Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. V


Bukowski
 Share

Recommended Posts

Τωρα ειδα τα σχολια για τους εργατες στο γηπεδο.

Παιζει οταν τελειωσει να γραψουν καποιοι στους τοιχους της ΝΦ, "και την αγιασοφια προλεταριοι την εχτισαν"

Link to comment
Share on other sites

Να συγκροτηθεί μια επιτροπή ΑΕΚτζηδων να ελέγχει κατά πόσο δουλεύουν οι εργάτες.

 

Να προτιμηθουν αντιλαϊκής ιδεολογίας άτομα για να τους βγαίνει πιο φυσικά.

Αποκαλυψου αγορι μου. Ενας νεος γκοργκαρ γεννιεται

Link to comment
Share on other sites

Αποκαλυψου αγορι μου. Ενας νεος γκοργκαρ γεννιεται

Πότε ήμουν αντιλαικός ρε μουνί?

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που να ξέρει.

Δλδ θα γίνεται διαγωνισμός σε κάθε φάση?

Και γιατί δεν το δεινουν το έργο συνολικά και το πάνε φάση φάση?

Εχει σχέση αυτό με τη χρηματοδότηση?

Link to comment
Share on other sites

AG21 με το που τελειώσουν αυτες οι εργασίες μετα θα μένουν εργασίες τελειωματων. Μηχανολογικες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις μηχανημάτων, εσωτερικες διαρρυθμίσεις κλπ. Δεν υπαρχει λόγος διαγωνισμού μετα για αυτα. Θα δοθούν σε μια εταιρεία κατασκευαστική η σε 2-3 ανεξάρτητα συνεργεία και τέλος. Ήδη έχουν παρει προσφορές για τον ήχο και το φωτισμό απο οτι ξέρω που ειναι ενα αρκετά μεγάλο κομμάτι. Αυτοί οι 14 μηνες ειναι. Μετα φινιρίσματα

Link to comment
Share on other sites

Με μετανάστες εργατες η μόνο με ελληνες η κατασκευή;;

 

Με τους ΠΑΝΤΕΣ !!!

Και με το αφεντικό να στήνει γραφειάκι δίπλα στο γιαπί και να πληρώνει κάθε απόγευμα το μεροκάματο σαν τους παλιούς εργολάβους.

 

2vvw780.jpg

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

2 πραγματα για το γηπεδο

 

-πρεπει να εισαι λιγο γκαντεμης για να μην μπορει η εταιρεια που εκανε την καλυτερη προσφορα να το φτιαξει οπως πρεπει. Ετσι κι αλλιως θα υπαρχουν ασφαλιστικες δικλειδες, αλλα το θεμα ειναι να μην υπαρξει προβλημα (και δεν νομιζω να υπαρξει).

 

-κατα τα λοιπα εχουμε πολυ δρομο παντως. Εχετε υπ'οψιν οτι μονο πχ το δημοσιο εργο περαν του χρονου που θα χρειαστει για να εγκριθει μπορει να καθυστερησει πολυ (και) απο τον εργολαβο (λογω δυσκολιων που μπορει να βρει, οποτε μπορει να παρει παραταση κλπ), δεν ειναι θεμα μονο να δημοπρατηθει.

 

Ενα-ενα λοιπον και μην βιαζομεθα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω όπως το καταλαβαίνω και με τα σχέδια οι 14 μήνες είναι μια χαρά φτάνει οι αλλες φάσεις να τρέχουν παράλληλα όπως προχωράει το έργο.

Το καραιταβλι φτιάχτηκε απο τον ίδιο σε 12 μήνες χωρίς υπόγεια και το περισσότερο ήταν προκατ (ο σκελετος δλδ του γηπέδου με τσιμέντο να πέφτει μόνο στο κτιρίο και το ισογειο ).

Εδω 14 μηνες αλλα θα μπουν μπετα παντού και στο σκελετό (μόνο οι κερκίδες θα ερθουν προκατ όπως σε όλα τα γήπεδα του κόσμου).

Link to comment
Share on other sites

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές κατά του γηπέδου της ΑΕΚ

 

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις εμπλεκόμενες πλευρές να παίρνουν προθεσμία μιας εβδομάδας (έως τις 14 Φεβρουαρίου), προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους. Η απόφαση αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

 

http://www.aek365.com/a-569923/ekdikasthkan-oi-prosfuge-kata-tou-ghpedou-th-aek.htm

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Καλο ειναι σημερα να μην δωσουμε δικαιωμα για προβοκατσιες αν βρεθει κοσμος εκει γυρω,αυτοι ψαχνουν το παραμικρο πατημα για να πουν για τραμπουκισμους,πεσιματα κλπ.Ας παρουμε αυτο που πρεπει και ας φωναζουν οι 56 πουστηδοι.

Link to comment
Share on other sites

Να πανε οσοι μπορουν αλλα να ειναι κοσμιοι. Στα events στη περιγραφη εχω βαλει και τη διευθυνση. Να ειμαστε σε εγρηγορση

Link to comment
Share on other sites

Tελος ο διαλογος με τους περιφερειακους συμβουλους του Πειραια

που δε θελουν η ΑΕΚ να αποκτησει σπιτι.

