Jump to content

Ιδιοκτησιακό


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

Ο Τσετσένος ψάχτηκε για Ηρακλή, Καλαμάρια, ενώ μόνος του σε συνέντευξη έχει πει ότι έπαιξε σενάριο και για ΑΕΚ

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ said:

εχει ενδιαφερουν να δουμε τους παλαιους μετόχους που δεν βάζουν χρημα γιατι αυτο έχει πολλές αναγνώσεις

Ποιοι παλιοί μέτοχοι? Ο Γιώργος και κάποιοι άλλοι που έβαλαν ψιλά και οι κάτοχοι διαρκείας? Αυτό ήταν και το σχέδιο από την αρχή.

Να μπουν λεφτά και αγύριστα στην αρχή που τπτ δεν ήταν σίγουρο και δεν υπήρχαν μεγάλες οικονομικές ανάγκες ώστε να ξεκινήσει το έργο (μελέτες κτλ) γιαυτό τα έβαλε ο Γιώργος το 1εκ και όχι ο ίδιος και μετά να μπουν οι μεγάλοι όταν έχει κλειδώσει η ολοκλήρωση όπου θα πάρουν μέσω αμκ την εταιρεία με μηδέν ρίσκο έστω αν και αυτό καλοπροαιρετα αφορά τη πλακέτα. 

Link to comment
Share on other sites

Να μεταφέρω και κάτι με μεγάλη επιφύλαξη και δεν ξέρω πόσο αλήθεια είναι που έμαθα το περασμένο  καλοκαίρι. Θα έλεγα 50-50 αφού πως αλλιώς προχωρούσαν τα έργα. 

Ότι και η ερμωνασσα και ο αρμός εχουν να λαμβάνειν μεγάλα πόσα και ίσως αυτό αφορά και η αύξηση αμκ. 

Με δεδομένο ότι το σκεπαστρο πάει κάπου 15εκ άρα τα λεφτά του τσουλου δεν είναι από την άλλη απίθανο να πληρωθούν αυτοί μέσω αμκ. 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, CHⓇIS said:

 

 

Έχω γράψει πολλές φορές ότι ομάδα με δικό της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ γήπεδο και ΧΩΡΙΣ χρέος δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

Προφανώς τα παραπάνω με την συγκυρία της βελτίωσης του οικονομικού κλίματος έχουν φέρει το club να είναι μια επένδυση με προοπτική, όταν μάλιστα οι αντίπαλοι είναι εκ των προτέρων γνωστοί για τις δυνατότητες που έχουν και μάλιστα όταν με μικρότερο μπάτζετ τους πήρες πρωτάθλημα πριν από μια σαιζόν, έχοντας παίξει τέσσερις σερί τελικούς κυπέλλου.

Όταν λοιπόν μια απλή συμμετοχή στους ομίλους του ChL έχει έσοδα 22 μύρια με πρόεδρο τον Μελισσανίδη, γιατί να μην σκεφτεί ένας άνθρωπος που έχει σκοπό το κέρδος την περίπτωση να επενδύσει σε ομάδα με νέο γήπεδο και χωρίς χρέος?

Πανικό πανικό όπου πάμε προκαλούμε πανικό για τον Δικέφαλο!

Άντε ρε μαλάκα Μελισσανίδη. Πείσε έναν δύο τέτοιες περιπτώσεις επενδυτών και κάτσε μετά ακίνητος στα επίσημα της Αγιά Σοφιάς να περνάμε ένας ένας και να σε προσκυνάμε πριν κάτσουμε στην θέση μας και βγάλουμε τα λαρύγγια μας για την ΑΕΚάρα.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

lol τι να πείσει?

Όποιο θύμα καταφέρει να του δώσει το μαρούλι, θα πάρει και το Πακέτο , ΑΕΚ - ΓΗΠΕΔΟ.

 

Link to comment
Share on other sites

 Η αντίδραση Καλτσίδη στα δημοσιεύματα-Έτσι μπαίνει στην ΑΕΚ!

Από

 inAEK.gr Team

2019/12/01 01:44

Η ιστοσελίδα που έφερε στην δημοσιότητα την εμπλοκή του Φιλάρετου Καλτσίδη με την ΠΑΕ ΑΕΚ, με νεότερο της δημοσίευμα αναφέρει την αντίδραση του βαθύπλουτου Ρωσοπόντιου στα δημοσιεύματα και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή… η υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα:

“Πώληση του 50% της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Καλτσίδη”-Διαψεύδει η ΠΑΕ!

