Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ειδα μια φώτο σήμερα και φαινεται οτι κάτι προχωράει στο sportcity ( χώματα αριστερά ) 

439211630_1180118986663772_8486587628686

• Δικεφαλάκι 2
Posted
39 minutes ago, AG21 said:

Ειδα μια φώτο σήμερα και φαινεται οτι κάτι προχωράει στο sportcity ( χώματα αριστερά ) 

439211630_1180118986663772_8486587628686

Λογικά αν αρχίσουν τα έργα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Posted
16 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said:

Λογικά αν αρχίσουν τα έργα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Εγώ όπως το βλέπω προχωρούν τα γηπεδάκια 8x8 και δεν φαίνεται να προχωρούν το απέναντι πέταλο . Λογικά θα μάθουμε σύντομα.

• 5 months later...
Posted

Κανονίστε να μας ζαλισετε τ' αρχιδια με ξενοδοχεία και πάρκα αναψυχής και τέτοιες μαλακίες του Μελισσανίδη, οι άλλοι να μαζεύουν πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκά κι εμείς να ασχολούμαστε με εγκαίνια και τον Μάνταλο 

Posted

Το ένα δεν ακυρώνει το άλλο και μάλλον το ένα ( σύγχρονες  εγκαταστάσεις ) ενισχύει το άλλο ( τίτλους ) 

• Δικεφαλάκι 3
Posted
15 minutes ago, stavros 9-11 said:

Κανονίστε να μας ζαλισετε τ' αρχιδια με ξενοδοχεία και πάρκα αναψυχής και τέτοιες μαλακίες του Μελισσανίδη, οι άλλοι να μαζεύουν πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκά κι εμείς να ασχολούμαστε με εγκαίνια και τον Μάνταλο 

Σιγουρα ειναι πολυ σημαντικες και οι εγκαταστασεις. Οχι συγκεκριμενα ενα σκεπαστρο, αλλα γενικοτερα τα ξενοδοχεια για τις ακαδημιες ειναι must. Μακαρι να ολοκληρωσει το οραμα του ΔΜ για τα σπατα και να το ξεπερασει κι ο ολας ο Μαριος. 

• Δικεφαλάκι 4
Posted
7 minutes ago, VaGucci21 said:

Σιγουρα ειναι πολυ σημαντικες και οι εγκαταστασεις. Οχι συγκεκριμενα ενα σκεπαστρο, αλλα γενικοτερα τα ξενοδοχεια για τις ακαδημιες ειναι must. Μακαρι να ολοκληρωσει το οραμα του ΔΜ για τα σπατα και να το ξεπερασει κι ο ολας ο Μαριος. 

Τι το σημαντικό έχουν δηλαδή τα ξενοδοχεία; Σκοπεύουμε να γίνουμε ομάδα που πουλάει και ζει από τις πωλήσεις;

Φάγαμε μια δεκαετία με το ποδοσφαιρικό τμήμα να ξεφτιλιζεται περιμένοντας το γήπεδο, δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα σπαταληθεί έστω και απειροελάχιστη ενέργεια σε κάτι πέραν του αμιγώς ποδοσφαιρικού της πρώτης ομάδας.

Το μόνο που χρειάζεται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι τίτλοι, τίποτε άλλο. Ελπίζω να μην ξαναγίνουν εγκαίνια για τα επόμενα 30 χρόνια σε τίποτα που να σχετίζεται με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Γιορτές και πανηγύρια μόνο για τίτλους, τίποτε άλλο δεν υπάρχει 

Posted

Το ξενοδοχείο είναι επένδυση που όχι μόνο θα σου μειώσει το κόστος λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και θα βελτιώσει τη λειτουργία που θα έχει αντίκτυπο αγωνιστικά αλλά και θα σου αυξήσει τα έσοδα με διάφορους τρόπους πχ καλοκαιρινά Καμπ και τουρνουά . Το κόστος αυτου είναι ουσιαστικά το ετήσιο συμβόλαιο ενός Πιζάρο μπορεί και λιγότερα με κάποια ΕΣΠΑ που έχουν βγει φωτογραφικά για αθλητικές  εγκαταστάσεις . 

• Δικεφαλάκι 2
Posted
3 minutes ago, AG21 said:

Το ξενοδοχείο είναι επένδυση που όχι μόνο θα σου μειώσει το κόστος λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και θα βελτιώσει τη λειτουργία που θα έχει αντίκτυπο αγωνιστικά αλλά και θα σου αυξήσει τα έσοδα με διάφορους τρόπους πχ καλοκαιρινά Καμπ και τουρνουά . Το κόστος αυτου είναι ουσιαστικά το ετήσιο συμβόλαιο ενός Πιζάρο μπορεί και λιγότερα με κάποια ΕΣΠΑ που έχουν βγει φωτογραφικά για αθλητικές  εγκαταστάσεις . 

