Jump to content

Recommended Posts

Guest Tsosmi
Posted

Εγώ θα πω ότι αξίζει να δει κανείς και την original british version του Ricky Gervais. Είναι και οι δύο εξαιρετικές με τον δικό τους τρόπο. 

Posted
2 hours ago, Tsosmi said:

Εγώ θα πω ότι αξίζει να δει κανείς και την original british version του Ricky Gervais. Είναι και οι δύο εξαιρετικές με τον δικό τους τρόπο. 

Ε ναι. 

Ποια αμερικανικη. 

Ιμιτασιον

Guest Tsosmi
Posted

Για  fans του Gervais προτείνω ένα παλιό αλλά όχι ιδιαιτέρως γνωστό στην Ελλάδα. Life is too short. Έκλαψα 

Posted
24 minutes ago, Tsosmi said:

Για  fans του Gervais προτείνω ένα παλιό αλλά όχι ιδιαιτέρως γνωστό στην Ελλάδα. Life is too short. Έκλαψα 

Derek after life.... 

Eχει κ μια ταινια στο νετφλιξ που το παιζει βοηθος ανταποκριτη. Πολυ γςλιο

Guest Tsosmi
Posted
4 minutes ago, CHⓇIS said:

Derek after life.... 

Eχει κ μια ταινια στο νετφλιξ που το παιζει βοηθος ανταποκριτη. Πολυ γςλιο

Λατρεία και τα δύο όπως και το stand up του στο νετφλιξ το humanity 

Posted
On 3/27/2023 at 12:10 AM, parakmiakos said:

Ξεκίνησα το the office κι έχει πολυ γέλιο. 

Μετα απο ενα σημειο πεφτει και γινεται κλασικο Αμερικανικο sitcom, χαζορομαντζα κλπ. Αλλα οι πρωτες 4-5 σεζον, gold.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
21 hours ago, Tsosmi said:

Λατρεία και τα δύο όπως και το stand up του στο νετφλιξ το humanity 

Δειτε και το The Invation of lying.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, aris2168 said:

Δειτε και το The Invation of lying.

Μου φανηκε λιγο meh. Εντάξει αστειο κτλ, αλλα με τέτοια συλληψη το περιμενα να κανει παπαδες και έμεινε καπως ρηχό.

Posted
5 hours ago, Geologos said:

Μου φανηκε λιγο meh. Εντάξει αστειο κτλ, αλλα με τέτοια συλληψη το περιμενα να κανει παπαδες και έμεινε καπως ρηχό.

Ισχυει αυτο. Αλλα εξαιρετικη ιδεα. 

Posted

Ο κατάσκοπος, Netflix 

Πάρα πολύ ενδιαφέρον και ωραίο, στα μέσα της σεζόν 

Posted

Πριν λίγες μέρες τελείωσα το Better Call Saul, συνδυαστικά με Breaking Bad και την ταινία El Camino από τα καλύτερα πράγματα που έχουν γραφτεί για την τηλεόραση.

9/10 

Posted
2 hours ago, Man Of Faith said:

Πριν λίγες μέρες τελείωσα το Better Call Saul, συνδυαστικά με Breaking Bad και την ταινία El Camino από τα καλύτερα πράγματα που έχουν γραφτεί για την τηλεόραση.

9/10 

EL camino μάπα

Better call saul > breaking bad 

• Δικεφαλάκι 1
  • Μπομπίτσα 1
Posted
1 hour ago, Hades said:

EL camino μάπα

Ολοκληρωσε την ιστορία του Τζεσι και ήταν σε καλό επίπεδο σαν ταινία, δεν το λες και μαπα.

1 hour ago, Hades said:

Better call saul > breaking bad 

Πιθανοτατα ισχύει αυτό που λες.Η Kim ίσως ο κορυφαίος χαρακτήρας στο σύμπαν του Γκιλιγκαν, νομίζω πως έχει το καλύτερο arc ή έστω κοντά σε Saul και Walter.Επισης μεγάλη συμπαθεια σε Howard.

• Δικεφαλάκι 2
Posted

NIGHT AGENT netflix .

Mηνες ειχα να δω καλη σειρα ( εξαιρειται κολ'οφ'ντιουτη )

7/10 ανετα κι αν δεν ειχε στα αρχικα 2-3 τραβηγμενες σκηνες , θα του εδινα το αριστο 7,5/10 .

• Δικεφαλάκι 1
Posted

The spy, Netflix: πολύ καλό 8.5/10

Ξεκίνησα χθες το unorthodox. Πιστεύω θα βαρεθώ 

Posted

Το night agent απο μενα 2/10 ,  και πολυ του ειναι, σορρυ κιολας, δεν εχει τελειωμο η κατηφορα του νετφλιξ τελευταια, δεν θυμαμαι καν που το αφησα

Line of duty (τοπ σειρα) , το call ειναι αλλη φαση

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, theo said:

Το night agent απο μενα 2/10 ,  και πολυ του ειναι, σορρυ κιολας, δεν εχει τελειωμο η κατηφορα του νετφλιξ τελευταια, δεν θυμαμαι καν που το αφησα

Line of duty (τοπ σειρα) , το call ειναι αλλη φαση

σωστος

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Last of us, αν κ δεν το χω με τα video games κ πολυ περισσοτερο με τις μεταφορες τους στην τιβι, οπως δεν το χω κ με τα ζομπι, πρωτο επεισοδιο δυνατο! 

Posted
On 4/9/2023 at 2:19 AM, Toni Black said:

Last of us, αν κ δεν το χω με τα video games κ πολυ περισσοτερο με τις μεταφορες τους στην τιβι, οπως δεν το χω κ με τα ζομπι, πρωτο επεισοδιο δυνατο! 

το video game πολυ δυνατο, ειδικα το part 2. για τη σειρα ακουγονται καλα λογια, δυστυχως ειμαι σε μια κατασταση που μονο νετφλιξ βλεπω... 

• 2 weeks later...
Posted

Τhe Good Place, πολύ μπροστά.

Posted
2 hours ago, Atlas21 said:

Τhe Good Place, πολύ μπροστά.

Πλάκα είχε. 

• 1 month later...
Posted

Ειδα το turn of the tide , netflix.

Μιαχαρα πηγε μες το σκ, ειχε τις στιγμες του

• 3 weeks later...
Posted

Ξεκινησα το sas rogue heroes.. αν κ δν το χω με τα πολεμικα αυτο γαμαει. Κ οπως λεει κ ο @Νονός μουσικαρες

Thanks στον @Duck_Seasonκ @aris2168που το προτειναν

• Δικεφαλάκι 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now