Bukowski Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, XAMΠOΣ said: Οκ ευχαριστω για την απαντηση Μπουκο . Αν δεν σε κουραζω τελικα τα 3.5 για το προπονητικο ειναι απο τσεπη του η απο τα εσοδα που υπολογισες στο ποστ σου? Παιδια εχετε καταλαβει οτι επικρατει ενα μπαχαλο μεχρι και σε μετρημενα κουκια δεν ξερουμε ακριβως τι συμβαινει ετσι ? Κανένα μπάχαλο δεν επικρατεί. Έτσι δουλεύουν οι εταιρείες. Εγώ πουθενά δεν έγραψα πως τα 3,5 για το προπονητικό τα έβαλε από την τσέπη του. Εγώ είπα πως χοντρικά τα χρήματα της Ευρώπης από το Europa + της πώλησης Βράνιες το αμέσως επόμενο καλοκαίρι έπεσαν στην ομάδα για προπονητικό και παίχτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, Bukowski said: Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. Μέχρι πέρσι (προ νόμου Βασιλειάδη) δεν γινόταν ΑΕ να έχει στην ιδιοκτησία της περουσιακά στοιχεία. Εξ' ου και η φόρμουλα για να φανεί ως δωρεά. Θα μου πεις με αυτά τα 3,5m δεν μπορούσε να αγοράσει έναν παίχτη του 1,5m με συμβόλαιο των 0,5m; Μπορούσε, αλλά μάλλον έκρινε πως καλύτερα να πάνε στο προπονητικό τα χρήματα. Ρε συ τοτε γιατι εβγαλες απο τα εσοδα της ομαδας 3.5εκ για το προπονητικο? Εκει εχω μπερδευτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Δεν νομίζω ότι τα χρήματα του γηπέδου έχουν σχέση με το προπονητικό . Ήταν ξεχωριστή υπόθεση από την αρχή και ένα πολλή καλό deal για Μελ ΑΕΚ ακόμα και για νοτιά τράπεζες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Just now, Bukowski said: Κανένα μπάχαλο δεν επικρατεί. Έτσι δουλεύουν οι εταιρείες. Εγώ πουθενά δεν έγραψα πως τα 3,5 για το προπονητικό τα έβαλε από την τσέπη του. Εγώ είπα πως χοντρικά τα χρήματα της Ευρώπης από το Europa + της πώλησης Βράνιες το αμέσως επόμενο καλοκαίρι έπεσαν στην ομάδα για προπονητικό και παίχτες. Το γραφει ο ΑG21 εδω και ωρα . Απαντατε σε μενα ο ενας οτι εβαλε τσεπη ο αλλος οτι εβαλε εσοδα. εχουμε μπερδευτει παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 3 minutes ago, AG21 said: Δεν νομίζω ότι τα χρήματα του γηπέδου έχουν σχέση με το προπονητικό . Ήταν ξεχωριστή υπόθεση από την αρχή και ένα πολλή καλό deal για Μελ ΑΕΚ ακόμα και για νοτιά τράπεζες . Ο μπουκο λεει οτι δεν τα εβαλε τσεπη αλλα εσοδα. Ποιον να πιστεψω τωρα κυρια Σταη μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukowski Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 2 minutes ago, AG21 said: Τσέπη του ήταν . Πάρτε το σαν έμμεση χρηματοδότηση , πάρτε το σαν καλή επένδυση με πιθανή μελλοντική χρήση του στο ιδιοκτησιακό της παε. Το αγόρασε στο όνομα του πάντως με χρήματα του . Εγώ δεν πιστεύω πως το αγόρασε από την τσέπη του και προσωπικά χαίρομαι αν το αγόρασε η ΑΕΚ με έσοδά της. Λόγω νομοθεσίας έπρεπε να μεσολαβήσει κάποιος βέβαια. Τέσπα έχω ξαναπεί πως ο Ανιέλι είχε πει για την Γιουβέντους "μπορώ να αγοράσω όποιον παίχτη θέλω, το θέμα είναι να φτάσει και η Γιουβέντους να έχει την δυνατότητα αυτή" και εμένα προσωπικά αυτό με βρίσκει σύμφωνο. Άλλος θέλει