Jump to content

Recommended Posts

Στη ρεβανς με τον Ολυμπιακο στο κυπελλο δεν ειχες καμια κακη διαιτησια. Στο πρωτο ματς γινανε ΟΡΓΙΑ, αλλα κι εκει μπορουσες να κερδισεις με 1-3 και να τους τελειωσεις. Δεν το εκανες γιατι ειχες προπονητη το ψυχοπαιδι του Μπαγεβιτς. ΝτοκΤζεο ψαξε να δεις την αναλυση που καναμε ? ΡΙΝ τη ρεβανς στο ΚΜ: ειμασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι θα παιξεις οπως επαιξες και θα το φας στο τελος. Και ετσι ακριβως εγινε. Διοτι αυτος ειναι ο Μπαγεβιτς απο το 2000 και μετα. Η ομαδα απο το 70 ειχε κανει κακα της, μιλαμε για εικονα ντροπης. Κανανε κατεβασια οι Χαρα αυτου του κοσμου και παθαινες καρδιακη προσβολη. Βγηκε ο Μανταλος και η ομαδα δεν ηξερε που παταει και που βρισκεται. Μην κρατας μονο τα θετικα του Δελλα, τα αρνητικα ειναι απειρως περισσοτερα.

 

Ο Δελλας ειχε μια καλη κυκλοφορια, πολυ ωραιες ιδεες, αλλα πρωτον οι ιδεες του ειναι για οργανισμο Μπαρτσελονα και δευτερον λογω απειριας και για να χτισει προφιλ και καριερα, ηταν ο γιεσμαν του Μπαγεβιτς. Ο Μπαγεβιτς τον κρατησε στην ΑΕΚ 2 φορες, την τριτη ο Μελισσανιδης δεν κρατιοτανε και δεν υπηρχε καν Μπαγεβιτς γιατι τα 4 και κυριως αυτα που ειπε ο Βαγγελης μετα το παιχνιδι ετσουξαν σε τετοιο βαθμο που απο τοτε δεν εχουμε καν ψελισσει τη λεξη Μαρινακης, δεν εχει γινει το παραμικρο υπονοουμενο. Οταν μπουκωνεσαι δεν μιλας. Ομαδα ΑΕΚ δεν υπαρχει γιατι ειναι ενας οργανισμος γεματος ιδεοληψιες που εν ετει 2016 αγεται και φερεται απο τα ιδια ακριβως προσωπα με τη δεκαετια του 90. 

 

Υπαρχει ακομα ο Στρατος στην ΑΕΚ, εχει κλεισει κοντα 50 χρονια "παραγοντας" ειναι ο ανθρωπος που σου εφερε τον Ξενιαδη, που εκανε οσο κακο δεν εκανε κανεις αλλος διαχρονικα  μονο και μονο επειδη καποια στιγμη κοπηκε το μεροκαματο. Καποια στιγμη πρεπει να τα δουμε αυτα, πρεπει να δουμε που θα ηταν ολοι αυτοι που τρωνε ψωμι απο την ΑΕΚ εδω και δεκαετιες αν δεν τους ειχε μαζεψει ο Μελισσανιδης και ο Μπαγεβιτς. Και ο ιδιος ο Μπαγεβιτς που ακριβως θα ηταν σημερα αν δεν τον ξαναμαζευε η ΑΕΚ να κανει τον παραγοντα στα γεραματα; Μην με φτιαχνετε βραδιατικα γιατι ειχα και δυσκολη μερα και θα γραψουμε πολλα που δεν κανει και θα μας ξανακατηγορησουνε για "ισκρα" οι παετζηδες. 

  • Δικεφαλάκι 8
Link to comment
Share on other sites

Α, μάλιστα. Αυτό που έχεις καταλάβει δηλαδή τόσα χρόνια εσύ βλέποντας την ΑΕΚ, είναι ότι η διαιτησία δεν παίζει κανένα ρόλο στα ντέρμπι (ΕΙΔΙΚΑ, που και το παραμικρό σφύριγμα μπορεί να παίξει ρόλο..)

Ούτε η έδρα, ε ? 3 εντός 1 εκτός είναι το ίδιο με το αντίστροφο?

μες στη δικαιοσύνη είσαι γεννημένος :lol: :lol:

Οχι εχω καταλαβει οτι η διαιτησια δεν ειναι παντα δικαιολογια για καθε εγκλημα απο τον παγκο. Απο τον παγκο μπορεις να ενισχυσεις τα χαφ αν θες να κρατησεις μπαλα, να ενισχυσεις την αμυνα αν δεχεσαι πιεση και εισαι προς το τελος. Οταν ομως βγαζεις χαφ για να βαλεις επιθετικο, τοτε απλα κανεις το ματς ροντεο. Οπως το εκανε ΜΙΑ ΖΩΗ ο Ντουσαν, οπως το εκανε διαρκως ο Δελλας ακομα και με τις ξανθες. Κοινος τοπος και των δυο μια δυσκοιλιοτητα στο να παρουν ντερμπι. Ροντεο το παιχνιδι θα το κανεις μια φορα, απεναντι σε καποιον βλακα τυπου Στραματσονι που τον βλεπεις να βαζει μεσα Κουτρουμπη. Δεν θα το κανεις απεναντι στον Σιλβα πχ που εχει στοιχειωδη λογικη και πλανο και θα σε κοψει φετες βαζοντας σου 3 γκολ και εχοντας και 2 δοκαρια. Αυτη ειναι η αποψη μου.

 

ΥΓ: Για το οτι ο Δελλας δηλαδη στο Καραισκακης στο 1-0 εβγαλε χαφ τρωει 3 γκολ και 2 δοκαρια και μετα ξυπναει και ξαναβαζει χαφ θεωρεις εφταιγε ο διαιτητης; Γιατι εγω σου λεω πως ο ? ογιετ θα εβαζε χαφ και τουλαχιστον θα κραταγε το 1-0 η θα το εκανε 1-1 σε καμια ακυρη στιγμη. Αλλα και 1-0 η 2-0 να ερθει δεν εχει καμια σχεση με 4-0. Ειδικα ο Ολυμπιακος την ΑΕΚ την εδει πιασει γκομενα την τελευταια δεκαετια. ? αει η τεσσαροπενταροεξαρα συννεφο. Μια φορα καθε δυο χρονια θα πεσει μεγαλο σκορ. Και παει ο Δελλας και τρωει τεσσερα. Και λεει μετα οτι η ηττα με 1-0 η με 4-0 ειναι το ιδιο. Ε την επομενη φορα να χασουμε 8-0.. Εμενα με εκνευριζει παντως που υπαρχει μερος του κοσμου της ΑΕΚ που συνηθισε να τρωει 4 απο Ολυμπιακο οποτε το ξεπερναει και λεει ο διαιτητης φταιει. Ε για τα 4 δεν εφταιγε ο διαιτητης.

Link to comment
Share on other sites

θα ληξω εδω αυτη τη κοντρα μπουκο-ντοκτζιο με 3-1 υπερ του μπουκο.

Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

Στη ρεβανς με τον Ολυμπιακο στο κυπελλο δεν ειχες καμια κακη διαιτησια. Στο πρωτο ματς γινανε ΟΡΓΙΑ, αλλα κι εκει μπορουσες να κερδισεις με 1-3 και να τους τελειωσεις. Δεν το εκανες γιατι ειχες προπονητη το ψυχοπαιδι του Μπαγεβιτς......

 

 

όργια έγιναν και στα 2 ματς και το ΚΥ? ΕΛΛΟ ΧΑΘΗΚΕ 100% Α? Ο ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ + τις αναβολές, για να είναι τα παιδιά του πειραιά ξεκούραστα....

φυσικά και δεν έφταιγε κανένας Μπάγεβιτς και κανένας Δέλλας....

όσες φορές παίζεις ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, τις δύο θα τους κερδίσεις, τις έξι θα χάσεις και τις άλλες δύο θα φας και εξάρα στο κεφάλι.. απλά πράγματα και ιστορικά αποδεδειγμένα.

Αίμα μας πήγε η διαιτησία λοιπόν πέρσι στο κύπελλο (γι αυτό και ούρλιαζε μετά το ματς ο Τίγρης για τους Καλογερόπουλους) αλλά και φέτος στο Καραϊσκάκη, με το ΑΚΥΡΟ πρώτο κρισιμότατο γκολ του Μποτία και τα 4 ανύπαρκτα οφσάιντ.... και να προσθέσω και ότι ο γαύρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο, τότε που έκανε τις νίκες του στο c.l...

Δηλαδή εδώ φάγαμε ΚΑΡΜ? ΟΝ τεσσάρα με Τσαγκαράκη και επόπτη ? απαδόπουλο ενώ είχαμε ? ΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μέσα, Ντέμηδες, Κασάπηδες, Τσάρτες ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ??? και δε θα έτρωγε φέτος ο Δέλλας με το σκουπιδομπάτζετ του Φίλαθλου, ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ της ιστορίας της ΑΕΚ στην Α (ακόμα μικρότερο και από τη χρονιά της ? ΕΣΑΔΑΣ!!!) και με παίκτες χωρίς εμπειρίες με τη φανέλα της ΑΕΚ (και ειδικά σε ντέρμπι) στις αρχές της σεζόν? Ο άνθρωπος κατέβηκε εντελώς απροστάτευτος τότε, και έχασε τη δουλειά του για μια λάθος αλλαγή, αν είναι δυνατόν..... Για το γινάτι και επειδή ο Φίλαθλος ήθελε να του φορτώσει την ευθύνη που είχε Α? ΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο ίδιος, τον έδιωξε και μάλιστα με τον πιο ανέντιμο τρόπο.... μη μου τα θυμίζετε τώρα και αρχίζω και φορτώνω γιατί θα αρχίσω τα σεντόνια πάλι .....

Link to comment
Share on other sites

Ο ? αναθηναικος και ο ? ΑΟΚ παντως δεν τρωνε τεσσαροεξαρες οσο συχνα τις τρωει η ΑΕΚ κι ας εχουν εχθρικες διαιτησιες..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

αν μπορουσα να κανω λαικ σε οτιδηποτε ποσταρε σημερα ο αμιντις θα το εκανα. συμφωνω σε ολα μεχρι τελειας.

Link to comment
Share on other sites

Guest ziopeppe

Η επιτυχια μιας ομαδας στο ποδοσφαιρο εξαρτιεται απτο χρημα. Με το χρημα παιρνεις παικτες, προπονητες, γηπεδα και παρασκηνιο.

 

Αν δινεις 5μυρια εσυ κ 20 ο αλλος ,

ε τοτε ποιος θα βγει κερδισμενος??

 

Ειπαμε παραγκα, σαπιλα κτλ

 

Αλλα να χανουμε απο λειβαδια κ να τα ριχνουμε στην διαιτησια δειχνει το επιπεδο που εφτασε η ομαδα.

Link to comment
Share on other sites

Guest ziopeppe

Κ τωρα βλεπεις ο μιλος κ ο μπαρτολος πανε διακοπες σε πορτογαλια κ κοιτανε παικτες που δν μπορουν να παρουν. Οπως πηγε περσι σε βραζιλια. Ειδε 20 παικτες κ τελικα δν πηρε κανεναν. Γιατι ηθελαν λεφτα.

 

Κ κατεληξε να παρει τον τελειωμενο μπουονανοτε μετα απο ατελειωτα παζαρια και τον χιλιοτραυματισμενο ντιντακ που δν ρισκαρε κανενας αλλος να παρει.

 

Το θεμα δν ειναι κ μονο θεμα χρηματων. Ειναι κ θεμα ασχετοσυνης κ μαλακιας.

