Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Hades said:

Το 1899 να το πιάσω με τη συμβία ή θα κάψουμε εγκέφαλο γαμω το dark τους; 

ειμαι στο 2ο ακομα. Δεν ξερω που θα το παει. να βαλεις τον αρχικο ηχο με υποτιτλους, γιατι εμενα ειχε default αγγλικα dubbed και ηταν αθλιο, αφου ειναι πολυγλωσσο το εργο.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
11 minutes ago, aris2168 said:

ειμαι στο 2ο ακομα. Δεν ξερω που θα το παει. να βαλεις τον αρχικο ηχο με υποτιτλους, γιατι εμενα ειχε default αγγλικα dubbed και ηταν αθλιο, αφου ειναι πολυγλωσσο το εργο.

Θα το ξεκινήσω μόνο και μόνο για τον ντόρο που έγινε 

Το πολύ πολύ να σπαταλήσω μια ώρα από τη ζωή μου 

Posted

Νοεμβρης χωρις ΑΕΚ κ το ριξαμε στις σειρες. Καταντια. Ευτυχως λιγο μπασκετακι εχουμε

Γαμω το μουντιαλ κ τη φιφα

• Δικεφαλάκι 2
Posted
On 11/17/2022 at 6:39 PM, CHⓇIS said:

Deadwind εχεις δει? Φινλανδικο νετφλιξ

3 season

Το έχω αρχίσει 2 φορές αλλά δεν με έχει κρατήσει δεν ξέρω γιατί. Αξίζει?

Posted
21 hours ago, aris2168 said:

Κυριε @aris2168 να μας πεις αν χρειαζεται να στησουμε chalkboard  για σημειωσεις  διπλα στη τιβι μονο.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
4 hours ago, mobster21 said:

Το έχω αρχίσει 2 φορές αλλά δεν με έχει κρατήσει δεν ξέρω γιατί. Αξίζει?

Καλο ειναι. Απλως η 1η σεζον τραβαει αρκετα. Οι αλλες 2 ειναι πιο μικρες

Posted

Inside man Netflix 

Καλό 7.5/10

Posted
On 11/18/2022 at 9:51 PM, CHⓇIS said:

Νοεμβρης χωρις ΑΕΚ κ το ριξαμε στις σειρες. Καταντια. Ευτυχως λιγο μπασκετακι εχουμε

Γαμω το μουντιαλ κ τη φιφα

Όχι απλά "κατάντια". Εδώ γεννιούνται ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων γιατρών, δικηγόρων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού :

On 11/17/2022 at 6:39 PM, CHⓇIS said:

Φινλανδικο νετφλιξ

:lol:

Posted

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω και να προειδοποιήσω τους χρήστες του συγκεκριμένου τόπικ, ότι το Τμήμα Predator της LFO και ειδικότερα η Υποδιεύθυνση Anti-BAN εντόπισαν εικόνα που διακινείται στο Διαδίκτυο με την ένδειξη "στην περιοχή Κατούνα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας"και περιέχει ιούς και κακόβουλο λογισμικό. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ σε καμία περίπτωση :

lodmk.jpg

• Δικεφαλάκι 2
Posted
On 11/18/2022 at 12:57 PM, Hades said:

Το 1899 να το πιάσω με τη συμβία ή θα κάψουμε εγκέφαλο γαμω το dark τους; 

Το ξεκίνησα σήμερα αλλά φοβάμαι μήπως την πάθω όπως με το Dark, δηλαδή να είναι χαοτικό το σενάριο με πολλά πρόσωπα και timelines και όταν βγει ο δεύτερος κύκλος να μην θυμάμαι τίποτα.

Posted
23 hours ago, Νονός said:

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω και να προειδοποιήσω τους χρήστες του συγκεκριμένου τόπικ, ότι το Τμήμα Predator της LFO και ειδικότερα η Υποδιεύθυνση Anti-BAN εντόπισαν εικόνα που διακινείται στο Διαδίκτυο με την ένδειξη "στην περιοχή Κατούνα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας"και περιέχει ιούς και κακόβουλο λογισμικό. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ σε καμία περίπτωση :

lodmk.jpg

Tο νου σου Νονέ.. μπαν καραδοκούν..

η 3η σαιζόν πολυ καλη 6/10 , αρχισα την 4η πολλά υποσχομενη..

Posted
16 hours ago, Man Of Faith said:

Το ξεκίνησα σήμερα αλλά φοβάμαι μήπως την πάθω όπως με το Dark, δηλαδή να είναι χαοτικό το σενάριο με πολλά πρόσωπα και timelines και όταν βγει ο δεύτερος κύκλος να μην θυμάμαι τίποτα.