χώστες τύπου Αμπράμοβιτς άλλος μοντέλα Arsenal, Juventus, Liverpool με πιο συνετή διαχείριση κτλ. Γούστα είναι αυτά και μεταξύ μας δεν κρίνω τα γούστα του καθενός. Τις υπερβολές του στυλ "τσεπώνει", "δεν πέφτουν στην ομάδα τα έσοδα της" κτλ δεν τις μπορώ όμως. Να μιλήσουμε όσο θέλετε για τις παπαριές σε θέματα οργανωτικά μαζί σας. Να σχολιάσουμε πως ρίχνοντας στην ομάδα τα χρήματα του Europa κατάφερε να χει χειρότερη ομάδα από την προηγούμενη σεζόν που δεν τα χε επίσης μαζί σας. Όμως άμα είναι να το γαμάμε και να ψοφάει κάτι ώρες, ε sorry προσωπικά δεν την παλεύω. Η ΑΕΚ στην δεδομένη κατάσταση της χώρας είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ που βρέθηκε αυτός ο συγκεκριμένος με τα στραβά του να την επαναφέρει και να της φτιάξει γήπεδο. Άλλος δεν θα βρισκόταν. Κάτι ιστορίες για αγρίους για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας σαν την Γριά ήταν η εναλλακτική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 ρε συ μπούκο μην γράφεις τέτοια . Οι παε είναι ΑΕ με ελεγχους απο ορκωτους και με ισολογισμούς και μια αγορά απο πλειστηριασμό γίνεται απο λογαριασμό τάβε σε λογαριασμό τραπέζες δεν πάνε με ένα σάκο με χρήματα και το πετάνε σε τραπέζια. εδώ μια δανειοδότηση της παε απο εταιρεία του μελ και μάθαμε και τη τελευταία λεπτομέρια . ΤΕΛΟΣ το προπονητικό αγοράστηκε απο το μελ με χρήματα μελ .+- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukowski Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 5 minutes ago, XAMΠOΣ said: Ρε συ τοτε γιατι εβγαλες απο τα εσοδα της ομαδας 3.5εκ για το προπονητικο? Εκει εχω μπερδευτει. Γιατί θεωρώ πως αγοράστηκε με έσοδα της ομάδας. Απλά επειδή δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί λόγω νομοθεσίας, φάνηκε σαν αγορά του Μελισσανίδη + δωρεά στην ΑΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, Bukowski said: Γιατί θεωρώ πως αγοράστηκε με έσοδα της ομάδας. Απλά επειδή δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί λόγω νομοθεσίας, φάνηκε σαν αγορά του Μελισσανίδη + δωρεά στην ΑΕΚ. δεν γίνονται αυτά . Είχε βάλει πριν καιρό ο μάγος τον ισολογισμό της παε για την περίοδο που μιλάμε και φαίνονται όλα έσοδα ευρώπης έξοδα κτλ δεν υπάρχει καμιά αγορά προπονητικού . Θα ψάξω να το βρώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 2 minutes ago, Bukowski said: Εγώ δεν πιστεύω πως το αγόρασε από την τσέπη του και προσωπικά χαίρομαι αν το αγόρασε η ΑΕΚ με έσοδά της. Λόγω νομοθεσίας έπρεπε να μεσολαβήσει κάποιος βέβαια. Τέσπα έχω ξαναπεί πως ο Ανιέλι είχε πει για την Γιουβέντους "μπορώ να αγοράσω όποιον παίχτη θέλω, το θέμα είναι να φτάσει και η Γιουβέντους να έχει την δυνατότητα αυτή" και εμένα προσωπικά αυτό με βρίσκει σύμφωνο. Άλλος θέλει χώστες τύπου Αμπράμοβιτς άλλος μοντέλα Arsenal, Juventus, Liverpool με πιο συνετή διαχείριση κτλ. Γούστα είναι αυτά και μεταξύ μας δεν κρίνω τα γούστα του καθενός. Τις υπερβολές του στυλ "τσεπώνει", "δεν πέφτουν στην ομάδα τα έσοδα της" κτλ δεν