Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σκορπιός. Είναι ια σενα

• Hahaha 3
Posted

Έπαθε φουιτ το αερόστατο! Καλύτερα θα ήταν να είχε οργανώσει κάτι σαν τι φιέστα. Δεν μας πάνε οι μοντερνιες

• Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 3
Posted

Άδειασε και το γήπεδο, το αερόστατο ακόμα προσπαθεί. Λίγο κατάθλιψη η φάση

Posted

Ωραία. Αύριο Joga από νωρίς να κάνουμε γενέθλια σαν άνθρωποι με τα σεα μας και τα μεα μας

Posted

Αμφιβάλω ότι υπάρχει άλλη ομάδα με τόσα πολλά κοριτσάκια φιλάθλους .... Παιζει να είναι πιο πολλά από τα αγοράκια και όλα με ρούχα ΑΕΚ 

• Δικεφαλάκι 2
Posted

Η στιγμή που τσούλαγε το καροτάκι στο πετρόστρωτο μπροστά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ανήμερα των 100 χρόνων, αξίζει 100 πρωταθλήματα. Ξέρω ότι είμαστε μαλάκες αγαπησιάρηδες και ρομαντικοί στα όρια της ηλιθιότητας, αλλά όταν σταμάτησα εκεί μπροστά και του μιλούσα για τους δικούς μου παππούδες, ο ένας απο τον Τσεσμέ και ο άλλος από την Πόλη, ένιωθα πως με άκουγε με προσοχή. Μου σκασε και ένα ωραιότατο χαμόγελο και τότε σιγουρεύτηκα. Τον έταξα να κάνει το ίδιο και στο δικό του παιδί και αυτό στο δικό του. Και στο επόμενο και στο μεθεπόμενο και σε οσα χρειαστεί.

Δεν είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είμαστε καν, απλά ένα αθλητικό σωματείο. Είμαστε περισσότερο από ότι μπορούν να καταλάβουν και σημαντικότερο από οτι μπορούν να αντιληφθούν.

Είμαστε ο ανθός της ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ.

"και όσοι στα στήθια φεύγοντας έκρυψαν την σημαία
τόσο κοστίζει ο άνθρωπος και πόσο μια ιδέα
ναι! τον είδανε να αναρωτιέται μες στη μνήμη μου
κάθε φορά που μου'ρχεται η εικόνα εκείνη που
μετά το γκολ και όπως φλεγότανε το πέταλο
αυτός κρατούσε μια σημαία με έναν δικέφαλο"

• Δικεφαλάκι 15
  • Μπομπίτσα 8
Posted

Το καλύτερο πάντως είναι τώρα στην 21 με ωραία συνθήματα 

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Μλκς τώρα βλέπω τη γιορτή . Καλά μάζεψαν 30000 κόσμο για να βλέπουν ένα μπαλόνι να πηγαίνει αριστερά δεξιά . Χαχαχαχαχα 

Πόση αγάπη έχουμε γι'αυτην την ομάδα ... 

Χρόνια πολλά ΑΕΚαρα .  Η γιορτή ήταν έξω προφανώς και η συνέχεια αύριο . 

• Δικεφαλάκι 2
  • Hahaha 6
Posted

Τίγκα στα μικρά παιδιά και οικογένειας σήμερα και μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τρομερή κίνηση από όσους πήγαν στην Πόλη, συγκηντητικές οι φοτό με τα πανια μπροστα στην Αγια Σοφια. Δεν ξεχνάμε ποτέ τις ρίζες και τι έχουν περάσει οι οικογένειες μας στο παρελθόν. Α.Ε.Κ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ 

• Δικεφαλάκι 5
Posted
3 minutes ago, Leon21 said:

Τρομερή κίνηση από όσους πήγαν στην Πόλη, συγκηντητικές οι φοτό με τα πανια μπροστα στην Αγια Σοφια. Δεν ξεχνάμε ποτέ τις ρίζες και τι έχουν περάσει οι οικογένειες μας στο παρελθόν. Α.Ε.Κ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ 

Αυτή η εικόνα θα μου μείνει εμένα από τα 100 χρόνια . Οι οπαδοί μπροστά από την Αγία Σοφία σήμερα . 

Με κάθε σεβασμό στη προσπάθεια της ΠΑΕ ούτε το σήμα , ούτε το σλόγκαν , ούτε το αερόστατο φυσικά . 

• Δικεφαλάκι 4
Posted
1 hour ago, Nickpes21 said:

Αμφιβάλω ότι υπάρχει άλλη ομάδα με τόσα πολλά κοριτσάκια φιλάθλους .... Παιζει να είναι πιο πολλά από τα αγοράκια και όλα με ρούχα ΑΕΚ 

Επιβεβαιώνω 

Posted

Ωραίος ο Μελ συγκινημένος να μιλάει στη καρδιά μας αλλά ρε γαμωτο σαν να γέρασε απότομα 

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Όσοι είστε θρησκευόμενοι το γνωρίζετε καλά, και όσοι είστε πατριώτες επίσης. Εμείς οι άμοιροι που παρότι προσπαθήσαμε, δεν κατορθώσαμε να γίνουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο, η μοναδική ανερμήνευτη σταθερά σε όλη τη ζωή μας είναι η ΑΕΚ. Χρόνια πολλά σε όλους.

