Jump to content

Μεταγραφές - Σχεδιασμός vol. IX


nikos
 Share

Recommended Posts

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα μεταγραφικά της θέματα, μέσω του Ανδρέα Δημάτου. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ τόνισε σε συνέντευξή του στον Σπορ fm πως αν αποκτηθεί επιθετικός θα είναι μόνο για να κάνει τη διαφορά, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο μπάτζετ όσο και στο θέμα του αμυντικού. Αναλυτικά

 

-την απόκτηση επιθετικού: «Και μόνο το γεγονός ότι γράφονται τόσα πολλά ονόματα, σημαίνει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ένας ξεκάθαρος στόχος. Κάποια ονόματα που γράφονται είναι μέσα σε αυτά που εξετάζονται. Η ΑΕΚ έχει χρονικό περιθώριο να κινηθεί. Μετά τη μεταγραφή του Μπουονανότε υπάρχει ηρεμία στο τι ακόμη θα κάνουμε και αν θα κάνουμε. Δεν υπάρχει κάποιο τρέξιμο για μεταγραφή τελευταίας στιγμής και ούτε καν ακόμη τελική απόφαση. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι εφικτή η περίπτωση να προχωρήσει η ΑΕΚ σε έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να πάρει η ομάδα παίκτη απλώς για να καλυφθεί αριθμητικά».

 

-το αν θα αποκτηθεί αμυντικός: «Όχι, δεν νομίζω. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στις μεταγραφές όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο».

 

-το οικονομικό «ταβάνι» στις μεταγραφές της ΑΕΚ: «Έχει γίνει πολλή κουβέντα για το ‘ταβάνι’ στις μεταγραφές της φετινής ΑΕΚ και σας έχω πει ότι η ομάδα δεν θα ξεφεύγει, όχι μόνο φέτος αλλά και γενικότερα, πέρα από τις δυνατότητες που έχει. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ υστερεί πάρα πολύ σε έσοδα σε σχέση όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν αφορά μόνο στα έσοδα από την Ευρώπη, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά. Από εκεί και πέρα, το ‘ταβάνι’ το καθορίζει ο στόχος στον οποίο μπορεί να καταλήξεις και για τον οποίο ενδεχομένως να κριθεί ότι πρέπει να γίνει υπέρβαση ή να κριθεί να μη γίνει υπέρβαση. Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά ο κύριος Μπάγεβιτς, ο κύριος Μιλοβάνοβιτς και ο κύριος Δέλλας, με τον οποίο θα έχουν συνεργασία τη σημερινή μέρα».

Link to comment
Share on other sites

-την απόκτηση επιθετικού:

 

«Και μόνο το γεγονός ότι γράφονται τόσα πολλά ονόματα, σημαίνει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ένας ξεκάθαρος στόχος. Κάποια ονόματα που γράφονται είναι μέσα σε αυτά που εξετάζονται. Η ΑΕΚ έχει χρονικό περιθώριο να κινηθεί. Μετά τη μεταγραφή του Μπουονανότε υπάρχει ηρεμία στο τι ακόμη θα κάνουμε και αν θα κάνουμε. Δεν υπάρχει κάποιο τρέξιμο για μεταγραφή τελευταίας στιγμής και ούτε καν ακόμη τελική απόφαση. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι εφικτή η περίπτωση να προχωρήσει η ΑΕΚ σε έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να πάρει η ομάδα παίκτη απλώς για να καλυφθεί αριθμητικά».

 

αυτα ειπε ο διεθυντης επικοινωνιας σου

 

ΓΑΜΙΟΛΕΣ

Link to comment
Share on other sites

ε καλα τα εχουμε πει αυτα αλλα μιλαμε για κοστος δανεισμου μισο χαρτι οχι παραπανω

Link to comment
Share on other sites

ε καλα τα εχουμε πει αυτα αλλα μιλαμε για κοστος δανεισμου μισο χαρτι οχι παραπανω

 

αυτο εναι η υπερβαση που λεει.

 

ειπαμε απο επενδυτης στην αντιπολιτευση εγινε διαχειριστης οταν ανελαβε.

 

μας το εχει τονισει 1568 φορες.

Link to comment
Share on other sites

ε αυτο λεω και εγω ας κανει μια υπερβαση μισου χαρτιου δεν θελω παραπανω, εναν απο τους 4 επιθετικους που εξεταζουν

Link to comment
Share on other sites

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου προσεγγίζει την υπόθεση Τζιμπούρ, η οποία θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί διαφορετικά από τη γέννησή της. Κακώς χρίστηκε ηγέτης, το άγχος που τον λυγίζει, η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Άλλον φορ έπρεπε να φέρει η ΑΕΚ για πρώτο.

