Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 10/29/2023 at 12:53 PM, Man Of Faith said:

της Κάρλα Γκουτζινο 

Και νεκρά ανασταίνει... 

• Δικεφαλάκι 1
  • Μπομπίτσα 1
Posted

ξεκινησαμε με τη γυναικα το HIJACK, appletv, αρκετα καλο μεχρι στιγμης, στα 3 πρωτα επεισοδια

σιγουρα καποια στιγμη θα πιασω το severance που λενε οτι ειναι κορυφη 

επισης ted lasso 9/10  

Posted

Tο εχω δει το Hijack, βλεπεται ok αλλα δεν ειναι και τπτ σπουδαιο. 

Posted
5 hours ago, Hades said:

ξεκινησαμε με τη γυναικα το HIJACK, appletv, αρκετα καλο μεχρι στιγμης, στα 3 πρωτα επεισοδια

σιγουρα καποια στιγμη θα πιασω το severance που λενε οτι ειναι κορυφη 

επισης ted lasso 9/10  

Apple TV λέει τιποτα, έχεις δει το Servant;

Posted
23 minutes ago, Man Of Faith said:

Apple TV λέει τιποτα, έχεις δει το Servant;

Έχουμε δει Ted lasso και τώρα το hijack. Επίσης όπως είπα και παραπάνω σίγουρα θα αξίζει και το severance, έγραψε και ο Ναρρατορ το See με τον Μομοα... 

Πρέπει να αξίζει η πλατφόρμα, μπορεί να μην έχει πλήθος σειρών αλλά έχει ποιότητα 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
26 minutes ago, Hades said:

Έχουμε δει Ted lasso και τώρα το hijack. Επίσης όπως είπα και παραπάνω σίγουρα θα αξίζει και το severance, έγραψε και ο Ναρρατορ το See με τον Μομοα... 

Πρέπει να αξίζει η πλατφόρμα, μπορεί να μην έχει πλήθος σειρών αλλά έχει ποιότητα 

Έχει και το Foundation και το Silo από μια γρήγορη ματιά που έριξα.

Βέβαια τι να πρωτοδείς με τοσες πλατφόρμες που έχουν μαζευτεί.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

2η σεζόν Λόκι, τρελή μετριότητα. Αυτός δεν είναι ο Λόκι είναι ο ξάδερφος του ο Λάρρυ ρε φίλε. Περνάει η ώρα, αλλά και με το Κάλιαρι - Εμπολι περνάει η ώρα.

• Δικεφαλάκι 1
Posted

@Atlas21Δεν βλέπεται . Ντροπή της marvel χειρότερη και από τη disney έγινε  και χαραμίζει έτσι ηθοποιαρες .

Το πηγα στο fast forward για να δω τη μαλακια στο τέλος . 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Γενικά από τις mini series της marvel μόνο το falcon and winter soldier ήταν τίμιο και μετά συμπαθητικό το familly friendly hawkeye . Τα άλλα ήταν σκουπίδια . 

Posted
5 hours ago, AG21 said:

Γενικά από τις mini series της marvel μόνο το falcon and winter soldier ήταν τίμιο και μετά συμπαθητικό το familly friendly hawkeye . Τα άλλα ήταν σκουπίδια . 

Εδώ θα τα χαλάσουμε. Ηawkeye δεν έχω δει, το falcon όμως ήταν για μασουλητό πριν το κρεβάτι. Δεν ήταν κακό, γενικά η μαρβελ με αυτο το μπατζετ ακόμα και όταν το γραψιμο μπάζει από παντού δύσκολα θα παρουσιάσει κάτι που δεν τρώγεται. Έχουν τελειοποιήσει την μηχανή παραγωγής να βγάζει 3/5. Κάποια γίνονται 2, κάποια (σπανια) 4. 5 και 1 δεν μπορούν να τα ακουμπήσουν γιατί δεν παίρνουν ρίσκα.

Το Wandavision ήταν το μόνο προτζεκτ της μαρβελ στην μετά endgame εποχή που είναι ρηξηκέλευθο και δινει κατι νεο. Δεν κάνει για όλα τα γούστα, είναι ιδιαίτερο. Αυτό το κάνει και να ξεχωρίζει μέσα σε αυτή την μηχανή παραγωγής ευπεπτου περιεχομένου (και όχι ειλικρινούς αρτιστικής προσπάθειας). Το σφάγιασαν βέβαια με το 2ο Doctor Strange.