• Δικεφαλάκι 1
Posted
11 minutes ago, AG21 said:

Ωραίος ο Μελ συγκινημένος να μιλάει στη καρδιά μας αλλά ρε γαμωτο σαν να γέρασε απότομα 

Όπως γεράσαμε όλοι μας πριν την ώρα μας βλέποντας την ΑΕΚΑΡΑ από μικρά παιδιά... 😁

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Το πάρτι που στήθηκε εκτός γηπέδου ήταν φοβερό. Καμαρωσα πολύ κόσμο να φουσκώνει από χαρά και  συγκίνηση.

Ήμασταν μια παρέα 15+ άτομα με μικρά παιδιά και γονείς και απολαύσαμε πολύ την φάση με όλες τις δραστηριότητες. Τόνι, Τακαρος και λοιποί καλή ατραξιόν να νιώσουν λίγο ιστορία τα μικρά, βοήθησε ότι από φάρδος βρήκαμε και κάτσαμε κάπου και λιωσαμε στις μπύρες και τα ούζα χαζεύοντας τα δρώμενα.

Το μέσα ήταν ΟΚ, δεν απογοητεύτηκα για το αερόστατο, με το που μπήκα κατάλαβα ότι θα ήταν θαύμα να πετάξει όμως τι βάζεις τον κόσμο στην διαδικασία για εισιτήρια ενώ έχεις αποφασίσει να ανοίξεις τις πόρτες και μπράβο που το έκανες; Ήμουν πολύ εντάξει όμως με την έξω κατάσταση οπότε όλα καλά. 

Οφείλω να πω και δημόσια ευχαριστώ σε @amd και @AG21 που προσφέρθηκαν να δώσουν κάποια τα οποία πήγαν εν τέλη στραφι.

Οι θύρες απέναντι από τα επίσημα από 47 μέχρι 17 όπως και οι από επάνω είχαν πήξει στον κόσμο κυριολεκτικά.

ΑΕΚΑΡΑ μου το μεγαλείο σου δεν τελειώνει ποτέ. Όσο ζήσουμε θα αφήσουμε παρακαταθήκη την λατρεία μας για αυτόν τον σύλλογο στις επόμενες γενιές.

• Δικεφαλάκι 5
Posted

Eπίσης, κάτι άλλο συγκινητικό από σήμερα, στο πέταλο ήταν δύο κύριοι πρέπει να ήταν κοντά στα 85,90 χρονών και δεν υπερβάλω παιδία.

• Δικεφαλάκι 3
Posted

Ενα μεγάλο μπράβο στους μάγκες που πήγαν στην Πόλη. Οπος γράφτηκε εδώ μέσα, αυτές οι εικόνες μένουν στην μνήμη και στην ιστορία.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ 🟡

• Μπομπίτσα 1
Posted

Χαρηκα πολυ τις εικονες με τα τοσα μικρά παιδιά που σε ημέρες αγώνα είναι δύσκολο να βρεθούν στο γήπεδο. 

Είμαστε πραγματικά τυχεροί με αυτό που γίνεται στη Φιλαδελφεια αφου για μας ειναι σχεδον ετσι η κατάσταση σε κάθε ματς. Οσοι δεν ειναι ΑΕΚ απορούν γιατι ενώ παίζουμε στις 9 φεύγουμε απ το σπιτι κατα τη 1, κατι που για εμας είναι απόλυτα φυσιολογικό.  Χασαμε τα καλύτερα μας χρονια στο οακα αλλα πια και για μας και για τις επομενες γενιες το σκηνικό εχει αλλαξει κι εύχομαι να συνεχίσει ετσι. 

• Δικεφαλάκι 6
Posted
1 hour ago, AG21 said:

Θεωρω σχεδόν σίγουρο οτι διάβαζε κι αυτό τον δυσκόλεψε. Στα αποδυτηρια μια χαρα ηταν! 

• Δικεφαλάκι 1
Posted
1 hour ago, Leon21 said:

Eπίσης, κάτι άλλο συγκινητικό από σήμερα, στο πέταλο ήταν δύο κύριοι πρέπει να ήταν κοντά στα 85,90 χρονών και δεν υπερβάλω παιδία.

Αν δεν έχετε δει το ντοκιμαντέρ του gazzetta να το δείτε οπωσδήποτε. Εκεί μιλάει στις ψυχές όλων μας ο κυρ Δημητρός Δροσιάδης που είναι και αυτός 90φεύγα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τυχαίνει να ήταν και ο κολλητός του συγχωρεμένου του παππού μου...

Γενικά παιδιά τα τελευταία 2 χρόνια μας μπαίνουν πολλά σκουπιδάκια στα μάτια με όλο αυτό που βιώνουμε στην ΑΕΚ μας...είμαστε τυχεροί που τα ζούμε!

• Δικεφαλάκι 7
Posted

εχουμε τιποτα σε ξενογλωσσο/υποτιτλισμένο αφιερωμα για τα 100 για οικογενειακή επιμόρφωση?

• Δικεφαλάκι 1
Posted

Χρόνια πολλά ΑΕΚάρα μου!

Posted

Χρόνια πολλά στην ομαδάρα μας, στην καψούρα μας. Χωρίς αυτή δε μπορούμε και δε θα μπορούσαμε. 

Posted

Δεν ξερω τι γινετε οταν πεθαινουμε…καποιοι λενε οτι υπαρχει μετενσαρκωση αλλοι οτι υπαρχει παραδεισος…προτιμω το πρωτο γιατι εσυ εισαι ο παραδεισος μου και στην επομενη ζωη παλι κοντα σου θα με τραβουσες

ατελειωτη καψουρα μου χρονια σου πολλα και ο λαος σου παντα θα σε ακολουθα…..

• Δικεφαλάκι 2
  • Μπομπίτσα 2
Guest
This topic is now closed to further replies.