Jump to content

Πως βλέπετε την κίνηση της ΑΕΚ να αποκτήσει έναν καλό παίχτη από την κροατική ομάδα;


Evolve
 Share

Πως βλέπετε την κίνηση της ΑΕΚ να αποκτήσει έναν καλό παίχτη από την κροατική ομάδα;  

94 members have voted

  1. 1. Πως βλέπετε την κίνηση της ΑΕΚ να αποκτήσει έναν καλό παίχτη από την κροατική ομάδα

    • Κυρίως θετικά
      14
    • Ουδέτερα (βλέπω και θετικά και αρνητικά τα οποία στο περίπου εξισορροπούνται)
      32
    • Αδιάφορα (μόνο ο ίδιος ο παίχτης με ενδιαφέρει και καθόλου η ομάδα προέλευσης του)
      6
    • Κυρίως αρνητικά
      42


Recommended Posts

5 minutes ago, theo said:

ρε καλα τα λετε, λιγο μαλακια ειναι οι γενικευσεις.

@AG21θα μιλησω σε σενα που γνωριζομαστε και χρονια γιατι δεν ειναι και ωρα για τεραστιες κουβεντες απο μερους μου. Πρωτον ειμαστε φιλαθλοι οπαδοι μικροι και μεγαλοι ανθρωποι , τα κλειδωματα ειναι λιγο φλωρε , ισα ισα που θα ξεθυμανει κοσμος (οκ μπορει να υπαρξει κι ενα οριο αν πιασουμε τις μανες).

επισης εγραψες πιο πριν/χθες ξερωγω οτι και καλα καπως ετσι , πειραζει που δεν συμφωνουμε/τε μερικοι με την γραμμη της παε, ηταν λιγο λαθος. ποια γραμμη της παε ακολουθει η πλειονοτητα εδω μεσα.

αυτη η φαση γενικα ειναι απο δυσπεπτη εως και δηλητηριο για καποιους, ας εχει ο καθενας την αποψη του και τους ηθικους του φραγμους.

παμε παρακατω, μακαρι η ΑΕΚΑΡΑ να συνεχιζει ανοδικα.

Θοδωρή ολοι μας ειμαστε στη τσίτα . Δεν μίλησα για εδώ μεσα πάντως. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Βλέπουμε από χθες περιχαρείς δημοσιογράφους να εκθειάζουν τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ που από το καλοκαίρι ακόμα διατηρούσαν επαφές με τον παιχταρά των φονιάδων. Για τον πρόεδρο που πλήρωσε το κάτι παραπάνω για να σιγήσουν οι αντιδράσεις των νεοναζί του συμβουλίου. Ε αυτά όλα δεν φαίνεται να αποτελούν λόγο για κάποια τοποθέτηση ή αντίδραση οπαδικά, ίσως να είναι και αγαστά. Αυτή είναι (δεδομένα) η κατάσταση και σε όποιον αρέσει λοιπόν.  Η μεταγραφή έκλεισε, τοποθέτηση οπαδική δεν υπήρξε, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τα συμπεράσματα του καθενός ως προς το νυν τοπίο , τέλος. Το εκ των υστέρων "εμένα με πείραξε ενώ εσένα όχι" δεν ωφελεί σε κάτι.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Hades said:

γιατι υπαρχει αυτο το τοπικ ρε Ιβολβ ? ηδη ειχε ξεκινησει το κακο απο το τοπικ των μεταγραφων, επρεπε να ανοιξουμε και αλλο χωρο να γινει μακελειο ? σεβαστες ολες οι αποψεις. κανεις δεν παει πουθενα. del και προχωραμε. 

Εμένα με ενδιέφερε να δω αριθμητικά πως βλέπει το θέμα το ΚΜ, γιατί από τα ποστ τελικά ακούς μόνο αυτόν που φωνάζει δυνατότερα και εικόνα δεν βγάζεις. Εγώ τώρα εικόνα έβγαλα.

