Jump to content

TV Series - connoisseurs only 📺

Recommended Posts

• 2 weeks later...
το marvel's agents of s.h.i.e.l.d. λεει τιποτα ? το κατεβαζω.

1x01 έως 1x10 είναι κακό. Πολύ κακό.

1x11 έως 1x16 βάζει κάποιες βάσεις για κάτι μεγαλύτερο ότι παίζει. Στρώνει

1x17 έως τέλος ..... ε αν έχεις δει και Captain America Winter Solider η σειρά απογειώνεται. Χαμός πανικός αίμα δάκρυα ιδρώτας. Ο 2ος κύκλος συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Για μένα τώρα η σειρά πραγματικά αξίζει. Απλά είναι μεγάλο πρόβλημα η αρχή.

η μονη σχεση που εχω με comic στη μεγαλη/μικρη οθονη ειναι το arrow το οποιο μου χει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις...

γιαυτο ειπα να ψαχτω και με κατι αλλο... και κατεβαζω τωρα τον πρωτο κυκλο και αυριο το ξεκιναω.

θενξ μακροςς... δεν εχω δει το καπταιν αμερικαν, δεν εχω επαφη οπως ειπα, οποτε δε ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο

Edited by Hades

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Εγω εχω κατεβασει και τους 5 κυκλους του Breaking Bad και βλεπω. Στα πρωτα 4 επ γαμαει και δερνει δεν μπορω να σταματησω να βλεπω φοβερο λεμε.

Εγω εχω κατεβασει και τους 5 κυκλους του Breaking Bad και βλεπω. Στα πρωτα 4 επ γαμαει και δερνει δεν μπορω να σταματησω να βλεπω φοβερο λεμε.

Ποντιος εισαι και κατεβαζεις; Μπες tainiesonline και σε αλλα που τα χουν ονλαιν ανθρωπε μου xD

ειχε ακουμπησει και 9.6/10 το breaking bad. το ειχα ξεκινησει τη χρονια που ειχε βγει, τελειως underground σειρα τοτε και αγνωστη... μετα εκαναν κανα χρονο για να βγαλουν νεο κυκλο αλλα μεχρι τελους πηγε γαμιοντας.

τωρα βλεπω marvel's agents of shield, arrow και walking dead

το οποιο walking dead ειχε 4ο κυκλο ΜΑΠΑ

και τα τελευταια 2 επεισοδια του 5ου ειναι για τον πουτσο...

Χαμπε, δες boardwalk empire.

ο προηγουμενος κυκλος στο Walking ηταν τραγικος ρε... βαρετα επεισοδια, μεχρι να φτασουν στον terminal. τωρα κατεβασα το s05e06, αντε να δουμε!

AHS το σταματησα στα μεσα του 2ου κυκλου. δε λεω, καλο, λιιιγο βαρετο αλλα γενικα συμφωνω με τα ratings σου.

Boardwalk ειναι top of the top κατα τη γνωμη μου.

Μακροςς, καλο το agents of shield.

μολις το τελειωσα και γω...ξερεις τι με χαλαει ? το οτι καταπιανονται σε ενα ολοκληρο επεισοδιο με εναν ή δυο χαρακτηρες... και κυλαει αρκετα αργα. αυτο που λες εσυ ισως, οτι πλαθει χαρακτηρες. το βρισκω λιγο βαρετο και με χαλαει. βεβαια δε μπορει να ειναι καθε επεισοδιο πιστολιδι, τρεξιμο και δραση. και αυτο βαρετο θα ηταν.

μετα απο αυτο το επεισοδιο καταλαβαινεις που θα κινηθει ο κυκλος μεχρι τελους...εκτος και αν εχει τρελη ανατροπη. ανασυνταξη και ντου στο νοσοκομειο :D

επικη η σειρα , ακομα και στα αργα επεισοδια υπαρχουν σκηνες που σε κρατανε στη τσιτα θες δε θες..οε οε οε νοσοκομειο ερχομαστε να σας γαμησουμε : ppp

πς. για peaky blinders ξερουμε τπτ ? τη βλεπει κανεις?