Posted
2 hours ago, Atlas21 said:

Εδώ θα τα χαλάσουμε. Ηawkeye δεν έχω δει, το falcon όμως ήταν για μασουλητό πριν το κρεβάτι. Δεν ήταν κακό, γενικά η μαρβελ με αυτο το μπατζετ ακόμα και όταν το γραψιμο μπάζει από παντού δύσκολα θα παρουσιάσει κάτι που δεν τρώγεται. Έχουν τελειοποιήσει την μηχανή παραγωγής να βγάζει 3/5. Κάποια γίνονται 2, κάποια (σπανια) 4. 5 και 1 δεν μπορούν να τα ακουμπήσουν γιατί δεν παίρνουν ρίσκα.

Το Wandavision ήταν το μόνο προτζεκτ της μαρβελ στην μετά endgame εποχή που είναι ρηξηκέλευθο και δινει κατι νεο. Δεν κάνει για όλα τα γούστα, είναι ιδιαίτερο. Αυτό το κάνει και να ξεχωρίζει μέσα σε αυτή την μηχανή παραγωγής ευπεπτου περιεχομένου (και όχι ειλικρινούς αρτιστικής προσπάθειας). Το σφάγιασαν βέβαια με το 2ο Doctor Strange.

Το Hawkeye ήταν σαν Christmas mini serie αλλά το σώζει μετά ο Kingpig του daredevil ( ναι ο ίδιος ο ηθοποιός ) . Δυστιχως στο τέλος βλέπουμε το θάνατο αυτού του ρόλου αριστούργημα .

• 3 weeks later...
Posted

The morning show, apple TV. 8,6/10 μέχρι στιγμής, πρωτος κύκλος, 4ο επεισόδιο. Αννιστον συνεχίζει να είναι gamisable και μετά τα τόσα τραβήγματα στη μάπα 

Posted

Επανεμφάνιση στη μικρή οθόνη του αγαπημένου Hugh Laurie. 

4 επεισόδια.

Πολύ καλή!

• 2 weeks later...
Posted

Έχει ξεκινήσει και η 5η σεζον Fargo στη Cosmote tv

• 4 weeks later...
Posted

Βλεπω το fearless  με την πωλιν απ το πικυ μπλαΐντερς στο ερτφλιξ κ υπεργαμει.επισης εχει κανα δυο ακομα που τις ειχα δει παλια κ υπεργαμουν κ αυτες.νομιζω πηρε το ματι μου το secret state pου ειναι σειρακλα

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Άρχισαν να βλέπω σειρά μετά από 1.5 χρόνο.

Fargo, κύκλος 5. Κλασικό πλέον, ξέρεις τι περιμένεις, δεν σε απογοητεύει. Στην κοσμοτε.

Posted

Για το Fargo που γράψατε, γαμιεται το ελληνικό Νετφλιξ που μετά την πρώτη, επική σεζόν, δεν ανανέωσε (?) τα δικαιώματα για να προσθέσει και τους επόμενους κύκλους... 

Posted

Τελευταία σεζόν top boy  πολυ μαυρίλα,το βραζιλιάνικο criminal code φαίνεται καλό. 

• 4 weeks later...
Posted

Εχει δει κανεις το Loudermilk? Την βλέπω τώρα, και τη συστήνω σε οποιον βλέπω γύρω μου. Εδω ειναι στο νετφλιξ, Ελλαδα δεν ξερω.

3 κύκλοι, η σειρα τελειώσε το 2020

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Τόσο καθυστερ και αραπάδες που είμαστε εδώ,  άνετα βρίσκαμε σενάριο για ένα φαργκο αλλά Γκρέκα.  Μετα σκεπτόμουν ότι θα πρωταγωνισουσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η επικρατούσα σκέψη είναι,  ασ το να πάει στο διάολο 

• Hahaha 2
Posted
On 2/5/2024 at 9:15 PM, Geologos said:

Εχει δει κανεις το Loudermilk? Την βλέπω τώρα, και τη συστήνω σε οποιον βλέπω γύρω μου. Εδω ειναι στο νετφλιξ, Ελλαδα δεν ξερω.

3 κύκλοι, η σειρα τελειώσε το 2020

to xei to eon nova.to xo dei

• 2 weeks later...
Posted

Να δω γιελοουστοουν με Κεβιν ?

• 1 month later...
Posted

3 body problem. 

Επιτέλους sci-fi στο Netflix, φυσικά μου άρεσε πολύ, ελπίζω να ολοκληρώσουν την τριλογία, αλλιώς τζάμπα...

• Δικεφαλάκι 3
Posted
3 hours ago, SpiRos said:

3 body problem. 

Επιτέλους sci-fi στο Netflix, φυσικά μου άρεσε πολύ, ελπίζω να ολοκληρώσουν την τριλογία, αλλιώς τζάμπα...

εχει γινει χαμουλης με τη συγκεκριμενη σειρα.. βιβλια, κινεζικη version... τωρα και η αμερικανια. 

ε θα το δουμε. προς το παρον: TROY FALL OF A CITY, NETFLIX: 7/10 

• Δικεφαλάκι 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now