτηχτή, ή τον ΟΣΦΠ που δεν τίμησε την μακροχρόνια σύμπλευση με τις βαζελίνες; 

 

Ο οργανισμός έθεσε την αφετηρία ψηλότερα, πιο ψηλά ίσως και από ότι ο ίδιος πιστεύει. Η αποθεωμένη μέχρι τούδε ημιμάθεια μας πρέπει να γίνει η πυξίδα αποφυγής μας. Τώρα, γνωρίζεις. Έχεις το know how πως να μην κάνεις τις ίδιες μαλακίες, πως να μην πιστέψεις στο μεταφυσικό "ΑΕΚ είσαι". Ο Πελάδο είναι το τζακ ποτ μας. Δεν ανήκει στην ενωσίτικη ζούγκλα του τεμενά. Ούτε το Πρυτανείο, ούτε τα αποδυτήρια ή την φωνή του λαού έχει την διάθεση ή την ανάγκη να υπηρετήσει. Ταυτόχρονα έχει το τέλειο κούμπωμα με αυτά που πρεσβεύουμε, ίσως γιατί και εμείς όλα αυτά τα χρόνια ωριμάσαμε λιγουλάκι (οι περισσότεροι, τουλάχιστον) και οι απαιτήσεις έφυγαν από την τροχιά της εκπλήρωσης των δευτερευόντων. Η στήριξη του οράματος αυτού του ανθρώπου είναι υποχρέωση. Η Ναταλία Γερμανού περιγράφει επ ακριβώς την τραγουδισμένη από τον Σάκη Ρουβά " Δυσκολία". Και φθάνει στην συνέχεια η επιστήμη, η φυσική την αποδεικνύει ο νόμος της φυσικής που το επεξγηγεί επ ακριβώς το πως και το γιατί.  Είναι εξαιρετικά επώδυνη για μια μηχανή η διαδικασία της εκτόξευσης και απαιτεί μια κλιμακούμενη συνεχεία πουσαρίσματος από όλα τα μέρη της. Όταν ξεκολλήσει ο πύραυλος από την γη υπάρχουν πλέον  δύο επιλογές. Είτε θα εκπληρώσει την αποστολή του, είτε θα φουντάρει πάλι στο έδαφος. Να αναμένει νέες εντολές ή περισσότερη ενέργεια αν και όταν, λίγο πάνω από το έδαφος είναι αστείο να το συζητάμε.

 

 Βασικότερο προαπαιτούμενο για την δημιουργία  ενός άρτιου πιάτου είναι η υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης. Είναι και το 1ο που μαθαίνεις στην σχολή για σεφ. Σε αυτό έχει γίνει, παραδόξως για έναν άνθρωπο με περισσότερα κολλήματα από το ΚΚΕ,αρκετή δουλίτσα. Θα ήταν άδικο να μην του αναγνωρίσω. Η σύνθεση της 1ης ύλης είναι άλλη ιστορία. Έμπνευση, πείρα, αλλά και τύχη που όμως ορίζεται από τα δύο προηγούμενα. Βραχυπρόθεσμους επενδυτές της ενωσίτικης καμαρίλας έχουμε άφθονους ακόμα. Ο λόγος τους βρίσκει ακόμα ερείσματα. Είμαστε και ο οργανισμός που δίδαξε την γκρίνια, την κλάψα. Μια από τις παραστατικότερες φωτογραφίες, που καλό είναι να την θυμόμαστε όλοι μας, ήταν δυο πακέτα τσιγάρα και γεμάτα τασάκια από την επιτροπεία σωτηρίας των Σταθάκων όταν συνεδρίαζε για να αποφασίσει ουσιαστικά την διάρκεια και το μέγεθος της ατίμωσης μας στο μαγαζί του Θ(ε)ωμά. Μα να υπάρχει κόσμος που να έλκεται από τα οράματα της κακομοιριάς; Σαφέστατα υπάρχει γιατί η αφαίρεση του δικαιώματος της συναπόφασης ή η προώθηση  στα ενδότερα του πίνακα δεν είναι κάτι που καταπίνεται εύκολα. Και αυτό έχει να κάνει και με νοοτροπίες, με μονάδες αλλά και με εμάς τους ίδιους και τον συγκεκριμένο πια μας ρόλο στις κερκίδες. Ο γαύρος σπατάλησε, ευτυχώς, την δική του ευκαιρία τα χρόνια που έπαιζε εκείνος σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και όλοι οι υπόλοιποι σε ελληνικές κωμοπόλεις. Ευτυχώς, να το ξαναγράψω, οι γαύροι έθεσαν ως πρωτεύουσα εξίσωση τον Τσουκαλισμό και το "Φτιάξτε ομάδα να κερδάει και την διαιτησία". Είχαν και το χρόνο και το χρήμα να μας κοιτάνε σήμερα από την στρατόσφαιρα, επέλεξαν όμως να παραμείνουν γαύροι της βρωμιάς και των απόνερων του λιμανιού. Χτες, πριν φτάσω στο ενωστίτικο πάρτι πέτυχα λίγους βάζελους στο μετρό να μουρμουράνε κάτι δικά τους συνθήματα. Έβγαινε ο πόνος, η αβεβαιότητα για το μέλλον, ο ΠΑΟ της καρδιάς τους. Βουτιά στον παρελθόν για την αφεντιά μου. Παρ όλη την εγγενή μου αντιπαναθηναϊκοτητα μου, σχεδόν τους λυπήθηκα, η χαιρεκακία μου όμως που ενεργοποιήθηκε αυτομάτως επαναφέροντας την τάξη στον εγκέφαλο μου Αν βοηθήσει το Πρυτάνειο θα δούμε πολύ μεγάλα πράγματα, αν αφεθούμε στο σύμπαν του βολέματος θα σπαταλήσουμε μια τεράστια ευκαιρία που ίσως να είναι και η τελευταία μας.

