Jump to content

Recommended Posts

Ωραία ατμόσφαιρα άλλα Ας δούμε και τι έχει μπροστά για το 2018-2019 στη κούρσα για τη 3η θέση και κύπελλο . 

8κυπ 7/2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ 6:30 Πρώτο ματς μανόλο είμαι αισιόδοξος λόγο αλλαγής ψυχολογίας για θετικό αποτέλεσμα ( ισοπαλία ? )  0-1 ΝΙΚΗ σπάσαμε σερί ατρόμητο με χωρίς νίκη σε έδρα που γονατίζουμε συνήθως . Στα θετικά μπουρδελοποίηση ομάδας Σπανού . 

20η 10/2  ΑΕΚ-ΟΦΗ 15:00 Ωραίος μεσημεριανός αγώνας και πολλή κόσμο με παιδιά και καλή διάθεση λόγο επιστροφής μανόλο  . ; 1-0 ΝΙΚΗ Αθλια εμφάνιση με νίκη χωρίς ευκαιρία του αντυπάλου . Κέρδος ο Αλμπάνης απώλια με χουλτ που δεν πατούσε καλά όπως σχεδόν και όλη η ομάδα . 

21η Κυριακή 17/2 ΓΑΥΡΟΣ-ΑΕΚ 19:30 Χαμηλές προσδοκίες άλλα ελπίζω να δώ πάθος και ένα χαμηλό σκόρ με καλή εμφάνιση . 4-1 ΗΤΤΑ Καλή εμφάνιση στο πρώτο όσο αντέχαμε και ήταν προβλημάτικος ο γαύρος , κατάρρευση στο Β απο ομάδα και χωρίς βοήθεια απο πάγκο . 

22η Σάββατο 23/2 ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ 19:30 Ευκαιρία να κάνει ροτέισον λόγο και κυπέλλου μετά ώστε να αρχίζει να κρίνει κάποιους ( Αλμπάνη , Γιαννιώτη)

8κυπ Τρίτη 26/2 ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ματς που θα πάρουμε εύκολα η δύσκολα για τους 8 

23η Σάββατο 2/3 ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 19:00 Αγαπημένη έδρα μανόλο νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα το στοχεύσει για ένα δυνατο διπλό (ή μια καλή εμφάνιση ισοπαλία)

24η Σάββατο 9/3 ΑΕΚ-Βαζελος 19:30 Η ομάδα που τον/μας δυσκολεύει πάντα ,δύσκολο παιχνίδι άλλα νομίζω ότι θα είναι άσσος

25η Κυριακή 17/3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ 14:00 Δύσκολη έδρα άλλα θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο πολλή διπλό που θα κυνηγήσει λόγο ότι δεν τους κέρδισε πέρσι και φέτος χάσαμε 4 ματς χωρίς νίκη είναι πολλά με ατρόμητο

26η Κυριακή 31/3 ΑΕΚ - Παναιτωλικος 17:15 Ωραίος ανοικτός αγώνας με νίκη με ομάδα που θα κατεβεί για να παίξει ποδόσφαιρο και να χάσει με αξιοπρέπεια

4κυ 2-4/4 Αν περάσουμε φυσικά θα έχει κάνει μερικό ροτέισον με παναιτωλικό .Πρόβλεψη ξανά γαύρο και μπάοκ-αστέρας στη κλήρωση

27η Κυριακή 7/4 ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 16:00 Απέναντι στη κολομάδα του αντιποδόσφαιρου εύκολα η δύσκολα θα έρθει η νίκη γνώμη μου αν και είναι νωρίς για προβλέψεις

28η Κυριακή 14/4 ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ 17:00 Παίζει να ειναι αδιάφορη η λαμία τότε όλα θα κριθούν ποιος θα το θέλει περισσότερο

29η Κυριακή 21/4 ΑΕΚ-κούγιας 19:00 Σόου κούγια θα επισκιάσει το αγωνιστικό αδιάφορο μάτς με νίκη μας 

4 κυ 24-25/4 Αν και Αν αδιάφορος στο πρωτάθλημα θα είναι και ο γαύρος πιθανών και θα θέλει πολλή το κύπελλο λογικά δεν θα δούμε τελικό.

30η Κυριακή 5/5 λειβαδιά-ΑΕΚ Νίκη αγγαρεία με πολλές αλλαγές με πιθανότερο τότε η λειβαδιά να έχει βαρέσει διάλυση λόγο υποβιβασμού

τε κυ Σάββατο 18/5 Τελικός Το πιθανότερο να έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς άλλα σε περίπτωση που φτάσουμε θα το σηκώσουμε .3 σερί δεν πρόκειται να χάσει .  