Περα απο αυτο ειναι αναγκαιο να κατασκευαστουν και επιπλεον γηπεδα διοτι τα 2 μικρα μαζι με το σεραφειδιο δεν φτανουν για ΑΕΚ, ΑΕΚ Β' και ακαδημιες ξεκαθαρα.

Posted

Ειναι το Σεραφειδειο 11x11 αλλά και με απλά  που οκ φτιάχθηκε με σύγχρονο τροπο αλλα τρώει τρελό φόρτο . Είναι τα δύο πρώτα 11x11 που μάλλον ήταν προβληματικά και δεν τα θέλει ο Ματίας  και από ότι καταλαβαίνω δεν ξερω έχουν ξεκινήσει να τα φτιάχνουν απο την αρχη . 

Το πλαστικό 11x11 των ακαδημιών 

Και έχουν στα σχέδια για 2 8x8 . 

Εγώ θα έκανα με φυσικο το 11x11 και να το πιστοποιήσεις  για να παίζεις και τους αγώνες ακαδημιών αντί να πηγαίνεις από εδώ και από εκεί και θα έχεις 4 γήπεδα για πρώτη ομάδα , Β , K17-19 και θα εκανα πλαστικό τα δύο νεα 8x8 για τα υπόλοιπα τμήματα από K10-K16 . 

Δεν φτάνουν αλλά κάπως θα είσαι αξιοπρεπείς και τουλάχιστον οριακά θα είσαι καλυμμένος . 

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Οσο για το ξενοδοχείο μη ξεχνάμε ότι ο αδελφός Ηλιόπουλος είναι από τους κορυφαίους ξενοδόχους της Ελλάδας . 

Posted

Κάνα μπουρδέλο έχει να ανοίξει εκεί δίπλα να ρίχνει κάναν πούτσο κι ο λαός της ΑΕΚ όσο ο γαύρος μαζεύει ευρωπαϊκά;

• Hahaha 5
Posted

για μενα ειναι απολυτα επιτακτικη αναγκη να προχωρησουν τα Σπατα για παρα πολλους λογους και αγωνιστικους 

• Δικεφαλάκι 6
Posted
2 hours ago, AG21 said:

Και έχουν στα σχέδια για 2 8x8 . 

εγώ θα πρότεινα αντι για 2 8Χ8 ένα ακόμη 11Χ11 (ιδιος αγωνιστικός χώρος με το Σεραφείδειο). Το μισό μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιείται σαν 8Χ8. Θα μπορούσε και μέρος προπονήσεων των επαγγελματικών ομάδων να μεταφερθεί εκεί ώστε να μην γίνει το Σεραφείδειο χωράφι. Οι Ακαδημίες έχουν 3 ομάδες που παίζουν πρωτάθλημα (Κ19,Κ17,Κ15) και δεν ξέρω πόσα ακόμη ηλικιακά γκρούπ (τουλάχιστον 2-3). Επίσης θα πρέπει στις εγκαταστάσεις να εξυπηρετείται και η γυναικεία ομάδα (?) οπότε ακόμη και 5 γήπεδα οριακά είναι.

Posted
13 hours ago, pappous said:

εγώ θα πρότεινα αντι για 2 8Χ8 ένα ακόμη 11Χ11 (ιδιος αγωνιστικός χώρος με το Σεραφείδειο). Το μισό μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιείται σαν 8Χ8. Θα μπορούσε και μέρος προπονήσεων των επαγγελματικών ομάδων να μεταφερθεί εκεί ώστε να μην γίνει το Σεραφείδειο χωράφι. Οι Ακαδημίες έχουν 3 ομάδες που παίζουν πρωτάθλημα (Κ19,Κ17,Κ15) και δεν ξέρω πόσα ακόμη ηλικιακά γκρούπ (τουλάχιστον 2-3). Επίσης θα πρέπει στις εγκαταστάσεις να εξυπηρετείται και η γυναικεία ομάδα (?) οπότε ακόμη και 5 γήπεδα οριακά είναι.