Ποιος είναι ο Φιλάρετος Καλτσίδης;

Κατά πόσον υφίσταται θέμα “διάδοχης κατάστασης” στην ΠΑΕ ΑΕΚ;

Αναλυτικά το νέο δημοσίευμα του emea.gr:

Από τις κατηγορηματικές, αλλά ανώνυμες, διαψεύσεις στα εναλλακτικά ενδεχόμενα ενεργοποίησης μιας συμφωνίας που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε «κομβικό σημείο» φέρεται να βρίσκεται η συμφωνία του βαθύπλουτου Ρωσοπόντιου επιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη με την οικογένεια Μελισσανίδη για την εμπλοκή του στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με… ορίζοντα το γήπεδο-κόσμημα της Νέας Φιλαδέλφειας, γνωστό και ως «Αγιά Σοφιά».

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα, που δημοσίευσε το EMEA gr, προκάλεσε αίσθηση στον αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο, αφού μια τέτοια συμφωνία αλλάζει τελείως τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη διάψευση  από καμία εμπλεκόμενη πλευρά, ενώ ούτε η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

Παρά την έκταση της δημοσιότητας και τον θόρυβο που προκλήθηκε τα πρώτα 24ωρα στο φίλαθλο κοινό, η μοναδική «κατηγορηματική διάψευση» ήταν ανεπίσημη (ως διαρροή) καθώς προήλθε από… «κύκλους της ΠΑΕ», δηλαδή ήταν ανώνυμη, απρόσωπη και άγνωστης προέλευσης.

Μια πρακτική που δεν συνηθίζεται σε προηγμένες αθλητικά χώρες, όπου οι δημόσιες και επίσημες τοποθετήσεις είναι επώνυμες (με ονοματεπώνυμο) και επιπλέον είναι πλήρως αντίθετη με την διαχρονική νοοτροπία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πάντοτε ήταν υπέρμαχος της διαφάνειας, της δημοσιότητας και των επώνυμων δηλώσεων των πρωταγωνιστών του ελληνικού αθλητικού, πολιτικού και οικονομικού τομέα ενάντια στο παρασκήνιο και στις ανώνυμες τοποθετήσεις.

Οι πρώτες αντιδράσεις της πλευράς Καλτσίδη

Από την πλευρά του επιχειρηματία Καλτσίδη δεν υπήρξε καμία απολύτως δήλωση, τοποθέτηση ή ανακοίνωση. Και παρά τις συνεχείς πιέσεις για μία επίσημη τοποθέτηση είτε του ιδίου, είτε αρμοδίων στελεχών του ομίλου επιχειρήσεων στην Ρωσία, η απάντηση ήταν ως σήμερα αρνητική. Στα αλλεπάλληλα αιτήματα για την διάψευση της είδησης ή την επίσημη τοποθέτηση, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε εταιρικό επίπεδο, δεν υπήρξε προθυμία άμεσης ανταπόκριση. Αντιθέτως, ακόμα και τα αρμόδια στελέχη της Eurocement Group, όπως ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ο εκπρόσωπος Τύπου, αρκέστηκαν στην επιβεβαίωση της ενημέρωσης σχετικά με την δημοσιότητα του θέματος στην Ελλάδα και στην δυσκολία επικοινωνίας, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Καλτσίδη στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του emea.gr, ο Φιλάρετος Καλτσίδης είναι όντως «εκτός Ρωσίας» αυτές τις ημέρες, αλλά έχει πλήρη γνώση του θέματος καθώς ενημερώθηκε από συνεργάτες του την ίδια ημέρα με την αρχική αποκάλυψη, κατά την διάρκεια διαλείμματος συνάντησης, που είχε στην Ελβετία όπου βρίσκεται το παγκόσμιο «στρατηγείο» των επιχειρήσεων του. Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου υπήρξε φημολογία για την εμπλοκή του στα διοικητικά άλλων ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, Άρης), είχε αναλυτική ενημέρωση για την πλήρη εικόνα των ελληνικών δημοσιευμάτων και των περιεχομένων τους αλλά το θέμα συζητήθηκε μόνο με τους πολύ στενούς του συνεργάτες. Ήταν άλλωστε αναμενόμενο πως ως άνθρωπος που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία 30 χρόνια, θα τηρούσε μια πολύ προσεκτική και διακριτική στάση. Χωρίς όμως να υπάρχουν δηλώσεις ή πληροφορίες από …«κύκλους της οικογένειας Καλτσίδη».

