Jump to content

Recommended Posts

Διαβάζω για πιθανό κινδυνο να λείψει με Μαροκο και ο Άμραμπατ.
 

Καλο είναι να μην γαμηθει κι άλλο ο Δίας, στο τελος θα ζητήσουμε από τον Ματίας να καταπίνει σπαθιά ξερω ´γω. 

Link to comment
Share on other sites

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

O Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις σε Μέσο της χώρας του, με τον ίδιο να αναφέρει πως περίμενε ότι θα πήγαινε καλά στην ΑΕΚ από όταν ξεκίνησε στην Ένωση, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του συλλόγου Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αλμέιδα παρότι βρίσκεται στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, έχει δεθεί ιδιαίτερα με τον κόσμο του συλλόγου, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας για την πορεία του με την ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο αυτό ο ίδιος μίλησε με Μέσο της χώρας του αναφορικά με την εμπειρία του στην Ένωση, αλλά και το περσινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

Για την περσινή σεζόν της ΑΕΚ και την αντίδραση της μετά το κακό ξεκίνημα:

«Στην αρχή ήταν ακόμα αντιληπτό ότι ήμασταν νεοφερμένοι, ότι γνωρίζαμε μια νέα ομάδα. Προέρχονταν από μια πολύ κακή χρονιά, στην οποία δεν είχαν μπει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έτσι, ήρθαν με πίεση. Στους πρώτους γύρους παίζαμε με ένα σύστημα με τρεις πίσω και το τροποποίησα στο δεύτερο ή στο τρίτο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα η ομάδα άρχισε να ανεβάζει επίπεδο, να είναι πιο άρτια.

Παιχνίδι με παιχνίδι, μεγάλωνε. Στα μισά του χρόνου, νομίζω ότι πατήσαμε το ταβάνι μας. Ήταν όταν ήμασταν στα καλύτερά μας, μετά είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Ελίασον και μετά αρχίσαμε να παίζουμε μέσα στην εβδομάδα στο Κύπελλο και εν συνεχεία στο πρωτάθλημα, πράγμα που αλλάζει πολύ τη μορφή της ομάδας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε έναν πολύ ιδιαίτερο παράγοντα για τους συλλόγους, γιατί σταμάτησε στη μέση του τουρνουά. Και εκεί τα πηγαίναμε καλά. Έπρεπε να κάνουμε preseason, με 14 παίκτες, και ήταν όλα περίεργα».

Για τη «μάχη» του τίτλου με τον Παναθηναϊκό:

«Στη μέση του πρωταθλήματος, όταν ξέραμε πια ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ μας θα ήταν δυνατός, είπα ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο των playoffs. Γιατί είδα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μία άρτια ομάδα πoυ έπαιζε καλά και κέρδιζε. Κερδίζαμε και κέρδιζαν και αυτοί. Κέρδιζαν με ένα λεπτό να απομένει.

Κέρδισαν, με αυτούς τους τρόπους που λες και έλεγαν πολλοί ότι “ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη του πρωταθλητή”. Τους ακολουθούσαμε, κάποια στιγμή μας είχαν βάλει και εννιά πόντους πίσω. Συνεχίσαμε και όλα ήταν πολύ ομοιόμορφα με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που παίζουν πολύ καλά. Και όλα αυτά έγιναν μέχρι την είσοδο στα playoffs. Μπήκαμε στα playoffs ένα βαθμό πίσω τους (σ.σ. Παναθηναϊκός), και η διαφορά ήταν ότι δεν χάσαμε στα playoffs, αλλά αυτοί ηττήθηκαν.

Παίξαμε 10 παιχνίδια playoffs, το πρωτάθλημα εδώ είναι καλό, αλλά είναι τρομερό γιατί περνάς ολόκληρο το τουρνουά, μπαίνεις στα playoffs και οι βαθμοί συνεχίζουν να προστίθενται. Αυτοί που μπαίνουν στα playoffs είναι αυτοί με την περισσότερη ιστορία και είναι όλοι κλασικοί αντίπαλοι. Έτσι, παίζονται δύο ντέρμπι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλα δύο στα playoffs, και αν παίξεις και στο Κύπελλο, μπορεί να τους βρει ξανά απέναντι σου στο Κύπελλο, είναι τρελό».

