CHⓇIS Posted July 13, 2024 Posted July 13, 2024 Supacell πολυ καλη γ οσους γουσταρουν σκιφι υπερδυναμεις κτλ 2
ΚΑΤΟΎΝΑ 21 Posted July 14, 2024 Posted July 14, 2024 8 hours ago, CHⓇIS said: Supacell πολυ καλη γ οσους γουσταρουν σκιφι υπερδυναμεις κτλ Οντως γαματη...και νομιζω εχει συνεχεια γιατι κοπηκε αποτομα... Επισης οι πασετζερς μου αρεσαν πολυ
SpiRos Posted July 15, 2024 Posted July 15, 2024 On 4/29/2024 at 10:25 PM, aris2168 said: Ειδα το μισο Godeless, και θα δω οπωσδηποτε και το αλλο μισο. Ειναι γουεστερν, οχι ακριβως το αγαπημενο μου ειδος, γι αυτο και το προσπερνουσα, του 2017, αλλα ειναι εξαιρετικο. Ούτε εμένα είναι το είδος μου το γουεστερν, αλλά λέω αφού άρεσε του Άρη, ας του δώσουμε μια ευκαιρία. Πολύ καλό όντως. 1
aris2168 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 Just now, Micro21 said: the boys έχουμε δει καθόλου; Τα χουμε γραψει καιρό τώρα. Κορυφαίο.
Micro21 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 20 minutes ago, aris2168 said: Τα χουμε γραψει καιρό τώρα. Κορυφαίο. Σωστα,δεν το ειχα δει.Ακραια σειρα και το ωραιο ειναι οτι ετσι οπως τελειωσε η τεταρτη σεζον,πραγματικα δεν ξερω πώς θα παει η πεμπτη,εχουν γαμηθει τα παντα.Και αντε τωρα να περιμενεις 2 χρονια μεχρι την επομενη σεζον 1
AG21 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 The boys λοιπόν . Εννοείται σαν scifi manian την έχω δει .. Όσο περνάνε οι σεζόν κουράζει όπως όλες οι σειρές φυσικά .. τη τελευταία τη πήγα στο fast forward από το πρώτο στο τελευταίο επεισόδιο. Σαν ιδέα όχι πρωτότυπη αφού αυτό με το μίγμα ημερηρωες που είναι αδιάφοροι για τη ζωή το έχουμε ξαναδεί . Είναι η μόδα των τελευταίων χρόνων όπως πιο πριν τα ταξίδια στο χρόνο . Ο Μπουτσερ σαν χαρακτήρας γαμαει και γενικά το στιλ του , η στάση σώματος , το κούνημα του κεφαλιού οι ατάκες τους και το καφριλικι του απόλαυση να τον βλέπεις . Όλοι οι άλλοι αδιάφοροι εντελώς . Ο ντιπ έχει χαβαλε φυσικά ενώ ο soldier boy ήταν υποσχόμενος . 1
Micro21 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 27 minutes ago, AG21 said: The boys λοιπόν . Εννοείται σαν scifi manian την έχω δει .. Όσο περνάνε οι σεζόν κουράζει όπως όλες οι σειρές φυσικά .. τη τελευταία τη πήγα στο fast forward από το πρώτο στο τελευταίο επεισόδιο. Σαν ιδέα όχι πρωτότυπη αφού αυτό με το μίγμα ημερηρωες που είναι αδιάφοροι για τη ζωή το έχουμε ξαναδεί . Είναι η μόδα των τελευταίων χρόνων όπως πιο πριν τα ταξίδια στο χρόνο . Ο Μπουτσερ σαν χαρακτήρας γαμαει και γενικά το στιλ του , η στάση σώματος , το κούνημα του κεφαλιού οι ατάκες τους και το καφριλικι του απόλαυση να τον βλέπεις . Όλοι οι άλλοι αδιάφοροι εντελώς . Ο ντιπ έχει χαβαλε φυσικά ενώ ο soldier boy ήταν υποσχόμενος . Ελα ρε,αδιαφορος ο Χομλαντερ;Μιλαμε για απιστευτη ερμηνεια απο Σταρρ.Καθε χαρακτηρας εχει και το κατι ξεχωριστο πανω του και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι η σειρα δεν κωλωνει στο τι θελει να σου δειξει,απογειωνεται
aris2168 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 2 minutes ago, Micro21 said: Ελα ρε,αδιαφορος ο Χομλαντερ;Μιλαμε για απιστευτη ερμηνεια απο Σταρρ.Καθε χαρακτηρας εχει και το κατι ξεχωριστο πανω του και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι η σειρα δεν κωλωνει στο τι θελει να σου δειξει,απογειωνεται Η καφριλα ειναι το μεγαλο ατου της σειρας. Τον σταρ τον ειχαμε θαυμασει στο Banshee που εριχνε και ετρωγε ξυλο και πηδαγε οτι (θηλυκο) εκινειτο.
aris2168 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 On 6/19/2024 at 1:52 AM, aris2168 said: Επισης συνεχιζοντας στο ιδιο πνευμα, 4η σεζον για το The Boys, και ο Homelander βρισκει ασπρη τριχα στ αρχιδια του. Η συνεχεια αναμενεται συγκλονιστικη. Μην το χασετε. On 6/21/2024 at 7:43 PM, Micro21 said: Πρέπει να την πιάσω και γω την τέταρτη σεζόν, απίστευτη σειρά.Γαμημενη εξεταστική μας έχεις φάει την ψυχή 1 hour ago, Micro21 said: the boys έχουμε δει καθόλου; Καλα, εσυ δε θυμασαι τι εχουμε γραψει εμεις, ξεχνας και τα δικα σου...