τις μπορώ όμως. Να μιλήσουμε όσο θέλετε για τις παπαριές σε θέματα οργανωτικά μαζί σας. Να σχολιάσουμε πως ρίχνοντας στην ομάδα τα χρήματα του Europa κατάφερε να χει χειρότερη ομάδα από την προηγούμενη σεζόν που δεν τα χε επίσης μαζί σας. Όμως άμα είναι να το γαμάμε και να ψοφάει κάτι ώρες, ε sorry προσωπικά δεν την παλεύω. Η ΑΕΚ στην δεδομένη κατάσταση της χώρας είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ που βρέθηκε αυτός ο συγκεκριμένος με τα στραβά του να την επαναφέρει και να της φτιάξει γήπεδο. Άλλος δεν θα βρισκόταν. Κάτι ιστορίες για αγρίους για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας σαν την Γριά ήταν η εναλλακτική. Εβαλες τα πραγματα στην θεση τους και ξεκαθαρισες την αποψη σου. Οκ αυτο ηθελα θενκς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Δεν υπαρχει περιπτωση ο Μελισσανιδης να δωσει κατι απο την τσεπη του και να μην μας το ανακοινωσει. Επομενως ολα τα υπολοιπα ειναι στην καλυτερη διευκολυνσεις. Οταν διαβαζετε για δωρεες ειναι αρδιες, σιχαμερων αρδοσκουληκιων που ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως. Εκτος αν πει κατι αλλο ο ιδιος, οποτε το συζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 φαίνονται όλα απο αγορά λιβαγιά μέχρι και έσοδα γιουρόπα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukowski Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Ωραία τέλος συζήτησης. Περιμένουμε να δούμε και τον επόμενο ισολογισμό + τις αλλαγές που θα επιφέρει ο νόμος του Βασιλειάδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firebird Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Καλά για όλους τους άλλους. Αφού ρε Χάμπο έχεις πει καθαρά ότι πιστεύεις ότι τσεπώνει, τι διαφορά σου κάνει από που πληρώθηκαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 6 minutes ago, nikos said: Δεν υπαρχει περιπτωση ο Μελισσανιδης να δωσει κατι απο την τσεπη του και να μην μας το ανακοινωσει. Επομενως ολα τα υπολοιπα ειναι στην καλυτερη διευκολυνσεις. Οταν διαβαζετε για δωρεες ειναι αρδιες, σιχαμερων αρδοσκουληκιων που ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως. Εκτος αν πει κατι αλλο ο ιδιος, οποτε το συζηταμε. Νικο εφοσον ομως δεν το εβαλε απο την τσεπη του που και εγω αυτο πιστευω και πληρωθηκε με εσοδα της παε δεν επρεπε να το βγαζει ο ισολογισμος? Μηπως τελικα ειναι παραμυθι η αγορα η μηπως αγοραστηκε με εσοδα της παε μαγειρεμενα και μπηκε σε αλλο ονομα? Εχει καποιος τους τιτλους ιδιοκτησιας οτι το προπονητικο στα σπατα ανηκει στην ΑΕΚ? Η ΘΑ το κανει και τονιζω το ΘΑ το κανει δωρεα στην ΑΕΚ καποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 2 minutes ago, Bukowski said: Ωραία τέλος συζήτησης. Περιμένουμε να δούμε και τον επόμενο ισολογισμό + τις αλλαγές που θα επιφέρει ο νόμος του Βασιλειάδη. Ναι αν και ένα κονδύλη τώρα που το βλέπω δεν το καταλαβαίνω κατά ( Πληρωμή προς προμηθευτές για αγορά αγαθών στο προηγούμενο 5,2 εκ στο νέο 11,3 εκ . Απο ουέφα μέχρι τότε είχαμε πάρει 6,66 εκ και αγορά