Για την OPAP Arena και τα όσα ένιωσε όταν μπήκε για πρώτη φορά:

«Όποτε πάω σε ένα μέρος και αρχίζω να το μελετάω, είναι σαν να αρχίζω να νιώθω ότι μπορεί να τα πάω καλά ή λίγο πολύ καλά», είπε και πρόσθεσε: «Συνέβη με την Τσίβας, συνέβη στην Μπάνφιλντ. Εδώ, μόλις έφτασα ένιωσα ότι θα πήγαινε καλά. Τους μελέτησα πολύ, μελέτησα την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Οπότε, ήξερα για ποιο σκοπό ερχόμουν. Και ήξερα ότι ήταν η μόνη πόρτα προς την Ευρώπη που μου είχε ανοίξει μέχρι τώρα, και ότι επρόκειτο να την αξιοποιήσω στο έπακρο.

Η ολοκλήρωση της OPAP Arena που έχει μια πολύ δραματική ιστορία λόγω του πώς δημιουργήθηκε ο σύλλογος, με μετανάστες. Εκείνο το γήπεδο δεν είχε φτιαχτεί 20 χρόνια, το τελείωναν, δεν το έκαναν. Εγώ, ως προπονητής, θα ήμουν αυτός που θα έκανε ντεμπούτο σε αυτό το γήπεδο. Υπήρχαν πολλά πράγματα στα οποία ένιωθα ότι θα ήμουν καλός».

Έλεγα στους παίκτες τη λέξη πρωταθλητής κάθε μέρα. Κάθε μέρα τους έλεγα:

«Δουλεύουμε για να είμαστε πρωταθλητές. Δουλεύουμε για να κερδίσουμε το Κύπελλο και να είμαστε πρωταθλητές. Δουλεύουμε για να γίνουμε πρωταθλητές. Δουλειά και πρωταθλητής. Νομίζω ότι ήταν σπουδαίοι ερμηνευτές αυτού που θέλαμε».

Για το αγωνιστικό ύφος της ΑΕΚ την περασμένη σεζόν:

«Ένα από τα κλειδιά για την ΑΕΚ ήταν το πόσο καλά έκανε επιθέσεις από τα “φτερά” και τον τρόπο που “φόρτωνε” την αντίπαλη περιοχή. Το ποδόσφαιρό μας, ή αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στο γήπεδο, είναι πρώτα να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Γιατί θεωρώ ότι έχοντας κατοχή φθείρεις τον αντίπαλο. Βλέπω το ποδόσφαιρο σαν την πυγμαχία.

Στην πυγμαχία έχεις άνθρωπο που χτυπά και προσπαθεί από τη μία ή την άλλη πλευρά να βγάλει νοκ άουτ τον αντίπαλο/ Νιώθω ότι το ποδόσφαιρο είναι κάπως έτσι, γιατί το μελετάω παντού. Υπάρχει η ταχύτητα με την οποία εκτελείτε κάθε κίνηση, η κάθε ενέργεια, και η επιμονή να συνεχίσετε.

Γιατί φτάνουμε 70.000 φορές στα δεξιά και 70.000 φορές στα αριστερά, αλλά οι αριθμοί ορισμού είναι λίγοι. Μετά, παρατηρώ ότι, στην αμυντική φάση, η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων κλείνει, σκοράρει και στη συνέχεια χαρίζει τις πτέρυγες που μπορεί να είναι η στρατηγική ορισμένων προπονητών. Πρέπει να δεις με πόσα άτομα μπαίνεις στην αντίπαλη περιοχή, πού τελειώνεις τις σέντρες και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν… Τα ατομικά χαρακτηριστικά που έχει η ΑΕΚ προσφέρονται γι’ αυτό το παιχνίδι. Στις πτέρυγες έχουμε έχουμε γρήγορους, ικανούς, δυναμικούς ποδοσφαιριστές, που μπαίνουν σε θέση γκολ και που μπορούν να σκοράρουν».

Για τον Λιβάι Γκαρσία και τον Αραούχο

«Νομίζω ότι μία από τις επιτυχίες μας ήταν να βάλουμε τον Λιβάι Γκαρσία ήταν να παίξει σέντερ φορ. Όταν έφθασα εδώ, ο Γκαρσία δεν είχε παίξει ποτέ στο “9”. Τα πήγε πολύ καλά και σχεδόν ήταν ο σκόρερ της διοργάνωσης.

Είναι δυνατός και γρήγορος, επομένως είναι ένας από τους παίκτες που σ’ αυτή θέση, στο “9” είναι καλύτερα γι’ αυτόν, είναι πιο άνετα. Σουτάρει πολύ καλά με το αριστερό, αλλά και με το δεξί, ενώ είναι πολύ καλός στον αέρα. Πρέπει να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ με το κεφάλι του και θα το κάνει.