Οι αστάθμητοι παράγοντες της τελικής συμφωνίας

Αυτή η στάση των δυο πλευρών δείχνει ότι υπάρχει μια στάση αναμονής και ενδεχομένως ένα παιχνίδι στρατηγικής ανάμεσα στις δυο πλευρές καθώς η ΑΕΚ είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα με ευρωπαϊκή φήμη και το έργο του νέου γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας ένα από τα πιο σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό μετά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας!

Αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ένα αμιγώς ιδιωτικό έργο, χωρίς υποστήριξη από κρατικά και ευρωπαϊκά κεφάλαια – με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής – μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε διεθνές επίπεδο.

Γι’ αυτό οποιαδήποτε συμφωνία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που θα εξασφαλίζει το μέλλον της ΑΕΚ, δεν είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη υπόθεση καθώς κάθε λεπτομέρεια μπορεί να αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο αν δεν εκπληρωθούν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, τόσο διοικητικές όσο και αθλητικές.

Έτσι, το ενδεχόμενο η ενεργοποίηση της συμφωνίας να μην γίνει άμεσα αλλά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Κι αν ο πρώτος παράγοντας της επιλογής του χρονικού διαστήματος, είναι σημαντικός για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, ο δεύτερος παράγοντας, εκείνος του τρόπου συνεργασίας των δυο πλευρών, είναι ακόμα πιο περίπλοκος και καθοριστικός.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αν επιλεχθεί ως χρονική στιγμή το τέλος του πρώτου εξαμήνου, τότε είναι πολύ πιθανόν η πλευρά του Φιλάρετου Καλτσίδη να μην εμπλακεί άμεσα, αλλά είτε μέσω κάποιας θυγατρικής, είτε μέσω έμπιστων συνεργατών, με εμπειρία και γνώσεις στον αθλητικό χώρο και τις επιχειρηματικές ιδιαιτερότητες του.

Σε αυτή την περίπτωση, η συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως «παράγοντα διοικητικής σταθερότητας και εγγύησης», θα είναι επιβεβλημένη και άκρως απαραίτητη. Τουλάχιστον για μια μεταβατική περίοδο…

Η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Σε συνέχεια των σχετικών πληροφοριών για την αλλαγή διοικητικού καθεστώτος στην ΑΕΚ, ήρθε και η χθεσινή ανακοίνωση της κατασκευαστικής εταιρείας «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», που έχει αναλάβει το έργο της ανέγερσης του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια από το 2013. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. στις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση (Γ.Σ.).στα γραφεία της εταιρείας, με βασικό θέμα την «Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των ευρώ είκοσι πέντε εκατομμυρίων (€25.000.000) με την έκδοση δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων (2.500.000) νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, με ονομαστική αξία και τιμή διάθεσης 10 ευρώ εκάστη», η οποία «θα καλυφθεί με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων υπέρ των νέων μετόχων μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης από τους νέους μετόχους, με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του N. 4548/2018».

Από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα κριθεί η πορεία των έργων στο γήπεδο της ΑΕΚ και επηρεαστούν όλες οι υπόλοιπες εξελίξεις για την «Ένωση» μέσα στο 2020….

 

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογο μπουρδέλο είχε φτιάξει και ο Κόκκαλης την χρονιά πριν αποχωρήσει.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Bukowski said:

Ανάλογο μπουρδέλο είχε φτιάξει και ο Κόκκαλης την χρονιά πριν αποχωρήσει.

Αυτό σκεφτόμουν χθες. Άρα να ελπίζουμε σε happy ending; 

Link to comment
Share on other sites

Και όπως έχει δείξει το παρελθόν, όταν ανοίγει το ιδιοκτησιακό, έστω και για ασήμαντη αφορμή, δεν κλείνει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, enck1 said:

"Καλτσίδη όταν έρθεις... vol 1 "

Να κανω το βημα παραπανω;

"Καλτσιδη οταν φυγεις, Ντεμη οταν ερθεις..."

