Jump to content

ΑΕΚ Β


AG21
 Share

Recommended Posts

Κάθε νίκη επί του .... "Αλενατόρε" είναι και μια (μικρή) γιορτή.

Ακόμα και στην πρέφα.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Πάντως είδαμε τη χρησιμότητα αυτών των παιχνιδιών για την ΑΕΚ . Μιται Λάτσι ξεκίνησαν μέτρια λόγο έλειψη ρυθμού παιχνιδών και στη πορεία ανέβηκαν ειδικά ο Μιτάι . 

Μιτάι ειδικά πολλή σημαντικό να αποκτήσει παιχνίδια σαν πλάγιος επιθετικός . Αμυντικά με τη προπόνηση μπορεί να το βελτιώσει ειδικά απέναντι στους παίκτες της Α και δίπλα σε Μοχαμαντι. Μεγάλο προσπεκτ. 

Λατσι πολλά λάθη φάουλ στο Α, πιο καλός στο Β 

Κοσίδης Χριστόπουλος φάνηκαν σε επίπεδο αντρών ακόμα και σαν αλλαγές και στη πορεία μπορεί και βασικοί και δεν τους τρώμε σαν αλλαγές στην κανονική ομάδα . 

Μπάμπης για άλλη μια φορά φάνηκε τίμιος παίκτης  και θα είναι χρήσιμος φέτος ώστε να κερδίζουμε το κέντρο . Δεν είναι για περισσότερο ( Σιμόες Β εθνικής )

Σάμπα δυστιχώς και στο Α και στο Β κακός , Πραγματικά μόνο με το όνομα ήρθε στην ΑΕΚ . 

Μπακάκης στο Α τρικυμία στο Β το κανονικό μέτριο παιχνίδι . 

Κορνέζος > Σβάρνα δυστιχώς

Γερολέμου = Μάνταλος Β εθνικής = αποτυχημένο 10άρι 

Ιατρούδης τα είπαμε , ανούσιο τρέξιμο χωρίς να φιάξει καμιά φάση για το εαυτό του και τους άλλους 

Γιούσης κάθε χρόνο και χειρότερος , φαντάζομαι με τέτοιες εμφανίσεις θα βρεθεί στο πάγκο

Γιάννουτσος οκ πίσω για το επίπεδο  λίγο μπροστά. 

Κοουτσ κανονικό. Δεν κρίνεται άλλωστε αφού έχει να διαχειριστει ειδικές συνθήκες. 

MVP Μιται

Φυσιολογικό 

Σάμπα / Γιούσης 

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

"Μπράβο μάγκες, 1-0 την Καλαμάτα" το 365...."Στην κορυφη η ΑΕΚ Β, μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής".. γράφει το ένωση.. 

Τί έγινε ρε παιδιά; Σαρωνουμε; Να το λήξουμε τώρα που είμαστε μπροστά; 😁

Link to comment
Share on other sites

Αξία ανεκτίμητη η super league 2 . Πολλή γραφικότητα και γέλιο .

Πάρτε κλαούνα Αναστόπουλο και Γεωργούντζο . Του γεωργούντζο το βιντεάκι πρέπει να γίνει Viral ( κόψε μισθούς , κόψε λαιφστάιλ , σφήξε λουριά στους μαραντόνα της μεσσηνίας ... ) 

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

επόμενη αγωνιστική χωρίς τους διεθνής και εμείς και ο βάζελος . 

εκτός Μιτάι - Λάτσι  - Ε. χριστόπουλος - Γερολέμου απο τους βασικούς στο ρόστερ και Αγγελόπουλος , Α. Χριστόπουλος απο το ρόστερ

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η SuperLeague 2 να όρισε το Παναθηναϊκός Β – ΑΕΚ Β, για τη 2η αγωνιστική, να διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στη Λεωφόρο, ωστόσο το ματς φαίνεται ότι οδεύει προς αναβολή.

Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως αν μία ομάδα έχει τρεις διεθνείς παίκτες και θα βρίσκονται σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, τότε ο αγώνας μπορεί να αναβληθεί.

Η ΑΕΚ έχει έξι διεθνείς παίκτες και έκανε αίτημα στη Λίγκα για να αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ο Ευθύμης Χριστόπουλος είναι στην Εθνική Ελπίδων, ο Αποστόλης Χριστόπουλος και ο Αγγελόπουλος στην Εθνική Νέων, ενώ διεθνείς είναι και οι Μιτάι, Λάτσι, Γερολέμου.

Επίσημα ο αγώνας δεν έχει αναβληθεί, ωστόσο όλα δείχνουν πως προς τα εκεί πάει το θέμα, καθώς και το Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο, μετά από αίτημα των ερυθρολεύκων και το συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκα για τις 8/12.  

aek365.gr

Link to comment
Share on other sites

Γράφεται ότι μετά από επικοινωνία των δύο παε στο υψηλότερο επίπεδο ( αλαφουζ Μελ προφανώς) η ΑΕΚ δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για αναβολή λόγο της έλλειψης των διεθνών ( κυρίως Γερολέμου μιται λατσι Χριστόπουλο) και θα γίνει κανονικά ο αγωνας αυτό το ΣΚ στη λεωφόρο... Επίσημα λένε οτι αποφασίστηκε για να μην επιβαρυνθεί εκ νέου ο πρόγραμμα αλλά μάλλον έγινε εξυπηρέτηση στο βαζελο που το ήθελε να τον κάνει τον αγώνα στη λεωφόρο. 