 

Περαστικά στον Τζιμπούρ. Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και η μακρά κεφαλή (του δεξιού δικεφάλου). Δίμηνο εκτός δράσης και βάλε, δεν συγχωρεί ο οργανισμός όταν είσαι στα 31 και την καριέρα σου συνοδεύουν ελλιπείς προετοιμασίες και δουλειά στο ρελαντί. Απαιτείται υπεριδπλάσια προσπάθεια και πάλι ο χρόνος σε αφήνει πίσω, είναι πλέον εχθρός σου.

 

Η ΑΕΚ έκανε λάθος με τον Τζιμπούρ. Όχι επειδή τον απέκτησε, είναι ποδοσφαιριστής με διαπιστωμένη ποιότητα και ικανότητα στο σκοράρισμα. Βάσει προσόντων και στατιστικών, θα μπορούσε με ευκολία να πει κανείς ότι μαζί με τον Μπεργκ, είναι οι πληρέστεροι φορ του πρωταθλήματος. Αλλά αυτό θα ίσχυε τρία χρόνια πριν, όχι σήμερα. Και το λάθος εντοπίζεται στο ατόπημα της Ενωσης να τον φέρει πίσω ως πρώτο βιολί, ως βασικό. Για το «ηγέτης» δεν το συζητάμε καν...

 

Ως τέτοιος αυτοπαρουσιάστηκε. Λέγοντας μάλιστα ότι αυτό του ζήτησε ο Μελισσανίδης στο ραντεβού τους στην Aegean. «Σε φέρνω πίσω για να ηγηθείς». Ετσι δήλωσε ο Τζιμπούρ. Εκτός του ότι αυτός ο ρόλος προϋποθέτει στοιχεία που ο αποκαλούμενος και ως «Τρομοκράτης» δεν έχει συμβιβάσει ποτέ με τον χαρακτήρα του, ήλθαν και τα δύο πειθαρχικά παραπτώματα για να επιβεβαιώσουν πολύ γρήγορα ότι πρωτίστως για εκείνον μετράει η καλοπέρασή του.

 

Σκεπτικό που δεν αποδίδει

 

Οι εμμονές σπανίως επιβεβαιώνονται. Ο Μελισσανίδης είχε καψούρα μαζί του, όμως δεν συνυπολόγισε σημαντικές παραμέτρους στην ιστορία. Η βαθιά ενόχληση σημαντικής μερίδας φίλων της ομάδας, ας πούμε (ή μάλλον σας υποθέσουμε) ότι υπερκαλύπτεται με 3-4 μαζεμένες καλές εμφανίσεις και διαδοχικά γκολ. Αυτά δηλαδή που για πλάκα θα έκανε ο Τζιμπούρ στα 26 του, άντε στα 28 του... Στα 31 και με το βίο που ακολουθεί εκτός των γηπέδων, δύσκολα. Ναι, σε ένα ρόστερ ποιοτικό, θα μπορούσε να λογίζεται ως τρίτος επιθετικός, όχι όμως ως πρώτος.

 

Αυτή τη στιγμή ο Αραβίδης είναι πολύ μπροστά από τον Αλγερινό σε δύναμη, φυσική κατάσταση, έκρηξη, ταχύτητα, άλμα και τακτική συμπεριφορά. Μπροστά του, βασικά και κύρια στο γκολ! Αν λοιπόν η ΑΕΚ αναζητούσε επιθετικό για να τον καταστήσει βασικό, τότε όφειλε να το δει διαφορετικά. Λες και χάθηκαν οι παίκτες στον ποδοσφαιρικό πλανήτη... Λες και ήταν πολλά τα χρήματα για τον Ορλάντο Σα...

 

Δεκτός και πολυτέλεια για τρίτη λύση στην επίθεση ο τωρινός Τζιμπούρ. Χρόνος υπάρχει, όμως λιγοστεύει και η ΑΕΚ καλείται να βρει στο διάστημα που της απομένει έναν φορ καλύτερον από τους υπάρχοντες ή τουλάχιστον ενεργό και αθλητικό όσο ο Αραβίδης, ο οποίος είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό και συνεπές διαθέτει αυτή την εποχή η ομάδα στο συγκεκριμένο χώρο. Απαιτείται ένας φορ με γεμάτες σεζόν σε καλή ηλικία και όχι στα τελειώματα. Επίσης όχι απαραίτητα ελεύθερος, ας αποφασιστεί σε αυτή τη θέση η υπέρβαση, αλλιώς ας παίξει ο Κρισάντους.

 

Αυτά παθαίνεις βαγγελάκη όταν ξεχνάς να κάνεις κριτική και αφήνεις τον κάθε ανύπαρκτο βενζινά να κάνει μεταγραφές επειδή...κόβει το μάτι του.