ειδα 2 επεισοδια εχθες

δε νομιζω να ειναι τοσο καψιδι οπως το dark. και κατι σχολια που διαβασα χωρις σποιλ δε θελει κομπιουτερακια και σημειωσεις. οποτε παμε καλα

το αν ειναι πατατα η οχι θα το δουμε στο τελος 

Posted

Andor λοιπόν . Το τελείωσα και αυτό και όπως το Rogue one μια παράλληλη ιστορία μπορεί να είναι καλύτερη απο τη κύρια . Ξεκίνησε άσχημα συνέχισε μέτρια τελείωσε επικά . Χωρίς δυνάμεις , τσεντάι και death stars είναι η σειρά prequel του rogue one ( του preque του star wars 4) που δείχνει το στόρι κάποιων ηρώων και αντιηρώων των ταινιών και όχι μόνο του rogue one  , τη σύνδεση τους  και ειδικά του  κάσιας άντορ και πώς οδηγήθηκαν όλοι αυτοί να γίνουν επαναστάτες η να το αντίθετο  . 

Θεωρώ οτι ήταν ο πρώτος κύκλος απλά μια προθέρμανση αφού έχει ακόμα στόρι μέχρι το rogue one . 

Posted

Όσοι δεν το έχετε δει, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη να το δείτε ....

Με τις κατάλληλες "προβολές" και "αντιστοιχίσεις" θα κατανοήσετε πολλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

FIFA Uncovered

https://www.imdb.com/title/tt22872838/

Posted

Ειδα 1899..

6/10

No comment 

Posted

Κατεληξα οτι μου αρεσε το The Devil's Hour που χα ποσταρει κατι μερες πριν.

Δεν εντυπωσιαστικα με το 1899, παρα τα οσα λεγανε. Μερικα καλα μεγαλα διαστηματα, αλλα μου φαινεται ειχαν το αγχος να βγαλουν κατι πολυ πρωτοτυπο και εξυπνο (ειναι αυτοι που εβγαλαν και το dark νομιζω). Τελος παντων. 

Περασα καλα με το The Offer

The.Offer.Miniseries.jpg 

Μια σεζον κι εξω, ειναι το πως γυριστηκε ο Νονος (η ταινια...)

• Δικεφαλάκι 1
Posted
9 hours ago, aris2168 said:

Κατεληξα οτι μου αρεσε το The Devil's Hour που χα ποσταρει κατι μερες πριν.

Δεν εντυπωσιαστικα με το 1899, παρα τα οσα λεγανε. Μερικα καλα μεγαλα διαστηματα, αλλα μου φαινεται ειχαν το αγχος να βγαλουν κατι πολυ πρωτοτυπο και εξυπνο (ειναι αυτοι που εβγαλαν και το dark νομιζω). Τελος παντων. 

Περασα καλα με το The Offer

The.Offer.Miniseries.jpg 

Μια σεζον κι εξω, ειναι το πως γυριστηκε ο Νονος (η ταινια...)

οΝΤΩς καλο το οφερ ! με 6,8 ειμαστε ok ?

Posted

Αν εκτος απο μενα το χει δει κι αλλος το The Offer, ας γραψει τη γνωμη του.

Posted
6 minutes ago, aris2168 said:

Αν εκτος απο μενα το χει δει κι αλλος το The Offer, ας γραψει τη γνωμη του.

Πολύ καλό, βέβαια εμένα μ αρέσουν οι ταινίες για ταινίες ή οι σειρές για ταινίες, παρασκήνια και τετοια.

• 2 weeks later...
Posted

Kleo μίνι σειρα στο Netflix, καλό φαίνεται. 

Posted

Wentworth, to ειδε κανεις σε οτετβ ?

• 2 weeks later...
Posted
On 11/20/2022 at 11:06 AM, Νονός said:

Την ξεκοκκαλισες τη σειρα....και συ Βρούτε..

Posted
On 12/12/2022 at 10:56 AM, ΚΑΤΟΎΝΑ 21 said:

Wentworth, to ειδε κανεις σε οτετβ ?

Πολλοί κύκλοι...2-3 πολυ καλοί  στα ορια του 6.5...οι υπολοιποι ψιλοεπαναλαμβανονταιι...μουνι-λεσβιακό άφθονο να φανε κι οι κοτες..

Posted

''Recruit'' στο netφλιξ..

Καλο..6,4...με πολλες υποσχεσεις για τα επεισοδια που επονται..

images?q=tbn:ANd9GcSDfrA0FJYVP0OwG5fKw2obLaUemNhAw1CzhoPjQ1XYFy2hLH8M

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now