SpiRos Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 βγήκε πρώτο επεισόδιο walking dead..προβλέπεται μακελειό :drinks: Πόσα έτη έχουν βγει απ' αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 ξεκινησε ο 4ος κυκλος Σπυρος. το παρακολουθουμε καθηλωμενοι μαζι με το homeland. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRos Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Οκ. Μπορεί να το χωρέσω στο πρόγραμμα. GoT πότε συνεχίζεται ωρέ παλικάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Μαρτιο του '14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRos Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Μαρτιο του '14 Πφ... μας γάμησες. Walking dead οπότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Δυνατό νιου εντρι ο Μπουκοφσκι. Α, και ο ποροσις21. Κατα τ αλλα, ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 (edited) 72. The Blacklist Ωραίος τυπάκος ο Spader, κάνει έναν σούπερ εγκληματία που παραδίδεται στο FBI και "δίνει" συναδέλφους εγκληματίες κάθε είδους που το FBI δεν τους έχει καν στη -για γέλια- λίστα του. Μόνο που για να τους δώσει, πρέπει να μιλήσει μόνο σε συγκεκριμένη πιτσιρίκα άπειρη πρακτόρισα, για αδιευκρίνιστους -ακόμα- λόγους. Αμερικανιά, πολύ ευχάριστο, 1η σεζόν, 4 επεισόδια μέχρι τώρα, εύκολο τριάρι. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: *** Edited October 17, 2013 by Zastro Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Καμία σχέση με το άλλο τοπικ, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macross Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 τελειώνω σιγά σιγά και τον τρίτο κύκλο του walking dead, η τέταρτη σειρά που ολοκληρώνω στη ζωή μου μετά το greys anatomy, dr house και falling skies, όλα καταπληκτικά, τώρα καταλαβαίνω γιατί ουσιαστικά πέθανε ο κινηματογράφος, καταπληκτικό χόμπι πραγματικά οι σειρές Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2168 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 (edited) 73. Misfits Ok, εγώ για κάποιο λόγο δε το χα πάρει χαμπάρι. Τόσοι ειδικοί εδώ μέσα δε μπορούσαν να το ποστάρουν? Έπρεπε να τ ανακαλύψω μόνος μου? Αγγλική σειρούλα, πολύ αξιόλογη, με κάτι περιθωριακούς, ιδιόμορφους έτσι κι αλλιώς τύπους, που τους χτυπάει κεραυνός και αποκτούν κάποιες περίεργες δυνάμεις/ικανότητες. Αλλά δεν είναι οι μόνοι, γιατί και άλλοι στη διάρκεια της ίδιας παράξενης καταιγίδας, είχαν επίσης χτυπηθεί με ανάλογα αποτελέσματα. Αν το χει δει και κανένας άλλος ας πει καμιά γνώμη, γιατί εμένα πολύ μου άρεσε αλλά δε θέλω να σας πάρω και στο λαιμό μου. Χαλαρά 4αράκι. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: **** Edited December 5, 2013 by aris2168 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRos Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Ενδιαφέρον ακούγεται! Είμαι φαν του είδους, οπότε θα υπάρξει κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest porosi21 Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 δε βλεπω καμια κωμικη σειρα εδω μεσα. πεφτει σνομπαρισμα στις κωμωδιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 νομιζω πως εχει γινει αναφορα σε big bang, how i met your mother, arrested development, office κτλ κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
parakmiakos Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Συμφωνω με Αρη για blacklist. Aυτη βλεπω κι εγω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 εχετε να προτεινετε καμια καλη, νεα σειρα ? εχουμε ξεμεινει.... ξεκινησα χθες το californication. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 ο,τιδηποτε εκτος απο βαμπιρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Giorgis Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Αδη , εγω ξαναεφαγα σκαλωμα με "The Office" (με Steve Carrel) . Την θεωρω εξαιρετικη κωμωδια, ειδικα τις πρωτες 4-5 σεζον. Την συνιστω ανεπιφυλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 απο κωμωδιες βλεπω με τη συμβια το how i met your mother, κατεβασα μονος μου το its always sunny in philadelphia αλλα ειδα το πρωτο επεισοδιο και το εκοψα... αυτη την περιοδο βλεπω american horror story και ξεκινησα και το californication οπως ειπα. εχει βγει το mob city και επειδη μου αρεσε πολυ το boardwalk empire σκεφτομαι να το ξεκινησω, λεει ? επισης θελω γνωμη για the bridge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Giorgis Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 To community ειναι ωραιο αλλα ειναι λιγο ιδιαιτερο . Ξεφευγει απο το προτυπο της κωμωδιας που εχουμε κατα νου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Giorgis Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Το how i met your mother εχει γινει μια παπαρια καμαρωτη. Η 9η σεζον δεν βλεπεται. Modern Family και Big Bang theory επισης ειναι πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 big bang theory βλεπουμε... modern family δε ξερω αν θα μου αρεσει κατι αλλο εκτος της Βεργκαρα... στο himym ειμαστε στη 2η σεζον και μας αρεσει αρκετα μπορω να πω...ψαχνω κατι για να το δω μονος... το californication μεχρι στιγμης δυνατο και εχει και 6 κυκλους απο οσο βλεπω... ξεκινησα το six feet under και δεν ολοκληρωσα τον πρωτο κυκλο, αρκετα βαρυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 με τσακωσες. ΟΧΙ! και πρεπει.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enck1 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 ξεκίνησα το orange is the new black και μέχρι τώρα μου φαίνεται τίγκα καλό..Μονο μια σεζόν μέχρι τώρα και η υποθεση αφορά μια πρώην λεσβία που μπαίνει φυλάκα για καποιες παλιες παρανομίες το himym καλό τις πρώτες σεζόν αλλα μετά κουράζει απίστευτα..το californication έχει πολύ μουνί πολύ πιώμα τι άλλο θες δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hades Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 βλεποντας το californication ειναι σαν να διαβαζω το Γυναικες του Μπουκοφσκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_21 Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 House of cards ε ε έρχεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now