Η Ρενα Δουρου η ηγετιδα αυτη πολιτκός

μας δειχνει ξεκαθαρα τον δρομο

για την υπογειοποιηση  -> επιτελους γηπεδο.

 

Θα πεσει φα και πα.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Οχι μόνο πρέπει να υπαρχει παρουσία αλλά πρέπει να ειναι και δυναμική. Δεν γίνεται να πηγαίνει ο Δήμος Νεας Φιλαδελφειας, στη διαβούλευση της ΜΠΕ, χωρις να έχει θεσμικό ρόλο και να αλωνίζει λέγοντας ψεύδη κατά του γηπέδου. Έβγαλαν δελτίο τύπου οτι θα πάνε και θα λασπολογήσουν και εμεις θα μεινουμε θεατές; Η ΑΕΚ πρεπει να έχει λόγο, παρούσια, αντίδραση σε καθε θεσμική και εξωθεσμική διαδικασία. Ακόμα και στο φέισμπουκ, ακομα και σε σελίδες με ανώνυμα σχόλια. Οι καιροί που η ΑΕΚ έμενε μόνη και αβοήθητη έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

 

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2018/02/o-dhmos-gia-thn-ypogeiopoihsh-perifereia-ghpedo-aek/

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Μαλακία παίχτηκε.

 

 

Η διαμαρτυρία κατοίκων του Μαραθώνα για τον ΧΥΤΑ της περιοχής τους οδήγησε σε ένταση, επεισόδια και αναβολή της συνεδρίασης, στην οποία θα συζητείτο το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

 

Σε αναβολή λόγω επεισοδίων οδηγήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο επρόκειτο να συζητηθεί μεταξύ άλλων και το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ! Επί της ουσίας η συνεδρίαση δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς πριν από την έναρξή της, κάτοικοι του Μαραθώνα που ήρθαν για να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους κατέλαβαν την έδρα σηκώνοντας πανό και απαίτησαν να συζητηθεί σήμερα το θέμα τους.

 

Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε αρχικά (και ψήφισε ομόφωνα) να γίνει ειδική συνεδρίαση για το συγκεκριμένο ζήτημα την 1η Μαρτίου, ωστόσο αν και αρχικά η κατάσταση φάνηκε να εκτονώνεται, οι κάτοικοι επέμειναν ότι ήθελαν να κάνουν τοποθετήσεις για το ζήτημά τους και σήμερα, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα μεγάλη ένταση.

Στην οποία ενεπλάκη στην πορεία από... σπόντα και το θέμα της ΑΕΚ, όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν γίνεται να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου και όχι το δικό τους που θεωρούν πιο σοβαρό, ερχόμενοι σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιους φίλους της Ένωσης που βρίσκονταν εκεί. Σε κάποια στιγμή η τεράστια ένταση που υπήρχε στην αίθουσα οδήγησε ακόμη και σε κάποιες συμπλοκές προσώπων.

 

Η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από μερικά λεπτά, όμως η έδρα αποφάσισε την οριστική διακοπή της συνεδρίασης, εφόσον οι κάτοικοι δεν αποχώρησαν παρά την δέσμευση να συζητηθεί το θέμα τους σε συγκεκριμένη ημερομηνία -τονίζοντας ότι έχουν ακούσει πολλές υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν- και υπήρχε φόβος νέων εντάσεων.

Από την πλευρά της Ένωσης υπήρξε πολυπληθής εκπροσώπηση, καθώς στην Περιφέρεια βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, αντιπροσωπία των παλαιμάχων (μεταξύ αυτών οι Μαύρος, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Γεωργαμλής), αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος Άρσης Βαρών της ΑΕΚ (και πρόεδρος του προσφυγικού συλλόγου Ρίζες) Νίκος Καραμπουρνιώτης.

 

Ωστόσο, οι περισσότεροι αποχώρησαν από την αίθουσα όταν ξεκίνησε η έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων. Πλέον απομένει να φανεί πότε θα οριστεί νέα συνεδρίαση, για να συζητηθούν τα θέματα που ήταν στη σημερινή ημερήσια διάταξη.

Link to comment
Share on other sites

Έκδοση εταιρικού ομολόγου για την «Αγιά Σοφιά»!

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/431467/ekdosi-etairikoy-omologoy-gia-tin-agia-sofia

 

Τιγρη μου οι ιδεες σου δεν στερευουν ποτε για να τα παιρνεις με τροπο και οχι με κοπο!!

Edited by Vargas21
Link to comment
Share on other sites

Πιστολιαζουμε πιο ευκολα απ οτι με δανειο;Καποιος που ξερει να απαντησει.

Link to comment
Share on other sites

Πιστολιαζουμε πιο ευκολα απ οτι με δανειο;Καποιος που ξερει να απαντησει.

Βλέπε περίπτωση Καραισκακη.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×