Η ΠΑΕ δεν ασχολειται καθολου με την γυναικεια ομαδα

Posted
41 minutes ago, thodoris19 said:

Η ΠΑΕ δεν ασχολειται καθολου με την γυναικεια ομαδα

δεν ανηκει στην ΠΑΕ η γυναικεια ομαδα 

Posted
18 minutes ago, amd said:

δεν ανηκει στην ΠΑΕ η γυναικεια ομαδα 

Ναι το γνωρίζω απλά λέω ότι δεν βοηθάει καθόλου την γυναικεία ομάδα με γήπεδα, γυμναστήρια κλπ. 

Posted

βάση κανονισμών uefa ολες οι ομάδες που συμμετέχουν σε Ευρωπαικές διοργανώσεις υποχρεούνται να εχουν γυναικεία ομάδα . Στην Ελλάδα ειναι ερασιτεχνικό το πρωτάθλημα αρα ανοίκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ το τμήμα . Νομίζω οτι εχει την υποστήριξη δλδ ασχολείται η ΠΑΕ με το γυναικείο ποδόσφαιρο μέσω κάποιων δικών της ανθρώπων ( οχ απευθείας ) τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια που ηξερα με τα γήπεδα αλλα δεν είναι εφικτό να τα φιλοξενεί στα Σπάτα γιατι δεν φτάνουν ούτε για την ίδια . 

Posted
3 hours ago, AG21 said:

βάση κανονισμών uefa ολες οι ομάδες που συμμετέχουν σε Ευρωπαικές διοργανώσεις υποχρεούνται να εχουν γυναικεία ομάδα . Στην Ελλάδα ειναι ερασιτεχνικό το πρωτάθλημα αρα ανοίκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ το τμήμα . Νομίζω οτι εχει την υποστήριξη δλδ ασχολείται η ΠΑΕ με το γυναικείο ποδόσφαιρο μέσω κάποιων δικών της ανθρώπων ( οχ απευθείας ) τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια που ηξερα με τα γήπεδα αλλα δεν είναι εφικτό να τα φιλοξενεί στα Σπάτα γιατι δεν φτάνουν ούτε για την ίδια . 

Δεν ασχολείται η παε. Μέχρι περισυ τουλάχιστον. 

Αυτό με την υποχρεωτικοτητα, δε ξερω πως ο γαβρος έχει καταφέρει ακόμα να το αποφεύγει.

Posted
50 minutes ago, aris2168 said:

Δεν ασχολείται η παε. Μέχρι περισυ τουλάχιστον. 

Αυτό με την υποχρεωτικοτητα, δε ξερω πως ο γαβρος έχει καταφέρει ακόμα να το αποφεύγει.

Διότι οι γαβρινες ασχολούνται με δουλειές στην Τρούμπα.

Posted

Λάθος μου τότε. Νόμιζα ότι η ΠΑΕ είχε την ευθύνη της γυναικείας ομάδας (ασχέτως του αν είναι ερασιτεχνική. Το ίδιο δεν συμβαίνει και με τις Ακαδημίες άλλωστε?)

Posted

Είναι μια δικηγόρος αν θέλετε ψάχνω το όνομα της που έχει σχέση με τη παε και με τον girl action κάπως έτσι  που είναι μια πρωτοβουλία για το γυναικείο ποδόσφαιρο που ασχολείται και με το γυναικείο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ . Σε μια εκδήλωση του girl action είχε πάει και η Αρκαδη . Γι'αυτό μίλησα για έμμεσα και όχι άμεσα . 

Τώρα για την ΟΥΕΦΑ και το γυναικείο ποδόσφαιρο μου το έχουν πει δεν το έχω ψάξει να πω την αλήθεια αλλά ίσως θα γίνει αργότερα η κάτι τέτοιο . 

Posted

απο την επισκεψη χθες στα Σπατα

εχει γινει η σπορα του 1ου γηπεδου 

το σεραφιδειο εδειχνε σε καλη κατασταση 

• Δικεφαλάκι 2
  • 1 month later...
Posted

Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς τα βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα δύο από τα τρία γήπεδα. Έχουν μάλιστα παραδοθεί προς χρήση στην ομάδα. Παράλληλα και ο αγωνιστικός χώρος στο «Σεραφείδειο» έχει καλύτερη εικόνα.

Οι εργασίες δεν περιορίζονται όμως μόνο στα γήπεδα. Βελτιώσεις γίνονται και εντός του κτιρίου του προπονητικού. Γυμναστήριο, αποδυτήρια και γραφεία έχουν ανανεωθεί. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με στόχο τα γήπεδα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και οι χώροι να παρέχουν ό,τι έχει ανάγκη η ομάδα.

aek.365

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now