Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δώστε επιτέλους εκεί στην ερασιτεχνική μια λύση για το ανδρικό βόλλευ το έχετε κάνει τμήμα ασανσέρ 

Posted

Δεν είναι ασανσέρ. Σαν μαγαζάκι τους, του συμπεριφέρονται που όποτε γουστάρουν το κλείνουν. Με δικά μας λεφτά. Δική μας συμμετοχή. Αυτοί δεν έχουν βάλει φράγκο. Διαχείριση κάνουν, απ τις χειρότερες κιόλας. Χωρίς διαφάνεια, χωρίς τίποτα.

Μαθήματα απ την κυβέρνηση απ ευθείας.

Posted

αστεια διοικηση τιποτα αλλο

Posted
5 hours ago, Karagimi said:

Το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ επιστρέφει… : aek365

Μπορεί να είναι εικόνα ‎3 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎AEK ΠAOK EPT 3 EPT3HD HD LIVE Kar ΕΡ م 网 ΒΟΛEΪ ΌΣ ΝΑΝ Πληρώνει τα «σπασμένα>> της Νίζετιχ η AEK Η Νίζετιχ έφυγε από την AEK χωρίς να πληρωθεί και για αυτό η Αργεντινή άσος κατέθεσε προσφυγή στη FIVB, η οποία και τη δικαίωσε την Τρίτη.‎"‎‎

Posted

Chief, θα πας το παιδί σου στο βόλεϊ και μετα θα βολτάρει έξω από το γήπεδο  χωρίς την δυνατότητα να μπει μέσα.  Ψοφας,  να ακούσεις Παναγίτσα του, πριν την εφηβεία του,  ε ?

• Hahaha 2
Posted
40 minutes ago, Fakos Reloaded said:

Κι εσυ σαν πατερας σκεψου κατι. Βαλτο στη Υπογα να το βλεπει στην τηλεοραση και πες του οτι το εβαλες στα ημιεπισημα. Μην περιμενεις ολα να τα σκεφτει το Σωματειο, κανε κατι κι εσυ ντε

Δεν είμαι πατέρας,  αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μπορούσα να τον πάω μπάλα κσι θα τον έτρεχα σε υποκατάστατα. Λες και τα παιδιά τοναι ηλιθια και δεν καταλαβαίνουν τα πάντα 

Posted

να πω εγω που ειμαι πατερας ενος 15 χρονου οτι αν ΑΕΚ παιζει μπαλα και του πω παμε να δουμε βολει η χαντμπολ θα μου κατεβασει ολο το εορτολογιο στα μουτρα οχι μονο την Μαρια την παρθενο 

• Hahaha 2
Posted
2 minutes ago, Fakos Reloaded said:

Ουτε εγω ειμαι πατερας. Πονταρω περισσοτερο στο οτι τα παιδια ικανοποιουνται και ενθουσιαζονται με πολυ πιο απλα πραγματα απο οτι εμεις

Η κορη μου παντως (5,5 ετων) ενω πονταρα στον Παντα Παντου για να την παιρνω στο μπασκετ, στην μπαλα προτιμα να ερχεται.

Posted

Ο πάντα παντού είναι αδερφή γι' αυτό. Μάκη φέρε Χαγκα

Posted

ολοι γηπεδο..

Posted

Συμφωνα με νεα απο συναδελφους που παιζουν/εργαζονται στα ερασιτεχνικα της ΑΕΚ, το θεμα πληρωμων παραμενει.

Με την διαφορα οτι τωρα επικρατει και μια σιγη ιχθυος προς τους παικτες και προπονητες.

Οι μονοι που απο οτι γνωριζω εχουν εξοφληθει στο 100% ειναι οι ξενες/ξενοι που επρεπε να αναχωρησουν για την πατριδα τους.

Κατα τα αλλα, αν εξαιρεσουμε το γυναικειο βολευ, τα υπολοιπα αθληματα μενουν στασιμα μεταγραφικα, με δεδομενες τις αποχωρησεις αθλητων, ειτε εξοφληθουν ειτε οχι.

Αυτα γιατι ειχα αναφερει οτι περιμενουμε update μετα τον τελικο Conference, μαλλον ηταν το κλασικο "παρε με απο Δευτερα που θα εχω νεοτερα".

• Sad 2
Posted

Είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος με τον Παπασταμάτη γι' αυτό έχω να γράψω μήνες για χάντμπολ, το ελληνικό πρωτάθλημα με αφήνει αδιάφορο μετά το τυράκι που φάγαμε πριν μερικά χρόνια με 2 χρονιές που είχαμε ευρωπαϊκά υπολογίσιμη ομάδα. Πυροτέχνημα ήμασταν, ακαδημίες γιοκ και πλέον δεν πλΕρώνουμε κιολΑ.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Αλέξη καλημέρα. Τώρα που τελείωσε μια σχεδόν πλήρως αποτυχημένη χρονιά για την ΕΡΑ, με το πιο αξιομνημόνευτο γεγονός να είναι αρνητικό, αυτό της μη συμμετοχής της ομάδας βόλεϋ στην Α1, τι θα έλεγες μια κ είναι μόδα οι.... πρες κόνφερανς, να μας.... τιμήσεις κάνοντας μια? Να μας κάνεις μια ανάλυση των οικονομικών της ΕΡΑ, έσοδα, έξοδα, ανάλυση μπάτζετ ανά τμήμα, ανάλυση εξόδων ανά τμήμα? Να μάθει κ ο κόσμος που πάνε τα λεφτά απ το γήπεδο, απ τις κάρτες, τα εισιτήρια κλπ κλπ. Προσωπικά αν δεν θες να το κάνεις τόσο αναλυτικά κ τις οικονομικές καταστάσεις να δημοσίευες με την υπάρχουσα κατάσταση, θα ήμουν οκ.

