Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2015-16


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

30-28 τελικο, μπραβο στα παιδια ξεκινημα με νικη απεναντι σεναν δυνατο αντιπαλο. Φανταστειτε να ερχοταν και ο Αλβανος το καλοκαιρι

Link to comment
Share on other sites

μπραβο στην ομαδα, επρεπε να κρατησουμε την διαφορα σε παραπανω γκολ γιατι ποτε δεν ξερεις με τις ισοβαθμιες

Link to comment
Share on other sites

Τα στατιστικα του ματς:

ΑΕΚ- ? ΑΟΚ 30-28
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-4, 6-6, 8-7, 9-9, 13-11 (ημx.), 16-11, 21-13, 23-17, 26-21, 29-24, 30-28

 

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 9, Φίλιππας, Δούγιας, Γεωργιάδης 4, Δημοσθένους 3, ? . Νικολαΐδης 9, Αργυράκης, Εμμανουήλ, Χατσίκας 1, Αντωνιάδης, Γκατφί 4, Φίλης, ? λεχ, Μπαλάσκας, Κολιούλης, Κουμαραδέλης
? ΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, ? αλάσκας 4, Τσίλης 5, Ν. Νικολαΐδης 3, Κοκκώνης 2, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, ? ετρίδης 3, Αλβανός 6, Τσαναξίδης 2, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Κυπραίος 2, Τριανταφύλλου

 

Διαιτητές: ? ατιός – Τσιάνας, Κόκκινες: 56:53 Δημοσθένους, 58:14 Αργυράκης (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 12-9, ? έναλτι:6/6-4/4.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα δουλειά στη σελίδα της ομάδας μας απ' όπου αντιγράφω την ιστορία του τμήματος:

 

Ιστορία

Το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ δημιουργήθηκε το 2005 επί διοίκησης Αχιλλέα Κουρέπη. Η ομάδα προήλθε από συγχώνευση με τον Γ. Σ. Ηλιούπολης και έτσι αγωνίστηκε άμεσα στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Γιάννης Αρβανίτης ανέλαβε την τύχη της Ένωσης από την πρώτη μέρα και παραμένει στον πάγκο μέχρι σήμερα. Είναι ο απόλυτος αρχιτέκτονας της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο. Βοηθοί του ο Σπύρος Αλεπουδέας και ο ? αύλος Καλαβάζης.

Την περίοδο 2006-2007 η ΑΕΚ τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη κόντρα στην Δυναμό Βουκουρεστίου από την οποία και αποκλείστηκε.  Στο πρώτο αγώνα στην Ρουμανία η ΑΕΚ ηττήθηκε 36-22, ενώ στην ρεβάνς της Αθήνας η Ένωση νίκησε με 1 γκολ διαφορά.

Τη χρονιά 2008-2009 ήρθε η πρώτη επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας. Σε εκείνο τον τελικό – θρίλερ στις Σέρρες, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 31-29 μετά από δυο παρατάσεις!

Την επόμενη σεζόν η ομάδα ήθελε να επαναλάβει την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά το Final 4 στη Λαμία δεν διεξήχθη λόγω επεισοδίων.

H υπέρβαση έγινε τη σεζόν 2010-2011. Η ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στους “8” του Challenge Cup.  Στα προημιτελικά του θεσμού αντιμετώπισε την πανίσχυρη ? αρτιζάν Βελιγραδίου και αποκλείστηκε κάνοντας ωστόσο αισθητή την παρουσία της. Νωρίτερα είχε αποκλείσει την κάτοχο του τίτλου Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και την Δυναμό Μινσκ.

Το τέλος της χρονιάς βρήκε την ΑΕΚ ? ρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν τελικό όχι για καρδιακούς… Η Ένωση επιβλήθηκε του ? ΑΟΚ 23-22 μέσα στη Μίκρα σε σχεδόν νεκρό χρόνο με ένα απίθανο γκολ του Μπακαούκα. Η ΑΕΚ αγωνιζόταν χωρίς τερματοφύλακα το τελευταίο λεπτό και ήταν πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά… Κατάφερε όμως να πετύχει το θαύμα. Η συνέχεια ήταν αποθεωτική. Το λεωφορείο των παικτών έκανε 14 ώρες για να επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη… Σε κάθε πόλη οπαδοί της ΑΕΚ έστηναν μπλόκο στο πούλμαν, κατέβαζαν τους παίκτες και τους αποθέωναν… Η τελική υποδοχή στη Νέα φιλαδέλφεια θα μείνει στην ιστορία… Η πόλη της ΑΕΚ γιόρταζε ξανά μετά από χρόνια…

Την ίδια χρονιά η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το ντάμπλ. Στο Final 4 του Κυπέλλου απέκλεισε τον Φίλιππο Βέροιας και έφτασε στον τελικό κόντρα στον κακό της δαίμονα, τα Βριλήσσια. Η ΑΕΚ ηττήθηκε και έχασε τον τίτλο…

Το ίδιο συνέβη και την επόμενη χρονιά στην ? άτρα με αντίπαλο στον τελικό τον ? ΑΟΚ.

Το 2013, η ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ. Η ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια κατακτούσε το νταμπλ σε ομαδικό άθλημα από την εποχή της ποδοσφαιρικής παντοκρατορίας του Λουκά Μπάρλου.