Ο Αραούχο είναι ο ηγέτης που πρέπει να έχεις μέσα στο γήπεδο, είναι η «ψυχή της ομάδας» για την αφοσίωση του, για τη θέλησή του, για τη συντροφικότητά του. Έκανα αυτή τη δήλωση μετά από μια ενέργεια που έκανε, στην οποία θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ. Όμως, αφού δεν είναι εγωιστής, αντιμετώπισε τον τερματοφύλακα και πάσαρε στον συμπαίκτη του. Νομίζω ότι ήταν το παράδειγμα αυτού που λείπει από το σημερινό ποδόσφαιρο».

Για τα όσα είπε μετά αποκλεισμό στο ματς με την Αντβέρπ:

«Είμαι προπονητής εδώ και 12 χρόνια και δεν πρόκειται να είμαι για 25 χρόνια. Μου είναι πολύ ξεκάθαρο γιατί ήμουν παίκτης και γιατί η αντικατάσταση των προπονητών πρέπει να γίνει με νεαρά παιδιά.

Δεν θέλω να είμαι μεγάλος τύπος που ενοχλείται από παίκτες που μιλάνε στο τηλέφωνο στο τραπέζι. Τα παιδιά αλλάζουν και είμαι ακόμα κοντά τους. Τώρα, σε 10 χρόνια δεν ξέρω πώς θα είναι ένας 18χρονος και αν όντως θα το αντέξω. Δεν θέλω να είμαι ο τυπικός που λέει “Α, πόσο βαρύ είναι αυτό”. Υπάρχει και μια ζωή. Αν και η ζωή μου είναι σε μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο, έχω οικογένεια και υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να απολαύσω αυτό που έχω κάνει. Μου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά είναι δυνατός ρυθμός, με πολύ άγχος, πολλή αφοσίωση, πολύ πάθος και πολλή αφοσίωση. Όλη την ώρα βλέπεις βίντεο, γράφεις ματς.

Πολλές φορές αφήνεις τα πράγματα στην άκρη, κι εγώ τα αφήνω στην άκρη. Και ούτε εγώ θέλω. Εδώ έχω άλλα τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου, αν όλα πάνε καλά, κάτι που ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο και δεν με βλέπω να προπονώ για πολλά ακόμη χρόνια. Θέλω να αποκτήσω λίγη περισσότερη εμπειρία, θα ήθελα να πάω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ως προπονητής και εκεί να δω ζωντανό ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Θέλω να έχω ενέργεια, δεν θέλω να είμαι προπονητής στον οποίο οι άλλοι πρέπει να κάνουν τα πάντα. Αυτό για μένα είναι απάτη. Δεν θέλω να είμαι τέτοιος προπονητής».

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Οι χειρότεροι χωρισμοί της προσωπικής μας ζωής δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί όταν έρθει η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο.

  • Δικεφαλάκι 16
Link to comment
Share on other sites

Γι αυτό και είναι κρίσιμα τα χρόνια που είναι μαζί όχι για να πάρουμε τόσο τους τίτλους αλλά να μπουν οι βάσεις των επόμενων 100χρονων με την ολοκλήρωση του προπονητικού , σύγχρονες ακαδημίες , γύρο έργα γήπεδα και οργάνωση ώστε να μην περιμένουμε την τύχη να μας φέρει το νέο πελαδο .ν

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, stavros 9-11 said:

Οι χειρότεροι χωρισμοί της προσωπικής μας ζωής δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί όταν έρθει η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο.

Μλκ ποσο δικιο..... βαρια καταθλιψη θα παθουμε

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, stavros 9-11 said:

Οι χειρότεροι χωρισμοί της προσωπικής μας ζωής δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί όταν έρθει η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο.

Τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι όταν φύγει, ελπίζω μετά από παρά πολλά χρόνια, ο ίδιος θα φροντίσει την ομαλή μετάβαση της ομάδας. Θα υποδείξει τον νέο προπονητή και γενικά θα είναι δίπλα στην ομάδα ανα πάσα στιγμή για ότι χρειαστεί 

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, chris manousopoulos said:

Μλκ ποσο δικιο..... βαρια καταθλιψη θα παθουμε

Τουλάχιστον τότε θα έχουμε μια δικαιολογία που πέσαμε στα ναρκωτικά 

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 4
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Skepastos said:

Τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι όταν φύγει, ελπίζω μετά από παρά πολλά χρόνια, ο ίδιος θα φροντίσει την ομαλή μετάβαση της ομάδας. Θα υποδείξει τον νέο προπονητή και γενικά θα είναι δίπλα στην ομάδα ανα πάσα στιγμή για ότι χρειαστεί 

Πάντα θα υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται "special one" στις ζωές μας. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα το βρούμε όλοι. Πάντως το να περάσει από τη ζωή σου ένα τέτοιο πρόσωπο, είναι ευχή και κατάρα ταυτόχρονα. Το βέβαιο είναι ότι βαθιά μέσα μας, όσοι είμαστε και μιας Α ηλικιας, όλοι ξέρουμε ποιο είναι/ήταν αυτό το πρόσωπο για εμάς.