λιβάγια 1,15 εκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, XAMΠOΣ said: Νικο εφοσον ομως δεν το εβαλε απο την τσεπη του που και εγω αυτο πιστευω και πληρωθηκε με εσοδα της παε δεν επρεπε να το βγαζει ο ισολογισμος? Μηπως τελικα ειναι παραμυθι η αγορα η μηπως αγοραστηκε με εσοδα της παε μαγειρεμενα και μπηκε σε αλλο ονομα? Εχει καποιος τους τιτλους ιδιοκτησιας οτι το προπονητικο στα σπατα ανηκει στην ΑΕΚ? Η ΘΑ το κανει και τονιζω το ΘΑ το κανει δωρεα στην ΑΕΚ καποτε? Θα σε γελασω. Μιλαω με την λογικη γιατι τους ισολογισμους δεν ξερω να τους διαβαζω. Εγω ξερω παντως οτι για οτιδηποτε αγοραστει, θα μας ανακοινωθει απο την ΠΑΕ και οχι απο Κεφτεδες και Ψωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, nikos said: Θα σε γελασω. Μιλαω με την λογικη γιατι τους ισολογισμους δεν ξερω να τους διαβαζω. Εγω ξερω παντως οτι για οτιδηποτε αγοραστει, θα μας ανακοινωθει απο την ΠΑΕ και οχι απο Κεφτεδες και Ψωρες. ταμειακές ροές δές εκεί φαίνονται πόσα μπαίνουν και απο που και πόσα βγαίνουν και προς που. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, firebird said: Καλά για όλους τους άλλους. Αφού ρε Χάμπο έχεις πει καθαρά ότι πιστεύεις ότι τσεπώνει, τι διαφορά σου κάνει από που πληρώθηκαν; Εχω γραψει οτι δεν βαζει αυτα που υποσχεθηκε στο γηπεδο και κραταει λεφτα για να μην βαλει δικα του πληρωνοντας τα παντα απο τα εσοδα της ΠΑΕ νομιζω. Αν δεν βαλω αυτα που εταξα και χρησιμοποιησω τα εσοδα της ομαδα αντι της τσεπης μου τσεπωμα και κερδος της τσεπης μου δεν ειναι? Εχεις καποια αλλη ορολογια εσυ να το ονομασεις? Αν εχεις γραψτην να την χρησιμοποιησω. Δεσμευει μηπως? Παρακρατει? Εσυ που πιστευεις οτι πληρωνει και δεν τσεπωνει-δεσμευει-παρακρατει κακως παρακολουθεις την συζητηση αφου δεν εχεις ερωτησεις ενδιασμους αποριες. Εγω εχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Απο το επισημο site της ΠΑΕ https://www.aekfc.gr/fp/proponitiko-kentro-43052.htm?lang=el&path=889339769 Οι προοπτικές όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές. Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προστέθηκαν 70 στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή του ήδη υπάρχοντος προπονητικού κέντρου και εκεί θα κατασκευαστούν επιπλέον γήπεδα μαζί με τις απαραίτητες επιπλέον υποδομές για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τη φιλοξενία των ποδοσφαιριστών. Σε λίγο καιρό η ΑΕΚ θα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firebird Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 2 minutes ago, XAMΠOΣ said: Εχω γραψει οτι δεν βαζει αυτα που υποσχεθηκε στο γηπεδο και κραταει λεφτα για να μην βαλει δικα του πληρωνοντας τα παντα απο τα εσοδα της ΠΑΕ νομιζω. Αν δεν βαλω αυτα που εταξα και χρησιμοποιησω τα εσοδα της ομαδα αντι της τσεπης μου τσεπωμα και κερδος της τσεπης μου δεν ειναι? Εχεις καποια αλλη ορολογια εσυ να το ονομασεις? Αν εχεις γραψτην να την χρησιμοποιησω. Δεσμευει μηπως? Παρακρατει? Εσυ που πιστευεις οτι πληρωνει και δεν τσεπωνει-δεσμευει-παρακρατει κακως παρακολουθεις την συζητηση αφου δεν εχεις ερωτησεις ενδιασμους αποριες. Εγω εχω . Μα αυτό λέω. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, τι διαφορά κάνει αν πλήρωσε το ποσό από την τσέπη του και μετά το τσέπωσε από τα έσοδα της ΠΑΕ ή αν το πλήρωσε με την μια από τα έσοδα της ΠΑΕ; Από κει και πέρα, με κάθε σεβασμό θα παρακολουθώ όποια συζήτηση θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minute ago, nikos said: Απο το επισημο site της ΠΑΕ Οι προοπτικές όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές. Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προστέθηκαν 70 στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή του ήδη υπάρχοντος προπονητικού κέντρου και εκεί θα κατασκευαστούν επιπλέον γήπεδα μαζί με τις απαραίτητες επιπλέον υποδομές για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τη φιλοξενία των ποδοσφαιριστών. Σε λίγο καιρό η ΑΕΚ θα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη. πρωτοβουλία η ικανότητα να ενεργείς αυτόνομα και να κινείς πρώτος τις εξελίξεις ενέργεια που γίνεται μετά από αυτόνομη σκέψη και απόφαση Ποιος πληρωσε την ενεργεια αυτονομη σκεψη αποφαση δεν μας λεει ξεκαθαρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG21 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Είχαμε ανεβάσει ( βαριέμαι να ψάχνω ) την αγορά μέσω πλειστηριασμού όπου ο αγοραστής είναι ο δημήτρης μελισσανίδης και όχι παε . τώρα αν τα πήρε με κάποιο νόμιμο τρόπο? απο το ταμείο και έκανε την αγορά στο όνομα του τότε αυτό λέγεται απάτη που δεν νομίζω να το έκανε γιατί θα είχε βγεί βρώμα πρώτον και δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να το κάνει δεύτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Το ξαναλεω παντως. Για το γηπεδο εχει πει "θα βαλω 10, μπορει και 15". Για την ομαδα οτι πρεπει να ζει με τα εσοδα της εγγυητης κλπ. Γιατι να υποθετουμε οτι εχει βαλει παραπανω? Λετε να μας το κρυβει? 2 minutes ago, XAMΠOΣ said: πρωτοβουλία η ικανότητα να ενεργείς αυτόνομα και να κινείς πρώτος τις εξελίξεις ενέργεια που γίνεται μετά από αυτόνομη σκέψη και απόφαση Ποιος πληρωσε την ενεργεια αυτονομη σκεψη αποφαση δεν μας λεει ξεκαθαρα..... Ακριβως. Συμφωνει κσι με το παραπανω που λεω. Και στα υπολοιπα δεν αναφερετσι πουθενα πού ανηκει το προπονητικο κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest XAMΠOΣ Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 2 minutes ago, firebird said: Μα αυτό λέω. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, τι διαφορά κάνει αν πλήρωσε το ποσό από την τσέπη του και μετά το τσέπωσε από τα έσοδα της ΠΑΕ ή αν το πλήρωσε με την μια από τα έσοδα της ΠΑΕ; Από κει και πέρα, με κάθε σεβασμό θα παρακολουθώ όποια συζήτηση θέλω. Και εγω με καθε σεβασμο σου λεω οτι επειδη καποιος πιστευεις οτι ''τσεπωνει'' δεν πρεπει να προσπαθεις να μαθεις οσο περισσοτερα μπορεις διαβαζοντας αποψεις και συζητωντας το? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts