Geologos Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 8 hours ago, ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 said: Παιδια βλεπω το snowpiercer στο νετφλιξ kai ειμαι στα μισά του 2022.. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα στο ειδος του ειναι πολυ καλο και απο τα λιγα που περιμενω καθε μερα αργα το βραδυ να δω 2-3 επεισοδια.. Ανετα 7,5/10 απο μενα ωραία η πρώτη σεζόν, ενταξει και η δευτερη αν και για μενα επεσε, ε την τρίτη την βαρέθηκα. θα τη δω καποια στιγμη αλλα κούρασε. 1
CHⓇIS Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Redemption cosmote kalo. 6 epeiaodiakia astynomiko sro dublin 1
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 On 6/4/2022 at 6:58 AM, Geologos said: θα τη δω καποια στιγμη αλλα κούρασε. Το τελος της 3ης προμηνύει και 4 η.
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 (edited) On 6/6/2022 at 9:13 PM, CHⓇIS said: Redemption cosmote kalo. 6 epeiaodiakia astynomiko sro dublin Για πες καναλι να μη τα ψαχνω ολα .. Το βρηκα στο σερις..θα ψαξω τη μερα.. Edited June 8, 2022 by ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 Το βρηκα στο σερις..θα ψαξω τη μερα..
CHⓇIS Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 7 hours ago, ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 said: Για πες καναλι να μη τα ψαχνω ολα .. Το βρηκα στο σερις..θα ψαξω τη μερα.. Στο πλας ον ντιμαντ ειναι 1
enck1 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Lincoln lawyer - netflix - 7/10 απο μένα. Σε πολλά σημεία μου θυμίζει suits, ότι πρέπει πάντως για άραγμα βραδάκι κτλ.
SpiRos Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 1 hour ago, enck1 said: Σε πολλά σημεία μου θυμίζει suits Άφησαν να περάσει λίγο καιρός και άρχισαν τις απομιμήσεις (δεν το έχω δει το Lincoln), αλλά Suits είναι μοναδικό στο είδος του.
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Για τους λατρεις του ειδους οπως εμενα , ξεκινησε σε κοσμοτετβ «Star Trek: Strange New Worlds». Δεν θα τολεγες κατι πανω απο μετριο αλλα προσωπικα δεν το χανω λογω τρελλας.
aris2168 Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 BBC, Αγγλικη επαρχία, (νοτιγχαμ....) Εγληματα, ανθρακωρυχοι, πρώην απεργοσπάστες, θατσερ, μυστικα και ψεμματα. Ωραιο. 4
aris2168 Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Επισης, 3η σεζον καφρίλας για το που ειχα αναφερει και παλιότερα παρά το φόβο της χλεύης του @The Magician 1
AG21 Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Για τους Sci fi lovers ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση ο 3ος κύκλος του Orville του μακφαρλαν και είναι πιο δυνατό από ποτέ. Πραγματικά θεωρώ ότι αν και είναι απομίμηση του σταρ τρεκ ουσιαστικά τα έχει ξεπεράσει μακράν ειδικά από τα τελευταία τηλεοπτικά.
CHⓇIS Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 11 hours ago, aris2168 said: BBC, Αγγλικη επαρχία, (νοτιγχαμ....) Εγληματα, ανθρακωρυχοι, πρώην απεργοσπάστες, θατσερ, μυστικα και ψεμματα. Ωραιο. Το ξεκινησα ενα βραδυ αλλα δν ημουν σε "θεση" να το παρακολουθησω κ στο καπακι ασχοληθηκα με αμπρελα ακαντεμυ 3η σεζλονγκ ποτ βγηκε τις προαλες. Το χω στα επομενα που θα δω. Το χει το κοσμοτε
nedved21 Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 On 5/17/2022 at 12:16 AM, aris2168 said: Για να ξεφευγουμε και λιγο απ τη θλιβερη ΑΕΚοπραγματικοτητα Νομίζω δεν το χουμε πει Παρα πολυ καλο, Slow Horses, Εγγλέζικο, spy, με απολαυστικους Gary Oldman και Kristin Scott Thomas Σπευσατε. Νομιζω η μονη καλη σειρα στο AppleTV
lucipur hesperus Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 6 hours ago, nedved21 said: Νομιζω η μονη καλη σειρα στο AppleTV Severance Foundation 1
mobster21 Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 On 6/28/2022 at 12:07 AM, aris2168 said: BBC, Αγγλικη επαρχία, (νοτιγχαμ....) Εγληματα, ανθρακωρυχοι, πρώην απεργοσπάστες, θατσερ, μυστικα και ψεμματα. Ωραιο. Το ξεκίνησα κι εγώ. Είμαι στο 4ο επεισόδιο. Καλό μέχρι στιγμής. Με έχει κρατήσει.
Nestoridis21 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Twe Zommers βελγική σειρά 6 επεισόδια, Netflix. Καλό. 7.5/10
Zara Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Disenchantment, ένα άλλου τύπου Archer. Ελπίζω να τα έχετε δει αυτά ε
Geologos Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 6 hours ago, Zara said: Disenchantment, ένα άλλου τύπου Archer. Ελπίζω να τα έχετε δει αυτά ε Archer δε δοκίμασα ποτέ. Disenchantment βαρέθηκα μετά την πρώτη σεζόν. Γίνεται καθόλου καλύτερο? Σε σχέση με Southpark family guy American dad Futurama, που τα τοποθετείς, για να πάρω μια ιδέα.
Zara Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 6 hours ago, Geologos said: Archer δε δοκίμασα ποτέ. Disenchantment βαρέθηκα μετά την πρώτη σεζόν. Γίνεται καθόλου καλύτερο? Σε σχέση με Southpark family guy American dad Futurama, που τα τοποθετείς, για να πάρω μια ιδέα. Αν και δεν έχω πρακτικά δει Southpark ή American dad (λόγο μη πρόσβασης), λογικά είναι άλλες λίγκες. Αλλά επειδή αυτά τα δύο που ανέφερα είναι τόσο βιζουαλ ενός κόσμου με ενδιαφέρουσα σύσταση (μαγικός μεσαίωνας, σάι-φάι σιξτις), αξίζει να έχεις παραστάσεις - ειδικά όταν έχεις να βλέπεις ένα κάρο 'ρεαλιστικές' επαναλαμβανόμενες μετριάτζες. Ούτε που θυμάμαι που τα έχω σταματήσει/παρατήσει, το αρτσερ που είναι και παλιό θα το έχω ξαναξεκινήσει 4-5 φορές, αλλά βέβαια ούτε και το Φαμιλυ Γκαι θα καθόμουν ποτέ να το δω όλο. Υγ. Disenchantment θα έλεγα ισάξιες οι δύο πρώτες, μετά πέφτει λίγο, άρα είσαι οκ. Κάνε το ίδιο και σε Αρτσερ να μας πεις κι από κει.
nedved21 Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 On 7/2/2022 at 10:19 PM, Duck_Season said: Severance Foundation Πολυ δυνατο το Foundation αν και δεν ειμαι καθολου του sci-fi, θα το τελειωσω το ΣΚ
nedved21 Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 1 hour ago, Zara said: Αν και δεν έχω πρακτικά δει Southpark ή American dad (λόγο μη πρόσβασης), λογικά είναι άλλες λίγκες. Αλλά επειδή αυτά τα δύο που ανέφερα είναι τόσο βιζουαλ ενός κόσμου με ενδιαφέρουσα σύσταση (μαγικός μεσαίωνας, σάι-φάι σιξτις), αξίζει να έχεις παραστάσεις - ειδικά όταν έχεις να βλέπεις ένα κάρο 'ρεαλιστικές' επαναλαμβανόμενες μετριάτζες. Ούτε που θυμάμαι που τα έχω σταματήσει/παρατήσει, το αρτσερ που είναι και παλιό θα το έχω ξαναξεκινήσει 4-5 φορές, αλλά βέβαια ούτε και το Φαμιλυ Γκαι θα καθόμουν ποτέ να το δω όλο. Υγ. Disenchantment θα έλεγα ισάξιες οι δύο πρώτες, μετά πέφτει λίγο, άρα είσαι οκ. Κάνε το ίδιο και σε Αρτσερ να μας πεις κι από κει. Που εισαι και δεν εχεις προσβαση στο south park; Ολα τα επισοδεια free τα εχουν στο site τους https://www.southparkstudios.com/
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now