Link to comment
Share on other sites

Μανολο παρτο αλλιως, θα το κανεις. Τρια γκολ σε 24 λεπτα δεν δεχθηκε ούτε ο Ουζουνιδης και μαλιστα απο ολοκληρη Μπαγερν που προηγήθηκε με αυστηρο πεναλτι.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Δεν πιστευω οτι ο χιμενεθ μπορει να το ξαναγυρισει,πιο κυπελο και ποια τριτη θεση,τελειωσαν ολα,αποτυχανε παταγωδως σε βαθμο προδοσιας και οφειλουν στο κοσμο να πουν 2 πραγματα,ετσι για το αναθεμα.

Link to comment
Share on other sites

βασικα έχουμε τα παρακάτω ματς μέσα σε ένα μήνα που θα κρίνουν πολλά για φέτος και του χρόνου και η ομάδα φαίνεται να μην πείθει καθόλου και είναι ματς , του βάζελου μόνο λόγο ειδικων συνθηκων , φαίνεται πλέον να έχουν Χ και τα εκτός 1 . Δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν περάσουμε η αν  μαζέψουμε 6-7 βαθμούς στα 3 ματς. 

8κυπ Τρίτη 26/2 ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

23η Σάββατο 2/3 ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 19:00 

24η Σάββατο 9/3 ΑΕΚ-Βαζελος 19:30 

25η Κυριακή 17/3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ 

Link to comment
Share on other sites

μανόλο είσαι συμπαθής και σε εκτιμάμε, ωστόσο καλό είναι να καταλάβεις πως όταν δεν μπορείς να κρατήσεις σκορ ή να πάρεις ισοπαλία καλό θα είναι να αποφεύγεις εξάρες και πρόσφατα ξεφτιλίκια.....θέλουμε την ΑΕΚ να κερδίζει και όταν δεν το κάνει, δεν έχουμε καμια όρεξη να βλέπουμε γκολ και θέαμα από τον αντίπαλο στο δικό μας το τρυπιδο.

υπάρχει και το 2-1 και το 3-1......ε δεν ειναι αναγη να σταματαει ο αντίπαλος μόνο με το σφύριγμα της λήξης......δεν είναι primera εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21
3 hours ago, Saxon21 said:

Δεν πιστευω οτι ο χιμενεθ μπορει να το ξαναγυρισει,πιο κυπελο και ποια τριτη θεση,τελειωσαν ολα,αποτυχανε παταγωδως σε βαθμο προδοσιας και οφειλουν στο κοσμο να πουν 2 πραγματα,ετσι για το αναθεμα.

Να παρακαλάμε να βγούμε 3οι. Το έχω ξαναγράψει. Το κύπελλο θα πάει 100% σε γαύρο η μπάοκ οπότε παίρνεις το καλό εισιτήριο για Γιουρόπα. Αλλιώς κλάφτα. Θα έχουμε και μούρες από τους Μάνταλους και Μπάρκες που δεν θα πάνε Μύκονο.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Τους έδωσε και ρεπό ο Μανόλο. Μπράβο έτσι. Έχουμε μπλέξει με αδερφές στην ομάδα. Από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες.

Link to comment
Share on other sites

δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνει και του χρόνου ο Χιμένεθ, μας ενημερώνει ο παραγεμισμένος κεφτές. 

Link to comment
Share on other sites

Ναι γιατί για το φετινό αυτός έχει την ευθύνη όπως και ότι η ομάδα δεν έχει αριστερό Μπακ , εξτρέμ και παίζει αναγκαστικά με κομμένους μέχρι πρόσφατα παίκτες εκτός και αν εννοεί την υγεία της μάνας του και την επιθυμία του να είναι κοντά .

Link to comment
Share on other sites

Οποιος εχει μαθει να διαβαζει πισω απο τις λεξεις του κιτρινομαυρου ρεπορταζ γνωριζει ηδη ποιος θα ναι ο επομενος κοουτς μας.

Οπλιστειτε με υπομονη γιατι αυτο που θα ακολουθησει την ανακοινωση του δεν θα εχει προηγουμενο (αυτο με τον Ουζουνιδη θα ναι τιποτα).

Παντως εγω θα ειμαι ηρεμος με την περιπτωση του γιατι μου ειναι συμπαθης και εχει τυχει και να τα πιουμε στο FAUST καποιες φορες.

Αν ξερατε μονο τι σας ξημερωνει....

Link to comment
Share on other sites

Και γω δεν νομίζω να μεινουμε με Μανόλο, τον πήρανε για προσωρινο. Ούτε παραδοχή λάθους ούτε τπτ, απλά να βγει η χρονια

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×