Micro21 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 20 minutes ago, aris2168 said: Καλα, εσυ δε θυμασαι τι εχουμε γραψει εμεις, ψενας και τα δικα σου... εχει περασει κανενας μηνας ρε Αρη,που να θυμαμαι,ειμεθα και μιας ηλικιας..
aris2168 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 1 minute ago, Micro21 said: εχει περασει κανενας μηνας ρε Αρη,που να θυμαμαι,ειμεθα και μιας ηλικιας.. Πω πω αυτοί οι ηλικιωμένοι. Η μάστιγα του ΚΜ είστε.
Micro21 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 Just now, aris2168 said: Πω πω αυτοί οι ηλικιωμένοι. Η μάστιγα του ΚΜ είστε. βαδιζω αισιως στην δευτερη δεκαετια της ζωης μου,ηδη τριζουν οι αρθρωσεις μου καθε πρωι που ξυπναω
aris2168 Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 3 minutes ago, Micro21 said: βαδιζω αισιως στην δευτερη δεκαετια της ζωης μου,ηδη τριζουν οι αρθρωσεις μου καθε πρωι που ξυπναω Σε καταλαβαίνω. 2 4
Geologos Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 2 hours ago, Micro21 said: βαδιζω αισιως στην δευτερη δεκαετια της ζωης μου,ηδη τριζουν οι αρθρωσεις μου καθε πρωι που ξυπναω Αισιως βαδιζεις στην δευτερη δεκαετια της ζωής σου? Αποδεκτη εκφραση αν εισαι 9 10 ή 11 2
gybe21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 6 hours ago, aris2168 said: Σε καταλαβαίνω. Αρι αυτό θέλει ξύλο γιατί κοροϊδεύει, να ξερεις. 1 5 1
Micro21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 7 hours ago, Geologos said: Αισιως βαδιζεις στην δευτερη δεκαετια της ζωής σου? Αποδεκτη εκφραση αν εισαι 9 10 ή 11 πωπω δεν το είχα σκεφτεί αυτό και το κάνεις ακόμα χειρότερο,στην τρίτη βαδίζω δηλαδή
AG21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 13 hours ago, Micro21 said: Ελα ρε,αδιαφορος ο Χομλαντερ;Μιλαμε για απιστευτη ερμηνεια απο Σταρρ.Καθε χαρακτηρας εχει και το κατι ξεχωριστο πανω του και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι η σειρα δεν κωλωνει στο τι θελει να σου δειξει,απογειωνεται Για μένα η ερμηνεία του Ούρμπαν της επισκιάζει όλες και αν δεν υπήρχε και αυτός ακόμα και εγώ που βλέπω οτι σαβούρα scifi υπάρχει και γουστάρω τα βασικά του χαρακτηριστικά ( βία και διάλογοι ) δεν θα την έβλεπα τη σειρά . Μια κακή απομίμηση του deadpool σε σειρά ειναι .
Micro21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 Just now, AG21 said: Για μένα η ερμηνεία του Ούρμπαν της επισκιάζει όλες και αν δεν υπήρχε και αυτός ακόμα και εγώ που βλέπω οτι σαβούρα scifi υπάρχει και γουστάρω τα βασικά του χαρακτηριστικά ( βία και διάλογοι ) δεν θα την έβλεπα τη σειρά . Μια κακή απομίμηση του deadpool σε σειρά ειναι . προσωπικα διαφωνω,νιωθω οτι πραγματευεται πολυ περισσοτερα πραγματα,χρησιμοποιωντας ταυτοχρονα την καφριλα του deadpool
AG21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 1 minute ago, Micro21 said: προσωπικα διαφωνω,νιωθω οτι πραγματευεται πολυ περισσοτερα πραγματα,χρησιμοποιωντας ταυτοχρονα την καφριλα του deadpool Μιλάμε για Αμερικάνικη σειρά . Τι να πραγματεύεται ? επιφανειακα όλα και μπλέντερ και οτι βγεί φτάνει .
Micro21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 7 minutes ago, AG21 said: Μιλάμε για Αμερικάνικη σειρά . Τι να πραγματεύεται ? επιφανειακα όλα και μπλέντερ και οτι βγεί φτάνει . θελω να πω οτι δεν ειναι μονο θεμα σουπερ ηρωων και καφριλα,τιθενται και αλλα θεματα απο πισω,απλα δεν μπορω να το αναλυσω καθως δεν θα μπορεσω να αποφυγω τα σποιλερς
AG21 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 5 hours ago, Micro21 said: θελω να πω οτι δεν ειναι μονο θεμα σουπερ ηρωων και καφριλα,τιθενται και αλλα θεματα απο πισω,απλα δεν μπορω να το αναλυσω καθως δεν θα μπορεσω να αποφυγω τα σποιλερς τα άλλα θέματα ειναι κυρίως η woke ατζέντα που τη συναντάς πλέον σε κάθε Αμερικάνικο σίριαλ .
aris2168 Posted July 23, 2024 Posted July 23, 2024 2 hours ago, AG21 said: τα άλλα θέματα ειναι κυρίως η woke ατζέντα που τη συναντάς πλέον σε κάθε Αμερικάνικο σίριαλ .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now