Να πω ότι αρχικά δεν ήθελα να γίνει κουβέντα εδώ, το είχα γράψει ρητά στο αρχικό ποστ να μην γίνει σχολιασμός, και έκανα και το poll ανώνυμο ειδικά για να καταγραφεί και η γνώμη αυτών που δεν έχουν όρεξη ή κουράγιο να πρέπει να εξηγήσουν τη σκέψη τους ή να τσακωθούν με κάποιον. Στην πορεία προτάθηκε η κουβέντα να φύγει από το τόπικ των μεταγραφών για να μην μπλεχτεί με τα λοιπά μεταγραφικά νέα (ή ακόμα και με τον σχολιασμό του ΠΑΙΧΤΗ Λιούμπισιτς), και έκανα edit το αρχικό ποστ μου για να μπορεί όποιος και αν θέλει να φέρει εδώ την κουβέντα. Γενικά δε νομίζω ότι είναι θέμα το σε ποιο τόπικ θα γράφει αυτά που θέλει να γράψει όποιος έχει κάτι να πει. Αν δεν ήταν αυτό το τόπικ θα ήταν κάποιο άλλο.

For the record, να πω ότι προσωπικά θεωρώ αναγκαίο να γίνεται αυτή η κουβέντα που έχει γίνει αυτές τις μέρες, και ας ξεφεύγει σε φάσεις, και ας γίνεται και πολύ δυσάρεστη. Καλά κάνει, παρότι δεν μου πέφτει και τόσος λογος εμένα αφού ουτε αντμιν είμαι, ούτε σας ξέρω από παλιά και τους πιο πολλούς δεν σας έχω δει ακόμα καν φατσικώς. Ακόμα και πράγματα που γράφτηκαν και ειρωνεύτηκαν και απαξίωσαν τις δικές μου απόψεις, χαίρομαι που γράφτηκαν και δεν έχω κάτι προσωπικό με αυτούς που τα έγραψαν. Καταλαβαίνω γιατί. Σε καλό βγαίνει στο τέλος, αρκεί να βρούμε στο τέλος το σημείο που θα μπει η τελεία, όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί που δεν έχει γραφτεί ήδη. Κρίνοντας από το ότι η κουβέντα τώρα σιγά σιγά περνάει στο meta επίπεδο που δεν έχει να κάνει με τις σκέψεις μας για το τι έγινε αλλά για το πως εξέφρασε ο καθένας αυτό που εξέφρασε, we're almost done.

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, amd said:

Επειδη πολλοι θεωρουν οτι το κανεις μην το κανεις λοιπον σεβασου αυτους που εχεις απεναντι σου.

Τα σπεκια μου στο diversity

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με @Νονός. Ο κοκκαλης εφτιαξε νοοτροπιες. Γυαλιζε το ματι τους. Ανθρωποι που τους ξεραμε απο πριν μεταλλαχθηκαν. Απιστευτο ποσο κακο εκανε. Και περασε και σε αλλες γενιες αυτο. Τωρα δε θελουμε να τα φτιαξει η κορη μας με γαυρο οχι λογω ομαδας, αλλα επειδη πιθανοτατα ειναι μαλακας και με αρρωστη νοοτροπια-σταση ζωης.

  • Δικεφαλάκι 10
  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, aris2168 said:

Συμφωνο με @Νονός. Ο κοκκαλης εφτιαξε νοοτροπιες. Γυαλιζε το ματι τους. Ανθρωποι που τους ξεραμε απο πριν μεταλλαχθηκαν. Απιστευτο ποσο κακο εκανε. Και περασε και σε αλλες γενιες αυτο. Τωρα δε θελουμε να τα φτιαξει η κορη μας με γαυρο οχι λογω ομαδας, αλλα επειδη πιθανοτατα ειναι μαλακας και με αρρωστη νοοτροπια-σταση ζωης.