Αν το πρόσωπο αυτό ανήκει στο παρελθόν, και την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο να έχεις τώρα, τα καλύτερα γαμησια να κάνετε, τις καλύτερες στιγμές να περνάτε, τίποτα δεν θα είναι ίδιο όπως με εκείνη...

Πάμε λοιπόν στη σχέση ΑΕΚ-Αλμέιδα. Οκ, επειδή η ΑΕΚ δεν έχει βιολογικό τέλος πιθανότατα θα υπάρξουν πολλοί τέτοιοι στην ιστορία της. Θέλετε να σας θυμίσω ποιος ήταν ο προηγούμενος και να αναρωτηθείτε αν η ΑΕΚ τον ξεπέρασε πράγματι από το 1996 μέχρι το 2022;

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Προπονητικά, ο άνθρωπος αναβίωσε το "ΑΕΚ σημαίνει επίθεση" που κοντεύαμε να το λησμονήσουμε... Διδάσκει το ποδόσφαιρο που κάθε οπαδός θέλει να βλέπει απ'την ομάδα του...

Ανθρώπινα, τον ακούς να μιλάει ή διαβάζεις μια συνέντευξή του κι εκπλήσσεσαι από το πόσο ταπεινός, ακομπλεξάριστος και ειλικρινής είναι... καθαρή ψυχή...

Ακόμη και φυσιογνωμικά, είναι η φάτσα που θες να βλέπεις στον πάγκο της ΑΕΚ... και του λιμανιού και του σαλονιού... λες σε αυτή τη μούρη θέλω να προσωποποιείται η ομάδα μου...

  • Δικεφαλάκι 6
  • Μπομπίτσα 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, stavros 9-11 said:

Οι χειρότεροι χωρισμοί της προσωπικής μας ζωής δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί όταν έρθει η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο.

Ελπίζω να σε παρηγορεί (ΑΕΚ είσαι) οτι θα επιστρέψει και δυο τρεις φορές! 😜

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 4
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, stavros 9-11 said:

Οι χειρότεροι χωρισμοί της προσωπικής μας ζωής δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα συμβεί όταν έρθει η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο.

Πολύ σωστό Σταυρο και άγγιξες το συναίσθημα ολων. Ο εξαίρετος αυτός άνθρωπος είναι αυτό που ζητούσε η ΑΕΚ και επιτέλους μας ήλθε.

 Αλλά ας μη σκεπτόμαστε ακόμα το αν και πότε θα φύγει.Οσο είναι εδώ ας τον προστατεύσουμε μέχρι τέλους και ας τον χαρούμε με όλη μας την ψυχή. Είναι ευκαιρία ζωής να ανέβει η ΑΕΚ πολλά σκαλιά μαζεμένα με αυτόν στο τιμόνι μας.

Είμαι σίγουρος πως όσοι έχουν βγει εκτός συστήματος ΑΕΚ περιμένουν ξανά τη στραβή για να εξαπολύσουν πολεμική. Και έχουν μείνει πολλοί εκτός ναστε σίγουροι.. γι'αυτό Αλμέιδα στιχάκι στο γήπεδο και ξεκάθαρη αγάπη για το πρόσωπο του.Προστασία του από όλα τα φίδια.

Και μια ακόμα παρατήρηση .. όπως είναι τα πράγματα στο μπουρδελο ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από Αλμέιδα ..το ίδιο θα συμβεί ομως για την ΑΕΚ -οχι για εμάς συναισθηματικά αλλά για την ΑΕΚ,εμείς θα το καταλάβουμε αρκετα αργότερα..-οταν φύγει Και ο Μελισσανίδης.

 Οι πιέσεις πάνε και έρχονται σε όλα τα επίπεδα..εννοείται ξεφεύγουν απτό ποδόσφαιρο και ακουμπάν' άλλους τομείς.