9723121-150x102.jpgΣτις 3 Μαρτίου του 2013 η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας, στον τελικό, του ? ΑΟΚ με 27-23. Την 1η Ιουνίου κατέκτησε και τον τίτλο της ? ρωταθλήτριας μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση με τον Διομήδη στο Άργος. Η Ένωση επιβλήθηκε με 25-24 και το λεωφορείο του τίτλου άρχισε πάλι την ξέφρενη πορεία του με τελικό προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου οι Νταμπλούχοι Ελλάδος αποθεώθηκαν από χιλιάδες Ενωσίτες.

Στις 19 Μαρτίου του 2014 η AEK κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της μέχρι στιγμής, το Κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας στον τελικό τον Διομήδη με 18-16.

Σπουδαία ονόματα με διεθνείς καριέρες όπως ο Αλβανός, ο Μπαλωμένος, ο Τσιλιμπάρης, ο Σανίκης και ο Καρυπίδης φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ την τελευταία διετία, δίπλα στους καταξιωμένους Μπακαούκα, Καφφάτο, Τσαούση, ? απαδόπουλο αλλά και τους Γεωργιάδη, ? αναδιονυσίου, Γιαννόπουλο, Οικονόμου.  Στην ΑΕΚ αγωνίστηκαν πέρυσι σε μια χρονιά η οποία χαρακτηρίζεται αποτυχημένη –  παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου – και μεγάλα αστέρια από το εξωτερικό (Ζούγιοβιτς, Ράκσεβιτς).

Φέτος ομάδα πέρασε μέσα από χίλια, μύρια κύματα αλλά κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή. Ο ερχομός και η αποχώρηση του Δημήτρη Λαζόπουλου από το διοικητικό τιμόνι της ΑΕΚ ανέτρεψε τα δεδομένα… Ο Γιάννης Αρβανίτης με ένα αξιόμαχο σύνολο κράμα παλαιών και νέων παικτών θα προσπαθήσει να κρατήσει την ΑΕΚ ψηλά…

Ο Φάνης Τσαούσηςείναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που αγωνίζεται από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του τμήματος.
? ρώτος σκόρερ είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με πάνω από 1370 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

 

Link to comment
Share on other sites

Καναμε αλλες 2 μεταγραφες..απο την επισημη σελιδα του τμηματος:

Το τμήμα ΧΑΝΤΜ? ΟΛ της ΑΕΚ , ανακοινώνει την απόκτηση για ένα χρόνο των αθλητών ΦΑΜ? ΑΤΣ ΦΙΛΙ? ? ΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΜ? Η ΔΗΜΗΤΡΗ , από την Αναγέννηση Βυρωνα . Ο ΦΙΛΙ? ? ΟΣ έχει ύψος 1.88 , αγωνίζεται σαν αριστερό Ίντερ και είναι 23 χρόνων. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ έχει ύψος 1.83 , αγωνίζεται σαν πλέι μέικερ και είναι 27 χρόνων

Link to comment
Share on other sites

Αυριο στη Νεα Κιο στις 19.00 .

Χρηζει ευμεγεθους πουτσας ο Διομηδης .

handball-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BC%

Στο μεταξυ η ΕΡΤ αντι για το ντερμπι

θα δειξει αυριο παοκ-δουκα ..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ολος ο χθεσινος καταστροφικός αγώνας εδω

 

https://www.youtube.com/watch?v=6SIoLP2yitE#t=3064

 

Ριξτε μια ματια .

Αργη η ΑΕΚ ,σε μερικες φασεις νομιζεις πως αυτοι 

πετάνε και εμεις τους κοιταζουμε.

Edited by Stylianopoulos
Link to comment
Share on other sites

Τα στατιστικα απο την επισημη σελιδα του τμηματος για οσους ενδιαφερουν. Μονο ο αρχηγος σταθηκε στο υψος του επιθετικα.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 27-17
Τα πεντάλεπτα: 0-0, 3-1, 5-1, 8-2, 10-4, 14-5 (ημχ.), 15-5 , 17-7, 19-9, 20-12, 23-15, 27-17
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Τουνγκελίδης 1, Μεγαλοοικονόμου 4, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης 1, ? ασσιάς 3, Σιαματάς, Ξαγοράρης, Άντρεγιτς 2, Ντάσεβιτς 1, Σαμαράς 6, Μυλωνάς 5, Σεϊρεκίδης 1, Λοίζος, ? απαδόπουλος 3, Δάσκαλος.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 7, Δούγιας, Γεωργιάδης 1, Φάμπατς, Δημοσθένους 3, Νικολαϊδης, Αργυράκης 1, Εμμανουήλ, Χατσίκας 3, Αντωνιάδης, Γκατφί 1, Γρηγοριάδης 1, Φίλης, ? λεχ, Στούμπης, Κουμαραδέλης.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 6-5, πέναλτι: 1/1-3/3.

Link to comment
Share on other sites

Ο ? ΑΟΚ έχασε με 32-24 από τον ? ανελλήνιο και ο Διομήδης με 21-20 απο τον Δουκα

Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ, μπουγατσα, μηδης, δικεας, δουκας, πανελληνιος ειναι για πρωταθλημα και απο κοντα εδεσσα,  λουτρακι και βεροια

 

ειναι το πιο αμφιρροπο πρωταθλημα 

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

Aμιντι δε γινεται να ειναι ολη η Α1 φαβορι για πρωταθλημα ..

 

Για πρωταθλημα ξεκαθαρα φαβορι ειναι 

με τη σειρα που τις γραφω

οι Φιλιππος Βεροιας , ΑΕΚ, παοκ 

και η εκπληξη μπορει να γινει μονο απο Διομηδη και ΔΙΚΕΑΣ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×