ευτυχως που δεν εχουμε κορη δλδ 

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, amd said:

ευτυχως που δεν εχουμε κορη δλδ 

καλα, αυτα τα "κορη", "γιος" τωρα, μην τα δενεις κι ολας

  • Δικεφαλάκι 1
  • Hahaha 9
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Kami said:

Με όλο το σεβασμό Νονέ μου, δεν μπορεί ένας επιχ/τιας να καταστρέψει την κοινωνία..

Ο Βαρδινογιάννης κατέστρεψε το ποδόσφαιρο, ο Αντρέας την κοινωνία και το "πνευματικό παιδί" τους είναι ο Κόκκαλης.

Διαβάζεις Στελιο Ραμφο ?

  • Hahaha 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τον Ανδρέα είναι εκπληκτικό 

Συγκρούονται τα τρένα  φταίει ο Ανδρέας για την δημοσιουπαλλικη νοοτροπία του ΟΣΕ, αλλά ο σημερινός πολιτικός προϊστάμενος είναι αθώος. 

Δίνει μιζα ο άλλος στους τωρινούς και φταει πάλι ο Ανδρέας με τα παμπερς του 

Και βέβαια πριν τον βαρδινογιαννη δεν υπήρχε παρακράτος των γαύρων και σε εποχές που δεν υπήρχαν τα γκαφρα της Ευρώπης. 

Ξέχασα ότι η ελληνική κοινωνία ήταν αψεγάδιαστη,  απονηρευτη  πήγαινε  κάθε εκκλησία, παραχωρουσε τη θέση της σε κληρικούς και η νεολαία ήταν υποχρεωμένη να ανεχθει τον θείο που καθόταν δίπλα της στις γιορτές 

Α! Φορούσαν και ποδια οι μαθητές   ήταν υποχρεωμένοι να φιλησουν το χέρι του παπαδαριου , η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα 

Θεωρώ το ερώτημα λίγο προβοκατορικο 

Τι σημαίνει καλός?

Αν παίρναμε κλόουν θα ηταν άλλη η ψήφος?

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Duck_Season said:

Διαβάζεις Στελιο Ραμφο ?

Οχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είναι δικιά του η ατάκα.

Link to comment
Share on other sites

Για τον σεβασμό της αντίθετης άποψης που γράφτηκε πάντως, ούτε και το "γράφτηκαν άπειρες μαλακιες αυτές τις μέρες " δείχνει σεβασμό σε αυτήν. Συνήθως όταν κάποιος ζητάει  σεβασμό της "αντίθετης άποψης" εννοεί της δικής του. Ολοι μας δηλαδή. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Hades said:

γιατι υπαρχει αυτο το τοπικ ρε Ιβολβ ? ηδη ειχε ξεκινησει το κακο απο το τοπικ των μεταγραφων, επρεπε να ανοιξουμε και αλλο χωρο να γινει μακελειο ? σεβαστες ολες οι αποψεις. κανεις δεν παει πουθενα. del και προχωραμε. 

Καλώς υπάρχει το τοπικ προκειμένου να διαχωριστεί ο προβληματισμός από το αγωνιστικό και να μπορεί ο καθένας να εστιάσει όπου θέλει 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Θέλω να γράψω και εγώ ένα κατεβατό, πιο πολύ σαν κλείσιμο της δύσκολης εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε σήμερα με ένα μπουρδέλο ΚΕΒΕΙΣ( Παρασκευές πάντα κατεβάζω ρυθμούς σαν τη Λίβερπουλ χθες μετά το 80).

Η ιστορία του Αυγούστου μας σόκαρε σε κάθε τομέα, από το πώς γίνεται σεσημασμένοι χούλιγκαν να κάνουν 2000 χιλ σε 3 κράτη, να φτάνουν έξω από το γήπεδό μας, που πέρσι αγιοποιήθηκε σαν χώρος και πολύ ορθά, να προκαλούν το θάνατο οπαδού μας  μέχρι την πολύ μέτρια αντίδραση κυβέρνησης, μμε, άλλων οπαδών και uefa.