Βρισκεις κατι παικτες οτι ναναι. Μακης, πεκχαρτ, αρθο κτλ που δν εχουν προοπτικη.

Αν ψαχτεις σωστα κ σε καταλληλα μερη κατι θα βρεις.

Οι δικοι μας νομιζω καθονται βλεπουν τα μειλ με τις προσφορες κ μαλακιζονται.

 

Το καλοκαιρι οβελλιος ερχοταν σχεδον τζαμπα κ μεις κρατησαμε τον μακη. Δημοσιοι υπαλληλοι

Link to comment
Share on other sites

Στις σχολές προπονητών τα επόμενα χρόνια θα διδασκεται η αλλαγή που εβγαλε έξω ο Δέλλας τον MVP της σεζόν IRON Σιμοες MAN και έκοψε την ομαδα στα δυο ως το μεγαλύτερο λαθος που μπορεις να κανεις σε ενα ματς.

 

Η ίδια αλλαγή θα διδάσκεται σε σεμινάρια σε ξέκωλα στο μάθημα "πώς ανοιγουμε τα πόδια ευκολα, γρήγορα και αποτελεσματικα II"

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Μην με φτιαχνετε βραδιατικα γιατι ειχα και δυσκολη μερα και θα γραψουμε πολλα που δεν κανει και θα μας ξανακατηγορησουνε για "ισκρα" οι παετζηδες. 

 

Μπορεί να πάρουμε προαγωγή σε "Κίνηση 53+". Think about it ;)

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ναι, ναι αυτός που είχατε δώσει "ραντεβουδάκι" τότε..

του έχω κάνει τρελές πλάκες κατά καιρούς με σχόλια

να φανταστείς, είχε αποκλειστική πληροφόρηση από μέσα ότι ο Φίλαθλος είχε συμφωνήσει με ? ογιέ για ένα μύριο, ζεστό στις μεταγραφές του Γενάρη

ακόμα το περιμένουμε :lol:

Γιωργο, μη γραφεις παπαριες....ειδικα σε οτι εχει σχεση με τα καραγκιοζακια..

Link to comment
Share on other sites

και επιτέλους ξεκολλήστε :lol:  με το Δέλλα και το παρελθόν, δηλαδή ήμαρτον!

 

Χάμπε αδερφέ πού είσαι ? όλα καλά ?

Ρε καρατρολλαρα, 

αφου εσυ τα αρχισες ολα !!!!

(η δελλομαχια εχει αναχθει σε επιστημη,

 εγω ειμαι μαζι σου και το γοσταρω το παλλικαρι σαν προπονητη.)

Link to comment
Share on other sites

tsekarei orban i AEK

kai vazoun auti ti foto :P

ce2438245069b87e7d3b6aa5b289b7fd.jpg

? ροσεξε την ΑΝΑ? ΟΔΗ καμπυλη χατζαρας που εχει παρει το τεντωμενο του ποδι !!!

(σπανιο χαρισμα που απανταται και στους αγκωνες..... ενιοτε)

Link to comment
Share on other sites

Στη ρεβανς με τον Ολυμπιακο στο κυπελλο δεν ειχες καμια κακη διαιτησια. 

 

Απλά άφησε να μπει το γκολ με το χέρι, λεπτομέρειες. Μη μου πεις ότι δύσκολη φάση, δεν ξέρουμε ακριβώς κτλ, το είδα με τα μάτια μου, είμαι 100% σίγουρος.

Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

Στη ρεβανς με τον Ολυμπιακο στο κυπελλο δεν ειχες καμια κακη διαιτησια. Στο πρωτο ματς γινανε ΟΡΓΙΑ, αλλα κι εκει μπορουσες να κερδισεις με 1-3 και να τους τελειωσεις. Δεν το εκανες γιατι ειχες προπονητη το ψυχοπαιδι του Μπαγεβιτς. ΝτοκΤζεο ψαξε να δεις την αναλυση που καναμε ? ΡΙΝ τη ρεβανς στο ΚΜ: ειμασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι θα παιξεις οπως επαιξες και θα το φας στο τελος. Και ετσι ακριβως εγινε. Διοτι αυτος ειναι ο Μπαγεβιτς απο το 2000 και μετα. Η ομαδα απο το 70 ειχε κανει κακα της, μιλαμε για εικονα ντροπης. Κανανε κατεβασια οι Χαρα αυτου του κοσμου και παθαινες καρδιακη προσβολη. Βγηκε ο Μανταλος και η ομαδα δεν ηξερε που παταει και που βρισκεται.

 

 

Αφήνουμε στην άκρη τη χερούκλα του Χαρα (αφού δε διευκρινίζεται τηλεοπτικά ) και χωρίς κανένα ύφος "Καρδινάλιου", περιμένω και θα ήθελα να μου απαντήσεις αδερφέ -ή όποιος άλλος θέλει-σύμφωνα και με το βίντεο. Αυτά εδώ δηλαδή που βλέπεις δεν είναι κακή διαιτησία?

 

Η γονατιά από πίσω στη μέση του Μάνταλου δεν είναι καραμπινάτη κόκκινη κάρτα στον Μιλιβόγιεβιτς? με τέτοια γονατιά στη σπονδυλική στήλη ένας παίκτης κινδυνεύει με σοβαρό τραυματισμό έως να μείνει ανάπηρος.... κι ο διαιτητής είναι δίπλα.

Το φάουλ-χωρίς κανένα λόγο-  πάνω στη γραμμή του αράουτ στον Μάνταλο δεν είναι κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγιεβιτς? 

Η σκαριά-πάτημα του Κασάμι δεν είναι καραμπινάτη κίτρινη κάρτα ?

Η αγκωνιά στη διεκδίκηση στον αέρα από τον Χάρα δεν είναι κίτρινη κάρτα ?

Οι 2 κλωτσιές του Σαλίνο σε Αραβίδη και Μπαρμπόσα δεν είναι κίτρινες κάρτες ?

Το φάουλ του Μανιάτη λίγο πριν τραυματιστεί για να κόψει αντεπίθεση δεν είναι κίτρινη κάρτα ?

 Ο Αφελάι δεν κάνει πεντακάθαρο χέρι πριν βγουν στην αντεπίθεση στο 86 και ουρλιάζει ο Δέλλας στον πάγκο δείχνοντας το χέρι ?

Ο Τσόρι δεν κάνει πεντακάθαρο κοντρόλ με το χέρι μπροστά στο διαιτητή κι αυτός λέει "παίζεται" ?

Ο επόπτης - λίμπερο κόβει 2 επικίνδυνες επιθέσεις της ΑΕΚ με ανύπαρκτα οφσάιντ ναι ή όχι? (μιλάμε για κραυγαλέες και όχι οριακές φάσεις)

Ο Ντοσεβί δεν κάνει 2 πεντακάθαρα φάουλ και ο διαιτητής -στα 3 μέτρα- λέει "παίζεται" και βγαίνουν στην αντεπίθεση ???

Θυμάσαι γενικότερα "πώς" σφύριζε στο τελευταίο τέταρτο ο Καλογερόπουλος ? Οι παίκτες μας δεν είναι λογικό να ανησυχήσουν (με όλα αυτά που βλέπουν) και να οπισθοχωρήσουν για να κρατήσουν το σκορ πρόκρισης? Ο γαύρος δεν είναι λογικό να ρισκάρει και να βγει όλος μπροστά στο τελευταίο τέταρτο αφού αποκλειόταν και ρεζιλευόταν? Δεν παίζει δηλαδή κι ο αντίπαλος στο παιχνίδι? Και πόσες ήταν όλες κι όλες οι φάσεις του γαύρου που μας έκανε κακά και μας πάτησε ? Δύο φάσεις σε 90 λεπτά αγώνα : η ρώγα του χεριού στο 90 κι άλλη μία.