Link to comment
Share on other sites

ε αυτο λεω και εγω ας κανει μια υπερβαση μισου χαρτιου δεν θελω παραπανω, εναν απο τους 4 επιθετικους που εξεταζουν

 

Η υπέρβαση του ήταν ο ψυχάκιας και ο κλόουν.

Μέχρι για εκεί φτάνουν τα κυβικά του "κροίσου".

Link to comment
Share on other sites

Άλλο διαχείριση με επιτελείο επαγγελματιων και μάνατζερ και άλλο με το μπινε να κουβαλάει τους ζοριτς

 

εννοειται ΚΑΙ αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο διαχείριση με επιτελείο επαγγελματιων και μάνατζερ και άλλο με το μπινε να κουβαλάει τους ζοριτς

 

Εσύ στον μπινέ κόλλησες?

Εδώ κάνει μεταγραφές ο ίδιος.

Ευτυχώς ο μητσικώστας δεν έχει ακουστεί ότι κόβει το μάτι του.

Link to comment
Share on other sites

κοντα στα 2 χαρτια?

 

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ υστερεί πάρα πολύ σε έσοδα σε σχέση όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν αφορά μόνο στα έσοδα από την Ευρώπη, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά.

 

Κατάλαβες γιατί ρωτάω?

Ας μας πει ο ζάστρο τα συμβόλαια των 4.

Link to comment
Share on other sites

ετσι υπολογιζονται

 

 

- Το 50% βάσει της εμπορικής αξίας

 

- Το 25% βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής

 

- Το 23.5% θα δοθεί ισομερώς

 

- Το 1% πηγαίνει στον πρωταθλητή

 

- Το 0.5% στην ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα (αποκλείονται ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ)

 

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε το εξής. Από τα 40 εκ. ευρώ, το 10% πηγαίνει στην Αστυνομία η οποία λαμβάνει και το 5% από τις εισπράξεις των εισιτηρίων.

 

Η περίπτωση του Ολυμπιακού

 

Ισομερώς (8.46 εκ. ευρώ): Δηλαδή 8.46 εκ. ευρώ / 18 = 470.000 ευρώ

 

Βαθμολογική συγκομιδή (9 εκ. ευρώ): 86 Χ 17.000 ευρώ = 1.460.200 εκ. ευρώ

 

Το 1% καθώς πήρε το πρωτάθλημα: 360.000 ευρώ

 

Εμπορική αξία: Ενδέχεται να αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ

 

Υπολογιζομενο συνολο: 6,3M

Edited by amd
Link to comment
Share on other sites

Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται πλέον και ο Ντίντακ Βιλά καθώς εστάλη το πιστοποιητικό μεταγραφής απο την ισπανική ομοσπονδία και η ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση του δελτίου του

 

aekfc.gr

Link to comment
Share on other sites

Από το πρωί σας τα λέω, αλλά εσείς να ταλαιπωρείτε τον καημένο τον α τον μ τον ντι τον ντι ξέρετε, να τον στέλνετε να βρίσκει καρτελάκια για τα αδιάθετα των μεταγραφών.

Ο βενζινάς είναι ο Τσίπρας του ποδοσφαίρου και στο τέλος θα δικαιωθεί ο Παπαμιμίκος ο Καραπαπάς.

Link to comment
Share on other sites

Το sdna που έχει αποκλειστικό ότι ο Βαγγέλας ο Μαρινάκης παίρνει Ιμπίσεβιτς το είδατε;

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Θα γελασουν και τα τσιμεντα που ηδη γελανε...

 

Στα δικα μας παντως και μετα την δηλωση του εμισθου υπαλληλου πρωην δημοσιογραφου νομιζω μεχρι και ο Μπουκο πρεπει να παρει αποφαση οτι δεν θα παρουν ΚΑΝΕΝΑΝ παιχτη οχι τωρα μονο....αλλα ουτε τον Γεναρη !

Θα σταματησω να χτυπιεμαι για το τωρα που ειναι ευκολακι....και θα αρχισω για τον ΓΕΝΑΡΗ κανονιστε και μετανοηστεxD

Αραβιδης ΜΑΚΥ και μετα 3-4 μηνες ο ΚΟΙΛΙΑΣ ! Τελος αυτο ειναι το ροστερ τερμα χωνεψτε το οσοι ακομα περιμενετε τον ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ να κανει δωρα και μαλακιες....!

Edited by ΧΑΜΠΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Ο Μιλοβανοβιτς δηλωσε οτι μας ενδιαφερει ο Ιμπισεβιτς και την ιδια στιγμη ο Ολυμπιακος διεψευσε το οποιο ενδιαφερον.

Ρε λες;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×