Πιθανότατα και η αντίδραση της δικής μας διοίκησης ήταν αμήχανη αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα δεδομένα, δηλαδή ότι επρόκειτο για τόσο αναπάντεχο και ύπουλο χτύπημα, με τη συμμετοχή και Ελλήνων οπαδών, που πράγματι δικαιολογείται η αμήχανη αντίδραση στο πρώτο σοκ και δέος.

Από τότε , αποφυλακίστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες με προκλητική αιτιολογία από τους Έλληνες δικαστές( ο Σταύρος και εγώ ξέρουμε για τι σκουπίδια πρόκειται) και η ιστορία θα εξαντληθεί στο αν κατά λάθος τον μαχαίρωσε ένας σεσημασμένος δικός μας ή θα χαθεί στην έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.

Και ερχόμαστε προχθές στην διαπραγμάτευση με τους Κροάτες για την μεταγραφή του Λιουμπισιτς.

Τα Μάικ Ελευσίνα πάντα παντού παρών με τη διαπραγμάτευση απευθείας ή μέσω μανατζαραίων ή μέσω χαρτοριχτρών δεν μπορούνε να ισχύουν ΚΑΙ τα δύο.

Ή τιμάμε τους ανθρώπους, που έστω και κατά λάθος , έστω χωρίς να θέλουν να γίνουν ήρωες, πέθαναν ή όχι. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μαζί δεν μπορούν να ισχύουν.

Από εκεί και πέρα , έγραψα όταν ακόμα τα πράγματα ήταν ρευστά ότι θέλω σαν τρελός τη μεταγραφή, αποδεχόμενος ότι ο Μελισσανίδης με την τσιγκουνιά και την αρτηριοσκλήρωσή του αλλά και το Ελληνικό Πρωτάθλημα των Καζαλέζι με έχει εξαχρειώσει ηθικά σε τέτοιο σημείο, που θέλω μόνο το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος. Αλλά αποδέχομαι ότι έκανα έκπτωση  και ότι αυτός είμαι και δίνω ηθικό κώλο για την ΑΕΚΑΡΑ. Δεν λέω όμως ότι ο δημοκράτης Λιούμπισιτς έφτυσε τους ναζί Κροάτες.

Να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Είμαι και με αυτούς που δεν ήθελαν και με αυτούς που ήθελαν. Μακάρι όλοι τον Μάη να πανηγυρίζουμε δακρυσμένοι αλλά ναι στην μάνα του Μιχάλη δεν μπορούμε πια να μιλήσουμε το ίδιο.

Αυτό δεν κάνει κανέναν περισσότερο ή λιγότερο ΑΕΚΤΖΗ.

Ραντεβού τον Μάιο με πανηγύρια και μία βόλτα στο περίπτερο.

  • Δικεφαλάκι 4
  • Μπομπίτσα 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, amd said:

ευτυχως που δεν εχουμε κορη δλδ 

Αυτά, κάποτε !

Για τα σημερινά ... "δεδομένα", χίλιες φορές προτιμότερο να σου φέρει γαύρο γαμπρό η κόρη παρά ο γιος .....

:P

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω διαβάσει γιατί ασχολούμαι με αλλά . Ενημερώθηκα όμως ότι έγιναν προσβλητικές αναφορές σε άλλα μέλη του φόρουμ . Το φόρουμ είναι σε μια περίεργη κατάσταση αυτή τη στιγμή για να γίνεται έλεγχος αλλά όλα αυτά εν καιρό και αν είμαι εγώ θα αξιολογηθούν . Είμαστε όλοι ΑΕΚτζιδες δεν υπάρχουν περισσότερο λιγότερο ή περισσότερο λιγότερο ηθικοί και ας σταματήσει εδώ .