Υ.Γ. Σαν θεματοφύλακας των δικαιωμάτων της ΕΡΑ πρέπει να βγεις κ να απαντήσεις στο σημερινό πρωτοσέλιδο της SPORTDAY.

Υ.Γ.2 Πάρε τον χρόνο σου για την.... πρες.... κόνφερανς ο κόσμος ασχολείται με τα μεγάλα... ντηλ τώρα.

• Δικεφαλάκι 4
Posted

Να κάνει κ φέτος απολογιστική οικονομικά. Με στοιχεία. 

Posted

εγω παντως βλεπω αθλητες και αθλητριες που περσι αγωνιζονταν στην ΕΡΑ, να ανακοινωνονται ηδη απο αλλες. 

Posted
3 hours ago, bladerunner21 said:

Αλέξη καλημέρα. Τώρα που τελείωσε μια σχεδόν πλήρως αποτυχημένη χρονιά για την ΕΡΑ, με το πιο αξιομνημόνευτο γεγονός να είναι αρνητικό, αυτό της μη συμμετοχής της ομάδας βόλεϋ στην Α1, τι θα έλεγες μια κ είναι μόδα οι.... πρες κόνφερανς, να μας.... τιμήσεις κάνοντας μια? Να μας κάνεις μια ανάλυση των οικονομικών της ΕΡΑ, έσοδα, έξοδα, ανάλυση μπάτζετ ανά τμήμα, ανάλυση εξόδων ανά τμήμα? Να μάθει κ ο κόσμος που πάνε τα λεφτά απ το γήπεδο, απ τις κάρτες, τα εισιτήρια κλπ κλπ. Προσωπικά αν δεν θες να το κάνεις τόσο αναλυτικά κ τις οικονομικές καταστάσεις να δημοσίευες με την υπάρχουσα κατάσταση, θα ήμουν οκ.

Υ.Γ. Σαν θεματοφύλακας των δικαιωμάτων της ΕΡΑ πρέπει να βγεις κ να απαντήσεις στο σημερινό πρωτοσέλιδο της SPORTDAY.

Υ.Γ.2 Πάρε τον χρόνο σου για την.... πρες.... κόνφερανς ο κόσμος ασχολείται με τα μεγάλα... ντηλ τώρα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τόσα τμήματα που δεν είναι ούτε καν κοντά στον πρωταθλητισμό τι μας χρειάζονται...ας μείνουμε με Χάντμπολ ανδρών, φούτσαλ ανδρών/γυναικών και βόλλευ γυναικών. Αλλά αυτά τα τμήματα να διατηρούνται σε τοπ επίπεδο και να φέρνουν τίτλους.

Ευελπιστώ από τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ να λάβει ουσιαστική βοήθεια η ερασιτεχνική.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
3 minutes ago, Zesarin said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω τόσα τμήματα που δεν είναι ούτε καν κοντά στον πρωταθλητισμό τι μας χρειάζονται...ας μείνουμε με Χάντμπολ ανδρών, φούτσαλ ανδρών/γυναικών και βόλλευ γυναικών. Αλλά αυτά τα τμήματα να διατηρούνται σε τοπ επίπεδο και να φέρνουν τίτλους.

Ευελπιστώ από τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ να λάβει ουσιαστική βοήθεια η ερασιτεχνική.

σχεδον 1Μ πηρε απο την ΠΑΕ μεσω καρτας φιλου η ΕΡΑ και αν δεν ειναι 1 ειναι 800 χιλιαρικα 

ποση ακριβως ουσιαστικη βοηθεια να λαβει ? 5Μ

Posted
1 minute ago, Fakos Reloaded said:

Και εδω ερχεται η ερωτηση κλειδι . Με 1Μ απο  καρτα φιλων  και 2,5Μ απο το 10% των εισητηριων του ποδοσφαιρικου γηπεδου , ποσα τμηματα μπορεις να συντηρησεις σε υψηλο/πρωταθληματικο επιπεδο ? Πεντε ? Οκτω ?

Μηπως η Ερασιτεχνικη εχει ανοιχτει σε παραπανω τμηματα απο οσα μπορει να αντεξει, οπως αναφερουν κι οι φιλοι παραπανω ?  