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Bukowski said:

Ανάλογο μπουρδέλο είχε φτιάξει και ο Κόκκαλης την χρονιά πριν αποχωρήσει.

Περισσοτερο την χρονια πριν παρουν τον Μπαγεβιτς θυμιζει.Τοτε που τρωγανε φαπες απο Καλαματες Απολλωνες κτλ. περιμενοντας τον Μπαγεβιτς με Μελετη Περσια στον παγκο.

Ε και μεις δεν περιμενουμε Μιλογιεβιτς και τρωμε φαπες με Νικολα στον παγκο;

Link to comment
Share on other sites

Χριστοπουλος πορτοκαλί site

 

Ταυτόχρονα, οι ψίθυροι που μιλάνε για διαφοροποίηση διοικητικής πραγματικότητας αυξάνονται όλο και παραπάνω. Τα δημοσιεύματα περί υποψήφιων επενδυτών στην ΑΕΚ μόνο ως σενάρια θερινής νυκτός δεν αντιμετωπίζονται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ενώ επίσημα χείλη λένε δημόσια ότι «κανείς δεν θα πει όχι σε συμπαίκτες». Με το άδειασμα της κλεψύδρας για την είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο να απέχει περίπου ένα χρόνο, φαίνεται πως είτε με νέους συμπαίκτες είτε χωρίς, η διοικητική αλλαγή κατεύθυνσης είναι ζήτημα χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

On Sunday, December 01, 2019 at 5:21 PM, Man Of Faith said:

Περισσοτερο την χρονια πριν παρουν τον Μπαγεβιτς θυμιζει.Τοτε που τρωγανε φαπες απο Καλαματες Απολλωνες κτλ. περιμενοντας τον Μπαγεβιτς με Μελετη Περσια στον παγκο.

Ε και μεις δεν περιμενουμε Μιλογιεβιτς και τρωμε φαπες με Νικολα στον παγκο;

Ειχαμε και τοτε Νικολα (Αλεφαντο) στον παγκο. Μονο μην τον διαδεχτει και τωρα κανας Μπαγεβιτς.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή πέρασε πάνω από χρόνο και ξεχνάμε η δεν θέλουμε να το αποδεκτούμε ότι ζούμε τώρα είναι βάση προκαθορισμενων αποφάσεων. 

-

27/10/2018 12:00

Κουβέντες έξω από τα δόντια για… όλα περιελάμβανε το χθεσινό δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ηγέτης της ΑΕΚ, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, συνέφαγε σε εστιατόριο της Γλυφάδας με τους ρεπόρτερ της Ένωσης και κατά τη διάρκεια της βραδιάς αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν τόσο τον Δικέφαλο όσο και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε αναλυτικά για το πλάνο κατασκευής του γηπέδου, σημειώνοντας πως στόχος είναι να κατασκευαστεί η «Αγια-Σοφιά» χωρίς η ΑΕΚ να χρωστά ούτε ένα ευρώ. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε από μεριάς του ήταν πως αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι η προτεραιότητα για τον Δικέφαλο, που ρίχνει εκεί όλο το βάρος. Ακόμα και από οικονομικής άποψης.

Ο «Τίγρης» αναφέρθηκε στο πως θα διαχειριστεί η ΑΕΚ τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας πως προς το παρόν αποτελούν το «μαξιλαράκι ασφαλείας» για την υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου. Χωρίς, ωστόσο, να έχει ακόμα αποφασιστεί αν θα πάνε στο γήπεδο ή θα επενδυθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