Link to comment
Share on other sites

η μόνη διαφορά της εποχής Αντρέα-Σωκράτη με τις προηγούμενες ήταν πως τότε άρχισε να ρέει χρήμα και οι παθογένειες που προυπήρχαν μεγενθύθηκαν

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Duck_Season said:

Θεωρώ το ερώτημα λίγο προβοκατορικο 

Τι σημαίνει καλός?

Αν παίρναμε κλόουν θα ηταν άλλη η ψήφος?

εντάξει, προβοκατόρικο όχι, αλλά ακατάλληλο/ανεπαρκές/θολό πολύ πιθανό.

Νομίζω ότι οι "Κυρίως αρνητικά" θα ψήφιζαν το ίδιο είτε για καλό παίχτη είτε για κλόουν, οπότε δεν αλλάζει κάτι εκεί. Οι "Κυρίως θετικά" ή "Ουδέτερα" κατάλαβα ότι συνεκτιμούν την ποιότητα του παίχτη και το θεωρούν ως θετικό το ότι η κίνηση φαίνεται ενισχύει σημαντικά την ΑΕΚ. Αν δεν την ενίσχυε γιατί ο παίχτης ήταν κλόουν, πολύ πιθανό να μην ήθελαν κάποιοι από αυτούς να μπλέκουμε με τους κροάτες. Εμένα με ενδιέφεραν οι απαντήσεις στην περίπτωση που συζητάμε για παίχτη καλό (και πάνω), σίγουρα όχι κλόουν. Εννοείται θα μπορούσαν να βγουν συμπεράσματα και από poll για παίχτη κλόουν, αλλά εμένα που έκανα το πολλ δεν με ενδιέφερε να τα βγάλω. 

Link to comment
Share on other sites

Παντως σαν μελος του φορουμ απο ξεκινημα του σχεδον(  αλλα με μακροχρονιες παντως αποχες,) με χαροποιει οτι δεν εχει αλλαξει  !

Ηταν και παραμενει επι το πλειστον αντικυβερνητικο.🙂

Θυμαμαι εγραφα σε ενα ΑΕΚCOM .Δεν ξερω αν υπαρχει.Εκει αμα ο Ντεμης εκανε καμια μαλακια και την ελεγα επεφταν 100 απο κατω και μου αλλαζαν τα φωτα.Μου λενε δυο τυποι που εγραφαν και στο κιτρινομαυρο ελα σε μας να τα λες φιλε .Αστους αυτους🙂.

Σκαω μυτη εδω λοιπον και ο φιλος μου ως προτεργατης Κostas 21 και o Dack season προσπαθησαν να με πεισουν πως ανοιξαν οι πυλες τις κολασης και εστειλε ο σατανας τον Ντεμη στην ΑΕΚ.Οταν προσπαθουσα ο αμοιρος να πω οτι μια στις εκατο ο Ντεμης εκανε και ενα καλο επεφταν αλλοι 100 να με φανε.

Αν δειτε γυρω σας σε σαιτ φορουμ facebook κλπ τα ποσοστα χαρουμενων για την μεταγραφη ΛΙουμπισιτς ειναι 99,9%.

99,9 %ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ, ΜΗΠΩΣ ,Η ΔΕΝ .

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕΛ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ <<ΡΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!>>ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΙΩΣ .

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ .ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΕΚ!!

Σεβομαι  την αποψη σας και την λογικη σας αλλα !!

 

  • Δικεφαλάκι 3
  • Μπομπίτσα 4
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, newtokio said:

ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ <<ΡΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!>>ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΙΩΣ .

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ Σ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΕΚ!!

Καλα κοψε κατι

  • Hahaha 6
Link to comment
Share on other sites

κοιταξε δεν θα αγιοποιηθει ο γερος εχει κανει απειρες μαλακιες αλλα μετα απο 30 χρονια ενασχολησης με την ΑΕΚ εχω καταλαβει εδω και καιρο οτι 1ον μονο αυτος μπορει να εχει ΑΕΚ ανταγωνιστικη 2ον μετα απο αυτον το χαος και τρομαζω στην ιδεα του αυριο 

  • Δικεφαλάκι 8
  • Μπομπίτσα 2
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, newtokio said:

 

Αν δειτε γυρω σας σε σαιτ φορουμ facebook κλπ τα ποσοστα χαρουμενων για την μεταγραφη ΛΙουμπισιτς ειναι 99,9%.

