Jump to content

ΕΦΥΓΕ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ . ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.


Nestoridis21
 Share

Recommended Posts

Η εικόνα του να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στα εγκαίνια είναι στο τοπ 3 των πιο εμβληματικών εικόνων της περσινής χρονιάς.

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

 Διάφοροι μεγάλοι παίκτες  έχουν χαρακτηριστεί μεγαλύτεροι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα και αυτοί, αν τους ρωτούσες δεν θα τολμουσαν να πουν πως ήταν ανώτεροι του Νέστορα. 

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν μέσα στα εγκαίνια και όταν μπήκε μέσα με τους γιους του συγκινήθηκα έκλαψα όπως όλος ο κόσμος!Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την στιγμή!Θα είμαι χαραγμένη μέσα μου!

 

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Αντίο στον μεγάλο Νέστορα. Aυτον που ίσως περισσότερο από κάθε άλλον έκανε πολλά ΑΕΚοπουλα στην Αθήνα. Αυτόν που οδήγησε την ΑΕΚ μετά τον πόλεμο σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλό ταξίδι σε έναν πυλώνα της ομάδας μας. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι που γίγαντες σαν τον Νεστορίδη πρόλαβαν και είδαν την Αγιά Σοφιά και πήραν ένα κομμάτι αυτου που έδωσαν στη ΑΕΚ πισω. Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ Νέστορα, το όνομα σου είναι γραμμένο με χρυσά γραμμάτα στην ιστορία του συλλόγου.

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει αλλά η σωρός του πρέπει να τεθεί στο γήπεδο. Θυμάμαι κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει η Μπενφικα για τον Εουσεμπιο 

Link to comment
Share on other sites

Η αγνότητα, η πίστη, και αγάπη του Νεστορίδη καθρέπτης για τη φιλοσοφία και το μέλλον της ΑΕΚ. Για πάντα μαζί μας!

Link to comment
Share on other sites

Εκεί που ανήκει! 

Στο πάνθεον της αιωνιότητας!

Καλό ταξίδι κύριε Κώστα μας!

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Link to comment
Share on other sites

«Όταν τον πήρε το ασθενοφόρο, ο οδηγός του λέει "κύριε Κώστα χάνουμε 1-0…" τότε γυρνάει αν και πονούσε σε όλο του τον σώμα και του λέει "στο δεύτερο ημίχρονο θα τους κερδίσουμε…"».

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης, που «σημάδεψε» μια ολόκληρη εποχή.

Πριν έναν μήνα, όταν ο Κ. Νεστορίδης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο έπειτα από το ατύχημα που είχε, ο γιος του μοιράστηκε μία ιστορία που αποτυπώνει την αγάπη του και την αφοσίωση του πατέρα του για το άθλημα και την ομάδα του.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Πρόλαβε και είδε τα πάντα,  ή σχεδόν τα πάντα, αν εξαιρέσεις τον Ευρώπαικο τίτλο.  Γεμάτη Ενωσιτικη ζωή που της αξίζει αποχαιρετισμος που να μείνει και αυτός στην ιστορία 

Link to comment
Share on other sites

Τις προάλλες ο @Tsakμου χάρισε ένα κασκόλ, το οποίο χάρισα στον γιο μου. Αυτές οι μικρές και ανεκτίμητες κινήσεις αν και φαινομενικά είναι άσχετες, μέσα στην ουσία τους κουβαλάνε λίγη από την ενέργεια στην οποία μετατράπηκαν οι αναμνήσεις που είχαν οι παλαιότεροι (και) από μορφές όπως ο Νεστορίδης. Γιατί έχουν μέσα τους πολλή ΑΕΚ και ΑΕΚ είναι τα βιώματα ενός συνόλου του οποίου είμαστε μέλη.

Η ανάμνησή του θα ζει στον πυλώνα της Αγιάς Σοφιάς που είναι αφιερωμένος σε κείνον. Αλλά θα ξαναζει και κάθε φορά που μέσα στο κρύο θα πηγαίνουμε στο πουθενά να δούμε τα κορίτσια μας, κάθε φορά που μια παρέα πιτσιρικάδων θα ταξιδεύει κάπου στην εθνική οδό για να φέρει το διπλό απ' τις Σέρρες. Σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη που το αμέριμνο βλέμμα μας θα πέφτει πάνω σε ένα έμβλημα της ΑΕΚ που θα φέρει ένας περαστικός ή θα είναι τοποθετημένο σε κάποια γωνιά ενός μαγαζιού και θα ζεσταίνει την ψυχή μας. Μέσα σε κάθε μικρή και μεγάλη κιτρινόμαυρη έκρηξη της καθημερινότητάς μας, θα είναι κι ο Νεστορίδης και όσα θα τον θυμίζουν

Ζήτω η ΑΕΚ

  • Δικεφαλάκι 8
  • Μπομπίτσα 5
Link to comment
Share on other sites

Ένα απίστευτο -αλλά αληθινό- περιστατικό από την πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ΑΕΚ διηγήθηκε ο Αντώνης Αντωνίου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο ντέρμπι της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό στην Α' Εθνική, στις 10 Ιανουαρίου του 1960.

Θυμήθηκε λοιπόν μια υπόσχεση του μεγάλου Κώστα Νεστορίδη, την οποία εκπλήρωσε με… επίδειξη δύναμης απέναντι στον (τότε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού) Σάββα Θεοδωρίδη.

«Πήγα για πρώτη φορά στη Φιλαδέλφεια όταν ακόμα απέναντι από τη σκεπαστή ήταν μια μάντρα. Μας πήγε ο πατέρας να δούμε ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Την προηγούμενη μέρα είχαμε δει σε μια φωτογραφία τον Νεστορίδη να δείχνει τη ρίζα του δοκαριού και να λέει “εδώ θα το βάλω, Θεοδωρίδη”. Πάμε λοιπόν στο γήπεδο και μας βάζει ο πατέρας μας να κάτσουμε πάνω στη μάντρα. Ε, στο δεύτερο λεπτό έβαλε γκολ ο Νεστορίδης ακριβώς εκεί που είχε δείξει και κερδίσαμε 1-0».

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • Stylianopoulos unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×