Για το θέμα του γηπέδου: «Προχωράμε για να μπούμε στο γήπεδό μας το 2020. Θέλω να ξέρετε πως η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδό της χωρίς να χρωστά ούτε ένα ευρώ. Το γήπεδο θα είναι της ΑΕΚ και ξεχρεωμένο. Δεν ανήκει σε κανέναν Μελισσανίδη, ούτε είναι το μισό δικό του και το άλλο κάποιου άλλου. Ανήκει στον Ερασιτέχνη. Εγώ θα βάλω 20 εκατομμύρια ευρώ, θα βάλουν χρήματα ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και κάποιοι φίλοι μου ακόμα. Με τα δικά τους χρήματα πάμε στα 25. Θα βάλει άλλα 20 η Περιφέρεια και ψάχνω τα υπόλοιπα μέσω εμπορικής συμφωνίας. Να δώσω το όνομα του γηπέδου σε μια εταιρία για 10 χρόνια και να εξασφαλίσω από εκεί άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το χρηματοδοτικό πλάνο. Αν τα καταφέρω, καλώς, αλλιώς αυτό το ποσό θα καλυφθεί. Ακόμα και δάνειο να πάρουμε, εγγυώμαι εγώ προσωπικά πως θα πληρώνεται. Το γήπεδο θα γίνει χωρίς να χρωστάμε ούτε ένα ευρώ. Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που θα έχει μια σειρά από χρήσεις. Θα φέρνει έσοδα στην ΑΕΚ 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από μόνο του. Θα έχουμε την έδρα μας και μια μόνιμη πηγή εσόδων. Το γήπεδο είναι το παν και εκεί ρίχνουμε όλο το βάρος».

Για τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ και γενικώς την οικονομική πολιτική της ΑΕΚ: «Γελάω με όσους λένε πως έβαλα στην… τσέπη 20 εκατομμύρια ευρώ από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μου τα έφερε έτσι η ζωή, ήμουν τυχερός και δεν έχω ανάγκη τα χρήματα. Μόνο βάζω στην ΑΕΚ, δεν βγάζω από την ΑΕΚ. Μόνο για το γήπεδο θα βάλω 20 εκατομμύρια. Τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν αυτή τη στιγμή την ασφάλειά μας για το γήπεδο. Αν βρω αυτό το ποσό από την εμπορική συμφωνία, θα δούμε πως θα τα αξιοποιήσουμε. Έχουμε κάνει καινούργια γραφεία, έχουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο και αγοράσαμε άλλα 70 στρέμματα για να το επεκτείνουμε. Κάνουμε άλλα δύο γήπεδα, ξενοδοχείο να μένει η ομάδα, πήραμε νέο πούλμαν, η ομάδα εξελίσσεται συνεχώς. Θα δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά, αν με ρωτάγατε, θα επέλεγα να πάνε στο γήπεδο, αλλά ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει. Το σίγουρο είναι πως θα πάνε στην ομάδα.

Για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης και την επόμενη μέρα της: «Πρέπει να ξέρετε πως η ΑΕΚ έχει έσοδα 23 εκατομμύρια τον χρόνο και έξοδα… 21. Είναι μια ομάδα υγιής, που δεν χρωστάει πουθενά και κάθε χρόνο, παρουσιάζει ως εταιρία όλο και μεγαλύτερο κέρδος. Αυτός είναι ο στόχος μας. Μια ΑΕΚ ανεξάρτητη, που δεν θα έχει κανέναν Μελισσανίδη ανάγκη. Η ΑΕΚ δεν έχει επενδυτή. Εγώ μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να μην είμαι εδώ. Η ΑΕΚ όμως θα μπορεί να στέκεται και μόνη της. Αν έρθει κάποια στιγμή κάποιος πιο ισχυρός και θελήσει να πάρει την ομάδα θα το συζητήσω. Θα αξιολογήσω τα δεδομένα και αν είναι για το καλό της ΑΕΚ, θα την δώσω. Όμως η ομάδα θα είναι υγιής, χωρίς να χρωστάει και θα λειτουργεί ανεξάρτητη».

Link to comment
Share on other sites

Το ποσό των 25εκ είναι μάλλον η αμκ που θα γίνει τώρα και όπως έγινε γνωστό τελικά τα έσοδα τσουλου μπήκαν γήπεδο όπως το ήθελε και ο ίδιος άρα εμπορικές συμφωνίες παπαλα η πάνε μετά την ολοκλήρωση. Τονίζει καθαρά ότι το γήπεδο ανοικει στην Ερασιτεχνική και υπονοεί ότι δεν θα υπάρχει παραχώρηση όπως καραισκακι κάτι που το καταλαβαμε μήνες μετά με την ακύρωση του παραχωρητηριου. Κάποια πράγματα τα έχει ήδη πει. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×