Charis Posted April 12 Share Posted April 12 Ήδη κυλούν τα δάκρυα με το ντοκιμαντέρ του gazzetta! Συντονιστείτε όσοι μπορείτε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista21 Posted April 12 Share Posted April 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την ΑΕΚ!!!Για εμάς είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο είναι η ομάδα των προσφύγων, είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν όπως είπε και ο Βαρθολομαίος. Τα τρία μαγικά γράμματα.Είμαστε όλοι ευλογημένοι που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της ομάδας που προλαβάμε τη γηπεδάρα μας και απο το νέο γήπεδο θα γραφτεί η νέα χρυσή ιστορία της ομάδας μας που ξεκίνησε απο πέρισυ και μαζί με τις οι νέες γενιές θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και επιτυχίες. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gybe21 Posted April 12 Share Posted April 12 ΑΕΚ εσύ ορίζεις τη ψυχοσύνθεση μου ΑΕΚ εσύ ορίζεις το είναι μου Πατέρα σ ευχαριστώ.. Σήμερα θα στείλουμε αερόστατο στον ουρανό .. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skepastos Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια σου πολλά αγάπη μου γλυκιά! Εσένα πρωτοαγαπησα, ο πρώτος έρωτας μου. Μπροστα σου είμαστε όλοι λίγοι, γιατί εσυ θα ζεις αιωνια. Εις τους αιώνας των αιώνων….Η ιστορία δεν έχει τέλος μόνο αρχή! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skepastos Posted April 12 Share Posted April 12 Και μια ευχή για τα 100 σου χρόνια. Εύχομαι από αύριο κιόλας με έναν μαγικό τρόπο, να πάψει ο Νικολαιδης να είναι συνυφασμένος μαζί σου. Είδα το βιντεάκι με το Μαύρο, το ντοκιμαντέρ του Γκαζετα. Κάθε φορά που ο συνομιλητής του πηγαινε να θέσει το ζήτημα της μοναδικότητας, της διαφορετικότητας της ΑΕΚ, μόνιμη ατάκα του Θεμιστοκλη ήταν «φοβάμαι μήπως αδικούμε τους άλλους». Σε γενέθλια της ΑΕΚ κατάφερε να βάλει στην κουβέντα τους αλλόθρησκους, να μας θυμίσει ότι στην Αλεξανδρούπολη που γεννήθηκε εκτός από ΑΕΚ δίπλα του υπήρχαν και ΠΑΟΚτζηδες. Παλιόφιλε Νικολαιδη απλά στα αρχιδια μας. Μακριά από την ΑΕΚ μας γιατί δεν σου αξίζει. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In A.E.K We Trust Posted April 12 Share Posted April 12 Just now, Skepastos said: Και μια ευχή για τα 100 σου χρόνια. Εύχομαι από αύριο κιόλας με έναν μαγικό τρόπο, να πάψει ο Νικολαιδης να είναι συνυφασμένος μαζί σου. Είδα το βιντεάκι με το Μαύρο, το ντοκιμαντέρ του Γκαζετα. Κάθε φορά που ο συνομιλητής του πηγαινε να θέσει το ζήτημα της μοναδικότητας, της διαφορετικότητας της ΑΕΚ, μόνιμη ατάκα του Θεμιστοκλη ήταν «φοβάμαι μήπως αδικούμε τους άλλους». Σε γενέθλια της ΑΕΚ κατάφερε να βάλει στην κουβέντα τους αλλόθρησκους, να μας θυμίσει ότι στην Αλεξανδρούπολη που γεννήθηκε εκτός από ΑΕΚ δίπλα του υπήρχαν και ΠΑΟΚτζηδες. Παλιόφιλε Νικολαιδη απλά στα αρχιδια μας. Μακριά από την ΑΕΚ μας γιατί δεν σου αξίζει. Θα ήθελα να σου πω ότι έχεις άδικο. Αλλά δεν έχεις ρε γαμώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skepastos Posted April 12 Share Posted April 12 9 minutes ago, In A.E.K We Trust said: Θα ήθελα να σου πω ότι έχεις άδικο. Αλλά δεν έχεις ρε γαμώτο Το παιδί για κάποιο άγνωστο λόγο έχει πλέον εγγνωσμενο κόμπλεξ με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι ψυχολογικά τραβάει η τι κρύβεται από πίσω. Ότι και να είναι ας το κρατήσει μακριά από την ΑΕΚ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charis Posted April 12 Share Posted April 12 Δείτε, κλάψτε, νοσταλγήστε, θυμηθείτε, αναπολήστε, ονειρευτείτε. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ! Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ! Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelos Posted April 12 Share Posted April 12 14 minutes ago, Skepastos said: Και μια ευχή για τα 100 σου χρόνια. Εύχομαι από αύριο κιόλας με έναν μαγικό τρόπο, να πάψει ο Νικολαιδης να είναι συνυφασμένος μαζί σου. Είδα το βιντεάκι με το Μαύρο, το ντοκιμαντέρ του Γκαζετα. Κάθε φορά που ο συνομιλητής του πηγαινε να θέσει το ζήτημα της μοναδικότητας, της διαφορετικότητας της ΑΕΚ, μόνιμη ατάκα του Θεμιστοκλη ήταν «φοβάμαι μήπως αδικούμε τους άλλους». Σε γενέθλια της ΑΕΚ κατάφερε να βάλει στην κουβέντα τους αλλόθρησκους, να μας θυμίσει ότι στην Αλεξανδρούπολη που γεννήθηκε εκτός από ΑΕΚ δίπλα του υπήρχαν και ΠΑΟΚτζηδες. Παλιόφιλε Νικολαιδη απλά στα αρχιδια μας. Μακριά από την ΑΕΚ μας γιατί δεν σου αξίζει. Ισαποστακιας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyhiatros Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια πολλά ΑΕΚΑΡΑ, αγάπη μας γλυκιά. Πραγματικά τα λόγια είναι τόσο λίγα σε αυτές τις στιγμές για να μπορέσουν να περιγράψουν την χαρά, την υπερηφάνεια και την τιμή που νιώθουμε, που ακολουθούμε αυτή την ομάδα. Παντός καιρού, σε κάθε γήπεδο όλης της γης και σε κάθε εθνική κατηγορία Τα 100 σου χρόνια μονάχα η αρχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stylianopoulos Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια σου πολλά μοναδική μας καψούρα. ΑΕΚάρα μέχρι το τέλος received_1351423112212332.mp4 10 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geologos Posted April 12 Share Posted April 12 Χρονια πολλά ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos21 Posted April 12 Share Posted April 12 Εντάξει ο καθένας αγαπάει με τον τρόπο του. Κ το δείχνει ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Ο Ντέμης εκνευρίζει με την βλακεία του πολλές φορές αλλά στο βίντεο έλαμπε όταν μίλαγε για την ΑΕΚ. Στα υπόλοιπα του βίντεο, με συγκίνησε. Κ με συγκίνησε γιατί είδα στιγμές, μέσα στον χρόνο, που ταυτίζομαι με αυτή την ομάδα. Το να βλέπω την στόρια της ΑΕΚ είναι ένα ταξίδι στην ζωή μου. Κ ελπίζω να ζήσουμε πολλά χρονια ακόμα για να μεγαλώσουμε αυτ το ταξίδι. Είδα τον Αλμειδα να νιώθει κ να μιλάει από καρδιά. Κομμάτι κ αυτός πλέον. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHⓇIS Posted April 12 Share Posted April 12 AEK AEK 100 XRONIA AEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelos Posted April 12 Share Posted April 12 ΑΕΚ ειναι ο Αντώνης ο Καφετζοπουλος. ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμειδα. ΑΕΚ είναι ο συγκινημένος παππούς. ΑΕΚ είναι η ζωή μας. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHⓇIS Posted April 12 Share Posted April 12 3 minutes ago, agelos said: ΑΕΚ ειναι ο Αντώνης ο Καφετζοπουλος. ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμειδα. ΑΕΚ είναι ο συγκινημένος παππούς. ΑΕΚ είναι η ζωή μας. K o antonis antoniou k o stan Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos911 Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια πολλα ΑΕΚΑΡΑ μας. Χρόνια πολλα πατέρα, χρόνια πολλα παππού και ένα μεγάλο χρόνια πολλα σε όσους δεν πρόλαβαν να σε δουν να γίνεσαι 100. Για αυτούς παίζουμε, για αυτούς νικάμε, για αυτούς κάνουμε ο,τι κάνουμε. ΑΕΚ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHⓇIS Posted April 12 Share Posted April 12 AEK EIMASTE EMEIS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yossarian Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Ζήτω η Α.Ε.Κ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapetane21 Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια πολλά στην καψούρα μας. Μία ζωή και άλλη μία ΑΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
philly21 Posted April 12 Share Posted April 12 Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros 9-11 Posted April 12 Share Posted April 12 Το πιο δυνατό συναίσθημα της ζωής μου ήταν τη στιγμή που κουβαλώντας τον στους ώμους μου, παρέδωσα τον γιο μου σε αυτό που ονομάζουμε ΑΕΚ, που κανείς μας δεν ξέρει τι είναι ακριβώς. Αλλά αυτό, ο,τι κι αν είναι, είμαστε εμείς. Χρόνια πολλά ΑΕΚ, ο,τι πολυτιμότερο είχα σου το έδωσα εκείνο το βράδυ στο μπάσκετ. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Black Posted April 12 Share Posted April 12 Αθανατη Α.Ε.Κ χρονια σου πετυχημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros 9-11 Posted April 12 Share Posted April 12 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
firebird Posted April 13 Share Posted April 13 Χρόνια πολλά στα 3 πιο όμορφα γράμματα που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα και στους ανθρώπους που την έκαναν αυτό που είναι. Α ρε Νέστορα, πρόλαβες το γήπεδο δεν άντεχες λίγο ακόμα να χαρεί η ψυχή σου; Για σένα ζω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now