Ζήτω η ΑΕΚ, ρε!

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

Οι παλμοί έπεσαν το πρωί. Τί χρονιά ήταν αυτή που ζήσαμε?

Πόσο πολύ μας έλειψε η Νέα Φιλαδέλφεια!!! Πόσο πολύ μας έλειψαν οι παλιοί γνωστοί μας!

Πόσο πολύ μας έλειψαν όσοι δεν πρόλαβαν να ζήσουν αυτές τις στιγμές!

Μελισσανίδης, Αλμέιδα, παίχτες, κόσμος και γήπεδο έφεραν το πιο γλυκό πρωτάθλημα μετά από εκείνο του 89. Από τότε έχω να νοιώσω έτσι.

Δεν αγοράσαμε διαρκείας φέτος, χρονοκάψουλα αγοράσαμε και συναντήσαμε τον έφηβο εαυτό μας ξανά στα 50 μας.

Για τα υπόλοιπα που γράφετε πάνω από όλα είναι η ασφάλειά μας. Και ειδικά όταν έχουμε χάσει ήδη 1 δικό μας άνθρωπο στην 38 με τον Παναθηναικό.

Να είμαστε καλά να ζήσουμε πολλές τέτοιες στιγμές!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΗΤΕ

  • Δικεφαλάκι 5
  • Μπομπίτσα 4
Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς ήρθαν όλοι μαζί σου. Χωρίς περικοπές, χωρίς τσιγγουνιές, χωρίς κολλήματα. Και όταν βάζεις την λογική πάνω απ τα υπόλοιπα, θα έρθει κ η αναπόδοση, αργά ή γρήγορα.

Το τζακ ποτ του ΑΕΚαρχη μπορεί να είναι μεγαλύτερο από αυτό του Ζήτα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Skepastos said:

Εντωμεταξύ να το ξαναπουμε άλλη μια. Τι επική μορφαρα είναι ο Αλμειδα; Πανηγυρίζει, χοροπηδάει, παθιάζεται, το ζει, πετάει λουλούδια, χορεύει ως ένας από εμάς. 

ΜΟΝΟ...

                                   image.jpeg.3c896f1cb325a60916ebfd3da272758e.jpeg

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, panther-21- said:

Η φετινή "περιφρούρηση" δεν εχει ζήσει ΣΚΕΠΑΣΤΗ, δεν εχει ζήσει εκδρομές και αρκετοί αμφιβάλω αν σε 2-3 χρόνια ειναι ΑΕΚ. Σημεία των καιρών θα μου πεις.. Οκ. 

Η φετινη ''περιφρουρηση'' παιζει να φωναζει και τιγρη τον κυριο Δημητριο Μελισσανιδη...

Σημεια των καιρων και αυτο...

Κολλητος αδερφος σκληροπυρηνικος και ακρατα παραβατικος ...μετά απο 25 συναπτα ετη στο αδυτο .... απεχωρησε εδω και μηνες απο την οργανωση...μανουριασμενος με τις τεμεναδες στον καβουρια...

Τα λεγαμε πριν κανα 2ωρο...

Προφανως και δεν διαφωνησα μαζι του...

Γιναμε ολοι τιγρικοι πλεον υπο τους ηχους της Gala...

 

Link to comment
Share on other sites

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 9
  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, parakmiakos said:

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

Να ζήσετε Μητσαρα μου!

  • Hahaha 1
  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, parakmiakos said:

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

Αν δεν θες εγκεφαλικά από πεθερικά μην το κάνεις, εκτός κι αν δεν έχεις δικούς μας καλεσμένους. Ή ο φίλος τέλος πάντων 

  • Hahaha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kami said:

 

 

Χθες βράδυ ακουσα ζελα-fm. Σκάει ο πρώτος σκεπτόμενος και κράζει αλαφού.

Ακολουθεί  τ ε ρ α σ τ ι α απάντηση / αφήγημα που έχει υοθετήσει το αρδιλίκι τους:

Λεφτά θέλει να βάλει (μη γελάτε ρε) Αλλά δεν πρέπει να ακούσει και τον προπονητή που είναι ιδιαίτερος???🤡

Για να το κάνω και πενηνταράκια γιατί πολλοί είστε ακόμα μεθυσμένοι, πάει ο αλαφού και παρακαλάει τη γριά να της φέρει Τζούμπερ και Χουάνγκ, Μακαμπού, Πινέδες και Γκαρσίες με το τσουβάλι και αυτή η καριόλα λέει όχι!!!