 

Επειδή δεν διαβάζω γενικά σχόλια κλπ αλλά μόνο εδώ μπαίνω σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, μπήκα από περιέργεια να χαζέψω χθες και έχεις (δυστυχώς κατά τη γνώμη μου) δίκιο.

  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, amd said:

κοιταξε δεν θα αγιοποιηθει ο γερος εχει κανει απειρες μαλακιες αλλα μετα απο 30 χρονια ενασχολησης με την ΑΕΚ εχω καταλαβει εδω και καιρο οτι 1ον μονο αυτος μπορει να εχει ΑΕΚ ανταγωνιστικη 2ον μετα απο αυτον το χαος και τρομαζω στην ιδεα του αυριο 

Το θέμα με τον σαπιοδοντα είναι ότι και για το δεύτερο που γράφεις, δημιουργεί συνθηκες για να φοβάσαι λιγότερο.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν αντέχω να τον βλέπω, σε αυτή την κωλοχώρα με νορμάλ πρόεδρο θα σε φάει η μαφία. Δεν ειναι ότι μόνο αυτός μπορεί, είναι ότι μόνο το σινάφι του μπορεί..

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Kami said:

Αν και δεν αντέχω να τον βλέπω, σε αυτή την κωλοχώρα με νορμάλ πρόεδρο θα σε φάει η μαφία. Δεν ειναι ότι μόνο αυτός μπορεί, είναι ότι μόνο το σινάφι του μπορεί..

Με γαβρους που θα τυχει να μιλαω, εκτος του οτι ειναι ο καρκινος του ποδοσφαιρου, τους λεω και οτι τους σιχαινομαι γιατι με αναγκάζουν να θελω να εχω προεδρο (εναν σαν) τον Τιγρη.

  • Δικεφαλάκι 7
  • Μπομπίτσα 1
Link to comment
Share on other sites

Να πω κι εγώ που δεν μου άρεσε που κάτσαμε στο τραπέζι μ αυτούς,  ότι μας έχει παρασύρει πολλούς ειδικά τους πιο παλιούς και ακόμα περισσότερο αυτούς που υπήρξαν οργανωμένοι το ρομαντικό στοιχείο που είχε η ΑΕΚ επί χρόνια εξου και η διαφορετικοτητα και η ηθική, αυτα είχε να αντιπροτεινει η ομάδα απέναντι στους άλλους αφού συνήθως ειμασταν άφραγκοι ακόμα και όταν είχαμε λεφτά.Και επειδή οκ οι περισσότεροι μεγαλώσαμε έτσι δηλαδή με Χατζηχρήστο και Κιτρινόμαυρο μονοπάτι και Αντιχουλιγκαν κτλ μας φαίνονται κάπως πολλά πράγματα, από την εποχή Ντεμη ακόμα.Απο την άλλη η ομάδα δείχνει ότι έχει τα φόντα να προοδεύσει και να μπει σε άλλες πιο τεχνοκρατικες ράγες και με περισσότερες οικονομικές δυνατότητες στο μέλλον, ελπίζω δηλαδή.Απο εκεί και πέρα όσο και να μας πειράζουν κάποια πράγματα αν το καραβάνι προχωράει και δεν μένει κολλημένο στις λάσπες τα σκυλια ας γαβγίζουν.

Και στην τελική αν δεν μας εκφράζει κάτι μπορούμε να απομακρυνθουμε ή να απέχουμε, γενικό το σχόλιο αυτης της τελευταιας παραγραφου όχι ειδικά για εδώ μέσα, αν και οι οποίοι προβληματισμοι εκφράστηκαν εδώ, παραέξω ανοίγουν σαμπάνιες.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×