 Όταν φύγει λοιπόν ο ΔΜ απέναντι στην πρόστυχη παρεμβατικότητα του πρωθυπουργού Μακεδου και τον επικοινωνιακό πόλεμο της αδελφής ψυχής του Αλφζου..η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει εκτός από αντιΑλμέιδα και έναν αντιμελισσανίδη.

 Με τον έναν μόνον και χωρίς τον άλλον ; κούπες γιοκ.

Σε άλλα νέα και για να μη γράφω σε όλα τα τοπιτς στηρίζουμε Λειβαδιά για άνοδο -το καταλάβατε βέβαια γιατί τον στείλαμε στο βόρειο όμιλο ώστε να ανεβει-με τον Κομποτ να φιλάει το δαχτυλίδι μέσα στο καλοκαίρι.

 Από νότιο στηρίζουμε Καλλιθέα.Οι άλλοι δύο Καλαμάτα και Ιωνικός είναι ταγμένοι αλλού(για την ώρα)

 Για νεο ΚΕΔάρχη η λύση έτοιμη, δεν ανησυχούμε.

 

  • Δικεφαλάκι 33
  • Μπομπίτσα 7
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Stylianopoulos said:

Για νεο ΚΕΔάρχη η λύση έτοιμη, δεν ανησυχούμε

Αν εστιάσουμε στο "πέναλτυ" Ποντένσε ...ανησυχούμε. (Εκτός αν με λίγη ...διαχείρηση τους κάψουμε για φέτος)🤣

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Stylianopoulos said:

Και μια ακόμα παρατήρηση .. όπως είναι τα πράγματα στο μπουρδελο ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από Αλμέιδα ..το ίδιο θα συμβεί ομως για την ΑΕΚ -οχι για εμάς συναισθηματικά αλλά για την ΑΕΚ,εμείς θα το καταλάβουμε αρκετα αργότερα..-οταν φύγει Και ο Μελισσανίδης.

O Μελισσανίδης είναι εκείνη η τοξική σχέση που παίζουν ψέματα, κέρατο κι ο,τι μπορείς να φανταστείς. Αλλά ταυτόχρονα η σχέση αυτή έχει κάποια highlights που δεν θα τα βρεις αλλού.

Δεν είναι σαν τον Αλμέιδα που είναι μόνο καύλα κι αγάπη 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Θα γράψω κάτι λυπητερό.

Δε βλέπω πως αυτός ο Άνθρωπος δε θα κάνει το καλοκαίρι κάποιο τα καλά πορτοφόλια της Ευρώπης να ανοίξουν και να πληρώσουν τη ρήτρα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, MITSAKLAS said:

Θα γράψω κάτι λυπητερό.

Δε βλέπω πως αυτός ο Άνθρωπος δε θα κάνει το καλοκαίρι κάποιο τα καλά πορτοφόλια της Ευρώπης να ανοίξουν και να πληρώσουν τη ρήτρα.

Είχε και φέτος χρυσές προτάσεις και τις αρνήθηκε όλες το είπε σε μια συνέντευξη και μάλιστα ενημέρωσε τη διοίκηση για να μην φαίνεται ότι μιλάει πίσω της . 

Δεν είναι το στιλ του φιαχνει ομάδες και κλίμα και μετά δεν τις αφήνει και φτου από την αρχή . Όταν καταλάβει ότι έκλεισε ο κύκλος πιστεύω θα φύγει . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Σεμινάριο προπονητικής πάλι σήμερα. Πίπα κωλο εμπλοκή τους έχεις πάει όλους. Legend του κλαμπ μέσα σε ένα χρόνο, απίστευτος! Τυχεροί όσοι τα ζούμε αυτά που βλέπουμε από την ομάδα. Ευχαριστούμε!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, MITSAKLAS said:

Θα γράψω κάτι λυπητερό.

Δε βλέπω πως αυτός ο Άνθρωπος δε θα κάνει το καλοκαίρι κάποιο τα καλά πορτοφόλια της Ευρώπης να ανοίξουν και να πληρώσουν τη ρήτρα.

Πρώτα θα σηκώσει Ευρωπαικο και μετα λογικα θα παει Ιαπωνια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, aris2168 said:

Ο τυπος δηλαδη αποψε, οταν εβαλε δεξι εξτρεμ ο βαζελος, εβγαλε το αριστερο του μπακ?

Τους κατουρησε χθες.

Και πςρσι τους ειχε. Αλλα τους εσωσε η κολοφαρδια τους

Link to comment
Share on other sites

  • stavros 9-11 pinned and unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×