Την περιμένουν στη γωνία όμως και στην πρώτη στραβή - που θα έρθει σύντομα γιατί στέρεψε η κωλοφαρδία - θα την στείλουν σπίτι της!!

Το έχω γράψει και παλιότερα. Ξεχάστε τη βαζέλα μέχρι να κάνει γήπεδο.

Και γήπεδο να φτιάξει με αλαφουζο πρόεδρο προκοπή δεν θα κάνουν!Απο το γήπεδο λιγοστά έσοδα θα έχουν αφού σχεδόν όλα τα έσοδα θα πάνε στις τράπεζες!Άλλωστε ο βέργης αν θυμάμαι καλά πήρε το ποιυλο απο το σταθμό για το άρθρο που θα ανήκει το γηπέδο και πόσα έσοδα θα δικαιούται απο αυτό.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, parakmiakos said:

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

ασε αυτες τις αμερικανιες

μπες με Αναστεναζουν τα γκολποστ και τα δοκαρια .......

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 2
  • Μπομπίτσα 2
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, parakmiakos said:

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

Σ εχει σωσει η τεχνολογια,για αν δεν ηταν ποστ αυτο και το γραφες σε χαρτι, τα γραμματα θα προδιδαν το φοβο σου και μονο που το σκεφτηκες.

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 6
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, parakmiakos said:

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

@Nickpes21 Τι λένε εδώ οι νέοι ? 

  • Hahaha 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, parakmiakos said:

Υποθετικα μιλώντας γιατι με ρώταγε ένας φίλος μου, πως θα σας φαινοταν είσοδος ζευγαριού σε γαμο με freed from desire? 

καινούριος χρήστης είπε:  δεν ξέρω για είσοδο ζευγαριού ή μετά, προσωπικά είμαι κολλημένος μ' αυτό, ανάλογα και τις διαθέσεις βέβαια (φιλικά το λέω)

                                                                    image.png.c7e33cd7d9d5d3907c01a8ed628d855d.png

 

  • Δικεφαλάκι 1
  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Pelado 21 said:

Και γήπεδο να φτιάξει με αλαφουζο πρόεδρο προκοπή δεν θα κάνουν!Απο το γήπεδο λιγοστά έσοδα θα έχουν αφού σχεδόν όλα τα έσοδα θα πάνε στις τράπεζες!Άλλωστε ο βέργης αν θυμάμαι καλά πήρε το ποιυλο απο το σταθμό για το άρθρο που θα ανήκει το γηπέδο και πόσα έσοδα θα δικαιούται απο αυτό.

Το έχουμε αναλύσει με συμβάσεις και στο φόρουμ . Ο Βαζελος θα πληρώνει νοίκι , μικρό μεν αλλα θα πληρώνει και τα μόνο έσοδα του ειναι απο τα καρεκλάκια γιατι ακόμα και οι σουίτες ή οι καντίνες ειναι του Δήμου που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων κτλ 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, AG21 said:

Ήταν πρώτη φορά με τέτοια περιφρούρηση και μάλλον η τελευταία για τον συγκεκριμένο . Πραγματικά ακόμα και τη μάνα του να έβρισαν γιατί ασχολείται δλδ να χτυπήσει κανένας άσχετος απο αυτά που έφυγαν η να γίνει κανένα κούγκι με τόσο κόσμο μέσα ? Όσο και να βράζει το αίμα που το καταλαβαίνω λίγο μυαλό .  

Μυαλό δεν έχει φίλε και δεν ξέρεις σε τι κατάσταση ήταν αν ήταν μεθυσμένος μαστουρωμένος.Πρέπει την ασφάλεια και την οργάνωση των αγώνων να την αναλάβουν σοβάροι και έμπειροι άνθρωποι!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν σας είπα ψέμματα πριν. Στον δικό μου γάμο αναφερόμουν, οχι σε φίλου μου. 

Αρχικά της είχα πει ότι αν δεν παρουμε το πρωτάθλημα ο γάμος ακυρώνεται. Χθες στο τέλος του παιχνιδιού της έστειλα μνμ ότι κι επίσημα ο γάμος θα πραγματοποιηθεί για να την ξεαγχωσω.

Της είχα προτεινει να μπουμε με τον υμνο αλλά δεν θέλει. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Επειδή ο γάμος θα γίνει Κρήτη και θα έχει έντονο το παροδοσιακο στοιχείο, η ρητορική που θα χρησιμοποιήσω για να περασει το freed from desire θα είναι ότι πρεπει να βάλουμε κάτι διαφορετικό κατά την είσοδο. Οχι μονο σουστα και συρτο. 

  • Δικεφαλάκι 3
  • Hahaha 1
  • Μπομπίτσα 2
Link to comment
Share on other sites

  • Stylianopoulos unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×