 

 

Ναι μπορεί να μην είναι διαιτησία ? οντικοδημητρόπουλων, όμως από τη στιγμή που δεν έγιναν φάσεις στην περιοχή, τι άλλο μπορούσε να κάνει ο διαιτητής πέρα από όλα αυτά που έκανε ? να βάλει τη μπάλα ο ίδιος μέσα? 

Έχει καμιά σχέση η διαιτησία αυτή του Καλογερόπουλου με τη φετινή δηλαδή ? Α, ναι ξέχασα.... φέτος έχουμε τη νοοτροπία του "νικητή" ? ογιέτ, με τους άλλους να μένουν με 9 και τους δικούς μας να επιμένουν να φοβούνται να περάσουν τη σέντρα... (λέω "επιμένουν", γιατί ζήτημα είναι πόσες φορές την πέρασαν στο α ημίχρονο..)

Ήταν λοιπόν μια καλή διαιτησία και εμάς μας φταίει ο Δέλλας και ο ψυχοπατέρας του ο Μπάγεβιτς.... ο οποίος φοβιτσιάρης Μπάγεβιτς έστελνε φαίνεται sms στον πάγκο, ή είχε κάποτε "δασκαλέψει" ξέρω γω τον Δέλλα να "φοβηθεί το θεριό" και να οπισθοχωρήσει προς το τέλος, ή να βάλει μέσα τον Ντακόλ "για να κάνει το ματς ροντέο" κι άλλα τέτοια ασύλληπτα που ακούμε από άλλους :lol: ..... ο οποίος Μπάγεβιτς δε διαφωνώ ότι είναι ένας μαλάκας και μισός, αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή το θέμα μας.

Και αναρωτιέμαι τι άλλο έπρεπε να κάνουν, μετά τα όργια του πρώτου ματς με το Λαμπρόπουλο, τις αναβολές κλπ....Δηλαδή έρχονται οι μάγκες οι ? ειραιώτες με τους Καλογερόπουλους κι εμείς λέμε "ΟΛΑ ΚΑΛΑ" ? Ρε παιδιά -επειδή βλέπω συμφωνούν κάποιοι- μήπως συνηθίσαμε, και τη βρίσκουμε και γουστάρουμε τελικά ?  :wub: και μας αρέσει να μας πιάνουν και τον κώλο? δηλαδή τι μαζοχισμός είναι αυτός ?

 

Καθαρά αγωνιστικά, φυσικά δεν έφταιγε κανένας ψυχοπατέρας Μπάγεβιτς και το μόνο λάθος του Δέλλα στο ματς δεν ήταν κανένας Ντακόλ αλλά το ότι δεν αντικατέστησε τον απίθανο Σοϊλέδη, που από το πρώτο λεπτό φαινόταν ότι έμπαζε, όλος ο gay έβγαινε συνεχώς από την πλευρά του και από εκεί προήλθαν οι λιγοστές φάσεις του γαύρου και το ΑΚΥΡΟ γκολ. Θα μου πεις "σιγά την αξιόπιστη λύση που είχε στη θέση του", αλλά είναι γεγονός ότι κάτι έπρεπε να κάνει, γιατί το πράγμα φώναζε.... δεν ξέρω, ίσως να έμπαινε να παίξει ο ίδιος μέσα. Αλλά ο Σοϊλέδης έπρεπε να βγει.. αυτό βέβαια δεν αναιρεί το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι μας έκλεψαν στεγνά την πρόκριση και το κύπελλο.

 

Και πάμε στο πρώτο ματς στο τηγάνι...