δεν νομιζω οτι δινεται το 10% νομιζω οτι η συμφωνια ειναι να μπει αναγκαστικη η καρτα φιλου αντι για το 10% αυτην την εντυπωση εχω μπορει να κανω και λαθος 

Posted
10 minutes ago, amd said:

σχεδον 1Μ πηρε απο την ΠΑΕ μεσω καρτας φιλου η ΕΡΑ και αν δεν ειναι 1 ειναι 800 χιλιαρικα 

ποση ακριβως ουσιαστικη βοηθεια να λαβει ? 5Μ

Ο γαύρος πόσα παίρνει; Φέτος συντηρεί Χάντμπολ στα ίδια επίπεδα με εμάς , 2 τμήματα πόλο αν και το συγκεκριμένο άθλημα είναι πολύ φτηνό, και βόλλευ ανδρών/γυναικών.

Έχει παραπάνω έσοδα από κάρτες φίλου και εισητήρια από εμάς; Δεν νομίζω.

Αν το θέμα είναι η ανικανότητα της διοίκησης της ΕΡΑ, τότε ΟΚ, τι να πω...

• Δικεφαλάκι 1
Posted
Just now, Zesarin said:

Ο Γαύρος πόσα παίρνει; Συντηρεί Χάντμπολ στα ίδια επίπεδα με εμάς, 2 τμήματα πόλο αν και το συγκεκριμένο άθλημα είναι πολύ φτηνό, και βόλλευ ανδρών/γυναικών.

Έχει παραπάνω έσοδα από κάρτες φίλου και εισητήρια από εμάς; Δεν νομίζω.

Αν το θέμα είναι η ανικανότητα της διοίκησης της ΕΡΑ, τότε ΟΚ, τι να πω...

μα δεν συντηρουνται ολα τα τμηματα απο τα λεφτα των μελων αλλα υπαρχουν και οι "εφοιροι" καθε τμηματος που συνηθως χρηματοδοτουν ειδικα στα ομαδικα

Posted
4 minutes ago, amd said:

μα δεν συντηρουνται ολα τα τμηματα απο τα λεφτα των μελων αλλα υπαρχουν και οι "εφοιροι" καθε τμηματος που συνηθως χρηματοδοτουν ειδικα στα ομαδικα

Σε εμάς ναι, στον γαύρο και μάλλον και στον βάζελο νομίζω η διαχείριση είναι κεντρική και απλά επιλέγουν πόσα θα ρίξουν στο κάθε τμήμα από ένα ενιαίο πουγκί.

Posted
23 minutes ago, Zesarin said:

Σε εμάς ναι, στον γαύρο και μάλλον και στον βάζελο νομίζω η διαχείριση είναι κεντρική και απλά επιλέγουν πόσα θα ρίξουν στο κάθε τμήμα από ένα ενιαίο πουγκί.

και σε εμας πλεον σε αρκετα τμηματα αυτο παει να γινει νομιζω, με τον Αλεξιου υπευθυνο της ΕΡΑ, σαν κεντρικη διαχειρηση.

το προβλημα ειναι αυτα τα εσοδα απο την καρτα φιλου που πανε και αν αξιοποιουνται.

ενα ερασιτεχνικο σωματειο στην Α1 εχει εξοδα κοντα στα 100-200κ τον χρονο απλα για να συντηρηθει, να ταξιδεψει σε αποστολες, να πληρωσει παραβολα αγωνων, παικτες, και σε πολλες περιπτωσεις και εγκαταστασεις προπονησης αν δεν υπαρχει.

βεβαια σε ολα αυτα προσθετεις και τα εσοδα απο χορηγιες, και πλεον και το στοιχημα. απο το τελευταιο καθε ερασιτεχνικο τμημα, αναλογα με το αθλημα, μπορει να παρει απο 60-100κ, ποσο που καλυπτει πολλες αναγκες.

αρα αν θεωρησουμε οτι απλα παιρνεις τις χορηγιες και τα εσοδα του στοιχηματος, με μια στοιχειωδη διαχειρηση, χωρις τρελα ανοιγματα, σπαταλες και μεταγραφες αεροδρομιου, διατηρεις το τμημα στην Α1 και ειναι στην ευχερεια σου να δεις αν θα κανεις το κατι παραπανω.

οταν βρισκεσαι λοιπον, σε φαση να χρωστας παντου, ενω 2-3 μηνες πριν ειχες αποδεδειγμενα εσοδα απο το στοιχημα, κατι εχει γινει λαθος.

Posted
29 minutes ago, Fakos Reloaded said:

Αν ισχυει αυτο που λες (και δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω, ξερεις παραπανω το θεμα απο μενα) , η επιλογη του ανοιγματος τοσων νεων τμηματων, με μονο ενισχυτικο απο το ποδοσφαιρο την καρτα φιλου ειναι πολλη, πολλη εσφαλμενη.

Δε βλεπω πως θα βγαινουν τα κουκια και η πραξη φαινεται να το αποδεικνυει.

δεν παιρνω ορκο αλλα νομιζω αυτη ηταν η συμφωνια προφανως ειναι χαμενη η ΕΡΑ σε τετοια κατασταση 

29 minutes ago, Zesarin said:

σιγουρα στον βαζελο εχουν χρηματοδοτες για τον γαυρο δεν ξερω δεν παιρνω ορκο

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now