Δυστιχως χωρίς μιται Γερολέμου λατσι χάνουμε σε κάθε γραμμή και ο αγώνας γίνεται από δύσκολος σχεδόν σίγουρη ήττα. Λογικά στη θέση Γερολέμου Γκαρσία, Γιούσης θα πάει αριστερά και αμουρ άμα είναι καλά δεξιά. Στην άμυνα λέω εγώ μήπως δούμε και Σβάρνα να περνει παιχνίδι. 

Link to comment
Share on other sites

Ένας από τους λόγους που οι τέσσερις μεγάλοι της Super League 1 ήθελαν τη θέσπιση των Β΄ομάδων ήταν και η ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς συμπληρώνει περίπου ένα μήνα χωρίς ματς λόγω του τραυματισμού του στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, όταν είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή. Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα χθες Τετάρτη (10/11) κι ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να τον έχει πιο έτοιμο στη διάθεση του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

enwsi.gr

Link to comment
Share on other sites

Πολλή σωστή κίνηση άλλωστε με το βαζελο παίζουμε και ο Γερολέμου είναι στην Εθνική Ελπίδων Κύπρου. Επιβάλετε και για το παραπάνω λόγο αλλά και για να παραταξουμε τη καλύτερη δυνατή 11αδα αφού κάναμε τη χάρη στο βαζελο και δεν πήραμε αναβολή λόγο έλλειψης βασικών παικτών λόγο εθνικών. O βαζελος δεν θα μας χαρίσει και θέλει νίκη και αν είναι δυνατόν εμφατική μέσα στη λεωφόρο. 

Για το ίδιο λόγο πρέπει να πάει και ο σβάρνας αν και πιστεύω ότι ο Κορνέζος παίζει να είναι και καλύτερος του. 

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Skepastos said:

Να ένα καλό των Β ομάδων…

Για μένα μόνο καλά έχουν οι Β ομάδες. Σου αξιοποιεί τους παίκτες από τις ακαδημίες που περνούν παιχνίδια σε επίπεδο ανδρών , σου δίνει τη δυνατότητα να έχει ένας λειτουργικό μικρό ροστερ στη πρώτη ομάδα με 25 παίκτες και με δεξαμενή από πίσω για παν ενδεχόμενο. Βάζεις μικρούς παίκτες από μεταγραφές για δοκιμή κτλ 

ουσιαστικά οι μεγάλες ομάδες δεν φορτώνονται με συμβόλαια αφού όλους αυτούς τους παίκτες του είχαν απλά πλέον όλοι αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόβλημα αλλά ευκαιρία. 

Το μονο μειονέκτημα είναι ότι οι Β ομάδες συμμετέχουν στο αστείο πρωτάθλημα της SL2. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Θελουν να γεμίσουν και τη λεωφλωρο για κάνα φράγκο παραπάνω και αυτός είναι ο λόγος που ο αλαφουζ ήθελε να γίνει ο αγώνας. Κανονικά και τον τανκοβιτς πρέπει να στείλουμε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της β΄ομάδας με την ΑΕΚ Β’ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (14/11, ώρα έναρξης 3.00 μ.μ.) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 2021-22 τα εξής:
Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ.
Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
Τα εισιτήρια που αφορούν φιλάθλους κάτω των 15 ετών αγοράζονται σε θέσεις youth πακέτο (ένας συνοδός και ένα συνοδευόμενο μέλος).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
8, 12 5€
9, 10, 11 10€

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με την AEK Β’ επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:
– Βάσει του ΦΕΚ 5138/Β/5.11.2021 τα εκδοτήρια της θύρας 3 θα παραμείνουν κλειστά καθώς επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.
– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 12.00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

-Οι κάτοχοι απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο είτε με το ευρωπαϊκό είτε με το ελληνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ και το ελληνικό εδώ.
– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Για τους ανήλικους που συνοδεύονται και ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
-Για τους ανήλικους που συνοδεύονται και ανήκουν στο ηλικιακό όριο 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.
-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενό τους.
H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη παρουσία όλων στην ιστορική μας έδρα.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς πάμε με ελλείψεις και ο βαζελος ενισχυμένος. Οκ δεν θα αγχωθουμε και για την ΑΕΚ Β στη super league 2 αλλά πάμε μάλλον να δώσουμε χαρά στους βαζελους... 

Ο Παναθηναϊκός Β΄ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (14/11) ματς με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο, με τους Ξενόπουλο, Σιδερά, Σένκεφελντ, Αγιούμπ και Ενγκμπακοτό να ενισχύουν την αποστολή

Link to comment
Share on other sites

Γλιτώσαμε το Μπακάκη από την πρώτη ομάδα και θα τον βλέπουμε στη Β; Δε σφάξανε, κρίμα για το Ραντονια. 

Link to comment
Share on other sites

Παντως δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας περιορισμός για το ποσους θα χρησιμοποιείς από την α ομάδα; 
Πχ να μπορεις μέχρι 2 παικτες.

Εκτος αν υπάρχει και δεν το έχω διαβάσει.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει μπάλα το αριστερό μας μπακ Μπούσης. Το κρατάμε. Πολλή πιο καλή η ΑΕΚ Β μέχρι τώρα. Έχει κάνει φάσεις, έχει κατοχή και γενικά βρίσκεται. Ο Γεφτιτς φαίνεται ακόμα όχι οκ. Ο μπακάκης φαίνεται ότι ανέβηκε που έπαιξε και είναι πολλη καλός μέχρι τώρα. 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×