Μου λες ότι έπρεπε και μπορούσαμε να ρίξουμε τρία, αλλά ο κακός ψυχοπατέρας Ντουσκο και ο ψυχογιός δε μας άφησε. Τη στιγμή που ο διαιτητης -όπως σωστά λες- έκανε ΟΡΓΙΑ... όπως θυμόμαστε έδινε ανύπαρκτα φάουλ στο γαύρο και τίποτα υπέρ μας, έκοψε με ανύπαρκτο οφσαιντ τον Αραβίδη κλπ κλπ

Και είδες ότι η ομάδα από το πρώτο λεπτό τους έπιασε από το λαιμό με αυτό το απίστευτο πρέσινγκ, το οποίο συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αρκετά πιο πίσω, τη στιγμή που ο γαύρος έριξε και τους 3 βασικούς του μέσα που έλειπαν. Και σε ρωτάω : είναι ποτέ δυνατόν Ελληνική ή οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο να συνεχίσει να πρεσάρει έτσι (σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου σα λυσσασμένη) για 90 ολόκληρα λεπτά ? Μα δεν είναι φυσικό να μην αντέξει στον ίδιο εξοντωτικό ρυθμό και να οπισθοχωρήσει κάπως στο β ημίχρονο, τη στιγμή που και το κοράκι δεν αφήνει τίποτα και συνεχίζει να τους σπάει τα νεύρα? Και δηλαδή γι αυτό φταίει ο φοβιτσιάρης Δελλομπάγεβιτς πάλι που τους είπε να γυρίσουν πίσω ή γιατί δεν τους ρίξαμε τρία ή πέντε ξέρω γω ?? ρε αδερφέ η ΑΕΚ είμαστε όχι η βιονική Μπαρτσελονα που θα νικήσει την κούραση και τους επόπτες .......και δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από το γαύρο, ο οποίος παίζει κι αυτός στο γήπεδο... το είδα να ξέρεις εκείνη την ημέρα που το γραψες στα σχόλια του ΚΜ (για τα 3 γκολ που δε βάλαμε) και ειλικρινά τράβαγα τα μαλλιά μου.

 

Τέλος, ας ξεχάσουμε το περσινό κύπελλο..... θυμήσου όλα τα μεγάλα σκορ που μας έχει κάνει ο γαύρος την τελευταία εικοσαετία..... δηλαδή για την εξάρα επί Χιμένεθ ο Μπάγεβιτς έφταιγε ? Για την τεσσάρα επί ? αθιακάκη, με Τσαγκαράκη διαιτητή (και τόσους παιχταράδες μέσα η ΑΕΚ, Ντέμη Τσάρτα Κασάπη κλπ) πάλι ο Μπάγεβιτς έφταιγε? για την εξάρα στη ρεβάνς του ? οντίκη ? Για την τεσσάρα και τις τριάρες επί Σάντος, για το 2-3 στη Φιλαδέλφεια (με Γεωργέα-Τζόρτζεβιτς) πάλι ο Μπάγεβιτς έφταιγε?

Είναι δυνατόν να είναι όλοι αυτοί οι προπονητές άχρηστοι και φοβιτσιάρηδες? ? ΟΙΑ είναι λοιπόν η ΚΟΙΝΗ συνισταμένη του 90% αυτών των αγώνων ? Ότι ενώ "τους είχαμε" πάντα τους λιμανίσιους στις μεταξύ μας νίκες, μας πήραν τον αέρα την τελευταία εικοσαετία,  κυρίως με τη σφυρίχτρα και την ? ΑΡΑΓΚΑ. Το αίμα της ΑΕΚ ποτάμι, αν καθήσει κανείς και αναφερθεί στα συγκεκριμένα ματς και σε αυτά που έκαναν τα κοράκια γράφει βιβλίο.

Το ξαναγράφω με κεφαλαία όχι για να φωνάξω, αλλά για να το τονίσω: ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ? ΟΥ ΘΑ ? ΑΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ 2 ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΤΙΣ 7 ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Θα δεις ότι αυτό θα επαναληφθεί και την επόμενη 20αετία, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα.

Μας κλεβουν συνεχώς και μας ρίχνουν στην εσωστρέφεια.

Και είπαμε: ναι,συμφωνώ, κακός και μαλάκας ο Μπάγεβιτς αλλά όχι και να του αποδίδουμε και την αλλαγή του καιρού και υπερφυσικές ιδιότητες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×